A múlt héten arra kértük önöket, hogy szavazzanak, ki néz ki a legjobban fekete-fehérben. Diane Keaton visszafogottan szexi öltözéke elvitte a pálmát, de Liv Tyler szorosan követte őt a listán. Most ismét arra vagyunk kíváncsiak, hogy ki öltözött fel a legjobban a héten: a punk-balerina Avril Lavigne vagy a szivárványos miniruhás bomba, Eva Longoria?

Az ősz nemcsak a divatbemutatók, de a gálák és díjátadók ideje is, amin a sztároknak kötelező valamivel előrukkolni. Nem mindig sikerül újat mutatniuk, és van, amikor a mi pórias ízlésünk szerint egyszerűen túllőnek a célon, mint például a pornószínésznek beöltözött lufimellű Jordan. A heti celebtrendben azonban unalmas és cuki ruhák is felvonulnak, ne legyen rest, szavazzon!


Celine Dion stílusától általában nem esünk hanyatt, de ez az összeállítás felcsillant némi érdekességet. A széles övvel feldobott sötét ruhán szaggatások láthatók, amelyek ugyan az olasz és akár kínai piacok ruháin is feltűnnek, de Dion ruháján valamivel egészségesebben hatnak. A sötét harisnyával és magassarkúval viselt extra ruha hangsúlyozza az énekesnő hosszú lábait, lezser, de mégis elegáns megjelenést kölcsönöz neki. Kivételesen az egész arcot fedő napszemüveggel szemben sem tudunk ellenvetést találni. Ön igen?


Képes elhinni, hogy ezen a képen a sötét hajáról és tinis szépségéről ismert énekesnő, Nelly Furtado látható? Nemcsak, hogy a hajfestés nem áll jól neki, de a ruha is rendkívül előnytelen: a 29 éves nő, akit az I'm Like a Bird című számáról ismertünk meg, itt a koránál sokkal idősebbnek tűnik, és összességében amolyan matrónás benyomást kelt a ruha.


Avril Lavigne végre bakancs nélkül vette fel a szokásos tüll-punkos balerinaruháját. Nem rossz választás, mondhatni, a bordó szín is jól áll neki, de a neccharisnya és ez a stílus kicsit lejárt lemez. Avril Lavigne ragaszkodik a gördeszkás-punkos elegyhez, bár belecsempész egy adag nőiességet is a szerelésébe, de szerintünk ez még mindig kevés az eredetiséghez.


Csodálatos ez az estélyi, amiben Kate Winslet megjelent A BAFTA (Brit Filmakadémia) éves díjátadóján. Nagyon nemes anyagnak tűnik, bár a pontos matériát nem ismerjük. A fazon is az eleganciát emeli, de nem vagyunk biztosak benne, hogy a dekoltázs szabása előnyös: kicsit úgy tűnik, hogy lenyomja a mellet.


A Hulk és az Egy csodálatos elme főszereplője nem egy hagyományos celebestélyit rántott magára a Glamour magazin gálájára: ebben a habcsókszerű kék ruhában Jennifer Connelly egyszerre néz ki édesnek, vagánynak és iszonyúan szexinek. Az egyetlen elbizonytalanító tényező a lábbeli: ön szerint ez a pántos, magassarkú szandál jó döntés volt?


A modell Katie Price, másnéven Jordan ebben a színes selyem szerelésben egyszerre néz ki épp a Bahamákon nyaraló háziasszonynak, és egy '70-es évekbeli szoftpornó címszerepére készülő bombázónak. Az extra-miniruha kétségtelenül hangsúlyozza az ízlésficamos Jordan földig érő lábait, viszont a nyakba kötős, szűk szabás miatt amúgy is méretes mellei lufinak hatnak. Nekünk nem, de férfiolvasóinknak biztosan bejön.


Eva Longoria már egy korábbi összeállításunkba is bekerült a miniruhájával, ráadásul akkor is éppen egy rákkutatást támogató rendezvényen kapták lencsevégre, mint most a Harper's Bazaar rendezvényén. A Született feleségek sztárja nagyon aktív a jótékonyság terén, és hozzá kell tennünk, ezt merészen teszi. Ez a ruha például nemcsak a hosszával, de a színével is kirí, ami egyeseknek visszatetszőnek tűnhet. Az fix, hogy jól áll Longoriának, az pedig más kérdés, hogy alkalomhoz illő-e. Lehetséges, hogy ő a hét menője?