horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Meztelenül énekelt a 19 éves lány a Got Talent színpadán

tegnap, 22:34 Módosítva: 2015-11-28 23:13:45
28

Ez volt a Hungary's Got Talent első élő adása, és egyben első elődöntője is, amiben nem csak Horgas Eszter salmahayekes dekoltázsa volt az egyetlen érdekesség, hanem egy újabb meztelen előadó.

De most nem egy expornós vetkőzött, hanem egy 19 éves énekesnő.

Niabe Doriane cirka húsz másik tök meztelen ember között ücsörögve énekelte el a The Beloved-tól a Sweet Harmony-t (igen, gyakorlatilag lemásolták a videóklipet) ezt pedig az alábbi videón is megnézhet.

Niabe Doriane egyébként előadása előtti kisfilmjében azt is elmondta – sőt, elő is adta –, hogy amúgy nemrég dobta őt a pasija, szóval lehet örülni, szabad a pálya.

Update: Niabe Doriane a nézők szavazatai alapján nem jutott tovább, vagyis minden erőfeszítése ellenére kiesett a versenyből.

Továbbjutott viszont:

  • a halál cuki versmondó kislány, Czuczor-Gidai Zsófi
  • a kártyatrükkökkel bűvészkedő Badár Tamás
  • és a Dirty Led Light Crew, ami meg egy tánccsapat

Meg is született Coco T gyereke

tegnap, 20:24 Módosítva: 2015-11-28 20:24:02
1

Surprise!!! Look who came early!! Welcome the new arrival of Chanel Nicole.. A beautiful healthy 5.7 pound & 18 inch...

Posted by Coco on Saturday, November 28, 2015

Coco T. november 28-án a terhessége 37. hetében azt írta, úgy érzi, most már bármelyik pillanatban megindulhat nála a szülés, és hát nem hazudott. Alig öt órával az erről szóló posztja után ugyanis már arról posztolt Facebookon, hogy meg is született a gyereke. Chanel Nicole egészségesen jött a világra, az anyja pedig jelesre vizsgázott közösségi médiás figyelemfenntartásból.

Brad Pitt és Angelina Jolie egy tucat gyereket akart

tegnap, 19:05 Módosítva: 2015-11-28 19:05:57
0

Brad Pitt azt mondta, hogy Angelina Jolie-val még annál is jóval népesebb családot terveztek, mint ami végül összejött. "Nézd, egy tucat gyereket terveztünk, de hat után besokalltunk" - idézte a színészt a Femalefirst. Hozzátette, nagyon szeretik a gyerekeiket, de így is totális káosz sokszor az életük, amit persze mindannyian nagyon élveznek. Az apja meglehetősen szigorú volt vele, ezért ő is az a gyerekeivel, de azt mondja, a gyerekei szerencsére nem rosszalkodnak, ezért csak finoman terelgeti őket az életben.

Bridget Jones? X-akták? Melyik folytatást várja a legjobban?

tegnap, 18:12 Módosítva: 2015-11-28 22:05:39
17

Azt, hogy minden sikerfilmnek, filmsorozatnak folytatás készítenek, kétféleképpen élhetjük meg.

  1. Csalódottan, mivel ahelyett, hogy kitalálnának valami újat és jót, megint azt nézhetjük, amit már tizen-huszonakárhány évvel ezelőtt;
  2. Örömmel, hogy a régi kedvenceket újra láthatjuk.

 

Távolról sincs vége, olvasson még

Daniel Radcliffe két éve nem iszik

tegnap, 17:52 Módosítva: 2015-11-28 17:52:09
1

A most 26 éves Daniel Radcliffe fiatal kora ellenére annyit piált már, hogy két éve egyáltalán nem iszik. A Timesnak beszélt a függőségeiről, a piát sikerült letennie, a dohányzást viszont nem tudta abbahagyni. Azt mondta, viszonylag könnyen bírja a józan életet, de amikor hazamegy Londonba, akkor nehéz megállnia, hogy ne piáljon. "Az egyik legnehezebb, amikor itthon vagyok, hogy nagyon nehéz azt mondani valakinek, hogy "Nem akarsz meginni egy kávét?", vagy "Menjünk el valamikor vacsorázni". Nagyon fura, folyton azt hiszik az emberek, hogy randizni hívom őket. Pedig nem, csak arról van szó, hogy olyan helyen akarok velük találkozni, ahol általában nem szoktak piálni az emberek" - mondta.

Vajnáné végre normális ruhában küldi versenybe szépségkirálynőjét

tegnap, 15:51 Módosítva: 2015-11-28 15:51:23
0
Végre!!

Végre eljött az a nap is, hogy egy magyar szépségkirálynőt nem egy matyóhímzésekkel felturbózott rettenetben küldünk ki egy világversenyre, hanem valami kreatívabb ruhában.

Például egy Rubik-kockás, szoknyás dresszben:

Ezt fogja viselni decemberben a Las Vegas-i világversenyen Vajna Tímea szépségversenyének, a Miss Universe Hungary-nek az idei nyertese, Nagy Nikoletta.

Coco T úgy érzi, bármikor beindulhat a szülése

tegnap, 15:17 Módosítva: 2015-11-28 22:06:39
0

Coco T gyerekét nagyjából karácsony környékére várták, de Ice T felesége november 28-án azt írta Twitteren, hogy úgy érzi, bármikor beindulhat nála a szülés. A dolog nem szokatlan, Coco T. a 37. hétben van, és hivatalosan a 37. és a 42. hét között normális a szülés, ez előtt koraszülésről, ezután túlhordásról van szó. Vagyis, mostantól bő egy hónapon keresztül teljesen normális, ha bármelyik pillanatban beindul a szülése.

Oké, Benedict Cumberbatch és Johnny Depp vidrákat utánoztak

tegnap, 15:11 Módosítva: 2015-11-28 19:09:40
25

A Graham Norton Show vendége volt Johnny Depp és Benedict Cumberbatch nemrég. A műsorvezető elmondta Deppnek, hogy amikor Cumberbatch elkezdett befutni, akkor sok helyen azt írták róla az interneten, hogy hasonlít egy vidrára, amit különféle, vidrákról és Cumberbatchről készült képekkel támasztottak alá. Ezután Benedict Cumberbatch élőben bemutatot néhány vidraarcot. Aztán jött egy kép, amin több vidra is volt, úgyhogy Johnny Deppnek is be kellett szállnia. Végül az elég unottan viselkedő Depp megunta az egészet, és szó szerint kisétált a képből, miközben Benedict Cumberbatch elképesztően jól szórakoztatta magát és a közönséget is.

Jó hír: Jakabos nem csak szép, félelmetes is tud lenni

tegnap, 15:09 Módosítva: 2015-11-28 16:08:18
0

Miközben persze szép is, szóval nehogy azt higgye, hogy helyreállt a világ igazsága. Nem. A világ még mindig igazságtalan, mert Jakabos Zsuzsanna amellett, hogy tehetséges úszó, még jól is néz ki.

És igen, mellett még félelmetes is. Bizonyos szögből nézve.

Mármint ebből a bizonyos szögből:

Simán szerepelhetne valami horrorfilmben főgonoszként.

Black Friday: Amerikában egy rendőrt is leütöttek az akciós áruért

tegnap, 13:57 Módosítva: 2015-11-28 15:59:04
2

Bár nálunk a Black Friday egyelőre inkább csak mérsékelt online tevékenységet vált ki, az akciós vásárlónap őshazájában, vagyis az Egyesült Államokban ilyenkor tetőzik a tömeges birkózás egy négyzetméterre jutó aránya.

Az őrületben a vásárlók legtöbbször egymást verik egy-egy szuperolcsó termékért, ám idén egy texasi férfi egészen új szintre emelte a műsort egy El Pasó-i áruházban. Az illető nagy felindultságában egy intézkedő rendőrt is arcba vert, aminek következtében egyedül akciós bilincsekre tett szert.

Így lett Adele tíz év alatt duci manóból jó nő

tegnap, 13:12 Módosítva: 2015-11-28 16:17:30
101

Persze volt közben néhány melléfogás is, de azért eléggé magára talált az énekesnő.

Olyan szomorú, ahogy Nicki Minaj kipakolja a melleit

tegnap, 12:26 Módosítva: 2015-11-28 13:01:22
4

Mintha nem lenne holnap, Nicki Minaj kíméletlenül, minden szögből, folyamatosan közli a világgal, milyen a teste, főleg a melle, esetleg a feneke. Már egészen szomorú, milyen gyakran osztja meg a (majdnem) ugyanolyan képeit. Legutóbb az American Music Awards gáláján mutatta meg a félgömbjeit. Ez még rendben van, az nem új, hogy vannak celebek, akik nem ismerik a garbót. Az Instagramja viszont már egészen fura, ahogy egymás után kirakja az ugyanolyan szetteket. Oké, promó, neki is élnie kell valamiből, de ebből a pózból is elég lett volna egy darab. A többi itt

Dress by Michael Costello

A photo posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

Ez biztos csak azért került fel pluszba, mert milyen vicces, hogy a barátja csekkolja a melleit. Előtte persze ebből a beállításból volt már egy-két poszt. 

A photo posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Egyre több egyetemista fedezi a tandíját szexmunkából

tegnap, 12:16 Módosítva: 2015-11-28 12:21:09
14

Bár a jelenség – vagyis az, hogy egyetemista lányok (de akár fiúk is)  prostitúcióval keresik meg tanulmányaik költségeit  távolról sem új keletű (a pénzért randizás egészen érdekes vadhajtásokat is eredményezett az utóbbi években, mint például a Carrot Dating vagy az Established Men), azért mindenképpen elszomorító az a világméretű tendencia, amire a Salon cikke hívja fel a figyelmet. 

A MyGirlFund nyilván nem az egyetlen oldal, ahogy a fiatal lányok kínálják online szolgáltatásaikat, ám a tény, hogy csak ezen az oldalon több mint 10 000 lánnyal lehet csetelni, igen beszédes.

Pont annyira, mint a felsőfokú tanulmányokat folytató tagok, akiknek intelligenciáját és verbális képességeit nagy előnyeként emeli ki a MyGirlFund főnöke a Fusion cikkében.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lezavarták a repülőről, mert utastársa túl kövérnek találta

tegnap, 12:02 Módosítva: 2015-11-28 22:40:48
17

Az egykori haditengerész, Chris Shelley Dallasból igyekezett eljutni a kaliforniai Orange megyébe, az American Airlines egyik gépén. Ám amikor felszállt, és elfoglalta helyét, kellemetlen dolog történt, írja az LAist.

A mellette ülő kis termetű, idős hölgy ugyanis nem volt elragadtatva attól, hogy utastársa nagy súlya miatt jócskán átlóg az ülésen, és egyből a személyzethez fordult. Végül az egyik légikísérő odalépett Shelley-hez, és közölte vele, azonnal el kell hagynia a gépet.

„Azt mondták, hogy aki öt centivel átnyúlik az ülésén, az nem foglalhat helyet a gépen" - mesélte felháborodva a férfi. A személyzet ahelyett, hogy megoldást keresett  volna a problémára, inkább az egyszerűbb megoldás felé mozdult, és úgy döntöttek, a legjobb, ha Shelley egyszerűen leszáll.

Ő azonban erre nem volt hajlandó, és felvetette, mi lenne ha a légikísérők inkább meggyőznék az idős hölgyet, hogy üljön át máshova. Ez végül sikerült, így Shelley visszamehetett a gépre és végre hazarepülhetett.

Az eset után az American Airlines levélben kért bocsánatot az incidensért, és vizsgálatot is indított az ügyben.

Rubint Réka vagy Sarka Kata? Kinek megy jobban a sikeres celeb imidzse?

tegnap, 11:04 Módosítva: 2015-11-28 16:08:19
30

A közelmúltban összevetettük Rogán Cecília és Vajna Tímea közéletiszereplő-feleségi tevékenységét, de rajtuk kívül is van bőven híres nő az országban, akikre érdemes figyelni. Ezúttal a Rubint Réka és Sarka Kata közötti hasonlóságokat részletezzük. Vagy inkább a különbségeket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kate Upton labdáit csak egy háló tartotta vissza

tegnap, 10:55 Módosítva: 2015-11-28 10:56:12
0

Mármint a teniszlabdáit az edzésen. Miért, mire gondolt?

Volt már brazil börtönben szépségversenyen? Ezt látnia kell!

tegnap, 10:46 Módosítva: 2015-11-28 13:01:24
1

Egy riói intézményben minden évben szép ruhába bújhatnak az elítéltek. Nagyon boldogok.

Óriáscsöcsös fotókkal szivatja exét az x-factoros prosti

tegnap, 10:00 Módosítva: 2015-11-28 10:44:33
3

Chloe Mafia élete eddig is nagyjából a melleiről szólt, de most, hogy szakított multimilliárdos pasijával, a lehetségesnél még egyel nagyobb hangsúlyt igyekszik dekoltázsára fektetni.

Instagram oldalán igyekszik megmutatni exének, mit veszített (bár valószínűleg az úr is pontosan tudja, hiszen sok pénzébe került a legyártásuk) és aligruhában teszi közszemlére újra megvásárolható értékeit.

Például így:

Meg így:

Élünk a gyanúperrel, hogy ha dúsgazdag expasija nem is kerül ezektől a fotóktól nosztalgikus hangulatba, hamarosan meglesz az új szponzor.

Nekik köszönhetően hamarosan újabb celebgyerekek jönnek világra

tegnap, 09:51 Módosítva: 2015-11-28 20:29:35
2

Most, hogy Pirner Alma meg Tatár Csilla is végzett a terhességgel és megszülte gyerekét, nézzük kik azok a celebnők, akik jövőre, vagy még idén világra hoznak egy-egy celebgyereket!

Távolról sincs vége, olvasson még

Mádai Vivien tényleg eszelősen jól néz ki

tegnap, 09:14 Módosítva: 2015-11-28 19:08:54
7

Mi ez?

Ez a Velvet viszonylag rendszeresen jelentkező hetilapszemléje, amelyben megnézzük, mit írt a héten a Story, a Hot!, a Best magazin, és néha a Kiskegyed is. Sorozatunk előző részeit itt találja meg.

Távolról sincs vége, olvasson még

Éder Krisztián Mihalik Enikő smink nélküli arcával nosztalgiázik

tegnap, 08:01 Módosítva: 2015-11-28 15:31:19
0

Mihalik Enikő szépsége nem új keletű, ám ha valaki elfelejtette volna, milyen is volt a modell jó pár éve, annak most Éder Krisztián eszébe juttatta Facebook és Instagram oldalán, azzal a képpel, amit először készített róla.

my first portrait of Eniko! #tb #nomakeup #krisztianeder #enikomihalik #portrait

Krisztián Éder (@krisztianeder) által közzétett fénykép,

Újra apa lesz Damu Roland

tegnap, 07:41 Módosítva: 2015-11-28 12:01:17
0

Damu Roland felesége gyermeket vár, így a színész harmadszor is apa lesz, adja hírül a Blikk

A tavasszal születő gyerek egyáltalán nem érkezik váratlanul, ugyanis a pár már a színész szabadulása óta tervezte a családalapítást.

„Roland áprilisban szabadult, végig téma volt a baba közöttünk, de türelmesnek kellett lennünk, hiszen Roli pánikbeteg volt, várni kellett, hogy szervezetéből kiürüljenek a gyógyszerek. Gondosan számolgattam a hónapokat, hogy lejárjon az idő szeptemberre. Ennek ellenére már augusztusban teherbe estem" - mesélte a lapnak a boldog kismama.

„Bár három gyermeket tervezünk, mégis féltettem őt az ikerterhesséttől, hiszen a kora miatt így is veszélyeztetett terhesnek számít. Az első ultrahangon aztán kiderült, hogy csak egy babánk lesz. Sírva fakadtam az örömtől" - tette hozzá Damu, akinek előző kapcsolataiból már van két fia.

Jennifer Lopez mellei hevesen tiltakoztak a ruha ellen

november 27., 21:02 Módosítva: 2015-11-28 15:13:23
10

Jennifer Lopez teste valóban nem tűri meg magán a ruhát. Most épp mellei tiltakoztak hevesen, ez látható az alábbi címlapfotón is:

Going to give Vegas #AlliHave !! #JLoVegas #January20th @phvegas

Jennifer Lopez (@jlo) által közzétett fénykép,

BRÉKING! Anne Hathaway gyereket vár

november 27., 20:37 Módosítva: 2015-11-28 14:42:45
66

Bár ő maga még nem, de két másik jól értesült forrás már megerősítette ezt az E! Newsnak, úgyhogy elhihetjük,

Anne Hathaway terhes!

A 32 éves színésznőnek ez lesz az első gyereke, méghozzá férjétől, Adam Shulmantól, akivel 2012-ben házasodtak össze. A nagyon jól értesült informátor szerint Anne Hathaway már a második trimeszterben van, és rettentően jól érzi magát. És ha nagyon koncentrálunk, talán egy aprócska terheshasat tényleg fel lehet fedezni ezen a 3 héttel ezelőtti fotón:

Egyébként korábban már mi is gyanakodtunk arra, hogy a színésznő terhes – utoljára szeptemberben feltételeztük ezt róla.

Rihanna megint összeállt nőverő exével

november 27., 20:04 Módosítva: 2015-11-27 20:04:09
10

Mármint csak egy szám kedvéért, nem jött össze újra Chris Brownnal. De egy olyan ügy után, ami miatt még bíróságra is mászkáltak, egészen fura, hogy akár dolgozni is képesek együtt.

Chris Brown új albumán egyébként nem csak az énekesnő, de  Wiz Khalifa és Tyga is közreműködik.

És egyébként most jelent meg Brown egy új száma is, aminek videóklipjében svájci sapkában parádézik:

(forrás: Just Jared)

Pár nap és kiderül, hogy lopták-e az egyik legnagyobb magyar slágert

november 27., 18:34 Módosítva: 2015-11-28 12:18:53
134

Kamy 2007-ben jegyezte be az Artisjusnál a fent is hallható Szosztár Rovész Tu Románi Sy című, később Cigánylány néven is megjelent számát. Ennek a számnak az alapjait használta fel Jolly, amikor 2012-ben bejegyeztette a később óriási slágerré váló No Roxa Ájt, viszont nem tüntette fel Kamyt zeneszerzőnek. Kamy pedig perre ment azért, hogy az ő neve is megjelenjen a most már a Youtube-on több mint 20 milliós nézettségű szám mellett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Iszak Eszter előrehozta a Mikulást, és be is öltözött

november 27., 18:20 Módosítva: 2015-11-27 19:18:25
14

Méghozzá Mikulásnak, hisz már csak 9 nap, és lehet pakolni a csizmákat az ablakba.

Ma 'délutános műszakot' tolok a Megállóban, úgyhogy smink után még volt időm a mikulás-köntösömben lustálkodni

– írta még a képhez Iszak Facebookon.

A nap legijesztőbb képe, amin TÚL SOKAN vannak

november 27., 17:16 Módosítva: 2015-11-28 11:49:52
32

Nem más, mint a Kardashian klán hálaadás napi fotója, amiből nem csak az derül ki, hogy ezek tényleg

TÚL SOKAN VANNAK.

THANKFUL

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép,

Hanem az is, hogy

  • Kylie Jenner és Tyga ezek szerint mégsem szakítottak
  • Kanye West tud mosolyogni, Sőt, VIGYOROGNI
  • ellenben North Westtel
  • Rob Kardashiant teljesen kiközösítették
  • vagy ő készítette a fotót

Ambrus Attila: Minden döntés mögött én álltam

november 27., 16:54 Módosítva: 2015-11-28 12:09:08
37

Ambrus Attila tíz év börtön után inkább elment keramikusnak, mint hogy újra bankot raboljon, most pedig megírta és kiadták első könyvét. A mű, amelynek címe a kerámiára pompásan rímelő Haramia, egy részben önéletrajzi alapú írás, de szerzője alapvetően szórakoztató fikciónak szánta. Hőse egy börtönviselt bankrabló, aki már az első oldalakon kirabol egy vidéki postát.

Ennek csapott egy dedikálással hírverést az Alexandra – sikerrel, kígyózó sor várta a Viszkis rablóként elhíresült Ambrust. A közönségtalálkozó előtt kaptunk vele szűk negyedórát.

Távolról sincs vége, olvasson még

Amikor a tinédzser Kardashian Victoria Beckhamnek öltözött

november 27., 16:52 Módosítva: 2015-11-28 14:47:26
0

Zimány Lindához hasonlóan Kim Kardashian is nosztalgikus hangulatban volt, és ő is posztotl egy gimiskori képet. A celebnő viszont nem egyedül, hanem barátnőivel együtt öltözött be a Spice Girls tagjainak.

És hát persze hogy Kardashian volt Posh Spice, vagyis Victoria Beckham

 - illetve akkor még csak Adams.

tumblr m6x7nkr8eq1r6wkubo1 250.gif