Az expornós Krasznai tanítja biszex Teót

2014.04.16. 22:57 -

Kezdtünk örülni, hogy egyre kevesebb idióta van a VV6-ban, erre beköltözött a villalakók mellé három korábbi x-faktoros, Oláh Gergő, Danics Dóra, és az expornós Krasznai Tünde. Danics Dóra Izát és Krisztiánt, Krasznai Teót és Vikit, Oláh Gergő pedig Aureliót és Zsófit választotta mentoráltnak. A hajdúsági fiú teljesen kikészült attól, hogy a legutóbbi X-Faktor nyertese, Danics lett a mentora, Krisztián láthatóan halálosan szerelmes a manírkirálnyőbe. "Danics Dóra énekelte nekem azt a számot, amit imádok. [...] Fél méterre! FÉL MÉTERRE!" – örömködött Krisztián.

Ön szerint ki imádja magát jobban?

Nehéz eldönteni, hogy mi a jobb: ha ezek a szerencsétlenek nem csinálnak a villában semmit, vagy ha énekelnek. Aurelio és Zsófi Tankcsapdát énekelt, Zsófi élvezte, szerinte összeillik a hangjuk. Viki és Teo a Csókkirályt énekelték, Teo egyszerűen minősíthetetlen volt. Nála csak Iza volt tűrhetetlenebb, a wannabe szupermodell ugyanis nem találta el se a hangokat, se az ütemet, de Danics Dóra megmutatta neki, hogy kell énekelni: erőltetetten. Egyébként az énekesek sajnos nem költöztek be a villába, pedig nagyon megnéztük volna, ahogy Aurelio éjjel megpróbálja meghódítani Krasznait, vagy ahogy Iza féltékenységi rohamot kap amiért Krisztián szerelmet vall Danicsnak. Mondjuk a nemrég óriásit szexelő szerelmespár enélkül is összeveszett egymással, és Iza rikácsolt egy keveset Krisztiánnak a semmiért. 

Teo hangjánál és hallásánál csak a mozgása rosszabb, na meg az angolja, mert a biszex lány egy szót sem ért, érdeklődött is, hogy Aloe Blacc I Need a Dollar című számának szövegét nem lehetne-e leírni kiejtés szerint. Aurelio és Zsófi egy LMFAO számot kapott, de a farokpörgető fiú előtte megkérdezte, hogy külföldiül fognak-e énekelni. Krisztián pedig kiborult, hogy egy kilencvenes évekbeli számot, George Michael Outside-ját kell énekelnie, mert angolul sem tud, meg énekelni se, és ezt a számot se hallotta soha életében. Mert Danics nem bírta ki, hogy ne egy halál egyszerű számot válasszon szerencsétleneknek. 

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!
 

Öngyilkos akart lenni, levágta a farkát az amerikai rapper

2014.04.16. 21:30 -

Andre Johnsont (rapper nevén Andre Roxxot), egy rappert, aki korábban a legendás Wu-Tang Clan tagjaival is együtt dolgozott, szerdán kritikus állapotban szállították kórházba, miután öngyilkos akart lenni – írja a TMZ. A mentőket helyi idő szerint hajnali egykor hívták egy észak-hollywoodi társasházhoz, ami előtt a járdán hevert a rapper. A lap információi szerint Johnson először levágta a péniszét, majd kiugrott a második emeleti erkélyéről, mindezt azért, hogy öngyilkos legyen. A rappert kritikus állapotban szállították kórházba, azt nem tudni, hogy a péniszét meg tudják-e menteni. Johnson a Killa Beez nevű formáció tagja volt, amit a Wu-Tang Clan tagjai támogattak éveken át.

Franciaországban már nem székek a macskák

2014.04.16. 21:13 -

Franciaországban bő két éve vitáznak azon, hogy a Nemzetgyűlés megváltoztassa a polgári törvénykönv háziállatokra vonatkozó rendelkezéseit, leginkább azt, hogy ne legyenek a bútorok és egyéb használati tárgyak közé bekategorizálva. Az AFP azt írja, hogy a változtatásért küzdő, számos francia értelmiségi által támogatott állatvédő szervezet elérte a célját, a Nemzetgyűlés elfogadta a szükséges törvénymódosítást. Mostantól tehát a macskák némileg több jogot élveznek, mint a sámlik és a székek, élő, érző lényként szerepelnek a törvényekben a többi háziállattal együtt. A hírt nem minden szervezet fogadta nagy lelkesedéssel, a szintén az állatok védelmére szakosodott Brigitte Bardot alapítvány részéről például azt nyilatkozták, hogy ez nem egy örömteli előrelépés, hanem egy teljesen természetes dolog, hogy az állatokat nem kezelik a törvények tárgyakként, és az a sajnálatos, hogy a francia törvényhozás nem jutott el erre a felismerésre már sokkal korábban.

Bivaly hasította fel durván a kisoroszlán combját

2014.04.16. 20:31 -

A kenyai Masai Mara nemzeti parkban nagyon vigyáznak az oroszlánállományra, ezért nem hagyhatták, hogy egy kisoroszlán elpusztuljon amiatt, hogy volt egy elég kemény találkozója egy bivallyal. A kölyök bal hátsó combját szinte kiszakította a helyéről a bivaly, amikor felöklelte, ezért állatorvosok mentek ki az oroszlánhoz, hogy összefoltozzák. A beavatkozás jól sikerült, a hatalmas sebet befoltozták. Vigyázat, csak erős idegzetűeknek való a fenti videó!

Nyerőgépben találták meg az eltűnt gyereket

2014.04.16. 19:59 -

Egy lincolni biliárdterem egyik nyerőgépébe mászott be egy eltűnt hároméves kisgyerek, akit a játékot forgalmazó cég munkatársainak kellett kiszabadítaniuk – írja a Wowt.com. Az egész ügy két szálon futott, később kötötték csak össze a két történést. Először a biliárdszalon vendégei észrevették, hogy a gépben (ami angolul claw crane, aki tudja a magyar nevét írja meg a velvet(kukac)mail.velvet.hu címre) nemcsak plüssállatok vannak, hanem egy kisgyerek is, ezért értesítették a 911-et. A kiérkező mentősök és rendőrök felhívták a gép forgalmazóját, hogy jöjjenek, és nyissák ki a szerkezetet, hogy ki tudják szabadítani a gyereket. Ezzel párhuzamosan egy másik hívás is érkezett a 911-hez, egy 24 éves, a biliárdszalontól nem messze élő anyuka hívta őket, hogy eltűnt a hároméves gyereke. Később kiderült, hogy ugyanarról a gyerekről van szó, aki a gépbe szorult. Az anyát nem gyanúsították meg, a rendőrök szerint baleset történt, nem merült fel szülői gondatlanság.

Így síelnek lavinán a franciák

2014.04.16. 19:10 -

Annak ellenére, hogy a mostani télen mennyi hó hullott az Alpokban, és hullik még most is, viszonylag kevés olyan hír érkezett, hogy emberek bajba kerültek lavinák miatt. Ezzel szemben viszont egy rakás olyan videó lepte el az internetet, amikben különféle, a szűz hóért rajongó őrültek érintetlen hegyoldalakon síelnek, ahol először lavinákat indítanak el a mutatványaikkal, majd minden gond nélkül kisíelnek a lavinákból. Néhány hete egy svájci síelőtől láttunk ilyen mutatványt, most pedig két francia mutatja be a fenti videóban, hogy a Grand Massif 60 centiméter mély szűz havában indított lavinát hogy kell túlélni sílécen.

Eltemették Szabó Gyulát

2014.04.16. 18:48 -

Családja, pályatársai, barátai, tanítványai és tisztelői szerdán kísérték utolsó útjára Szabó Gyulát, a nemzet színészét. A Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színészt, érdemes és kiváló művészt a Farkasréti temető művészparcellájában helyezték örök nyugalomra. Szabó Gyulát életének 84. évében, hosszan tartó betegség után április 4-én érte a halál. (MTI)

Johnny Deppet nem zavarja a korkülönbség

2014.04.16. 17:36 -

Johnny Depp 23 évvel idősebb a menyasszonyánál, Amber Heardnél, de azt mondja, a korkülönbség egyáltalán nem okoz problémákat a kapcsolatukban. „Nem hiszem, hogy ez gond lenne. Persze, nekem nagyon sok tapasztalatom van, de nem érzem azt, hogy ezért több lennék nála. Vagy hogy a mentora lennék. Sőt, igazából ő az, aki inspirál engem” – mondta Depp a Télé2 Semaine, francia tévémagazinnak a 27 éves Heardről.

Kutyája halála miatt lett rosszul Miley Cyrus

2014.04.16. 16:51 -

Miley Cyrust kórházba kellett szállítani, mert nem reagált jól egy antibiotikumra, ezért le is mondta az egyik koncertjét. Az ismerősök szerint a rosszullét mögött az áll, hogy az énekesnő érzelmi roncs, amióta elpusztult a kutyája, ráadásul elég keményen is bulizik, és a két dolog együtt rendesen leterhelte a szervezetét – írja a TMZ. Annyira kimerült, hogy antibiotikumra volt szüksége, erre reagált rosszul, és ezért kellett kórházba szállítani.

Lisa Rinna mellbimbói átszúrták a pólóját

2014.04.16. 16:38 -

Lisa Rinna júliusban lesz 51 éves, és valamiért a közelmúltig várt azzal, hogy minél többször, és minél kevesebb ruhában mutassa meg testét. Fenti minigalériánkra kattintva azt nézheti meg, miként festett az őszinte színésznő kedden, amikor edzeni ment – ha a kép még nem lőtte volna le a poént, akkor elmondjuk, hogy ezúttal nem tevepatát villogtatott, hanem másik kedvenc elfoglaltságának, az átütő mellbimbóval jógázásnak hódolt.

Unta a szelfizőt, fejberúgta

2014.04.16. 16:29 -

Egy Jared Michael nevű Youtube-felhasználó a modern folklór egyik szép hagyományának, a szelfizésnek akart hódolni egy vonat mellett, de pórul járt. A Daily Dot szerint nem kamu a felvétel, mi azért kicsit kételkedünk, mert ki az a béna, aki videót készít magáról fotó helyett? Mindenesetre a felvételen az látszik, hogy a sínekhez túl közel álló szelfizni készülő fiatalt jól fejbe rúgja a vonat vezetője, hogy így jelezze neki, legközelebb kicsit távolabb hódoljon a népművészetnek. A felhasználó a leírás alapján tanult a leckéből, elismerte, hogy túl közel állt a sínekhez.

Címkék:

Ki van a csuklya mögött?

2014.04.16. 16:20 -

Ha a csuklyás képre kattint, akkor megnyílik egy galéria, amiből egészen biztosan rájön, hogy ki van a csuklya mögött. Ha kicsit gondolkodna rajta, hogy ki lehet az, akkor annyit segítünk, hogy egy nagyon híres színészről van szó, aki Malagában egy vallási szertartáson vesz részt éppen.

Ennél giccsesebb képen még nem mentettek embert

2014.04.16. 16:07 -

1520732 532635960182221 4151457236957318657 n
Fotó: Facebook

Két brit sziklamászó került bajba a görögországi Kalimnosz szigetén található Grande Grotta nevű sziklán, amikor ereszkedés közben tűnt fel nekik, hogy nincs elég kötelük ahhoz, hogy biztonságosan földet érjenek – írja a Climb Kalymnos.  Ráadásul az egyik mászó nem is volt túl gyakorlott, ezért a Kalymnos Rescue Sevice segítségét kérték. A történet vége happy end, senkinek semmi baja nem esett, a mentőcsapat pedig az év első mentésekor elkészítette valószínűleg az év leggiccsesebb mentési képét a naplementében a szikláról lelógó hegymászókkal.

Mila Kuniséknak lányuk lesz

2014.04.16. 15:03 -

A pár ugyan még nem erősítette meg, de az US Weeklynek egy csomó forrás azt mondta, hogy a nagyon terhes Mila Kunisnak biztosan lánya lesz. Az biztos, hogy a vőlegényének, Ashtun Kutchernek van tapasztalata a lányok nevelésében, mert amíg Demi Moore-ral jár éveken keresztül, ő volt Moore és korábbi partnere, Bruce Willis közös lányainak a nevelőapja.

Lóhúsból készült a német gyros

2014.04.16. 14:52 -

Bő egy évvel a lóhúsbotrány után is érkeznek még hírek arról, hogy hol, milyen ételekben találtak lóhúst annak ellenére, hogy hivatalosan nem abból kellett volna készülnie az ételnek. Legutóbb egy egy német gyrosos bukott le teljesen véletlenül – írja a Local.de. Egy bochumi iskolában azt találta ki a biológia tanár, hogy megmutatja a diákjainak, hogyan tesztelik a húsokat a laboratóriumokban, hogyan lehet egymástól megkülönböztetni az egyes húsfajtákat. Ezért vásárolt néhány gyrost, egy witteni, egy dortmundi és egy bochumi gyrosostól. Az eredmény eléggé meglepte őket, az anonim minták közül az egyikben ugyanis lóhúst találtak. Amiatt, hogy a minták anonimak voltak, nem tudni, hogy pontosan melyik gyrosostól érkezett a lóhúsos gyros, de a bochumi élelmiszerbiztonsági hivatal gyorsan reagált, hogy ők minden gyrosost meg szoktak vizsgálni.

Palvin Barbarán van is ruha, meg nincs is

2014.04.16. 14:31 -

Palvin Barbara az olasz Marie Claire májusi számának címlaplánya, a címlapon egy hosszú vörös takaró szerű izével van beterítve, ami alatt meztelen. A képet az olasz Marie Claire posztolta a Facebookra Palvinról, azt a szöveget írták a képhez, hogy a májusi szám témája a nőiesség. 

Palvin Barbara a napokban Los Angelesbe repült, a fotósok a reptéren várták, ennek köszönhetően az egész világ láthatta, milyen, amikor egy szupermodellt megvisel az utazás.

Mihalik Enikőt Terry Richardson fotózta a Harper's Bazaarnak

2014.04.16. 14:09 -

Mihalik Enikő az Instagramra posztolta az alábbi fotót, a modell a Harper's Bazaar májusi számában látható majd ezzel a hajjal és sminkkel. Mihalik mindenkinek, akivel együtt dolgozott a fotózáson, megköszönte a közös munkát, Terry Richardsonnak is. Fehér atlétában és fekete farmerben pózolt a kameráknak Mihalik, pár napja közzétette a szinte teljes alakos fotót a fotós.

18+ Heidi Klum felső nélkül strandolt

2014.04.16. 13:31 -

Heidi Klum és műkereskedő-milfvadász fiúja, Vito Schnabel Mexikóban üdülnek. A szupermodell a strandoláshoz nem vett fel bikinifelsőt (igaza van: múltkor volt rajta, de minek), csak bugyit. Ezen felül naptejet és kalapot viselt, amikor az óceánba gázolt pasijával. Akivel láthatóan jól megvannak, ölelgetik, kézen fogják egymást, és folyamatosan mosolyognak. Nézze meg mindezt minigalériánkban!

Justin Bieber arca a nap képe

2014.04.16. 13:26 -

A sapka, az ostoba tekintet, a szájtartás és úgy összességében az egész tökéletes. Egyébként ezt az arckifejezést látva pont olyan sokat mondó és kifejező a tekintete, mint VV Aureliónak. Justin Bieber ebben a szettben ment el a Coachellára. És senki nem szólt rá. 

Címkék:

A férfi, aki összeszart egy hotelt

2014.04.16. 12:52 -

Egy Goose Creek-i férfi azért került a rács mögé Charlestonban, mert rájött a szapora, nem bírta tartani, és a Francis Marion Hotel lobby szintjének padlójára tette ki a kábelt vasárnap hajnalban 3:45 körül – írja az ABC News 4. A rendőrség a 31 éves férfit, Ronnie Lee Warfield-et letartóztatta, vádat emeltek ellene nyilvános székletürítés és szeméremsértés miatt. A rendőrségi jelentésben állítólag az áll, hogy a rendőrök a helyszínen hatalmas mennyiségű fekáliát találtak, az egyik alkalmazott hívta ki a rendőröket. „Nem akartam ezt tenni, de nem bírtam visszatartani" – ezt mondta a 31 éves férfi a rendőröknek, a helyi CBS azt írja, a férfi nem tudta a mosdó bejáratának kódját, ezért tolta le a nadrágját a fürdőszoba ajtaján kívül. A szart a hotel egyik alkalmazottja takarította el, az egész jelenetet a hotel kamerája rögzítette. A 31 éves férfit kitiltották a hotelből, 940 dollár (208 980 Ft) óvadék ellenében szabadulhat a börtönből.

Ijesztővé fotosopolták Ivanka Trumpot

2014.04.16. 12:04 -

A 32 éves Ivanka Trump a Shape magazin májusi címlaplánya, hat hónapja szülte meg második gyerekét, és nyoma sincs a testén a szülésnek. De ráncnak se, semminek, gyakorlatilag tökéletesre retusálták a bőrét, hibátlan a teste, az arca pedig felismerhetetlen. Az interjúban elmondja, hogy sok húst eszik, sok fehérjét, ezzel sikerült a szülés után ennyire jó formába hoznia magát. 

Valójában így néz Ivanka Trump, amikor nincs címlapon:

Lily Allent három férfi szépítgeti

2014.04.16. 11:31 -

Lily Allen a Twitteren tette közzé, mi történik vele a kulisszák mögött, három férfi ugrál körülötte a képen: ketten manikűrözik, egy pedig a haját vasalgatja. Lily Allen a lábát felrakva a tükörhöz tűri a szépítgetést. „Három férfi és egy kislány" – ezt a címet adta az alábbi képnek, a hashtag szerint Párizsban van az énekesnő. Az elég menő lesz, ha kiderül, hogy a szépülés után beült a Trónok harca trónjába, amit a napokban kapott ajándékba.

Knézy Jenő az ügyvédje szerint nem követett el bűncselekményt

2014.04.16. 11:20 -

„Knézy Jenő nem követett el bűncselekményt, ezt az eljárás adatai alátámasztják. Az orvosszakértői vélemények pedig – amikről barátom és kollégám, Zamecsnik Péter beszélt – szinte egyöntetűen állapították meg, hogy semmiféle törést nem szenvedett a sértett" – mondta a TV2 Mokkának szerda reggel Knézy Jenő ügyvédje, Papp Gábor. 

Zamecsnik Péter, Knézy volt feleségének ügyvédje korábban elmondta, a sportriporter ügye már rég lezárult volna, ha Knézy Jenő bocsánatot kér. A vád szerint Knézy Jenő a volt feleségét és annak apját bántalmazta, állítólag a földön fekvő sértettet megrúgta. Hogy a nő állcsontja eltört-e vagy sem, azt nem sikerült megállapítani. A bántalmazás tényét azonban megállapította a bíróság első fokon.

Számos kétség merült fel, ami Knézy igazát támasztotta alá a bírósági eljárásban – mondta az ügyvéd, véleménye szerint a mostani bíróság elkövette ugyanazokat a hibákat, amiket az évekkel ezelőtti első fokú bíróság is. Reményei szerint másodfokon ismét hatályon kívül helyezi a bíróság az ügyet. A teljes beszélgetést az alábbi videóban megnézheti, Tvtrko minden szavára külön felhívnánk a nagyérdemű figyelmét.

Felismeri Európa legbefolyásosabb nőjét?

2014.04.16. 10:59 -

Piros kockás ingben és baseball sapkában sétálgatott Olaszországban Európa legbefolyásosabb nője. A leginkább osztrák kisnyugdíjasra vagy kamionosra emlékeztető politikus nő Szicíliában töltött el pár napot a férjével. Segítségképp annyit elárulunk róla, hogy talán ez az eddigi első fotó róla játszós ruhában, a legtöbbször kosztümben, blézerben és blúzban látni. A kép alatt találja a megfejtést.  

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így nyaral egy bugyimodell Dubaiban

2014.04.16. 10:30 -

Abbey Clancy Dubaiban töltött néhány napot a családjával, a fekete bikiniben feszítő modell A The Royal Meridien Hotelben szállt meg. Abbey Clancy neve onnan lehet ismerős, hogy novemberben félmeztelenül jelent meg a vörösszőnyegen. Olyan ruhát vett fel, ami a combjait, a fenekét és a felsőtestét is szabadon hagyta, és csak a mellei lényegét takarta. A családi nyaraláson ehhez képest visszafogott volt az egyszerű bikinijében.

Címkék:
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ... 1981

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Tunézia
    Tunézia Tengerpart, napsütés, feltöltődés. 59 900 Ft / fő / 7 éjtől
  • Kréta
    Kréta Nyaraljon a káprázatos görög szigeten! 54 900 Ft / fő / 7 éjtől
  • Lejár a Szép-kártyája?
    Lejár a Szép-kártyája? Használja fel időben, foglaljon most! 5 500 Ft / fő / éjtől

Hirdetés