horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Önnek van tippje mi történhetett Angelina Jolie és Brad Pitt magánrepülőgépén?

1 órája Módosítva: 2016-12-09 10:22:11
2

Noha már az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda hivatalosan is megszüntette a nyomozást Brad Pitt gyermekbántalmazási ügyében, vélhetően nagyon-nagyon súlyos dolgok történtek három hónapja a pár magángépén. A TMZ információi szerint, Angelina Jolie ugyanis most arra kérte a színészt, hogy segítsen olyan szakembert találni, akinek a segítségével a gyerekek fel tudják dolgozni a repülőn átélt traumát.

Szeptember 14-én a család Franciaországból Los Angelesbe utazott egy privát repülőgépen, ahol a színész állítólag túl sokat ivott, majd üvöltözött és erőszakoskodott gyerekeivel.  Az ügyben először a Los Angeles-i rendőrség indított nyomozást, majd kiderült, hogy mivel az eset nem konkrétan Los Angelesben, hanem egy repülőn, a levegőben történt, az ügyet átvette az FBI

Távolról sincs vége, olvasson még

Stohl András: Nincs másik nő az életemben

3 órája Módosítva: 2016-12-09 09:00:21
3

Pénteken a hangsúlyt az összes bulvárlap Stohl András házassági válságára fektette. A Blikk szerint a színész egy színházi büfés miatt hagyta ott élettársát, a Bors viszont arról ír, hogy Stohl azért lépett le, mert már nem volt boldog (volt) párjával, Ancsikával. A Best pedig hosszabb interjút közölt a színésszel.

Elfáradt a kapcsolatunk, mindkettőnknek úgy a jobb, ha külön utakon folytatjuk... Mielőtt bárki ítélkezne, megpróbáltuk megjavítani, megmenteni a kapcsolatunkat, ami nem romlott el végérvényesen, csupán megfáradt. Egy éve folyamatosan járok pszichológushoz, sőt Ancsikával párterápián is voltunk. Nem megy tovább együtt, de nem úgy szakítunk, mint a gyerekeink édesapja és édesanyja, csupán, mint férfi és nő.
Távolról sincs vége, olvasson még

Instahíradó: Vajna Tímea erotikus viszonyba került egy fánkkal

tegnap, 21:05 Módosítva: 2016-12-08 21:18:32
17

Van, akit egyszerűen fizikai képtelenség kihagyni rendszeres Instahíradónkból, mert mindig istennőnek öltözik/istennős arcot vág/vagy egyéb istennős tevékenységet végez magán. Ő nyilvánvalóan Emily Ratajkowski, aki a fentiekkel ellentétben most kivételesen elég meglepő fizimiskát virított. Tessék megtekintenie a szemével!

Alighanem a hasa csikar, ettől pedig kevéssé tűnik szexuálisnak, hiába húzott csipkecsodát a farmerjához. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Sok a szex a válótársakban? Nem véletlen.

tegnap, 20:06 Módosítva: 2016-12-08 20:18:05
41

Arra lettünk figyelmesek, hogy az RTL Klub saját gyártású vígjátéksorozatának a reklámozása eléggé szexcentrikus lett, pedig régen nem erről szólt a Válótársak.

Tavaly is voltak ágyjelenetek, de ezek főleg Stohl András karakteréhez kapcsolódtak (aki, bár azon volt, hogy ne lépjen többet félre, azért például elvitt a szertárba egy nőt, a fia focimeccse alatt, hogy csak egyet említsünk).

Most viszont szinte csak ilyenek jönnek szembe:

 Ezzel kapcsolatban megkerestük a főrendezőt, Kovács Dániel Richárdot.

Az első évad teljesen másról szólt, mint a mostani. Ott a szakítás és a különválás nehézségei kerültek középpontba. A második évadra ezeken már túlestek a szereplők és a rájuk kiosztott szerepek szerint cselekednek. 

A kérdés továbbra is adott, hogy a szex kissé központibb szintre emelése mennyire a magyar forgatókönyvírók munkája? A rendező elmondta, hogy ez a csapásirány is az eredeti holland verzióból lett átemelve, nem csak a magyar verzió direkt ennyire szexcentrikus.

Persze a humor is megmaradt, sőt, a sorozat semmivel se lett kevesebb, amire itt a bizonyíték. A Válótársakról Sixx írt a comment:comra, amiből csak egy mondatot idéznénk, hogy

Ha minden magyar kertévés sorozat ilyen lesz, jó évek jönnek.

Megszületett Mick Jagger 8. gyereke

tegnap, 19:31 Módosítva: 2016-12-09 07:40:42
17

2016. december 8-án, csütörtökön New Yorkban született meg Mick Jagger nyolcadik gyereke, aki kisfiú, és remekül van.

Nem gyakori élethelyzet, hogy az apa 73 évvel legyen idősebb a saját kisfiánál, Mick Jaggernek ezt mégis sikerült összehoznia a most 29 éves barátnőjével, Melanie Hamrickkal. (Igen, jól számol, a zenész jelenleg 73 éves).

GettyImages-457831014

Jagger évek óta elég termékenynek nevezhető az utódnemzés terén, a legidősebb gyereke most 45, az eggyel ezelőtti pedig 17 éves, a köztük lévőkkel együtt összesen négy különböző anyától származnak. Ha nem lenne tisztán követhető a kép, ezt a cikkünket ajánljuk tájékozódásra. 

Forrás: BBC

Távolról sincs vége, olvasson még

Epic: Sofia Vergarat a saját embriói perelték be

tegnap, 17:43 Módosítva: 2016-12-08 22:26:17
14

Sofia Vergarát a Modern Családból ismerhetik sokan itthon. Egyébként Pikali Gerda a magyar hangja, aki szinte az eredetit megszégyenítően jól hozza a spanyol akcentust, ami a kolumbiai-spanyol származású színésznőt egyedivé teszi. Igazi zajos, latin anyukát játszik ebben a szerepben, aki védi a fiát, és rendkívül családcentrikus. Pont olyan, mint ő, a való életben. 

A családról viszont teljesen más fogalma van exbarátjának, az üzletember/rendőr Nick Loebnek, akivel még 2013-ban voltak együtt, és szerettek is volna közös gyerekeket, de ez természetes úton nem ment. Ezért mesterséges úton termékenyítették meg a színésznő petesejtjeit, ám azok örökre lefagyasztva maradtak, mert nem sokkal ezután szakítottak.

A férfi azóta sem nyugodott bele a dolgokba, és most beperelte Sofía Vergarát, méghozzá az embriók nevében, egy élet- és jogvédelmi szervezet segítségével. Felperes még a lefagyasztást végző vállalat is, amely Louisiana államban található. Az irat szerint Emmának és Izabellnek - merthogy már nevük is van - joga van az élethez, és azokhoz a javakhoz, ellátáshoz, amit az államnak kellene biztosítani számukra, és ebben Sofía Vergara korlátozza őket. 

Még 2014-ben Nick Loebbel, ekkor még kicsattantak a boldogságtól
Még 2014-ben Nick Loebbel, ekkor még kicsattantak a boldogságtól

Vergara előrelátó volt, már korábban, a szakításuk után kötöttek egy szerződést, mely szerint egyikük sem nyúlhat az embriókhoz a másik beleegyezése nélkül. Ez akkor működött, a férfi viszont meggondolta magát: Loeb szerint ugyanis rosszabb, ha az örökkévalóságig lefagyasztva maradnak, mintha megölnék őket. Vergara viszont nem tágított, hithű katolikusként az ilyesféle „abortusz” számára szóba sem jöhet. 

Ezután Loeb felajánlotta, hogy kifizet mindent, csak hadd nevelje fel a két gyerekét, de erre is nem volt a válasz, ezen dühödhetett fel. Most már ő akar pénzt: az új perben azt akarja elérni, hogy Vergarát fosszák meg minden szülői jogától, ami az embriókhoz köti, így azokat beültethetnék másnak, aki kihordaná. Ja, és Vergara fizessen minden felmerülő költséget.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ketté fog állni a füle a Baywatch első trailerjétől!

tegnap, 17:02 Módosítva: 2016-12-09 10:15:32
48

Egyre szívmelengetőbb a tudat, hogy napról napra közelebb kerülünk az új, ezermillió jó csajjal telepakolt Baywatch-film premierjéhez. Kiderült már, hogy lesz benne David Hasselhoff kis piros gatyóban (nyilván), meg Pamela Anderson, aki visszahozza a férfiak örök álomképét, amikor kívánatos tekintettel, lassított felvételben futkorászik a tengerparton. 

Most viszont egy ennél is pazarabb élménynek néz elébe, láthatja a film első trailerjét a saját szemével! Nem is pazaroljuk a szót, tessék:

Távolról sincs vége, olvasson még

Tényleg a Playback Párbajból kell megtudnunk, milyen eszelős dolgokra képes Nagy Ervin?

tegnap, 16:27 Módosítva: 2016-12-08 22:07:09
14

Meg azt, hogy mennyire szexi Balsai Móni mint Britney Spears? Azért Vadon János és Sáfrány Emese is virít egy jókorát.

Tényleg a Playback Párbajból kell megtudnunk, milyen eszelős dolgokra képes Nagy Ervin?

Az Így jártam anyátokkal Ted Mosbyja végre becsajozott

tegnap, 15:13 Módosítva: 2016-12-08 21:18:34
16

Szomorú tény, de eddig semmilyen jel nem utalt arra, hogy az Így jártam anyátokkal című sorozat Ted Mosbyja az életben is végre megtalálja a nagy őt - vagy legalább kicsit kitörjön az általa kialakított szerencsétlen flótás képéből, ahogyan a sorozat óta nagyjából minden néző fejében él. 

b

Most azonban (ne kiabáljuk el!) úgy fest, Josh Radnor VÉGRE VALAHÁRA megtalálta anyátokat, ráadásul egy szakmabeli, bizonyos Minka Kelly nevű színésznőben, aki nemrég szakított Demi Lovato exével, Wilder Valderramával.  

Vele csak barátok vagyunk, nagyon jó barátok. Nem igazán nevezném őt a volt pasimnak. 

- mondta róla, de most nem is ez a lényeg, hanem hogy jelenleg ő az a kivételes személy, aki meglátta Josh Radnor Ted Mosbyn túli értékeit. 

Radnort amúgy elég csak közepesen éljenezni azért, hogy végre becsajozott, voltak már barátnői dögivel: járt például Marisa Tomei-jel, a Twilight színésznőjével, Julia Jones-szal és Lindsay Prise-szal is. 

Forrás: US Magazine

Távolról sincs vége, olvasson még

Scarlett Johansson Disney hercegnő akart lenni, de helyette most másnak örül

tegnap, 14:53 Módosítva: 2016-12-08 22:31:10
1

Szerencsére pont egy olyan helyen volt, ahol rosszkedvére gyógyírt talált.

Félmeztelen fotók szivárogtak ki a Trónok harca színésznőjéről, Maisie Williamsről

tegnap, 13:42 Módosítva: 2016-12-09 00:40:05
24

Maisie Williams képviselete is megerősítette a Page Sixnek, hogy a 19 éves színésznőről félmeztelen képek szivárogtak ki a Redditen. A fotókat Williams privát közösségi oldaláról (azt nem írják, hogy melyikről) lophatták le. 

A fotók Maisie privát közösségi fiókjából származnak. A képeken nincs meztelenség, de Maisie közeli barátaival szerepel rajtuk egy spában, ahol nemrég jártak Japánban. 

– nyilatkozta a Trónok harca színésznőjének menedzsmentje.

Távolról sincs vége, olvasson még

Sia férjét legyőzte az énekesnő parókája: válnak

tegnap, 11:53 Módosítva: 2016-12-08 19:36:52
18

Két évig voltak együtt, a sajtónak szűkszavúan üzenték, hogy külön folytatják.

Tom Hardy fogadott DiCaprióval, elvesztette, és most ezt kell magára varratnia

tegnap, 11:25 Módosítva: 2016-12-08 21:12:29
69

Tetováltatnia kell Tom Hardynak, ha állja a szavát, mert fogadott Leonardo DiCaprióval. A tét a nyertes által kitalált, valódi öröktetkó, 

a fogadás tárgya pedig az volt, hogy vajon jelölik-e Tom Hardyt Oscar-díjra. Bizony jelölték, így DiCaprio nyert.

DiCaprio a "Leo knows everything", vagyis a

Leo mindent tud

feliratot választotta. Hardynak ezt kell magára varratnia, DiCaprio kézírásával, ami állítólag elég csúnya. Hardy viszont csak akkor áll bele a dologba, ha DiCaprio szépen leírja.

via Page Six

Ciki lesz ez a tetkó?

 • 2000
  Nem!
 • 1786
  Ha nem DiCaprio lenne, ciki lenne.
 • 871
  Igen!
Távolról sincs vége, olvasson még

Madonna 58 éves, de úgy twerkel, mintha most lenne 18, és az élete múlna rajta

tegnap, 11:05 Módosítva: 2016-12-09 10:10:14
90

Madonna James Corden Carpool Karaokejében vendégeskedett [ebben a videósorozatban a műsorvezető mellé más-más hírességek ülnek be egy kocsiba, beszélgetni, énekelni – a szerk.], így kiderült, az arca közel sincs annyira szétfolyva, mint néhány mostanában megjelent képen. Pedig a videóban nincs retuslehetőség, maximum a smink. Ennek ellenére egy boldog, 40-esnek tűnő, kiegyensúlyozott családanyát látunk.

És a valóság nem áll ettől távol: elmondása szerint csak a színpadon létezik Madonna, meg a showbizniszben, otthon átvált Julie Andrewsra (akit a Muzsika Hangjából, vagy Mary Poppinsként ismerhet), mondjuk Julie Andrews biztos nem csinál ilyeneket.

Le sem szabadna írni, hogy 58 múlt, mert szerintem nem lenne ember a földön, aki a Wikipédián kívül megmondaná, hogy Madonna most éppen hány éves is. Jó, sokszor volt már szó esetében botoxról, műtétekről, de most nem az arca lényeg, hanem a mozgása.

 Merthogy Madonna szépen karban van tartva, mind testben, mint fejben. Még mindig nagybetűs SZTÁR, még mindig a pop dívája, és képes haladni a trenddel: például kipróbál új zenei stílusokat, twerkel, mégha néha cikinek is érezzük.

Na de mi derült még ki?!

Madonna és Michael Jackson bizony smároltak egyszer, de eddig ezt soha senki sem kérdezte.

Én voltam az aki kezdeményezett [...] és egy pohár Chardonnay is segített benne.

 Persze ezt eddig csak a barátainak mondta, így most már Corden is elmondhatja magáról, hogy hivatalosan is Madonna barátja lett. Meg Madonna kurvája – ez is elhangzik a videóban.

You know, bitch I'm Madonna!

Távolról sincs vége, olvasson még

Kurt Cobain lánya újra megmutatta a benne rejlő dögöt

tegnap, 10:14 Módosítva: 2016-12-09 00:40:05
7

Kurt Cobain és Courtney Love lányának lenni nyilván nem egyszerű történet, de az már többször is kiderült, hogy Frances Bean Cobain nem él vissza a helyzettel. Az 1994-ben öngyilkosságot elkövetett Nirvana-frontember és a Hole énekesnőjének a lánya már több területen kipróbálta magát: dolgozott grafikusként, az énekléssel is kacérkodott, és volt már modell is. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Stohl András elköltözött a családjától

tegnap, 08:19 Módosítva: 2016-12-09 08:54:41
17

Ma is olyan idő lesz, mint tegnap, vagy azelőtt: csak vasárnap jön hidegfront. Addig csípős reggelek, fagyos éjszakák, és napos nappalok követik egymást. Miután most már tényleg előveszi a sapkát, sálat, kesztyűt, jönnek a Velvet hírei:

 • 8 év után elköltözött otthonról Stohl András, állítólag új nő van a láthatáron - írja a Story magazin. De nem a nő miatt történt mindez, szimplán barátsággá szelidült párjával a kapcsolata, és ő még élni akart. Egy csinos, barna, harminc év körüli nővel látták - hasonlóan ért véget első házassága is 12 évvel ezelőtt, akkor a Survivor című valóságshow forgatásáról érkezett haza úgy, hogy bejelentette családjának, rátalált az új szerelem és válni akar. Azóta azt megbánta, mint ahogy sok mást is. Például 2008-ban ezt mondta legutóbbi gyermekei anyjáról: "Mégiscsak elmúltam negyvenéves, és ha azt nem is mondanám, hogy már biztosan benőtt a fejem lágya, de fejlődöm. Talán mindez a korral jár, és valószínűleg mindenekelőtt Ancsika érdeme. Vele egyszerűen jó, mellette egyszerűen jól érzem magam." 2014-ben kisfia születése után pedig ezt: "Évtizedeket buliztam át, volt tivornya bőven. De most nincs más választásom. Meg kell komolyodnom, elvégre négy gyerek óriási felelősség. Most azt is érzem, hogy lassan minden helyrekerül az életemben, és ez nagyon jó érzés."
 • Kulka János a hot! magazin szerint jobban van, egy filmpremieren fotózták. Nyolc hónapja kapott agyvérzést, azóta már többször szóba hozták, hogy lassan színpadra áll, de ez még messze van. Még halkan, lassan beszél, óvatosan lépked. Kulka Janina, a nővére vigyáz rá, és gyógytornász, logopédus segíti. 
FullSizeRender
 • Till Attila a HIV-tesztet népszerűsíti, az állandó szűrést. "A legtöbben a nyolcvanas évekhez kapcsolják a betegséget, és sok heteroszexuális hiszi azt, hogy ez őket nem érintheti. Tévednek!" - mondta. Mivel azt hiszik, hogy ez csak a homoszexuálisokat érinti, ezért még senki nem állt mellé arccal itthon, a sztereotípiák kivégzését szeretné. A fiai most kamaszodnak, ezért is szívügye a téma, bár óvszert ő sem nyom a kezükbe. A hot! magazinban lehet erről még többet olvasni.

Kim Kardashian válni akar?!

december 7., 17:56 Módosítva: 2016-12-08 21:18:35
11

Egyelőre még nem érdemes készpénznek venni ezt, de a realitycelebnő barátja ezt állítja:

Kim Kardashian el akar válni Kanye Wettől.

Írja a US Magazine, de a történet ezzel még nem teljes.

Távolról sincs vége, olvasson még

Palvin Barbara teljesen meztelen egy naptárfotón

december 7., 17:17 Módosítva: 2016-12-08 20:18:07
24

Itt a kép amit David Bellemere készített a Lui magazinnak. Minden egyéb kommentár felesleges. Kis érdekesség: Mihalik Enikő már 2014-ben szerepelt ennek az újságnak a naptárjában, de ő most a Playboyban meztelenkedik.

Angelina Jolie rossz anya lenne?

december 7., 16:09 Módosítva: 2016-12-08 20:18:08
3

Ez nem is kérdésként, hanem kijelentésként jelenik meg a TMZ cikkében, természetesen egy informátorra hivatkozva. De mire föl állítja ezt a neve elhallgatását kérő ismerős? Arra, hogy Jolie nem feltétlenül ragaszkodik ahhoz, hogy privát tárgyalás keretein belül egyezkedjenek a gyermekelhelyezésről, mivel az általa benyújtott dokumentumokat sem privátba nyújtotta be, így a Pitthez közel álló források arra jutottak, hogy a színésznő simán kiteregetné a családi szennyest, ami kinek, vagyis kiknek ártana a legtöbbet? Persze, hogy a gyerekeknek. Ezt Brad Pitt, mint jó apa nem hagyhatja, úgyhogy azonnal kérvényezte a tárgyalások további titkosítását.

Pedig már úgy tűnt, hogy minden oké, de ez a Brangalina-válás még el fog tartani egy darabig.

Újabb fejlemény:

A TMZ azt írja, hogy a bíró már el is utasította Pitt kérelmét. Nem lesz soron kívül átvizsgálva a gyermekelhelyezési ügyük, így a színész hiába kezdett el intézkedni az után, hogy Jolie benyújtotta az átmeneti gyermekelhelyezési megállapodás feltételeit, melynek sarokpontja, hogy egy terapeuta döntheti el, hogy Brad Pitt mikortól találkozhat felügyelet nélkül a fiaival és lányaival. 

via TMZ

Távolról sincs vége, olvasson még

Na, ki lett az év embere a Time magazin szerint?

december 7., 15:17 Módosítva: 2016-12-08 11:58:22
4

Meglepő fordulat:

Az Amerikai Egyesült Államok új elnöke, Donald Trump.

Pedig volt pár meredek cikk vele kapcsolatban, amikor az elnökválasztási kampány során előkerült egy régi felvétel, amin azt mondja, hogy "a nőket puncin kell vágni." Ez elég érdekes fényt vetett a korábban róla készült képekre. Egy pornószínésznő azt állította, hogy Trump szexuálisan zaklatta őt. Alig volt olyan zenész vagy híresség, aki kiállt volna az elnökjelölt mellett. És akkor a politikai húzásairól nem is beszéltünk, hogy egy tévés vita során kijelentette: ha elnök lenne, börtönbe záratná ellenfelét, Hillary Clintont.

Mindezek ellenére a Time szerint ő az év embere, amit a magazin vezetője, Nancy Gibbs a következővel indokol.

Mindig azt néztük, hogy az adott évben kinek volt a legnagyobb befolyása. Akár rossz, akár jó értelemben. Kétségtelen, hogy senkinek sem bírt nagyobb hatással, mint Trump.

Távolról sincs vége, olvasson még

Stella Maxwell a Wall Street Farkasa előtt tisztelegve terpesztett tekintélyeset

december 7., 14:51 Módosítva: 2016-12-08 22:31:09
20

A LOVE magazin szexiskedő modelleket felvonultató adventi naptáráról először a hétvégén írtunk. Akkor annak kapcsán, hogy Irina Shayk rendkívül erotikus módon, hiányos öltözetben rekonstruálta a Ghost című film agyagozós jelenetét. A méltán népszerű videósorozat azóta további szereplőkkel bővült, köztük Stella Maxwell ír modellel, aki meg a Wall Street Farkasa című film egyik buja jelenetét feldolgozva bújt Margot Robbie bőrébe.

Ha látta a filmet, akkor bizonyára emlékszik a kérdéses részre is. Ebben Margot Robbie karaktere a gyerekszobában rója fel a Leonardo DiCaprio által megformált férjének, hogy egy ideje már nem nyúlt hozzá, majd motivációt gyanánt széttárja a lábát. Na, pont ezt tette Stella Maxwell is, megismételve a filmbéli mondatot, miszerint

anyu már nagyon unja, hogy egyfolytában bugyit kell hordania.

Hogy mennyire ment neki jól, azt döntse el ön. Összehasonlításként itt az eredeti jelenet is:

Via The Daily Mail

Távolról sincs vége, olvasson még

Arnold Schwarzenegger egy madárral osztotta meg reggelijét

december 7., 13:37 Módosítva: 2016-12-08 08:57:23
107

Az egykori Terminátor és kormányzó nagylelkűsége egyszerűen nem ismer határokat. Neki kell megköszönnie a nap instás videóját is, amelyen az látható, hogy reggelije közben egy madár igyekszik kilesni a szájából a falatot. Sok ember ebben a helyzetben egyszerűen elhessegette volna a betolakodót, de Arnold Schwarzeneggert nem ilyen fából faragták. Olyannyira nem, hogy nemcsak egyszerűen kiszórt elé pár morzsát, hanem a kezéből etette meg az éhségtől felbátorodó madarat.

I love sharing my breakfast.

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által közzétett videó,

Távolról sincs vége, olvasson még

Brazília legjobb feneke most már ehhez a nőhöz tartozik

december 7., 12:51 Módosítva: 2016-12-08 13:50:57
27

17 millió ember csak nem tévedhet! Ennyien szavaztak arra, hogy Erika Canela hátsójának nincs párja az országban.

Brazília legjobb feneke most már ehhez a nőhöz tartozik

Harry herceg beutazta a fél világot, csak hogy a barátnőjét láthassa

december 7., 11:50 Módosítva: 2016-12-07 19:23:40
2

Harry herceg az elmúlt két hétben a Karib-térség hét országában tett hivatalos látogatást. Úgy volt, hogy utána hazamegy, de barátnője hiánya addigra elérhette a kritikus határt, mert az utolsó pillanatban megváltoztatta döntését, és jelentős kitérőt téve meglátogatta őt Kanadában. 

A romantikus oldalát egyre gyakrabban megcsillogtató trónörökös állítólag egy napon át élvezte Meghan Markle vendégszeretetét a színésznő torontói otthonában, de aztán visszament Nagy-Britanniába, mert másnap már újabb hivatalos programja volt.

Meghan Markle egyik barátnője közben a People magazinnak világított rá, hogy a színésznő fülig szerelmes. Erre egyébként az alábbi fotó is pompás bizonyítékkal szolgál.

A színésznő ezen egy 240 dollár (70 ezer forint) értékű Maya Brenner nyakláncot visel, amin "M" és "H" betűk vannak. Véletlen? Aligha! 

Via People magazin, E! News

Távolról sincs vége, olvasson még

Volt, hogy Will Smithnek egy rajongójától kellett pénzt kunyerálnia

december 7., 10:35 Módosítva: 2016-12-08 13:49:25
2

A 48 éves színész a Jimmy Kimmel Live című műsorban idézte fel, hogy voltak olyan pillanatok az életében, amikor előnyére vált, hogy híres embernek számít. Az egyik ilyen alkalommal az otthonától távol fogyott ki a benzin az autójából, de szerencsétlen módon sem készpénz, sem hitelkártya nem volt nála.

Mivel mindez egy benzinkútnál történt, Will Smith körbekémlelt, hogy kitől kérhetne a segítségét. Fel is figyelt egy fickóra, aki első ránézésre Fresh Prince rajongónak tűnt.

„Felismeri őket az ember”

– viccelődött a színész.

Ezzel a párhuzamosan az illető is ráismert, majd megkérdezte tőle, hogy lőhet-e róla egy képet, mire Will Smith egyből lecsapott a kínálkozó lehetőségre:

„Persze, ember, de kéne 10 dollár (kb. 3 ezer forint)”

A rajongó belement a dologba, a színész pedig megígérte neki, hogy később visszafizeti neki az összeget, így végül mindketten jól jártak.

Via Just Jared

Távolról sincs vége, olvasson még

Londoni divatdíjak: íme a legszexibbek és legfurábbak

december 7., 10:14 Módosítva: 2016-12-08 15:49:13
1

Döbbenetes dekoltázsok, elképesztő elegancia és mulatságos melléfogások 26 képben.

Hírek kávé mellé: Schobert Norbert azt állítja, hogy diétás krumplipürét talált fel

december 7., 07:51 Módosítva: 2016-12-08 08:57:23
185

A Bors cikke alapján Schobert Norbert bejelentette, hogy kifejlesztette a diétás krumplit, amiben csak fele annyi szénhidrát van, mint a hagyományosban. „Itt van az ötven százalékkal csökkentett szénhidráttartalmú burgonyapürépor, ami csak természetes alapanyagokból készült, élelmirost forrás, és ami nagyon fontos, hogy míg 12 gramm a hagyományos pürében és krokettben a felszívódó gyors szénhidrát, ebben csak hat, és nem gyorsan felszívódó" – magyarázta a Facebookon a fitneszguru. A lap azonban megkérdezett egy élelmiszervegyészt, aki úgy vélte, hogy ez nem lehetséges, hiszen a szóban forgó élelmiszer tiszta szénhidrát, így a keményítőtartalmát nem lehet csökkenteni. „Azt sejtem, hogy Norbi félbevágott egy krumplit, és ezzel kész is volt a szénhidrátfelezés. A krumpli mellé kevert egyéb összetevőket, és máris felére csökkent a szénhidráttartalom. Meglehetősen aggályos ezt a terméket úgy reklámozni, ahogy Norbi teszi” – fejtette ki Dömölki Lívia.

Távolról sincs vége, olvasson még

Atyaég, de jól tudja magát futtatni ez a csaj!

december 6., 19:21 Módosítva: 2016-12-07 21:41:18
5

Doina Ciobanu Európa egyik legszegényebb országából küzdötte fel magát az elit londoni luxuspartikig. És úgy tűnik, még esze is van.

David Beckham és a lánya egyszerűen túl cukik együtt

december 6., 19:10 Módosítva: 2016-12-08 09:18:25
67

Ha meg kéne választani a világ legkedvesebb/bájosabb/cukibb/akármilyenebb családját, egészen biztos, hogy a nyertesek Beckhamék lennének. David és Victoria Beckham 17 éve házasok és négy gyerekük született – Brooklyn, Romeo, Cruz és Harper Beckham.

Utóbbival, na meg a család kutyájával cukiskodott egy sort az exfocista London utcáin, de olyan szép ruhában, mintha egy divatmagazin fotózásán lennének.

Túl tökéletesek.
Távolról sincs vége, olvasson még

Amikor összeér a Harry Potter és a Blöff

december 6., 17:04 Módosítva: 2016-12-07 12:53:11
14

Megtörtént, illetve meg fog történni 2017-ben, ugyanis jövőre mutatják be a Blöff című sorozatot, ami Guy Ritchie azonos című filmjéne alapul majd.

De hogy jön ide a Harry Potter?

Úgy, hogy a sorozat egyik főszereplője Rupert Grint, vagyis a varázslós filmek Ron Weasley-je lesz majd. A sorozatot már nagyban forgatják, alább friss képet is láthat Grintről, ahogy Manchester utcáin Charlie Cavendishként pózol.

A sorozathoz Guy Ritchie-nek az alapötleten túl sok köze nincs, a készítő Alex De Rakoff.

Távolról sincs vége, olvasson még