horoszkóp

Ki nézett ki legjobban Madonna buliján?

2008.02.10. 08:37
Madonna szerdai, New York-i estélyén mindenki ott volt, aki számít és van benne némi jótékony érzés. Szavazzon, hogy ki nézett ki a legjobban: a nadrágnélküli Klum, a cirmos cicának beöltözött Paltrow vagy pedig a póklábú Lopez!

Múlt héten Michelle Pfeiffert szavazták meg a legsikkesebbnek. Úgy döntöttünk, hogy ezen a héten megpróbálunk igazságosak lenni, és nem hasonlítgatunk össze benzinkúton tankoló hírességeket olyanokkal, akik klakkban-frakkban épp egy díjátadón kelletik magukat. A következő képek, amelyek alapján szavahat a hét legjobban öltözöttjére, mind Madonna adományszervező estélyén készültek. Az énekesnő New Yorkban, az ENSZ főhadiszállásán tartott egy adománygyűjtő estélyt február hatodikán, amelynek bevételét az Unicef gyermeksegélyezési szervezet és egy malawi árvákat segítő szervezet számára ajánlotta fel.

Gwyneth Paltrow, aki két kicsi gyermeke neveléséből nemrég tért vissza a rivaldafénybe, egy felettéb érdekes miniruhában jelent meg az estélyen. A rózsaszín mininek nemcsak a hossza (illetve a rövidsége) a merész, hanem a nyakrészét beborító hatalmas masni is. El tudjuk képzelni, hogy milyen kényelmetlen lehet ebben koktélt kortyolgatni és teasüteményt eszegetni arra ügyelve, nehogy egy zsák morzsa fennakadjon a terebélyes masnin. De Paltrownak jól áll.


Rihanna gyakran feltűnik a Velvet hasábjain, ami nem is véletlen, hiszen ad a stílusra és a frizuráját is viszonylag gyakran váltogatja. Ez a mélyzöld estélyi szépnek-szép, de nem bír különösebben megkapó egyéniséggel, és Rihanna fiatalos és vagány stílusát sem hangsúlyozza.


Nelly Furtado az utóbbi időben kicsit másképp néz ki, mint 2000-ben, az I'm like a bird című sláger idején. Azóta viszont anya lett, de továbbra is zenél, és csodálatos a kisugárzása: úgy tűnik, hogy remekül érzi magát a bőrében a súlyfeleslege ellenére. Büszkén viseli ezt az ezüstszínű selyemruhát is, ami kétségkívül csinos és nőies.


Jennifer Lopez az estélyi optikai trükkjének köszönhetően úgy fest ebben a ruhában, mintha pici feje, hatalmas hasa és irdatlan hosszú póklábai lennének. Az énekesnő Valentin-napra (február 14.) várja az ikreit, és állítólag Cavalli-estélyiben fog szülni, az mindenesetre dícséretes, hogy ennyire terhesen is megjelent a jótékonysági eseményen.


Heidi Klum valószínűleg elfelejtett nadrágot venni. A modellnek nem kell kétszer mondani, hogy szexin öltözködjön, de ez a szerelés nem biztos, hogy megfelel a jótékonysági rendezvények etikettjének. Az oly divatos retikül viszont megvan Klumnak.


Az esemény házigazdájáról, Madonnáról példát lehet venni. Elegáns, nőies a ruhája, aminek a könnyű esése hangsúlyozza az énekesnő alakját. A szürke szín divatszín ugyan, de világos bőrűeknek nem feltétlenül áll jól, Madonna ondolált haja és a fényes öv viszont feldobja a szerelést. Vajon a bal mutatóujján látható gyűrű konfliktusmentes gyémántokkal van berakva?


Brooke Shields csodálatosan néz ki ebben a bíborlila, uszályos estélyiben. Imádjuk a haját is és a kifestett lábkörmeit, bár lehetséges, hogy egy konzervatívabb protokoll-tancsadó erre is nemet mondana. Ami nem tetszik, az a szőrmebunda, mert nem tudjuk elkülöníteni az etikai kérdést az esztétikaitól. Ha önt ez nem érdekli, szavazzon bátran Shieldsre!


Madonna partiján egyébként olyan hírességek is részt vettek, mint például Drew Barrymore, Demi Moore és Ashton Kutcher, Salma Hayek, Dita Von Teese vagy az amerikai komikus, Chris Rock. A részvételi díj - ami 2500 dollár, azaz kb. 450.000 Ft volt - mintegy 3,7 millió dollárt (6,4 milliárd forintnyi összeget) hozott.