Katherine Heigl bikinis fotóval búcsúztatja a jó időt

2014.09.23. 21:46 -

Itt az ősz és biztosan kevesebb bikinis fotót osztanak meg majd a hírességek, de egyelőre azért még nincs ok a panaszra. A Grace klinika színésznője például nemrég töltötte fel az alábbi fotót az Instagramra. Igen, ő az, akin nincsen sapka. Amellett, hogy a parton nagyon jót mulatott barátnőivel, bulizni is elmentek, de utána jött a munka

Steve-O pucér fotójával hergeli a hackereket

2014.09.23. 21:24 -

A Jackass sztárja nem bánja, ha közkinccsé teszik a meztelen fotóit, és Twitter oldalán felhívást intézett a hackerekhez. "Éppen most töltöttem fel pár ütős pucérkodós fotót az iCloudra. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire jók is ezek a hackerek!" - írta a fotó mellé, amin persze ki vannak kockázva a kínosabb részek. Bár a Fappeningnek eddig csak női áldozatai vannak, a férfi celebek közül egyre többen tesznek lépéseket annak érdekében, hogy az ő privát felvételeiket ne szivárogtathassa ki senki. Egyelőre valószínűleg nincs félnivalójuk, ugyanis ha minden igaz, Emma Watson lesz a következő a sorban

Címkék:

Terry Richardsonon lovagol Mihalik Enikő

2014.09.23. 20:54 -

A magyar modell lett az EVISU őszi/téli kampányának arca és a fotózáshoz Terry Richardsont kérték fel. A fotós természetesen hozta a formáját, így születtek meg a posztban látható képek is. Richardson és Mihalik Enikő már számtalanszor dolgozott együtt, és a nagyon vicces, nagyon sportos, nagyon szerelmes modellnek eddig nem voltak kellemetlen tapasztalatai, pedig Richardson készített már róla meztelenkedős fotókat is.

És még egy:

Kris Jenner beadta a válókeresetet

2014.09.23. 20:27 -

Kim Kardashian anyja és Bruce Jenner házassága már legalább egy éve tönkrement, de Kris Jenner csak most nyújtotta be a válókeresetet. Akárcsak olyan sokan, Jenner is kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozik a hivatalos iratokban. A Us magazin szerint egyik fél sem tart igény feleség- , illetve férjtartásra, fiatalkorú lányukról közösen gondoskodnak majd, az ingatlanmegosztásról pedig egyelőre nem tudni semmit. Kris Jenner év elején azt nyilatkozta, még mindig férje az egyik legjobb barátja, és sokat beszélnek, de mindenkinek jobb így, hogy nincsenek együtt. 

Címkék:

Ilyen volt majdnem pucéran a várandós Beyoncé

2014.09.23. 19:50 -

Véget ért az énekesnő és Jay-Z közös turnéja, amiről az HBO külön műsort is készített. A Youtube-ra most fel is került egy hétperces kis ízelítő, amit már azért is érdemes megnézi, mert szerepel benne pár házi felvétel a házaspárról, például az is, amin Beyoncé Knowles nagy hassal, egy szál bugyiban pózol férjével. (Ha csak erre a részletre kíváncsi, tekerjen a harmadik percig.)  Korábban ez a videó nem volt nyilvános, csak a koncertkörút kedvéért vették elő a családi archívumból - írja az Us magazin. Amikor terhes volt, felmerült, hogy az univerzum királynője műhasat visel, de ezt akkor cáfolták.

Brian May ősz hajjal is felismerhető

2014.09.23. 19:19 -

A Queen legendás gitárosának a haja az egyik különös ismertetőjegye, és ugyan 67 éves korára ő is megőszült, a frizura maradt. A tenerifei Starmus Festival vendégei között ülve is kitűnt a tömegből, nézzék csak meg a mellékelt galériát. Brian May természetesen nem zenészként, hanem asztrofizikusként vett részt a tudományos rendezvényen, és nem ez az első alkalom, hogy tiszteletét tette a fesztiválon, 2011-ben is ott volt, és persze fel is lépett a rend kedvéért. 

Címkék:

Ő Quentin Tarantino új barátnője

2014.09.23. 18:50 -

Ha valami volt is Uma Thurman és a rendező között, annak már biztosan vége, Tarantinót ugyanis egy másik nő társaságában fotózták le New Yorkban pénteken este. A mellékelt képeken szereplő hölgy pedig nem más mint Vanessa Ferlito amerikai színésznő. A 33 éves Ferlito 2007-ben szerepelt Tarantino  Grindhouse - Halálbiztos című filmjében, így ismeretségük nem új keletű. A fotók szerint viszont szinte biztos, hogy több van köztük egyszerű barátságnál, hiszen kézenfogva sétáltak és a rendező át is karolta a színésznőt. 

John Malkovich öreg bácsi lett

2014.09.23. 18:27 -

A színész decemberben lesz 61 éves, vagyis már nem fiatal, mégis meglepően idősnek tűnik azokon a fotókon, amik a San Sebastián Nemzetközi Filmfesztiválon készültek. Amellett, hogy Malkovich nagyon nyúzottnak tűnt, bottal közlekedett és nem igazán tudni, hogy miért volt szüksége rá - írja a Daily Mail. A híresség egyébként legújabb filmje, a Casanova Variation bemutatója miatt utazott Spanyolországba.

A füvezés mellett kampányol a bevállalós bemondónő

2014.09.23. 17:56 -

Az utóbbi pár napban az egész világot bejárta az a videó, amin az látható, hogyan mondott fel élő adásban a KTVA bemondója, Charlo Greene. A nő betartotta az ígéretét, miszerint ezentúl teljes erőbedobással küzd majd a marihuána legalizációja mellett, és el is készült az első kampányvideója. Ezzel párhuzamosan az Indiegogo oldalán pénzgyűjtésbe kezdett, és ugyan még 15 nap hátravan, már így is több adomány folyt be, mint amennyi célként ki volt tűzve. 

 

Mosófával regulázta meg káromkodó feleségét

2014.09.23. 17:19 -

Tizenhárom hetet töltött börtönben az az amerikai férfi, aki úgy gondolta, hogy mosófával regulázza meg nejét, aki szerinte nem viselkedett elég tisztelettudóan, hiszen köpködött és káromkodott is. A feleség videóra vette a bántalmazást, és egy hónappal később felkereste a rendőrséget. Állítása szerint nem ez volt az egyetlen eset, amikor férje "nevelőcélzattal" ellátta a baját. A férj egyébként szívesen megmentené a házasságát, de persze előbb nejének elnézést kell kérnie. Az egyik legismertebb tévépszichológus, Dr. Phil úgy döntött, műsorában megszólaltatja mindkét felet, itt is van egy kis ízelítő.

Katarina Witt kitette a mellét az Oktoberfesten

2014.09.23. 16:56 -

Münchenben már szeptember huszadika óta tart az Oktoberfest, ahol az olimpiai bajnok német műkorcsolyázónő is tiszteletét tette. Katarina Witt természetesen az alkalomnak megfelelően öltözött, és közszemlére tette impozáns dekoltázsát. Mi sem fosztjuk meg az olvasókat ettől a látványtól, itt van hát egy aprócska galéria:  

Cara Delevingne pucéran reklámoz ékszert

2014.09.23. 16:30 -

Bár a brit híresség inkább színésznőként szeretne most már érvényesülni, nem intett végleg búcsút a modellkedésnek, és továbbra is szorgalmasan vetkőzik. A 22 éves Delevingne most például John Hardy ékszermárkájának kedvéért szabadult meg a ruháitól, mégpedig nem akárhol, hanem Balin. Gyanítjuk, hogy ezek a fotók is akkor készülhettek. A helyszínválasztás egyébként nem véletlen, hiszen a márkát itt alapította a kanadai születésű ékszerész. 

Sharon Stone egy hisztis díva

2014.09.23. 16:01 -

Pupi Avati rendező és testvére, a producerként dolgozó Antonio Avati szerint az Un ragazzo d'oro című film forgatása kész rémálom volt a színésznő miatt. "Tudom, hogy vannak olyan amerikai színésznők, akik sokkal alkalmasabbak lettek volna a szerepre, de egy igazi ikont akartam" - nyilatkozta Pupi Avati a Hollywood Reporternek. Állítása szerint a levelezés, ami az ügyvédeik és Stone ügynökei között zajlott, könyvet érne és olyan kérésekkel bombázták őket, mintha Olaszország valamilyen harmadik világbeli ország lenne. És a helyzet rosszabb lett, ahogyan egyre többen ismerték fel a színésznőt. A mélypont pedig az volt, amikor Stone eltűnt a forgatásról, és egészen addig nem tért vissza, amíg nem teljesítették minden kívánságát. Cristiana Capotondi olasz színésznő amerikai kolléganője tényleg úgy viselkedett, mint egy díva, és a producerben megállt az ütő, amikor Stone vásárolni indult a céges hitelkártyával, és a Bulgari egyik üzletébe is betért. Arról senki nem mesélt, hogy bosszúból most is kapott-e pisifürdőt a melltartót olyan gyakran mellőző híresség.

Duchovny volt neje csak a szépre emlékszik

2014.09.23. 15:35 -

David Duchovny és Téa Leoni házassága nem volt egyszerű, és sokáig dolgoztak azon, hogy megmentsék kapcsolatukat, ám nem jártak sikerrel. A színésznő a Parade magazinnak nyilatkozott a válásról. "Davidnek köszönhetem életem két legnagyobb ajándékát. Nem hiszem, hogy valaha tudnám gyűlölni. Nagyon szerettük egymást, és imádjuk a gyerekeinket" - mondta Leoni, aki elismeri, nekik is voltak rossz, fájdalmas pillanataik, de a család sokkal fontosabb. "Tudom, hogy ő is így érez. Jó ember" - tette hozzá. David Duchovny és Téa Leoni 17 évig volt házas és két gyermekük született, Madelaine most 15 éves, Kyd pedig 12 éves.

Így lazul Tom Hanks fia

2014.09.23. 14:59 -

Tom Hanks idősebb fia, Chester M. Hanks már bekerült a legdögösebb celebcsemete válogatásunkba, és ezúttal sem hazutolja meg magát. A színészcsemete – aki egyébként nem szégyenlős, mert például osztott már meg magáról a Twitteren szex előtti fotót is – épp Hollywoodban sétálgatott barátnőjével, a szintén meglehetősen dekoratív Hazellel, és mintha boldogan csevegtek volna kapcsolatukról. 

Címkék:

DiCaprio még mindig botrányosan fest

2014.09.23. 14:26 -

Még mindig megdöbbenve konstatáljuk, hogy a színész nem szedte össze magát. Ahoigy már megírtuk, jelen pillanatban úgy néz ki, mintha egyszersmind hirtelen Jack Nicholsonná vénült volna. Oké, hogy eddig is sok hasonlóság volt küöztük, és értékeljük is az amolyan stílusbeli kilengést, meg persze egy film kedvéért sok mindenre képes egy színész, de most már igazán összeszedhetné magát DiCaprio. 

18+ Így szexel Michelle Monaghan új filmjében

2014.09.23. 13:40 -

Az Imdb-n egyelőre nem kapott jó értékeléseket a hét végén bemutatott Fort Bliss, ami egy amerikai katonatisztről szól, aki afganisztáni kiküldetése után hazatér, és megpróbálja rendbehozni kapcsolatát a fiával. Viszont nem hiányozhat a szerelmi szál sem a filmből, így szerencsére legalább láthatjuk Michelle Monaghant anyaszült meztelenül szexelni. Nem kérjük, hogy képzelje el, inkább mutatunk egy részletet. Az interneten kicsit keresgélve többet is találhat, ezt sajnos nem linkelhetjük, de a film trailerér igen.

1

Farkasgyilkossággal hencegett a férfi

2014.09.23. 13:14 -

Farkasgyilkossággal hencegett egy férfi Montanában, állatvédők célpontja lett.

A férfi még képet is posztolt a döglött állatokról, melyek mellett nem rejtette véka alá ellenérzéseit az állatokkal szemben. Az egyikhez például, amin egy kisebb farkas tetemét örökítette meg az út szélén azt írta, hogy bár csak baleset volt, örül, hogy a dolgok mégis jól alakulnak. 

A botrányos megnyilvánulásai miatt a vadőrök már vizsgálják az ügyet, és valószínűleg nem ússza meg pénzbírsággal az esetet. Ám a képek és a hozzáfűzött bicskanyitogató kommentek kihúzták a gyufát az állatvédők között is, akik szabályos hajtóvadászatot indítottak a közösségi oldalon a férfi ellen.

Ennyire dögös 50 Cent exe

2014.09.23. 12:03 -

Daphne Joy állítólag  50 Cent gyerekének anyja, bár ezt a rapper sokáig tagadta és nem volt hajlandó elismerni, aztán végül mégis megtette. A furcsa történethez még egy bírósági eljárás is társult, de tegyük ezt mind félre, hiszen a dögös anyukát Las Vegasban fotózták, amint épp a rekkenő hőségben hűsítő fürdőt vesz a medencében. Ha gyakran szeretné aligruhában látni a modellt, kövesse instagramját!

Dobjon el mindent, és nézze meg a tökéletes testű Daphne Joy-t bikiniben:

Címkék:

Ez a nap legmenőbb videója

2014.09.23. 11:48 -

Brian Grubb és Dominik Preisner gondolt egyet és azt találták ki, hogy márpedig ők igenis Wakeskate-ezni fognak a bolygó egyik leglélegzetelállítóbb helyén, a Banauei rizsteraszoknál, a Fülöp-szigeteken. 

A meglehetősen extrém felvételre a Gizmodo bukkant rá, ámuljon ön is: 

Címkék:

Íme egy újabb dögös rendőrségi fotó

2014.09.23. 11:27 -

A 22 éves modellt rendbontásért tartóztatták le Georgia államban. Angela Costes azonban nem hazudtolta meg a hivatását, és úgy nézett még a rendőrségi kamerába is, ahogy kell. Kissé nyitott ajkak, dögös tekintet, minden a helyén volt. Nem is csoda, hogy fotója egyből terjedni kezdett a neten, sőt már gyűjtést is szerveztek neki, hogy összejöjjön az óvadék. 

1311200

A nőt – aki egyébként szerepelt már a Jet Magazinban is – még aznap este elengedték a rendőrök. 

Mindenesetre egyre több szexi kép kerül nyilvánosságra bűnözőkről.

Címkék:

Medveczky végrendelkezett

2014.09.23. 10:57 -

Újra végrendeletet írt Medveczky Ilona. A revükirálynő vagyonára sokan pályáznak, örökös híján pedig, amennyiben Medveczky nem rendelekzik, illetéktelen kezekbe is kerülhet a budai villa – írja a Blikk

Medveczky azonban barátai – Klapka György és Bárándy György – tanácsára nem marad végrendelet nélkül. Egy embert fog megjelölni, akinek az lesz a dolga, hogy kutyamentésre és állatgyógyászatra fordítsa a vagyon egy részét. A másik feléből Medveczky-díjat alapít, amelyet minden évben a legkiemelkedőbb táncos kap majd.

Kim Kardashian lánya egy igazi grimaszkirálynő

2014.09.23. 10:53 -

Kim Kardashiant a reptéren kapták lencsevégre, amikor épp férje, Kanye West családjához utazott Chicagóba. A kis North West azonban ezúttal is alakított. Bár ismét nem direkt. Azt megállapíthattuk már korábban is, hogy a csöppséget nem igen zavarják a fotósok, ha érzelmei kifejezéséről van szó, és elég gyakran vág aggodalmas arcot, ezúttal azonban ismét sokatmondó grimaszokkal örvendeztette meg a fotósokat. Nincs is mit hozzáfűzni, nézzék csak: 

Mindeközben a TMZ azt írja, hogy Kardashian édesanyja hivatalosan is beadta a válókeresetet. 

Chris Martin és Jennifer Lawrence együtt utazgat

2014.09.23. 10:12 -

A színésznő és a Gwyneth Paltrow-val szakító Coldplay frontember ugyan hivatalosan még nem erősítette meg a hírt, miszerint  járnak, de közben egyre több  pletyka  utal arra, hogy mégis, és egyre többször jelennek meg nyilvánosan egymás társaságában. Ahogy várható volt, lebuktak: egy lesifotósnak sikerült őket egy közös utazás alkalmával Los Angelesben elkapni, ahol egy magángépről szálltak éppen le, kettecskén. Bár nem borultak egymásnak, azért ezek már eléggé árulkodó fotók, ráadásul aDaily Mail úgy tudja, hogy a személyzet szerint a pár egy ideje randizgat és sokat utazgatnak együtt, mellesleg nagyon jól érzik magukat egymás társaságában. A képekért sajnos kattintani kell. 

Lady Gaga megint kitette a melleit

2014.09.23. 09:35 -

Persze vett fel egy ruhát, ami a legnagyobb jóindulattal is inkább egy átlátszó függöny és nem csak az alakjának kontúrjait engedi láttatni, de bizony a melleit is. Az énekesnő Brüsszelben viselt öltözékén egyébként nincs mit meglepődni, előszeretettel hord olyan ruhákat, amik a legkisebb mértékben sem takarnak el semmit. De tényleg semmit. Van amikor ez igen szexi tud lenni, ez nem biztos, hogy az az alkalom. 

Címkék:
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 2139

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés