horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Avril Lavigne válik a Nickelback énekesétől

tegnap, 21:46 Módosítva: 2015-09-02 21:46:44
25

Avril Lavigne énekesnő a fenti fotót posztolta Instagramra, ami még két évvel ezelőtt készült, amikor összeházasodott a szintén kanadai Nickelback zenekar énekesével, Chad Kroegerrel. A képhez tartozó leírásban viszont pont az ellenkezőjéről volt szó, mint ami a képen látható. „Nehéz szívvel tudatom, hogy Chad és én ma hivatalosan bejelentjük a válásunkat. Nemcsak a házasságban, de a zenében is szereztünk egymásnak néhány elfelejthetetlen pillanatot. Még most is egymás legjobb barátai vagyunk, és azok is maradunk, nagyon fontosak vagyunk egymásnak. Őszintén köszönjük a családtagjainknak, a barátainknak és a rajongóinknak is a támogatást" – írta az énekesnő a kép mellé. A válás hátteréről egyelőre semmit sem tudni.

Gyalázat! Fiatalabb disznóért dobta Breki Miss Röfit!

tegnap, 21:22 Módosítva: 2015-09-02 21:23:25
5

Szeptember 22-én mutatják be az ABC-n az új Muppets-sorozatot, ami már most több szempontból botrányos. Az egyik, hogy még a nyáron bejelentették, hogy 40 boldog év után Miss Röfi és Breki útjai különválnak, és ugyan békében váltak el egymástól, de mostantól kezdve nem alkotnak egy párt. Ezt még úgy általában megemésztené az ember, de nemrégi kiraktak a Muppets Instagramjára egy képet Brekiről az új nőjével, aki nem más a leírás szerint, mint Denise az ABC csatorna marketingigazgatója, aki történetesen egy fiatalabb disznó, mint Miss Röfi. Már a bábok is megfelelnek a legbénább híresemberes sztereotípiáknak. Hogy hogyan alakul majd a Miss Röfi-Breki-Denise szerelmi háromszög, nyilván kiderül majd az új sorozatból.

Jennifer Lawrence szexi rúzsreklámban szerepel

tegnap, 21:03 Módosítva: 2015-09-02 21:05:07
1

Jennifer Lawrence már 2012 óta a Dior reklámarca, és egyelőre azok a pletykák keringenek, hogy valószínűleg újra aláír vele a cég három évre, annyire elégedettek vele. A legutóbbi munkája a Dior Addict nevű rúzsának reklámja, amiben a színésznő 20 másodpercen keresztül nagyon szexi úgy, hogy leginkább csak a száját látjuk. Azért abban a pár pillanatban, amíg a teljes testét mutatják, sikerült megidézni az Elemi ösztön híres, lábkeresztezős jelenetét.

Így néz ki most Ricky Martin

tegnap, 20:48 Módosítva: 2015-09-02 20:53:48
8

Baromi rég láttuk az énekest, úgyhogy most jól rá lehet csodálkozni arra, hogy hogy néz ki.

Barack Obama tényleg elment a vadonba a vizeletivós Bear Gryllsszel

tegnap, 20:33 Módosítva: 2015-09-02 20:33:55
2

A vizeletivásáról elhíresült hivatásos túlélőművész, Bear Grylls az utóbbi időkben mindenféle híres embereket rángat el magával a vadonba, hogy kicsit nomád környezetben szívassa őket. A legutóbbi áldozata viszont egy igazi nagyvad volt, Barack Obama. A kiránduláson már túl is vannak, a fenti fotót a Fehér Ház töltötte fel Instagramra, Obama pedig egy rossz szóviccel kommentálta a dolgot. „Szerencsére ő volt az egyetlen medve, akivel találkoztam" – mondta Obama utalva arra, hogy Bear Grylls keresztneve az, hogy medve.

Janice Dickinson kis híján belehalt egy méhcsípésbe

tegnap, 20:15 Módosítva: 2015-09-02 21:05:11
2

Az idén 60 éves egykori modell, Janice Dickinson is szerepel a brit Celebrity Big Brother aktuális évadában. Dickinson a keddi adásban a kamerák előtt fulladt meg kis híján, miután megcsípte két méh. A modell a riportszobában elmondta, hogy nagyon érzékeny a méhcsípésékre, és két méh is megcsípte a kezét. A fenti videó, amit csak saját felelősségére nézzen meg, jól látszik, hogy Dickinson bal keze mennyire elszineződött a másikhoz képest. Miközben egy orvossal beszél, aki a háttérben azt egyezteti, hogy jöjjenek mentők a volt modellért, Dickinson arra panaszkodik, hogy alig kap levegőt, majd rohamot kap. A Daily Mail arról ír, hogy a tévénézők eléggé kiakadtak azon, hogy a felkavaró képsorok lementek az adásban is. A riportszobából aztán egy közeli kórházba szállították, ahol három órát töltött. Az adás készítői nem akartak nyilatkozni Dickinson állapotáról arra hivatkozva, hogy bizalmas adat.

Elkezdtek szivárogni a celebek a Velencei filmfesztiválra

tegnap, 20:05 Módosítva: 2015-09-02 21:23:27
4

Nem csak színészek, de egy bugyimodell is megérkezett már az eseményre.

Jó volt a múltkori gumikacsás videó, de most lett tökéletes

tegnap, 19:36 Módosítva: 2015-09-02 21:05:08
7

A hét elején futott nagyot az a rövid videó, amiből kiderült, hogy ha veszünk egy csapat, egyébként önmagukban vidáman sípoló gumikacsát, és egyszerre szólaltatjuk meg őket, akkor elképesztően keserves hangot adnak. Na, ennek a videónak elkészült a tökéletes verziója, amiben a csapat, keservesen síró kacsa Adele Rolling In The Deep című számához asszisztál.

Lewis Hamilton és Rihanna csak jó barátok, tehát járnak

tegnap, 19:17 Módosítva: 2015-09-02 19:19:12
9
  spl1092557 001

Megállíthatlanul terjed a pletyka, hogy Lewis Hamilton és Rihanna egy párt alkotnak azóta, hogy néhány hete egy karneválon együtt buliztak, és a róluk készült fotók több mint fülledtek voltak. Most végre megszólalt az egyikük az állítólagos kapcsolatról. „Tudod, régóta ismerem Rit. Már egy ideje barátok vagyunk. Időről időre együtt lógunk... de csak jó barátok vagyunk" – mondta a Forma-1-es versenyző, Lewis Hamilton az E! Newsnak. Ez a nyilatkozat valószínűleg kevés lesz a pletykák eloszlatásához, sőt. Leginkább úgy tűnik, hogy a kapcsolatuk jelenleg a tagadás fázisában jár.

Összetört terelőbóján jelent meg az angol királynő

tegnap, 18:47 Módosítva: 2015-09-02 18:48:04
1

Egy Paul Smith nevű férfi Derby belvárosában találta meg a fenti terelőbóját, amin valóban szakasztott úgy néz ki a kitört rész, mintha II. Erzsébet királynő sziluettje lenne. Felrakta a bójáról készült képet Facebookra, ami innentől kezdve önálló életre kelt. Így jutott el szép lassan a 21 éves Liam Boddingtonhoz a fotó, aki felismerte a bójában azt a bóját, amit még 2013-ban csinált az egyik dizájnórájára, aztán elhagyta - írja a Daily Mail. „Először azt hittem, hogy az iskola kidobta, de valószínűleg az egyik takarító kivitte, és használta. Lehet, hogy kevés a bójájuk, vagy valami hasonló. A monarchiáról kellett csinálni valamit, és a királynő sziluettjének erejéről. A bója azt jelképezi, hogy a királynő mindenhol ott van" – mondta a készítő a lapnak. Arról nem szól a cikk, hogy a bója készítője végül visszakapta-e a műtárgyát.

Itt egy jó hír A szürke 50 árnyalat rajongóinak

tegnap, 18:20 Módosítva: 2015-09-02 18:20:05
10

Mégis elkészül A szürke 50 árnyalata folytatása, A sötét 50 árnyalata, azután, hogy a film rendezője még márciusban kiszállt a projektből. A Gossip Girl azt írja, hogy nemrég sikerült leakasztani egy rendezőt a filmhez, méghozzá Jamey Foleyt. Nem túl ismert rendezőről van szó, eddig leginkább tévére dolgozott, ott viszont egészen fontos sorozatok epizódjait is rendezte. Például már a Twin Peaks egyik részét is ő jegyezte, de a Kártyavár (House Of Cards) című sorozatban is ő volt 12 epizód rendezője. A sötét 50 árnyalatát 2017 februárjában mutatják be a tervek szerint.

Kris Jennerrel csoda történt

tegnap, 17:52 Módosítva: 2015-09-02 17:52:40
1

Kim Kardashian anyja, Kris Jenner a hétfőn lemondott egy tévés szereplést, arra hivatkozva, hogy megcsípte valamilyen bogár, amitől nagyon csúnyan feldagadt az ajka, azt mondta, olyan mintha egy autógumi lenne az arcán. Ehhez képest másnap este a malibui Nobuban látták, és semmi nyoma nem volt annak, hogy meg lenne duzzadva az ajka - írja a TMZ.

Valami bűzlik a gyerekmolesztáló Josh Duggar körül

tegnap, 16:51 Módosítva: 2015-09-02 16:51:34
1
  GettyImages-464795596

Egyre csak dagad a botrány a szupervallásos, realitycsalád, a Duggar-család körül, miután kiderült, hogy a testvérei molesztálása miatt rehabra küldött Josh Duggar nem ment rehabra. A vallásos rehabon résztvevőknek hetente kétszer kötelező egy templomban megjelenniük, egy busszal viszik őket a kiválasztott templomba, az egészet erősen felügyelik, de a 27 éves, négygyerekes Josh Duggar nem jelent meg sem a pénteki, sem a keddi foglalkozáson, annak ellenére, hogy a családja azt állítja, hogy minden foglalkozáson ott van - írja a Daily Mail. A család nem nyilatkozik arról, hogy a molesztálási ügy májusi kirobbanása óta eléggé visszahúzódó életet élő Duggar merre lehet, és mit csinálhat.

Will Smith bejelentkezett egy Oscar-díjra

tegnap, 16:32 Módosítva: 2015-09-02 16:32:13
11

Will Smith még nem kapott Oscar-díjat, jelölni is csak kétszer jelölték eddig, de az idei, Concussion (Agyrázkódás) című filmjében, aminek most jelent meg az első trailere, minden megvan ahhoz, hogy leessen egy díj a színésznek. A film igaz történeten alapul, ráadásul egészen aktuális, az amerikai futballban előforduló durva, hosszú távon végzetes agyrázkódásokról szól, Will Smith pedig egy tudóst alakít benne, aki egy személyben fel akarja venni a harcot az irtózatos pénzekkel gazdálkodó szervezettel. A film rendezője, Peter Landesman nem túl nagy név, viszont az operatőrtől kezdve, a vágón és az art directoron át a zeneszerzőig csak nagyágyúk dolgoznak a projekten, szinte biztos, hogy ez lesz a díjátadó-szezon egyik nagy durranása.

A 19 gyerekes család molesztált tagjai szerint baj, hogy tabu a molesztálás

tegnap, 16:20 Módosítva: 2015-09-02 18:53:13
2

Idén májusban botrányos körülmények között le kellett venni a TLC műsoráról a 19 kids and counting című műsort, ami egy 19 gyerekes, ultrakonzervatív, vallásos család mindennapjait mutatta be, miután kiderült, hogy a legidősebb gyerek, Josh Duggar 14-15 éves korában öt gyermekkorú lányt is zaklatott, köztük négy húgát.

Azóta egyre kellemetlenebb dolgok derülnek ki a családról, például az, hogy az egész zaklatási botrányról tudtak a szülők, de azon túl, hogy a tinédzser fiukat elküldték egy vallásos átnevelőtáborba, semmit sem tettek. Nemrég az derült ki, hogy a most 27 éves, családos, négygyermekes Josh Duggar egy pornószínésznőtől rendelt mindenféle extrém szexuális szolgáltatást.

Josh Duggar azóta bevallotta, hogy pornófüggő, megcsalta a feleségét, hogy valóban molesztálta a húgait, és elment egy elvonóra, hogy megpróbálja rendberakni magát.

Távolról sincs vége, olvasson még

Dopeman beszólt az Ezek megőrültek celebjeinek

tegnap, 15:59 Módosítva: 2015-09-02 16:24:30
1

"Kedves Hírességek (Barátaim és elleneim)! Annyira nem lehet pénzszűke, hogy az Ezek megőrültekben való szereplés megérje" - kezdte a megmondóember az osztást a Facebookon. "Ha meg az van, akkor meg már nem mindegy? Minek hagytok csimpánzot csinálni magatokból? Vannak olyanok ott, akinek ez belefér, de én az ő helyükben sem erőltettem volna. Nem gúnyból írom, higgyétek el" - sajnálkozott a rapper, aki állítja, a celebek "szarér'-húgyér'" bohóckodnak a kamerák előtt. 

A szösszenethez a műsorban szereplő Baukó Éva is hozzászólt, ennek köszönhetően kiderült, hogy az első széria szereplői napi százezer forintot kaptak, ami alsó hangon is egymilliót jelentett fejenként a forgatás végére. 

Vajna Tímea szlogenje: Kicsi, de játékos

tegnap, 15:59 Módosítva: 2015-09-02 15:59:50
1

Ezt a hirdetést látva sokan kérdezték tőlem, hogy mi nyílik Budapesten a Dorottya utca 6. alatt? Most elárulom:) Dorottya Diamond Palace, mert a (gyémánt) méret nem elég, a minőség számít!

Posted by Tímea Vajna on Wednesday, September 2, 2015

A napokban nyílik Vajna Tímea gyémántboltja nem máshol, mint a Palazzo Dorottyában, ami egy annyira drága apartmanház és pláza, hogy a bolt potenciális vásárlóinak nagy része valószínűleg benne lakik. Az üzletet "A méret nem elég, a minőség számít" szlogennel reklámozzák, és ha nem lenne egyértelmű a szexes áthallás, az üzlet plakátjára, még egy összegörnyedt, alsógatyás férfimodellt is raktak, aki úgy fonja össze a karjait az ágyéka előtt, mintha el akarná rejteni a világ elől, hogy kicsi a farka, vagy valami hasonló. A plakát alapján különlegesen nagy farkat is takargathatna, de erre azért lássuk be, kicsi az esély. Ő lenne a világon az első férfi, aki így tenne. Úgyhogy marad az, hogy egyáltalán nem értjük, mit akar Vajnáné a gyémántokkal, de csodálatos, hogy gyakorlatilag az a szlogenje, hogy "Kicsi, de játékos".

Kylie Jenner élete csupa szenvedés

tegnap, 15:38 Módosítva: 2015-09-02 15:54:22
8

Ha még nem gondolt bele abba, hogy milyen nehéz egy amerikai topceleb élete, akkor ebből a rövid történetből biztosan le fog esni, hogy kevés nehezebb sors van például annál, hogy az ember a Kardashian-klán tagja. Kylie Jenner hónapok óta szenved egy nagyon komoly problémával, nézzük, hogy mi az! „Hónapok óta nem festem a hajam, parókákat hordok, hogy a hajam újra egészséges legyen, hogy meg tudjam csinálni ezt! [...] Ősszel hamuszőke lesz a hajam!" – írta Kylie Jenner boldogan Instagramon a szenvedései végén, és azt is megosztotta a nagyvilággal, hogy a nagy hajfestés már el is kezdődött.

Miley Cyrus jól reagált Nicki Minaj beszólására

tegnap, 15:13 Módosítva: 2015-09-02 15:13:11
2

Nicki Minaj durván beszólt a hétvégi MTV VMA díjátadón Miley Cyrusnak, aki elég jól kezelte a helyzetet. Minaj azt nehezményezte, hogy Cyrus néhány szerinte meredek dolgott mondott róla egy interjúban, Cyrus pedig a szokásos dumával válaszolt, hogy mindketten tudják, hogyan szerkesztik az interjúkat. Aztán megjelent egy rövid felvétel, ami állítólag az MTV élő streamjéből származik, ami alapján úgy tűnt, hogy egyrészt nem megrendezett jelenetről van szó, másrészt, hogy Miley Cyrusban egy kicsit benne szakad a szó.

http://igglooaustralia.tumblr.com/post/127992364817/yall-this-shit-was-not-staged-nicki-rolled-up-on

Az MTV szerdán próbálta eloszlatni a ködöt azzal, hogy kozzétett egy videót, amin párhuzamosan látható mindkét fél. Ebből kiderül, hogy Cyrus valóban gyorsan és frappánsan reagált a beszólásra. Az továbbra sem bizonyított, hogy a dolog, aminek 4 napra elnyúlnak a hullámai nem volt teljesen megrendezett, mint Cyrus bimbóvillantása.

Get More: 2015 VMA, Artists.MTV, Music, Miley Cyrus

Kate Moss annyira topless, hogy a haja is égnek áll

tt
tegnap, 14:31 Módosítva: 2015-09-02 15:54:22
1

Kate Mosst az olasz Vogue magazin szeptember számának fotózták, a 41 éves modellt topless is fotózta Tim Walker fotográfus. A fotózás témája szerint Moss gésa-szerű nőt testesít meg, bár a fotók alapján inkább valamiféle modern barokk kori grófnőre jobban hasonlít. A képeket ide kattintva nézheti meg. A topless képet közvetlenül az alábbi képre kattintva láthatja.

Fotó: Xposurephotos.com / Northfoto
Távolról sincs vége, olvasson még

Elárverezik a pucér Angelina Jolie-t

tt
tegnap, 13:40 Módosítva: 2015-09-02 13:49:00
1

A londoni Zebra One galéria árverésre bocsát egy Angelina Jolie-ról készült meztelen képet, a színésznő körülbelül 20 éves lehet a képen. A ritkaságnak számító fekete-fehér fotót 3000 dollárért, azaz 836 835 Ft-ért kínálják, elképzelhető, hogy a tízszereséért fog elkelni. 

Szálljon le mindenki Aurelio farkáról, okés?

tegnap, 13:39 Módosítva: 2015-09-02 13:57:32
1

A Való világ hatodik szériájának győztese a Facebookon kérte meg rajongóit, hogy szakadjanak le a faszáról (legalábbis némi szövegértelmezés után ezt bogoztuk ki az alábbi sorokból): „Mekkora a farkad? Tenyleg meleg vagy? Leszophatlak (fiu,lany egyaránt) üzenetekkel nagyon szépen kérem hanyagoljatok. a farkamat azaz Szacsrelt nezd meg a youtubon azt tippeljél. tenyleg, nem vagyok meleg. es koszi van ki fujjon. szep estét Véreim puszi (beteg egy 21.szazad ez)" – írta Aurelio. Mindenki ilyen romantikus fiúról álmodik. Akinek lehet fújni. 

Halle Berrynek nagyon jól áll az anyaság

tt
tegnap, 12:37 Módosítva: 2015-09-02 14:15:28
1

A 49 éves Halle Berry kéz a kézben sétált a gyerekeivel, Maceóval és Nahlával Hollywood utcáin. A család a Cafe Medhez sétált, a fotósok előtt kissé félénken lépkedve mentek az étterembe. A színésznő lánya, Nahla 2008-ben született, Gabriel Aubrytól, a kétéves Maceo édesapja Halle Berry harmadik férje, Oliver Martinez. 

Távolról sincs vége, olvasson még

A Miss Universe királynő a nyereményautójával karambolozott

tt
tegnap, 11:45 Módosítva: 2015-09-02 16:00:53
10

„Ma reggel a 2014-es Miss Universe királynő nyereményautójával karambolozott. Jelenleg kórházban van és CT-zni kell, de már beszéltünk vele telefonon és reméljük nem lesz semmi baj" – közölte a Miss Universe Hungary a Facebookon. A szépségkirálynő Kelemen Henrietta, és egy piros Audit nyert a szépségével. Még Donald Trumppal is találkozhatott.

Khloe Kardashian túlzásba vitte a fűzőzést

tt
tegnap, 11:26 Módosítva: 2015-09-02 13:16:18
13

Khloe Kardashian egy ideje már fűzővel karcsúsítja a derekát, ráadásul ezt valamiféle közösségi akcióban teszi: a hashtagekből ítélve (waistgang society) feltehetően reklámból műveli ezt a testével. Most itt tart. Hónapokkal ezelőtt sokkal jobban nézett ki.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kim Kardashian most ágyszelfivel sokkol

tt
tegnap, 11:05 Módosítva: 2015-09-02 20:53:49
5

Kim Kardashian a szeptemberi Interview magazinnak fotózta önmagát, ehhez pedig a testvére ágyába mászott be, hogy szelfiket készítsen saját magáról. Az önimádatból csillagos ötös Kim Kardashian fotói egészen elképesztőek: lett egy orrvakarós, egy guminős és egy butafejűs. A fotók úgy készültek, hogy a magazin fotósával Face timingoltak. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Miranda Kerr kérkedik a tökéletes seggével

tt
tegnap, 10:44 Módosítva: 2015-09-02 21:51:01
2

Az ausztrál modell az Instagramra posztolt két bikinis segget, ami annyira nagy dolognak számít, hogy még a Dailymail is gyorsan megírta. A fekete bikiniben állítólag maga Miranda Kerr látható, vagyis a hátsója, amit milliárdos pasija, Evan Spiegel csodálhat meg minden nap. Nem először posztol ilyen fotót.

Bíró Ica igazságügyi szakértőhöz fordul a szexfilmek miatt

tt
tegnap, 10:14 Módosítva: 2015-09-02 20:06:11
2

Bíró Ica hivatalos végzéssel a kezében hülyére perelné azokat a cégeket, amiknek köze volt  a nevével reklámozott szexfilmekhez. Elég elszántnak tűnik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így néz ki Nádai Anikó két büfiztetés között

tegnap, 10:09 Módosítva: 2015-09-02 11:39:31
2

Nem győzzük csodálni, hogy az Éjjel-nappal Budapest exfőszereplője mennyire jól néz ki három héttel a szülés után. Nádai Anikó nemrégiben újabb képeket posztolt magáról a Facebookon, amikhez odaírta: "2 etetés és büfiztetés között". Az újdonsült anyuka egyből megkapta a magáét az egyik kommentelőtől, aki szerint Nádainak jobb dolga is akadhatna, mint tükör előtt pózolni, például takaríthatna. 

"Patrik szerencsére nagyon jó baba, így elég időm jut mindenre. Többek között arra is, hogy annak ellenére, hogy nem sok értelme van, de rajzolok magamnak egy kis arcot, hogy jobban érezzem magam a bőrömben és esetleg a párom is lássa, hogy nem hagyom el magam" - válaszolta türelmesen Nádai, úgyhogy egyből csitultak a kedélyek. 

2 etetés és büfiztetés között

Házibuli Attila cége végrehajtás alatt van

tt
tegnap, 09:43 Módosítva: 2015-09-02 09:43:32
1

A Magic Force Music Kft. Tillinger Attila, művésznevén Házibuli Attila tulajdona. A Bors információi szerint két végrehajtás is érvényben van a céggel szemben, a Fővárosi Törvényszék pedig elrendelte a cég felszámolását. Pedig elég jó biznisznek tűnik a mulatós ipar, 161 millió nettó árbevételű cégről van szó.

Távolról sincs vége, olvasson még