horoszkóp

Beyoncé sellőnek,
Brittanny Snow zsákállatnak öltözött

2007.11.25. 12:26
Kapcsolódó cikkek (1)
A múlt héten a hosszúcsizmás, szürke szövetkabátos Rihanna nyerte el a legtöbb olvasónk tetszését. Most viszont szűkítünk a körön: az American Music Awards gálán megjelent sztárokat szemlézzük be, így egyrészt fair a verseny (hisz' mindenki estélyiben van), másrészt akár szoros is lehet. Vegye elő kritikus énjét és szavazzon!

Nem tételezzük fel azt, hogy a celebek élete roppant egyszerű. Márcsak azért sem, mert minden egyes átadóra, jótékonysági estre, partira és vacsorára más ruhát illik felölteniük, ami ráadásul stílusos is és jól is áll nekik. Döntsön ön, hogy sikerült nekik ezen a héten!


Nicole Scherzinger, a Pussycat Dolls énekesnője remekül választott: egyrészt értékelendő, hogy egy viszonylag szokatlan szabású ruhát öltött fel, másrészt nem ódzkodott a színektől. Kifogásként felhozhatnánk, hogy egy ilyen alkalommal a sztárok általában nemes anyagból készült vagy kristályberakásos estélyikbe bújnak, de miért kellene mindenkinek követnie ezt a szokást?


Natasha Bendingfield, aki öntől akar gyereket, kék selyem, garbónyakú zsákruhát öltött magára. Nem rossz, bár a kék nem mindenkinek áll jól. Talán a frizurája miatt, de kicsit tiroli parasztlányos hatása van az öltözéknek.


Beyoncé számunkra a hét nyertese. Ebben a finom aranyszínű sellőlányruhában úgy fest, mint egy dögös istennő. Fennkölt és egyben szívtipró jelleget kölcsönöz az estélyi az énekesnőnek, ráadásul a széles csípőjét is remekül palástolja, viszont kidomborítja a melladottságait. Szavazzon!


Queen Latifah, a hiphop énekesnő és színésznő sosem a visszafogottságáról volt híres. Éppen azért tudjuk értékelni ezt a nem éppen ízléses párducmintás miniruhát, mert bevállalós: a nagyszájú énekesnő büszkén vállalja vele az alakját és a jellemét is. Kicsit polgárpukkasztó, kicsit otromba, valahogy mégis nőies.


Ashanti már a nőiesség más kategóriájába tartozik ezzel a habos, fodros, fáradt sárga uszályos estélyivel. Kétségtelenül gyönyörű a ruha, mégis, mintha egy cseppet túl sok lenne. Klasszikus, már-már viktoriánus szabása miatt remekül áll bárkinek, akinek kicsit szélesebb a csípője, a dekoltázst fantasztikusan hangsúlyozza, de egy zenei díjátadóra nem túlzás ez?


A Rém rendes család színésznője, Christina Applegate szintén tengerkék ruhát választott. Semmi különöset nem tudunk hozzáfűzni, minthogy a mellső részén a betét elég fura, és amúgy sem vagyunk biztosan ennek a színnek az erejében, lásd feljebb.


A Hajlakkban is feltűnő Brittanny Snow majdnem olyan előnytelenül öltözött fel, mint a múlt héten Reese Witherspoon. Először is, a zsákruhában alapból nem sok vonzó jelleget találunk, és bár Snow ruhája legalább derékban szűkített, így sem különösen megnyerő. Talán a plüss hatása, talán a mélykék színé, de nem hangsúlyozza a viselője nőiességét, sőt, eléggé mélabús és konzervatív aurát kölcsönöz neki. Vagy tévednénk?