horoszkóp

Randevú a csalfa multival

pl
2004.07.09. 09:16
A Velvet újságírója a természetes gyönyör és a lúzerség között vergődött a Jáki kápolna kerengőjében, ahol kiderült, hogy a randi monitorozott helyzet, és hogy egy liter citromfűolaj kétezer kilogramm citromfűből készül. Ezek után a fehérabroszos asztalon hagyta a kielégült H.E. nagykorút, aki trolival küldte haza.
Néhány nappal ezelőtt H.E. egy levélben titkos találkára invitált. Azt írta, találkozzunk csütörtökön a városligeti Vajdahunyad váránál, ő majd a Jáki kápolna kerengőjében fog várni. Hódolata jeléül küldött értem egy hófehér limuzint. "Parancsoljon, hölgyem" - nyitotta ki a kocsi ajtaját előzékenyen a nyolcméteres luxusautó hidrogénezett hajú sofőrje, majd közölte velem, hogy még két nőt mindenképpen fel kellene kapnunk. Csak remélni mertem, hogy nem egy pornófilm forgatásának kellős közepébe csöppentem, és nem a Lányok egymás között második részét vesszük fel. Zavartan süppedtem bele a kocsi műbőr ülésébe, és megpróbáltam megfejteni, kit rejt meghívóm monogramja.

A gépben, belül

Klikk a képre!
"V8-as motor van az autóban, nehéz megölni. Körülbelül huszonöt litert fogyaszt. Ha utazóra nyomjuk, megy vagy százhússzal, de igazából nem nagyon szoktunk vele gyorsan menni. Az emberek szeretik ezeket a régi típusú limuzinokat, az újak szerintem nem annyira szépek. Kissé futurisztikusak" - ocsúdtam fel komatikus állapotomból a sofőr hangjára, aki, mint kiderült, már egy ideje a limó rejtelmeibe próbálta bevezetni a mellettem ülő hölgyeket. Inkább leválasztottam magam a kollektíváról, mint a szexklubokba hurcolt Hétkilenced, aztán az ujjaim önálló életre keltek, és végignyomkodták a kocsiban található összes létező gombot. H.E.-ről később megtudtam, kb. 15 ezret költött rám azzal, hogy limuzinnal furikáztatott.

Szirmok, koktél

A várban sétálgató német turisták hangosan kifejezésre juttatott csalódása nem esett jól. "Sie ist kein Star" - valami ilyesmit motyogott egyikük, amikor a kápolnához érve kiszálltam a luxusautóból. Nálunk nem csak a sztárok lábai elé szórnak rózsaszirmokat - vágtam volna vissza neki, de német nyelvtudásom sajnos kimerül abban, hogy akcentus nélkül kiáltani tudok egy scheisse-t.

H.E. igazán kitett magáért. A kápolnát végig virágok borították, rózsaszirmokkal szórták le a lépcsőket is, lágy zene szólt, és finom sangriát nyomtak a kezembe. H.E.-nak látszó lovagot viszont sehol sem láttam, és továbbra sem értettem, miért kell ide ennyi nő. A kerengőben ácsorgó Tari Annamária médiaszemélyiség-pszichológus láttán teljesen elvesztettem a fonalat. "Most ez egy randi, nem?" - tettem fel a kérdést kétségbeesetten valakinek, de nem kaptam választ.

Gyanta, illóolaj

Tekintse meg képeinket!
"Ez egy igazi titkos randevú. Ilyen csak Bridget Jones-szal történik" - szólalt meg a mikroporttal felszerelt klinikai pszichológus. Majd hosszasan mesélni kezdett a randevúk előtti félelmekről, meg arról, hogy ugye szeretjük, ha a férfinak jó az illata, és mennyire szomorú, hogy mi nők néha úgy megyünk buliba, hogy előtte nem gyantázzuk le a lábunkat. "Nem a férfi miatt kell gyantázni, a saját magunk iránti igényesség nagyon fontos" - nézett ránk pszichológusosan, én pedig önkénytelenül gyorsan a lábamhoz kaptam, és közben megtudtam, hogy a randi monitorozott helyzet, mert már az első pillanattól lejön, hogy ki mit akar a másiktól. "A nőre óriási nyomás nehezedik manapság, mindig nagyon jól kell kinéznie, meg kell ütnie a mércét, különben lúzer lesz" - mondta Tari, majd átadta a szót Kökény Mária természetgyógyásznak.

Harmónia H.E. nélkül

"Az illatok ősidők óta kulcsszerepet játszanak érzelmeink és jó közérzetünk fokozásában. Az illóolajok egyensúlyba hozzák és harmonizálják az érzelmeket, és hatással vannak kapcsolataink minőségére. A lány mindig azt a fiút választja, akinek tetszik az illata. Egy randevú előtt készülődés tökéletes kelléke lehet egy megválasztott illóolaj. A jó illat harmonikussá tesz, a férfiaknak pedig nagyon fontos, hogy mi mennyire vagyunk harmonikusak" - mondta. Ok, de hogy jön ide H.E.? - néztem hülyén a természetgyógyászra.

Hirtelen beindult a zene, és bevonult négy fiatalember, sárga díszpapírba csomagolt dobozokkal a kezükben. "Itt az ideje, hogy bemutassuk Nektek H.E.-t" - szóltak bele a mikrofonba, a férfiemberek erre magabiztosan elindultak az asztalok felé, és letették a dobozt. "Bemutatjuk, az új Herbal Essences-t" - mondják, én pedig összeomlottam. Sampon még sosem hívott randizni.

A Clairol vállalat sajtótájékoztatóján jártunk.

Tari Annamáriának egyébként igaza volt: H.E., pontosabban Herbal Essences tényleg igazi randit szervezett. Limuzint küldött értem, egy gyönyörűen díszített kápolnában várt, fogadást adott a tiszteletemre és kaptam virágot. Miután pedig megadtam neki magam, trolival küldött haza, míg ő boldogan üldögélt a fehérabroszos asztalon.