horoszkóp

Jessica Alba fehérbe öltözött és horrort mutatott be

2008.03.10. 13:55
Két hete a legtöbb híresség fehérbe, vagy pasztellszínekbe öltözött a számukra kiemelkedő eseményeken, az elmúlt héten csak a várandós Jessica Alba, és ő is éppen egy horrorbemutatóra. Marija Sarapova a zsákruhát szerette volna újraértelmezni, Milla Jovovich pedig szíve szerint még síelne egy kicsit.
Marija Sarapova

Marija Sarapova egy elegáns zsákra gondolt

Marija Sarapova időtlen öltözékben jelent meg Roland Emmerich I. e. 10000 című filmjének hollywoodi premierjén. A több kozmetikai márkát is reklámozó orosz teniszezőnő fehér selyem koktélruháját húzott, fekete tüll díszíti, és annak ellenére is zsákra vagy más tároló alkalmatosságra emlékeztet, hogy a dereka össze van fogva.


Milla Jovovich

Milla Jovovich a télre gondol

Úgy tűnik, Milla Jovovich télen tervezetett magának ruhát utoljára, a színválasztása legalábbis a lassan mögöttünk álló, a farsanggal elbúcsúztatott szezont idézi. A színésznő Lanvin őszi-téli divatbemutatóján jelent meg ebben a szomorú, antracitszürke zubbonyban, szürke kötött sálban. Az öltözékéből áradó bánatot a színésznő vörös rúzzsal és körömlakkal ellensúlyozta. Az eseményről egyébként azt mondják, vidám volt.


Jessica Alba

Jessica Alba fehérben a horrorbemutatón

A múlt héten a celebek nagy része fehér alkalmi ruhában látogatott számukra fontos eseményeken, de ezt a szokást ezen a héten csak a várandós Jessica Alba követte. A színésznő esküvői ruhának is megfelelő estélyiben pózolt A szem című amerikai horror párizsi premierjén, amelyiknek egyébként ő a főszereplője. A film forgatásán történtekkel ellentétben most a ruhája az este végéig tiszta maradt.


Ivanka Trump

Ivanka Trump nem szigorú

Donald Trump milliárdos vállalkozó lánya nem szívesen adná az arcát máshoz, mint vitorlás eseményekhez, vagy golfhoz. Ezen a héten egy női golfklub megnyitóján vett részt New Yorkban, de valószínűéeg az eseményhez mérten túl szigorúnak találta volna, ha feketében jelenik meg. Így eshetett a választása egy piros kiegészítőre.


Catherine Zeta-Jones

Cathetrine Zeta-Jones három márkát reklámoz egyszerre

Catherine Zeta-Jonest valószínűleg érzékenyen érintette volna, ha egyszerre csak egy világhírű tervező ruháját vehette volna fel. A színésznő így döntött egy klasszikus szabású, térdig érő Christian Dior ruha mellett, amelyiken a szezon divatszíne, a krémsárga jól mutat, főleg, ha a Gucci ház tervez belőle kabátot. Zeta-Jones egy harmadik márkát is reklámoz egyúttal, ebben a szettben a New York-i 5th Avenue-n nyílt Elizabert Arden üzlet megnyitóünnepségén vett részt.

Kerry Washington

Kerry Washington csodatévő halnak öltözött

Kerry Washington eredetileg aranyhalnak szeretett volna öltözni ezen a héten, de aztán úgy döntött, legyen még színesebb, gyöngyházfényű, és uszályos az estélyije. A színésznő a múlt héten sem egyhangú, szürke színeket válogatott a hivatalos eseményeihez, de amikor teljesítményét Woman Achievement díjjal jutalmazzák New Yorkban, akkor úgy érzi, még emlékezetesebben szeretne kinézni.