horoszkóp

Mariah Carey süteményként, Madonna zuglói jósnőként tér vissza

2008.05.04. 08:51
Amíg idehaza Varnus Xavér születésnapja volt a három napos hét társasági eseménye, addig Hollywoodban a Speed Racer bemutatója, ahol minden női szereplő színes és virágos nyári ruhában jelent meg. Ezen a héten Madonna a szociális érzékenységét, Susan Sarandon a környezetvédelmet hirdette ruháján keresztül, Mariah Carey pedig inkább mignon volt, mint habcsók.

Phoebe Price: Az Ecseri úti piac sztáralkusza

A cipő is a piacra való

Ha van szín, amelynek viseletét áttetsző, fehér bőrhöz nem szívesen ajánlanak a stylistok, akkor a tiltólistán biztos, hogy szerepel a muslicák kedvenc színeként elterjedt élénk citromsárga. A színésznő a hajszínével szépen be tudna olvadni az Ecseri úti piac színes forgatagába, és remek külső adottságainak köszönhetően a piac sztáralkusza lehetne. Ruhája azonban már csak a madeiracsipke-szegély miatt is alkalmi jellegűnek mondható, nem feltétlenül bevásárláshoz ajánljuk. Eredetileg egy Beverly Hills-i partin viselte ezt a kreációt a napokban a színésznő.

Mariah Carey mignonként tér vissza a poppiacra

Bóléval a kézben lenne tökéletes

Ha Mariah Carey sütemény lenne, akkor dalai, stílusa, és megjelenése alapján biztosan egy nagy, rózsaszín mignon lenne, esetleg bő cukormázzal bevont puncstorta, és úgy látszik, ezzel ő maga is tisztában van. Becsülendő, hogy az énekesnő nem akar elszakadni a róla kialakult képtől. Mariah Carey most gyakorta szerepel a nyilvánosság előtt, ugyanis nagy lendülettel szeretne visszatérni a zenei piacra E=MC2 című lemezével. Nemrég arról számolt be, hogy unja már a fogyókúrát, ami azonban a jelek szerint jól sikerült, mert mégiscsak mignonnak néz ki, nem habcsóknak. Az énekesnő egyébként a napokban az Empire State Buildingben jelent meg ebben az öltözékben ünnepelni az albuma megjelenését.

Ashley Simpson nem kockáztatott

Hajat is szárított

Ezen a héten a fekete koktélruhát, mint alapöltözéket elvétve láttuk csak a hollywoodi eseményeken megjelent hírességeken, amíg a legtöbben színes és mintás alkalmi ruhát választottak, Ashley Simpson inkább a kis feketét. A színésznő édesapja – aki a menedzsereként is tevékenykedik - egy éve még úgy gondolta, nem engedi, hogy bárki lefotózza a lányát, de azóta meggondolta magát, és örül, ha lánya a lapokban szerepel. Jessica Simpson húga azért is az egyik legelegánsabb celebnő az eheti mezőnyben, mert Washingtonban, a Fehér Ház egyik összejövetelén viselte ezt a selyemruhát, ahol nem szeretett volna kockáztatni.

Madonna zuglói jósnőként tért vissza

Etno kaméleon

A kaméleonasszony zuglói jósnőként tért vissza ezen a héten a nyilvánosság elé. Az énekesnő nyomott mintás sifonruhája is azt a legújabb szemléletét támasztja alá, hogy hétköznapi emberként gondolkozik, és szociális érzékenységére minden lehetséges alkalommal kitér. Ebben az öltözékben az Afrikában forgatott dokumentumfilmje zártkörű vetítésén jelent meg a Tribeca Filmfesztiválon Manhattanben, ahol az etnó stílus jó választásnak bizonyult. Amikor pedig nyilatkozik, olyankor új hobbija szerint a kollégái szabad vallásgyakorlásához fűződő jogaira hívja fel a figyelmet.

Minka Kelly lehet kínaiban és lehet estélyiben is

Menő kismamaruha

Habár a nemzetközi celebvilágban is nagyon divatos kismamának lenni, Minka Kelly nem a várandósságát leplezi ezzel a csíkos selyemruhában, csupán a nyári divatirányzathoz alkalmazkodott. Az Aerosmith volt gitárosa, Rick Dufay lánya a Wachowski-fivérek Speed Racer (Totál turbó) című film hollywoodi bemutatójára érkezett ebben az estélyinek és kínai nyári ruhának is egyaránt tűnő alkalmi öltözetben, ami miután földig ér, mégiscsak alkalmi benyomást nyújt valamelyest.

Christina Ricci rajzfilmhősnőként akcióhősnő lesz

Variálja a testarányokat

Mialatt idehaza a hét társasági eseménye Varnus Xavér születésnapi bulija volt Csonka Andrással, Dr. Czeizellel és Tóth Verával, addig Hollywoodban nagyobb belső térben mulattak a hírességek. A héten bemutatták a Wachowski-fivérek Speed Racer (Totál turbó) című filmjét, amelyiknek szereplője Christina Ricci rajzfilmhősnőnek öltözött. A szezon egyik divatos fazonja lesz az ötvenes évekből átemelt ruhafazon, amelyik ugyan átvariálja kicsit a testarányokat, de fekete-fehér virágmintája legalább játékos.

Susan Sarandon a környezetvédelmet hirdeti a testén

Santa Monicán is hódítana

Gondolom már kitalálták, nyomott mintás ruhájában Susan Sarandon csakis a Wachowski-fivérek Speed Racer (Totál turbó) című filmjének bemutatójára érkezhetett, amelyikben egyébként Mom Racert alakítja jelentős színészi teljesítménnyel. A színésznő ruhája bizonyára nem kerül Dobrev Klára híres levélmintás kosztümjének sorsára, még távolról sem tűnik kendermintásnak a kreáció, mindenesetre nagyon is környezetvédőnek tűnik. Ebben a ruhában és ugyanebben a szemüvegben a Santa Monica Beachen is ugyanúgy megállná a helyét, mint egy barátságos premieren.