horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Jennifer Lopez elismerte: közös zenét készítenek Drake-kel, de még mit?

38 perce Módosítva: 2017-01-19 17:23:03
1

Jennifer Lopez és Drake kapcsolata, vagy mije mostanában érdekes fordulatokat vesz: néha csak arról beszélnek, hogy ez az egész csak a munkáról szól, aztán repdesnek itt a több ezer dolláros ékszerek, titkos szerelmi történetek. JLo most kicsit megkavarta az állóvizet, mert megszólalt:

a Degrassi című új albumán dolgozik együtt Drake-kel!
Távolról sincs vége, olvasson még

Chrissy Teigen kiposztolta a striáit

2 órája Módosítva: 2017-01-19 16:31:00
3

Chrissy Teigent abszolút nem érdekli, ki mit gondol arról, ha az embernek van egy kis bőrhibája. Minden kétséget kizáróan, maga posztolta a Twitter profilján azt a képet, amin jól kivehetőek a lábán keletkezett striák.

Amikor borozom, általában azt mondom "mit számít?" - ezt a józan Chrissy nem szereti

- tette hozzá a történethez.

Mindenesetre a kép kikerült, az emberek dicsérgetni kezdték, hogy milyen bátor - másnap viszont józanul vágott már vissza, hogy nem kell dicsérgetni.

Nem a dicsérgetésért posztoltam. Csak azért, mert boroztam, meg szeretem a mintájukat és annyira puhák.

Adalékolt még hozzá, kissé érthetetlenül.

Teigen tehát úgy szereti a striáit, mint a jó bort.

Whatevs - ahogy ő mondaná.

via JustJared

Távolról sincs vége, olvasson még

Vujity Tvrtko 30-40 méterre lesz Trumptól a beiktatási ceremónián

3 órája Módosítva: 2017-01-19 16:14:45
6

Az egy dolog, hogy Michael Flatley fog örömtáncot lejteni Trump beiktatási buliján, de Vujity Tvrtko szinte díszpáholyból nézheti, amint Donald Trump, mint egyszerű milliárdosból Amerika első számú embere, az Egyesült Államok elnöke lesz.

Mindezt maga tette közzé a facebook oldalán.

Tudom, okozok egy kis meglepetést: meghívottként holnap részt veszek az Egyesült Államok 45-ik elnökének, Donald J. Trumpnak a beiktatási ceremóniáján. Megmutatom Nektek a meghívóimat is, amely szerint pontosan az eskütétel helyével szemben ülök majd, a központi tribünön, ránézésre 30-40 méterre az eseményektől. A hogyanokra és miértekre később válaszolok, mindehhez csaknem húsz évet kell visszame nnem az időben...

A folytatásban azt ígéri, hogy megpróbál majd közvetíteni, de nem ígéri biztosra, mert nagyon szigorúak a biztonsági intézkedések.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hajhálóban küzdenek az éhezés ellen a Miss Universe-lányok

4 órája Módosítva: 2017-01-19 15:37:20
1

Január végén lesz a szépségverseny döntője, így a versenyzők most megmutatták, hogy milyen jók a jótékonykodásban.

Blake Lively körberajongta Tom Hankset a People's Choice Awardson

4 órája Módosítva: 2017-01-19 16:04:39
10

Plusz volt egy kis botrány az est egyik fellépője körül.

Az az igazság, hogy Matthew McConaughey nem használt fenékdublőrt

7 órája Módosítva: 2017-01-19 13:42:51
9

A színész egy egyszerű igen-nem interjút adott az E! magazinnak, amiből kiderült, hogy az Arany című film miatt

  • amint elolvasta a forgatókönyvet, egyből elvállalta a szerepet,
  • aminek a kedvéért 21 kilogrammot hízott,
  • de ami a legfontosabb, hogy az alábbi képen, a saját szavaival élve, az ő nagy rozmárvalaga látható.

Ha ennél alaposabban is érdekli, hogy mi van a színésszel, akinek elég menő YouTube-csatornája is van, és nem fél jó étvágyat kívánni a gulyáshoz sem, akkor itt van 10 érdekesség, amit lehet, hogy nem tudott róla.

(E!)

Távolról sincs vége, olvasson még

Johnny Depp: Nagyon mélyen megérintett a kedvességetek

8 órája Módosítva: 2017-01-19 15:37:21
5

A színész kapta a 2017-es People's Choice Awards Kedvenc Filmes Ikonja díjat. A szobor átvételekor beszédet mondott, amiben hálálkodott a rajongóinak, hogy az elmúlt időszakban kiálltak mellette.

Kicsit furcsán indult a beszéd, ami aztán több helyen is megakadt.

Ez a szobor kék. Észrevettétek?

Így kezdte, de mintha teljesen meghatódva folytatta volna.

Csak egy valami miatt lehetek ma itt. Miattatok. És el sem tudjátok képzelni, hogy ezért mennyire hálás vagyok, hogy jóban és rosszban kitartottatok mellettem. Mélyen megérintett a kedvességetek és a jókívánságaitok. Ezért fontos számomra, hogy itt mindezt megköszönhetem.

Itt az egész beszéd.

Johnny Depp a botrányos válására gondoltm, ami röviden és tömören így összefoglalható:

A két színész 2015 februárjában  házasodott össze , de kapcsolatuk viszonylag hamar megromlott. A válókeresetet 2016 májusában  adták be , közölte, hogy férje  többször bántalmazta  - igaz, mindezt hétmillió dollár ígéretének hatására  visszavonta .

Távolról sincs vége, olvasson még

Fördős Zé: A ketchupos-vegetás világ minden kultúrától nagyon távol áll

9 órája Módosítva: 2017-01-19 11:53:08
136

Az elmúlt pár évben már megkezdődött, sőt,  mára már talán teljesen le is csengett, kifulladt a magyar gasztroforradalom. Rengeteg kézműves söröző, hamburgerező, pizzázó, ramenező, pho levesező, vietnami gulyásozó nyílt. A nagy ürességbe egyszer csak berobbant egy videó, ami Benke Laci bácsi válogatott gasztrobűneit sorakoztatta fel, és rántotta ki vegetás keresztpanírban.

Hogy a videóban szereplő receptek förtelmesek vagy zseniálisak, valamint az azokat elkészítő mesterszakács a magyar gasztronómia jelenlegi állapotáért felelősségre vonható bűntettet hajtott-e végre vagy nem, azt nehéz megmondani. Megoszlanak a vélemények. Az ország két táborra szakadt. 

A Bors megszólaltatta a szakácsot, aki azt mondta, hogy

Benke László

Magyar mesterszakács, mestercukrász. Dolgozott a Gundel Étterem séfhelyetteseként, Párizsban a Magyar Ház séfjeként, majd hazatérése után, 1974-től a Gundel Károly Vendéglátó Technikum tanára volt 18 évig, ahol „Kiváló pedagógus” kormánykitüntetéssel ismerték el. 1979-ben szerezte meg mesterszakácsi, 1980-ban pedig mestercukrászi vizsgáját. 1980-ban a Vendéglátó Főiskola áruforgalmi szakán végzett. 1988-ban a frankfurti szakácsolimpián a regionális csapat vezetőjeként megnyerte a nemzetek nagydíját. 1996-ban megkapta a Magyar Gasztronómiai Szövetség életműdíját. 2000-ben saját szakácskönyvet adott ki, de ezen felül is több szakácskönyv szerzője is.

via Wikipedia

ma internetes bloggerek határozzák meg, mi a jó étel, és mi nem. Kérdés, hogy ha az ilyen sznobokat odaállítanák a tűzhely mellé, mit tudnának főzni.

Ezzel kapcsolatban megkerestük az ország egyik legismertebb gasztrobloggerét, Fördős Zét, (a Street Kitchen blog atyját és a Konyhafőnök című műsor zsűritagját), aki amúgy már 2-3 éve felfedezte magának Benke művészetét, jókat röhögött a videókon, úgyhogy egy kicsit sajnálta is, hogy ezek most így sokak számára ismertek lettek, mert mintha elvettek volna tőle egy féltve őrizgetett kincset.

Mit szólsz, ahhoz, hogy le lettél sznobozva?

Nem tudom, hogy itt kikre gondolhatott. Lehet, hogy csak védekezésből mondta, de nem is tudja, hogy kik a magyar gasztrobloggerek, és az online étel- étteremkritikusokra célzott. Én egyáltalán nem tartom magamat sznobnak. Sőt! Az egész Street Kitchen filozófiája is az, ami talán látszik a receptjeinkből, hogy bárki számára, akár hipermarketekben beszerezhető alapanyagokból készítsünk kreatív kajákat.

- mondta Fördős. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Végre! Van egy sztárfellépő Trump beiktatási buliján

9 órája Módosítva: 2017-01-19 10:18:36
3

A szó legszorosabb értelmében egy híresség konkrétan örömtáncot fog lejteni január 20-án, amikor Donald trump hivatalosan is az Amerikai Egyesült Államok elnöke lesz, mivel géppuskalábú Michael Flatley fellép az ünnepségen.

Eddig csak olyan hírek voltak, hogy kik utasították vissza a felkérést (például Moby), illetve mely sztárok akadtak ki teljesen, hogy Trump megnyerte az elnökválasztást, erre Caitlyn Jenner visszaigazolása után, hogy elmegy a bulira, ez egy újabb pozitív visszajelzés az új elnök irányába. 

Ettől még a korábbi botrányok megmaradnak, hogy miként bánik a nőkkel, amit a mostani Sarka Katás moszkvai ügy egy kicsit fel is pörgetett.

(TMZ)

Távolról sincs vége, olvasson még

Hírek műzli mellé: Istenes Bence nem lesz ott fia első születésnapján

10 órája Módosítva: 2017-01-19 11:47:00
3

Üdvözlöm önöket az Úr 2017. esztendejének 19. napján. Ne felejtsék el felköszönteni a Sárákat! Az időjárás tekintetében annyit mondhatok, hogy a délelőtt folyamán eltűnnek a zúzmarás ködfoltok, majd a nap további részében stabil 0 fok körül stagnáló latyakos hideg lesz.

De nézzük a híreket!

Istenes Bence lesz az RTL Klub új műsorának (ami igazából régi, csak csinálnak belőle még egy évadot), a Survivornek a műsorvezetője. Sokat hezitált, hogy elvállalja-e, de végül igent mondott. Nehéz lesz, hogy nem lehet majd itthon fia első születésnapján, de párja, Csobot Adál rábeszélte, hogy ilyen szakmai lehetőséget nem szabad kihagyni. (Blikk)

Férje miatt kiakadt az édesanyja Szabó Zsófira – írja a Blikk. Nem mai sztori, de most valamiért aktuális lett, hogy még az esküvő, de talán inkább a lánykérés környékén Szabó Zsófi édesanyját kicsit megviselte a tény, hogy lánya leendő férje cigány, ezért nem szólt hozzá (mármint Story Extra műsorvezetőjéhez) egy kis ideig. Mindezt a Sláger Fm reggeli műsorában volt hallható.

A Bors elkapta a kubából hazaérkező Lagzi Lajcsit, akit azonnal meg is kérdeztek, hogy mit szól az új vádemelésről. Elmondása szerint egy újságírótól értesült az egészről mert amúgy még semmilyen értesítést nem kapott róla. Felesége másodrendű vádlott, erre csak annyit mondott, hogy értetlenül állnak az egész előtt.

 

Távolról sincs vége, olvasson még

Íme, a People's Choice Awards legkeményebb pillanata!

11 órája Módosítva: 2017-01-19 07:20:01
7

A Szikla, azaz Dwayne Johnson középső ujja. Így üzent Kevin Hart humorista barátjának, aki épp a beszédet tartott a 2017-es People's Choice Awardson. (Haragról nincs szó, a Jumanji vagy a Központi hírszerzés forgatásán és sajtó turnéján is folyamatosan szívatták egymást.)

C2f- fCWgAQmxAF
Fotó: Twitter

Persze nem csak ennyi történt. A gálán rengeteg sztár megjelent. Robert Downey Jr. és Blake Lively is kapott díjat, ahogy Johnny Depp is, aki beszédében megköszönte rajongóinak, hogy kiálltak mellette az elmúlt nehéz időszakban is, amikor Amber Hearddel való botrányos válása volt állandó téma.

Az egész estéről még egy összefoglalónk biztos lesz. Hamarosan érkezünk is vele.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tarzanként pankrátorkodik Luke Perry fia

tegnap, 21:35 Módosítva: 2017-01-19 14:06:32
1

Luke Perry, a Beverly Hills 90210 című sorozat egykori szereplője a hétvégén Los Angelesben ment el egy pankrátor meccsre, és erre nyomós oka volt. Az, hogy a ringben 19 éves fia, a Jungle Boy néven futó Nate Coy csapott össze ellenfelével.

A színész, akit a felvételen baseballsapkában figyelhet meg a közönség soraiban, a mobiljával videózta a mérkőzést, és szinte végig megőrizte hidegvérét. Eltekintve attól a pillanattól, amikor fia a kötélre mászva viaskodott riválisával.

Jungle Boy akció közben
Jungle Boy akció közben
Fotó: Facebook

Nate Coy még pankrátori karrierje elején jár, de híres felmenője, rocksztáros haja és ütős beceneve miatt már most kijelenthető, hogy mindene megvan, ami csak ebben a műfajban a sikerhez szükséges. Ha szeretné követni pályafutását, elsősorban Facebook-oldalát ajánlanánk a figyelmébe, ahol a fentihez hasonló fotókat is láthat róla.

Via Pro Wrestling Sheet

Ikreket vár George Clooney felesége

tegnap, 19:48 Módosítva: 2017-01-18 20:29:35
230

Az örvendetes hírt először egy libanoni bulvárlap közölte. Akkor még nem tűnt annyira megalapozottnak a dolog, most viszont a házaspár sajtósai erősítették meg a terhesség tényét. George Clooney és Amal Clooney duplán örülhet, hiszen tényleg egy ikerpárral, egy kisfiúval és egy kislánnyal bővül a család.

Amikor kiderült, hogy ikreik születnek, meglepődtek, egyúttal pedig kicsit megijedtek, mert mindketten úgy voltak vele, hogy egy gyerek is elég lett volna. De amikor megtudták, hogy egy kisfiuk és egy kislányuk lesz, nagyon boldogok lettek. Úgy érezték, megütötték a családi jackpotot

– mondta el egy jól értesült forrás.

Távolról sincs vége, olvasson még

Keke Palmer csillagos melltartójára nehéz megfelelő szavakat találni

tegnap, 18:57 Módosítva: 2017-01-19 15:37:21
9

Keke Palmer, a nálunk talán kevésbé ismert színésznő-énekesnő már eddig sem visszafogott öltözködéséről volt híres. A 2004-es BET Awards során például annak kapcsán került bele összefoglalónkba, hogy szerkójával egyértelműen kinyilatkoztatta, nem szeret bugyit viselni. Ha akkor azt hitte, ennél kihívóbban nem tud kinézni, ön tévedett. Máris mutatjuk, hogy miért.

A 23 éves Keke Palmer január 17-én, kedden ebben a melltartónak alig nevezhető valamiben vetette bele magát a Los Angeles-i éjszakába. Eleinte még egy rikító színű kabát is volt rajta, de aztán megszabadult tőle, így szembetűnő melleit nagyjából csak az nem láthatta, aki nem akarta.

Persze, ez semmit nem von le érdemeiből, hiszen nemcsak színésznőként, hanem énekesnőként is tehetséges. Nézze csak meg, hogy adta elő Beyoncé „Love On Top" című számát kocsijában ücsörögve:

When u don't really know the words but u felt the vibe *

Laurennnn Palmer (@kekepalmer) által közzétett videó,

Távolról sincs vége, olvasson még

Itt az első Heti Velvet - Mennyire figyelt a múlt héten?

tegnap, 18:08 Módosítva: 2017-01-18 21:39:37
2

Új sorozatot indítunk Heti Velvet néven: minden héten felteszünk néhány egyszerűnek tűnő, de annál nehezebb kérdést, hogy leteszteljük, mennyire figyelmes Velvet-olvasó Ön!

Most nagyon rövid idő alatt kiderül, hogy mennyire figyelte például Sarka Kata életének fordulatait, hogy milyen újság címlapján szerepel meztelenül Palvin Barbara vagy Mihalik Enikő, illetve hogy mennyire van képben a kisvárosi bűnesetekkel és nagyvárosi gyilkosságokkal. 

Indul a Heti Velvet!
Indul a Heti Velvet!
Távolról sincs vége, olvasson még

A pisztolyt dekoltázzsal ötvöző Zimány Lindából sosem elég

tegnap, 16:51 Módosítva: 2017-01-19 08:25:51
13

Arról már korábban beszámoltunk, hogy az egykor vetkőző, manapság viszont már ügyvédjelöltként praktizáló Zimány Linda mélyen dekoltálva, pisztollyal a kezében szerepel a JETLAG nevű együttes klipjében, de most rendkívül erős képeket kaptunk a forgatásról, ezért önnek is megadjuk a lehetőséget, hogy megcsodálja azokat. Kezdjük a sokat emlegetett dekoltázzsal:

A klip egyébként a Keresem a bajt című számhoz készült. Zimány Lindát 3 percnél érdemes keresnie benne.

Már csak annyit tennénk hozzá, hogy a JETLAG bemutatkozó koncertje január 21-én, 20 órakor lesz az Akváriumban, és az együttes szerint a következőket érdemes tudnia róla:

A future classic electro popban utazó JETLAG teljes legénysége itt lép színpadra először. A repülőútnak álcázott élő show már az előzetes hírek alapján is formabontó látványvilággal, jól ismert slágerekkel és izgalmas vendégművészekkel kecsegtet: a vendégzenekar a Compact Disco lesz, akik vadonatúj EP-jüket mutatják be az Akváriumban.

A Trónok harca Aryája régi fotókat kért Sansával, az internet válaszolt

tegnap, 16:00 Módosítva: 2017-01-19 11:46:59
2

A Golden Globe-gálán saját dögösségi rekordját megdöntő Maisie Williams, a Trónok harca Aryája a Twitteren fordult felhívással az internet népéhez. Azt kérte, hogy küldjenek neki fiatalkori fotókat, amiken sorozatbeli nővérével, a Sansát megformáló Sophie Turnerrel pózolnak, mert ezek mindig heves röhögést váltanak ki belőle.

Az internet reakciója persze nem maradt el. Olyan mennyiségű régi képpel árasztották el a színésznőt, ami minden képzeletét felülmúlta.

Ahogy láthatja, a twitterezők tényleg kitettek magukért. A legtöbb fotó nemcsak régi, hanem elég mókás is. Itt egy újabb példa.

Maisie Williams később szintén egy vicces posztban reflektált a történtekre. Ebben csak annyit írt:

"Mit tettem!?" 

Via Mashable

Távolról sincs vége, olvasson még

Na, most Palvin Barbara trollkodott bele Éder Krisztián videójába

tegnap, 15:42 Módosítva: 2017-01-19 16:04:40
8

Ez történik New Yorkban:

94821%-ig csak a dilizés. 

Íme, egy igen rossz minőségű pillanatkép Éder Krisztián Instagram-sztorijából, amin az látható, hogy Palvin Barbara beletotyog a képbe, amit a fotós csak így kommentál:

Bóti cigi, bóti rágó, bóti kóla.

palv.png
Fotó: instagram

Lehet, hogy szintet lép a múltkori Mihalik-Éder duó által internetre vitt Mónika Show?

Ezért van ilyen frizurája Halle Berrynek

tegnap, 14:42 Módosítva: 2017-01-19 10:20:17
1

Az idén 50 éves színésznő Los Angelesben forgat filmet az 1992-es zavargásokról.

Mint a népmesében: fát vágtak és járdát sóztak a rendőrök egy idős néninél Zalában

tegnap, 13:21 Módosítva: 2017-01-18 21:41:18
109

A rendőrökből is lehetnek hősök a hétköznapokban, legutóbb például két zalai járőr segített egy idős asszonynak, mert alig tudott közlekedni a jeges, csúszós járdán. 

Elkél a segítség ilyen időben.
Elkél a segítség ilyen időben.
Távolról sincs vége, olvasson még

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas romantikus fotóval ünnepelnek

tegnap, 13:05 Módosítva: 2017-01-19 16:14:46
5

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas kapcsolata több szempontból sem hétköznapi: egyrészt 27 év van közöttük, ráadásul egy napon van a születésnapjuk. Most azonban nem a szülinapjukat ünnepelték együtt, hanem a 17. házassági évfordulójukat.

Ezzel a csodálatos képpel. 

*

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által közzétett fénykép,

Távolról sincs vége, olvasson még

Obamáék új lakhelye majdnem annyira esztétikus, mint a Fehér Ház

tegnap, 11:26 Módosítva: 2017-01-19 15:06:06
29

A leköszönő amerikai elnök, Barack Obama már tavaly ősszel megtalálta új otthonát, és most már meg is kezdődött a költözködés - a napokban szállító munkások és teherautók tűntek fel a környéken.

Távolról sincs vége, olvasson még

Most már biztos, hogy Kate Marát eljegyezték

tegnap, 10:25 Módosítva: 2017-01-19 10:20:17
5

Ugyan Kate Mara és Jamie Bell minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy minél kevesebb kerüljön napvilágra magánéletükről, a napokban lefotózták a 33 éves színésznőt, amint akaratlanul is megmutatta jegygyűrűjét. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Uma Thurman gyermekelhelyezési pere egyre rondább

tegnap, 10:17 Módosítva: 2017-01-19 12:22:30
1

A per alapja elég egyértelmű, mert Angelina Jolie és Brad Pitt esetében is ez van, sőt, szinte az összes ilyen ügyben, vagyis hogy mindegyik fél több felügyeleti jogot akar a gyerek vagy gyerekek felett.

Az előzmény annyi, hogy még 2016 decemberében Arpad Busson, a színésznő volt jegyese azzal fenyegette Uma Thurmant, hogy ha még egy forgatást elvállal, akkor lehet, hogy nem látja többé a lányát.

Uma Thurman volt vőlegénye minimum havi 10 napot, plusz ezen felül még extra nyaralásokat is akar lányával tölteni, de a színésznő egyáltalán nem támogatja ezt az elképzelést. Annyira nem, hogy ő annak örülne, ha lánya kevesebb időt töltene apjával, sőt, a közös utazásokat is szigorítaná kicsit.

Ez a per kicsit idegállapotba hozta a bírót, aki erre kálváriára annyit mondott, hogy

normális emberek meg tudják oldani az ilyen problémákat.

Lehet, hogy erősnek tűnik ez az állítás, miszerint nem normálisak, de egy profi pszichológus azt mondta a bíróságon, hogy Thrumannak és Bussonnak nem szabad együtt lenniük, ha a lányuk is jelen van. Nem lehetnek hárman egy helyen és időben.

Az ügy abból a szempontból is bonyolult, hogy Thurmannak van még két gyereke Ethan Hawke-tól, és Bussonnak is van szintén kettő Elle Macpherson szupermodelltől. A bíró azonban egyértelműen kijelentette, hogy bármi is lesz az ítélet, független lesz attól, amit az említett Ethan Hawke és Elle Macpherson akar.

(People)

Távolról sincs vége, olvasson még

Katalin hercegnét úgy megondolálták, hogy csak na!

tegnap, 08:54 Módosítva: 2017-01-19 10:20:16
24

Vilmos herceg felesége frizurát váltott, de azért ne gondoljanak nagyon durva elhajlásra.

Vajna Tímea kedvenc színészével találkozott Los Angelesben

tegnap, 08:25 Módosítva: 2017-01-19 08:50:55
15

Vajna Tímeáról már megírtuk, hogy jelenleg az Egyesült Államokban van: ott volt az idei Golden Globe-gálán és most is Los Angelesben tartózkodik, és úgy tűnik, hogy intenzíven készül a Miss Universe manilai döntőjére.

Nemrég beugrott egy Beverly Hills-i fogászatba, ahol nem más fogadta őt, mint Jean-Claude Van Damme - a Kickboxer, a Streetfigher és a Véres Játék filmekből ismert színésszel való találkozást Vajna Tímea így kommentálta:

Nézzétek csak, kivel találkoztam a kedvenc fogászatomban. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Hírek hajnali jégtakaró mellé - Azurák Csaba otthagyja a TV2-t

tegnap, 07:07 Módosítva: 2017-01-19 08:07:45
6

Nem vár tovább a műsora elindulására a kereskedelmi csatorna egykori emblematikus műsorvezetője. Azurák Csabát egy éve száműzték a kispadra, s most a Bors megtudta: Azurák átigazol az ATV-hez.

Azurákot tavaly februárban távolították el a hírigazgatói székből, és bár megtarthatta havi milliós fizetését, nem kerülhetett képernyőre. Ígéretet ka­pott ugyan arra, hogy megcsinálhatja saját beszélgetős hírműsorát – már stúdiót is építettek neki, sőt a fotózások is megvoltak –, valamiért mégsem kapott indulási engedélyt. Azóta a műsornak se híre, se hamva. A Bors szerint most attól hangosak a TV2 Róna utcai stúdiójának folyosói, hogy Azurák Csaba váltja a Hír TV-hez igazolt Kálmán Olgát.  

Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója nem erősítette meg, de nem is cáfolta értesüléseit, míg Azurák nem nyilatkozott, de a Bors úgy tudja, hogy Azurák a későbbiekben egész biztosan Kálmán Olga székében köt majd ki. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Instahíradó: Lady Gaga gigashow-val készül az idei Super Bowl-ra

január 17., 21:07 Módosítva: 2017-01-18 17:53:49
4

Tavaly szeptemberben hivatalosan is megerősítették a korábbi találgatásokat, miszerint a 2017-es Super Bowl félidei show-jának egyik fellépője Lady Gaga lesz. Az énekesnő annyira keményen készül, hogy a legfrissebb videóját is kissé rossz szögben posztolta. Táncosainak száma alapján viszont gigashowra készülhetünk február 5-én.

A hangulat legalább olyan kiváló, mint Hugh Jackmannél, akit Pierce Brosnannel és Ryan Reynolds-szal hozott össze a sors. Úgy tűnik, egészen jól megértik egymást.

#wolverinebonddeadpool

Hugh Jackman (@thehughjackman) által közzétett fénykép,

Távolról sincs vége, olvasson még

Mire megszerettük, már el is veszítjük Colleen Bellt

január 17., 20:16 Módosítva: 2017-01-18 17:02:49
16

Az amerikai nagykövet asszony búcsúzik Magyarországtól, mi pedig összeszedtük, hogy miért is volt annyira szimpatikus a diplomata.

A Tokio Hotel énekese mégis hogy néz ki?

január 17., 16:07 Módosítva: 2017-01-18 17:52:14
35

Az, hogy Bill Kaulitz-on rózsaszín kabát van olyan alap, mint hogy Barbie szőke.

A Tokio Hotel énekese mégis hogy néz ki?