horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Egyszerre indult el a Való Világ és a Star Academy

Velvet Kommandó
Velvet Kommandó
tegnap, 18:33 Módosítva: 2016-08-27 21:42:41
25

 

  • Augusztus 27-én az RTL II-n elindult a Való Világ nyolcadik évada, a TV2-n pedig a Star Academy című hibridreality.
  • A Való Világból tehát értelemszerűen már volt hét évad. Ez a nyolcadik abból a szempontból lesz másmilyen, hogy a Big Brother című reality formátumát megvette a csatorna. Majd meglátjuk működés közben, hogy emiatt mi változik benne. A lényeg: nyolc ember ma beköltözik egy házba, utána még beküldenek majd néhányat, és aki a legtovább marad benn, az győz.
  • Star Academyből nem volt még egy sem. Ennek az a lényege, hogy miközben zenés tehetségkutató, a versenyzők életét is lehet követni a tévében. Itt is a sok induló kirostálása után hirdetnek majd győztest.
  • Munkatársaink mindkét műsort nézték és közvetítették.
  • Hozzászólna? Látott valami vicceset? Írja meg, fotózza le, küldje el nekünk! A Facebook-oldalunkat itt találja, ahol kommentben is közölheti véleményét. Előre is köszönjük!

Alicia Vikander és Michael Fassbender végre beszélt kapcsolatukról

tegnap, 16:02 Módosítva: 2016-08-27 16:04:16
0

Ha eddig nem tudta volna, Alicia Vikander és Michael Fassbender egy párt alkotnak.

Már két éve.

De ne érezze rosszul magát, ha ez most újdonságként érte, ugyanis a két színész nem nagyon szokta reklámozni párkapcsolatát, pláne nem szoktak beszélni róla. Most viszont kivételt tettek, és az Entertainment Weekly-nek megszólaltak:

Szerintem tisztán és érthetően nyilatkoztunk korábban, hogy bizonyos dolgokat megtartunk magunk között.

– mondta Vikander, amiből legalább annyi kiderült, hogy még mindig együtt vannak. Fassbender pedig arra a kérdésre, hogy esett-e már szerelembe forgatás közben, azt a választ adta:

Nem ez volt az első alkalom egyikünk számára sem, hogy olyasvalakit játszottunk, aki szerelmes... De ha épp egy gyilkost alakítok, akkor sem kezdek el embereket ölni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Mit szólna, ha Drogo visszatérne a Trónok harcába?

tegnap, 15:00 Módosítva: 2016-08-27 15:05:59
42

Nagyszerű konspirációs teóriával tudunk szolgálni a Trónok harca háza tájáról. Jason Momoa, vagyis Khal Drogo ugyanis abban a városban járt, amit a sorozat az otthonának nevezhet: Belfastban. Persze, rögtön beindultak a találgatások, hogy vajon visszatér-e a 7. évadban.

További bizakodásra ad okot, hogy a színész nem akárkikkel iszogatott egy belfasti kocsmában. Fotó bizonyítja, hogy David Benioff és D.B. Weiss író-producerek társaságában sörözgetett.

„HAZATÉRTEM.. boldog vagyok, hogy itt lehetek. ALOHA DROGO”

– írta az egy másik képhez Jason Momoa, de később kitörölte a posztot.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen, amikor Serena Williams melltartót reklámoz

tegnap, 13:44 Módosítva: 2016-08-27 15:03:45
14

Nem véletlenül nem öltözött fel rendesen.

Britney Spears óriásit bukott 9 éve, ideje megmutatnia, ki a pop királynője

tegnap, 11:13 Módosítva: 2016-08-27 11:57:25
34

Britney Spears nemcsak új albumot adott ki a héten, hanem vasárnap fellép a Video Music Awardson is. Spears 17 éve énekelt először a VMA-n, de akkor még 18 éves tinisztár volt, plusz egy Justin Timberlake-kel.

Azóta rakott már kígyót a nyakába, csókolózott Madonnával, és letépte magáról az öltönyt is. Pár díjátadó között pedig kihagyott egy-két évet, anya lett, elvették tőle a gyerekeit, kopaszra borotválta a haját. A lényeg, hogy azt hittük a 34 éves énekesnő már sosem tér vissza igazán. Lecsúszott, és ott is marad, de nem. Spears jobb formában van, mint valaha, Las Vegasban rendszeresen koncertezik, újra a térképre került.

Távolról sincs vége, olvasson még

Teljes a lista, ők 8-an költöznek be ma a Való világ villájába

tegnap, 10:09 Módosítva: 2016-08-27 10:12:11
54

Újra Való világ, most épp powered by Big Brother, de utóbbi nem sokat változtat az RTL reality-jén, most is ugyanaz a forgatókönyv: egy bekamerázott ház egy halom emberrel, akik várhatóan furcsán fognak viselkedni.

Egy nappal a kezdés előtt már kiderült, hogy a beköltözők közt ott van egy YouTube-sztár, VV Tivy, illetve VV Lóri és egy legújabb VV Zsófi,

de most a maradék öt játékos személye is kiderült a pénteki Fókuszból:

VV Mici

VV Mici néven fut, viszont Noémi néven említi őt a Blikk, aminek azt nyilatkozta a Való világ villájába beköltöző lány, hogy egy ideig Svájcban volt escort, vagyis az ő esetében még azt sem kellett kivárni, hogy beköltözzön, máris tudunk mindent.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hírek kávé mellé: Hajdú távozik, Jakupcsek jöhet

tegnap, 09:26 Módosítva: 2016-08-27 09:30:08
24

Nem sokkal azután, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata különöltöztek, az is kiderült, hogy Hajdú Péter műsorgyártócégét, a Frizbi Entertainment Kft.-t  kirakhatják Andy Vajna tévéjétől. A hír pedig beigazolódni látszik, mert bár műsorgyártó cég egyelőre marad, azt már lehet tudni, hogy Hajdú, mint arc, viszont távozik a TV2-től. Erről a Blikknek nyilatkozott:

A képernyős munkám szeptember 1-től a TV2-nél véget ér. A csatornával kötött többi szerződésünk továbbra is érvényes, korrekt üzleti kapcsolatban maradunk a TV2-vel. A többi szerződés jelen esetben műsorgyártást, illetve ügynökségi munkákat jelent. 

Mindeközben a Bors pedig úgy tudja, hogy valaki más érkezik a TV2-höz, de nem Hajdú, hanem Liptai Claudia helyére. Állítólag aköztévétől eltávolított Jakupcsek Gabriella vezetheti majd a Bumm! című vetélkedőt, amit Liptai a terhessége miatt nem tud folytatni. Ehhez persze az is hozzátartozik, hogy Jakupcsek a lapnak az ügy kapcsán azt mondta, pillanatnyilag nem tud ilyen hírekről beszámolni, a TV2-nél pedig egyelőre csak azt erősítették meg, hogy valóban pótolni kell valakivel Liptai Claudiát.

Távolról sincs vége, olvasson még

A Beverly Hills 90210 Andreája eltitkolná, hány éves

tegnap, 08:57 Módosítva: 2016-08-27 21:46:38
4

Emlékszik még a kilencvenes évek meghatározó tinisorozatának Andrea Zuckerman-jára? Gabrielle Carteris játszotta őt a Beverly Hills 90210-ben, most azonban egy egészen más területen tűnt fel: a Screen Actors Guild‐American Federation of Television and Radio Artist (ez gyakorlatilag a helyi film-, tévé- és rádiós színészek szakszervezetét takarja) aktuális elnökeként

teljes mellszélességgel áll ki az életkorból adódó diszkrimináció ellen. 

Elmagyarázzuk, hogy mit is jelent ez pontosan.

Távolról sincs vége, olvasson még

A Beckham gyerekek úgy néznek ki, mint a civilek

augusztus 26., 21:49 Módosítva: 2016-08-26 21:56:02
31

Hiába a sztár szülők, Harper és BRooklyn Beckham nem szálltak el maguktól.

Britney Spears végzett a férfiakkal, de még akar 3 gyereket

augusztus 26., 20:03 Módosítva: 2016-08-27 21:50:48
47

James Corden autóban éneklős, celebes műsorában legutóbb Britney Spears volt a meghívott vendég, akin sajnos napszemüveg és retus nélkül már látszódik, hogy van mögötte jó pár kemény év.

Ettől függetlenül egy egészen szórakoztató tíz percet hoztak össze, főleg mert az énekesnőről olyan dolgok is kiderültek, amikről eddig nem nagyon beszélt.
Távolról sincs vége, olvasson még

Címlap: Cara Delevingne nemi szerve egy napraforgó

augusztus 26., 19:03 Módosítva: 2016-08-27 21:50:48
6

Itt a hétvége, a nyár utolsó hétvégéje. Ezt a celebek is érezhetik, mert meglehetősen bő terméssel látták el a social szájtokat.

Itt Mihalik Enikő örül a spanyol Elle magazinnak, aminek ő van a címlapján.

Finally in my hands! My new @elle_spain cover

Eniko Mihalik (@mreniko) által közzétett videó,

   Sarka Kata is a munkával van elfoglalva, csak egy kicsit máshogy, mint a híres modell.

#lovemywork #moderator #preshooting #lifenetworktv #ezzsir

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép,

Távolról sincs vége, olvasson még

Tudják, miért szakított Jennifer Lopez a pasijával?

augusztus 26., 18:17 Módosítva: 2016-08-27 10:46:35
7

Nem, nem egy nő van a dologban, hanem két egymást püfölő férfi. Történt ugyanis, hogy Jennifer Lopez nagyon fontosnak tartotta, hogy pasija, Casper Smart elkísérje őt szombat este Ron Perelman adománygyűjtő bulijára. A színésznő párja inkább passzolta a meghívást, mert pont aznap este bunyózott Las Vegasban Conor McGregor és Nate Diaz, amire el is ment a haverjaival.  Több se kellett, Jennifer Lopez szakított vele. 

A párhoz közel álló forrás azért elmondta, hogy J Lo és Casper Smart már többször is összevesztek, majd kibékültek. Szóval nem lenne meglepő, ha ezek után újból együtt lennének.

TMZ

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez itt nem egy sima reality-villa, itt énekelni is kell

augusztus 26., 17:27 Módosítva: 2016-08-27 13:22:37
6

A hűtő már tele, az ágynemű felhúzva, holnap indul a Star Academy, nézzen be, hova költöznek be a versenyzők.

Őrület: újabb balhé a Depp-Heard válás körül

augusztus 26., 16:14 Módosítva: 2016-08-27 10:12:14
12

A lezártnak tekintett ügynek még nincs vége. Johnny Depp és Amber Heard megegyeztek, hogy a nő ejti a férje elleni vádat, cserébe kap 7 millió dollárt. Tiszta sor. Még a mocskolódás és sárdobálás idején elhangzottak olyanok, hogy a színésznő csak a színész pénzére utazik. Feltehetőleg erre kontrázott rá, amikor a pénzt kiharcolva magának azt mondta, hogy az egészet jótékony célra fogja költeni. Itt meg is állhatott volna a történet, de Johnny Depp augusztus 25-én jelezte, hogy megkezdte az utalást az általa megnevezett szervezeteknek. Ezen akadt ki Amber Heard.

Ezzel az utalásokkal az adólevonások miatt nem is 7 millió dollárt küldött a családon belüli erőszakot elszenvedő nőket támogató Amerikai Polgári Szabadságjogi Unióhoz (ACLU) és a Los Angeles-i Gyermekkórházhoz. Ahhoz, hogy a bíróságon megállapodott összegben kárpótolja Amber Heardot, aki ezért cserébe ejtette a bántalmazás vádját, ugye, 14 milliót kellene utalni a két szervezetnek. Ehhez pedig ragaszkodnak. 

TMZ

Távolról sincs vége, olvasson még

19 év után távozik a TV2 meteorológusa

augusztus 26., 15:41 Módosítva: 2016-08-27 16:04:21
18

Németh Lajos már csak pár napig mondja, hogy milyen idő várható a hétvégére, hétköznapokra, mert otthagyja a TV2-t. Távozásnak semmi drámai oka nincs,

nyugdíjba megy.

A csatorna közleménye szerint Reisz András váltja majd. Minderről Németh Lajos a következőket mondta.

1997. október 4-én reggel hat órakor, közvetlenül a vezérigazgatói köszöntő és a himnusz után én voltam az első, aki beköszönt a TV2-n és elmondta a legfrissebb meteorológiai előrejelzést. Azóta közel húsz év telt el és eljött az idő, amikor elmondhatom: előttem az utódom. Örülök, hogy Reisz András személyében egy kiváló meteorológus kollégát „kapnak” a nézők és biztos vagyok benne, hogy ő is legalább olyan lelkesen ismerteti majd a légköri frontokat, mint ahogy én tettem az elmúlt évtizedekben.
Távolról sincs vége, olvasson még

Sophie Marceau: Bikinifelső? Azt meg minek?

augusztus 26., 14:08 Módosítva: 2016-08-27 18:58:01
30

Először semmi jelét nem adta annak, hogy toplessben fogja kenegetni magát egy jachton. Végül mégis tátva maradt a szánk.

Ők az új Való világ első beköltözői

augusztus 26., 13:13 Módosítva: 2016-08-27 21:50:44
157

Augusztus 27-én indul a Való világ 8, bonyolultabb nevén a Való világ powered by Big Brother – amit ha Nádai Anikó minden este többször is ki fog mondani a következő hónapokban, karácsonyra valószínűleg idegösszeroppanást kap.

Természetesen már most kezdenek kiszivárogni az infók az új villalakókról.
Távolról sincs vége, olvasson még

Gisele Bündchen megmutatta, hogy a szexi póz nem minden oldalról szexi

augusztus 26., 10:51 Módosítva: 2016-08-27 15:06:02
6

Persze ehhez kellett egy olyan lesifotós is, aki a lehető legrosszabb szögből fényképezte.

Hírek kávé mellé: újabb fejlemények az Iszak-Dobrády szakítás körül

augusztus 26., 08:20 Módosítva: 2016-08-27 10:47:21
4

Hiába hittük, hogy Iszak Eszter és Dobrády Ákos szakításban még van annyi szufla, hogy érdemes legyen foglalkozni vele, de a Best magazin megtette, mi pedig tolmácsoljuk önnek. A lényeg, hogy egy közös ismerős a lapnak azt nyilatkozta, hogy a pár szeretett volna összeházasodni, gyereket vállalni, a probléma csak az volt, hogy mindezt nem ugyanakkor. Dobrády már egyébként sem viszonozta úgy Iszak Eszter szerelmét, ahogy szerinte az elvárható lett volna, pláne négy év után. A problémakört a lap szerint a 13 év korkülönbség okozhatta. A zenész a szentendrei házukban marad, míg a műsorvezetőnő a budapesti, közösen bérelt lakásukban lakik még egy darabig. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Dwayne A szikla Johnson jelenleg a legjobban fizetett színész

augusztus 25., 21:11 Módosítva: 2016-08-26 14:55:40
53

Ha hiszi nem, a Forbes listája szerint Dwayne Johnson kereste a legtöbb pénzt az elmúlt évben. A színész 64,5 millió dollárt (17,702 milliárd forint) vitt haza 2015 júniusa óta, amivel megduplázta a tavalyi bevételeit. Az elképesztő összeget főleg a Halálos iramban-franchise-zal, és a hamarosan elkészülő Baywatch-filmmel hozta össze. 

Ha Dwayne Johnson neve nem volt elég meglepő, akkor talán a második helyen álló Jackie Chan az lesz. A hongkongi színész a filmjeivel idén 61 millió dollárt (16,742 milliárd forint) keresett, amivel 6 millió dollárt vert a harmadik Matt Damonra. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Instahíradó: Emily Ratajkowski tudja, hogy szuper az alakja

augusztus 25., 20:19 Módosítva: 2016-08-26 20:59:15
0

Lássuk, mi történt ma az Instagramon és a Facebookon, kivel mit csinált ma ezen szép csütörtökön. 

Először is vegyük a modell Emily Ratajkowskit, aki éppen Santorinin nyaral, és mivel tisztában van vele, hogy jó a teste, megmutatta. Ezzel nehéz vitatkozni. MIndjárt jön az ősz, addig bikinizzen. 

**

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Rihanna 11 év alatt, énekléssel és kevés vetkőzéssel érte el az életműdíjat

augusztus 25., 19:41 Módosítva: 2016-08-26 20:59:16
19

Ha még mindig azon csodálkozik, hogy a 28 éves énekesnő hogyan és miért kaphat életműdíjat, most elmagyarázzuk az okát.

Bella Thorne a lehető legegyszerűbben comingoutolt

augusztus 25., 18:30 Módosítva: 2016-08-27 10:10:57
14

Nem adott ki hosszú közleményt, nem írt bejegyzést Facebookra, egyszerűen csak válaszolt egy kérdésre Twitteren. Valaki megkérdezte, hogy biszexuális-e, a 18 éves Thorne pedig rávágta, hogy

Igen.

Egyszerűen közölte mind a 6 millió követőjével, hogy a fiúkhoz és lányokhoz is vonzódik. 

Az is kiderült, hogy szakított a barátjával, Gregg Salkinnal, annyit fűzött a kapcsolathoz, hogy nem úgy alakult, ahogy tervezték ennyi. 

Több helyen arról lehet olvasni, hogy Thorne talán összejöhetett a bátyja exével, akit szintén Bellának hívnak. Snapchaten csókolózós képet is küldött a követőinek, de ez még nem jelenti azt, hogy több lenne köztük barátságnál. Főleg mert a másik Bellának, Bella Pendergastnak az Instagramja alapján van barátja, és eddig a színésznő is csak barátként hivatkozott rá. 

(Forrás: Jezebel)

Távolról sincs vége, olvasson még

Justin Bieber barátnője tisztességesen megünnepelte a 18. szülinapját

augusztus 25., 17:29 Módosítva: 2016-08-27 10:10:57
17

Sofia Richie szép műsort adott a szórakozóhely előtt ácsorgó fotósoknak.

Azonnal beköltöznénk Jennifer Lawrence első házába

augusztus 25., 16:44 Módosítva: 2016-08-27 10:10:57
3

Egy vacak pár száz milliós ház még 2006-ból. De legalább tudjuk, hol aludt valamikor a színésznő.

Elhagyta, meglett: a rajongói találták meg a sztár DJ laptopját

augusztus 25., 15:19 Módosítva: 2016-08-26 16:03:14
5

Martin Solveig elég sokat utazik a világban, a legnagyobb fesztiválok headliner fellépője. A 39 éves párizsi dj nemrég elég fura helyzetben találta magát: csak a szállására érkezve tűnt fel neki, hogy az élete, a mindene, a saját Szent Grálja, azaz  

a laptopja eltűnt!

Nem hiszik el, de egy kávézóban hagyta a reptéren! 

Instagramján, Snapchatjén és Twitterén kérte rajongóit, akik a reptéren tartózkodtak, hogy keressék meg laptopját, kérdezzenek rá a biztonsági szolgálatnál, nem adták-e le. Őrületes hajtóvadászat indult közel 50 fő közreműködésével, amit ő koordinált a hotelszobájából, a közösségi médiának köszönhetően pedig szerencsével járt.

Thank you Linda for recovering my laptop I forgot at Ibiza airport security and basicaly saving my life... Much love. I owe you **

MARTIN SOLVEIG *** (@martinsolveig) által közzétett fénykép,

Távolról sincs vége, olvasson még

Steven Seagal megkóstolta a fehérorosz elnök répáját

augusztus 25., 13:55 Módosítva: 2016-08-26 11:39:39
6

Az akciófilmek koronázatlan királya vendégségben járt Aljakszandr Lukasenka Minksz melletti rezidenciáján, és ha már ott volt, megkóstolta a sárgarépát, ami a fehérorosz elnök kertjében termett. Steven Seagal más terményekkel is megismerkedett. Az egyik fotón például két megtermett görögdinnyével a kezével pózolt. 

via GIPHY

Az elnök szóvivője azzal egészítette ki a történteket, hogy Steven Seagalnak régi vágya volt, hogy találkozzon Lukasenkával, ők meg nyitottak voltak a dologra. A színészt ugyancsak Fehéroroszországhoz köti, hogy tanácsadóként szegődött el egy helyi játékfejlesztőhöz.

Távolról sincs vége, olvasson még

Csisztu Zsuzsa és férje a legnagyobb bulikirályok

augusztus 25., 11:12 Módosítva: 2016-08-26 13:20:15
6

A Hot! születésnapi buliján teljesen mindegy volt, ki van még a parketten. De azért a többieket is megmutatjuk.

Évekig szervezték a randit Amber Heard és Elon Musk között

augusztus 25., 11:11 Módosítva: 2016-08-26 19:46:54
0

Mint ismert, Amber Heard a közelmúltban Londonban randizott Elon Muskkal, miközben még javában zajlott botrányos válása Johnny Deppel. Most az is kiderült, hogy a multimilliomos dél-afrikai vállalkozó részéről hosszas előkészületéket igényelt a találkozó megszervezése.

Elon Musk még 2013-ban, a Machete gyilkol című film forgatásán figyelt fel a színésznőre, aki olyan mély benyomást tett rá, hogy e-mailekkel kezdte bombázni a rendező Robert Rodriguezt és más stábtagokat, azt kérve tőlük, hogy hozzák össze őket egy randevúra.

„Ha lesz valami buli vagy esemény Amberrel, szívesen találkoznék vele, pusztán kíváncsiságból”

– írta a milliomos.

A stáb le is szervezett neki egy ebédet, de a színésznő szíve akkoriban Johnny Deppért dobogott, ezért el sem ment a találkozóra. Elon Musk ennek ellenére nem adta fel, és újabb e-mailek megírására szánt el magát.

Szólnátok neki, hogy szívesen összefutnék vele egy ebédre Los Angelesben? Nem randira pályázok, mert tudom, hogy van egy hosszú távú kapcsolata – csak Amber érdekes embernek tűnik egy személyes találkozóhoz

– próbálkozott egy kicsit más megközelítéssel a milliomos. 

Annak ellenére, hogy a páros egy csomó időt tölt együtt, egy Muskhoz közel álló forrás azt állítja, semmi romantika nincs a dologban, és csupán barátok.

Via The Hollywood Reporter

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a színésznő fogja játszani Britney Spearst a készülő önéletrajzi filmben

augusztus 25., 09:39 Módosítva: 2016-08-26 19:46:54
13

A Britney című filmben az ausztrál származású Natasha Bassett színésznőnek jutott a megtiszteltetés, hogy megformálhassa a visszatérőben lévő pophercegnő szerepét. Az énekesnő sajtósa ennek kapcsán fontosnak tartotta elmondani, hogy Britney Spears semmilyen módon nem vesz részt a projektben, és nem is adta áldását rá.

A kétórás filmről még annyit lehet tudni, hogy Anne-Marie Hess a forgatókönyvíró és Leslie Libman a rendező A forgatás szeptemberben kezdődik, a bemutatót pedig 2017-re tervezik. 

Via Entertainment Weekly

Távolról sincs vége, olvasson még