horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Macska ítélte halálra a friss celebszerelmet

tegnap, 21:39 Módosítva: 2015-04-20 21:39:44
13

Nem tudjuk, hogy igaz a hír, vagy sem, de az MSN szerint Calvin Harris és Taylor Swift virágba borult románcát erősen beárnyékolja, hogy az énekesnő két cicát tart, dj szerelme pedig allergiás a macskaszőrre.

A bajt konkrétan az okozza a jól értesült források szerint, hogy az Olivia Benson és Meredith Grey nevekre hallgató állatok gazdájuk ágyában alszanak, és amikor múlt hétvégén Harris Swiftnél tartózkodott, egész éjjel fújta az orrát,és azon prézsmitált, hogy nem kap levegőt. Másnap pedig kora reggel távozott.

Mit tanácsolna nekik?

 • 46
  Zárják el a macskákat!
 • 25
  Randizzanak máshol!
 • 90
  Harris szedjen gyógyszert!
 • 39
  Szakítsanak!
 • 66
  Borotválják le a cicákat!

Itt az új Jurassic Park-előzetes!

tegnap, 21:01 Módosítva: 2015-04-20 22:03:12
74

Sokan várták, tessék, itt van: megérkezett a Jurassic Park-filmek új részének második előzetese. Vannak benne dínók, menekülés, meg kurátorfrizurás nő.

A Jurassic Worldöt egyébként nálunk június 11-én fogják bemutatni.

Önöknek hogy tetszik?

Na?

 • 386
  Alig várom!
 • 65
  Eddig nem érdekelt, de most már igen!
 • 64
  Eddig sem érdekelt, eztán se fog.
 • 63
  Én csak rádiót nézek amúgy is.

VV Fannika: én egy féltékeny, beteg ember vagyok

tegnap, 20:12 Módosítva: 2015-04-20 21:04:15
7

VV Fanni és Dennis, akik a Való Világ című reality legutóbbi, hetedik évadában jöttek össze, az összeköltözést tervezik. Erről az RTL Klub reggeli műsorában beszéltek. Okvetlenül ajánljuk a társalgást, mert kiderül belőle, hogy

 • három hónapig együtt éltek, most meg külön, de ez nem baj, így van udvarlási időszak;
 • okvetlen kell nekik udvar, mert Fannikának kutyája van;
 • hétköznap egyáltalán nem érnek rá egymással foglalkozni, mert a fiú a zenei karrierjével van elfoglalva, a lány pedig csinálja a dolgát;
 • Fannika eszelősen féltékeny;
 • Dennis nem fogja bemutatni a lányt a lányának, mert nem tartják a kapcsolatot,

csak sokkal bizarrabb megfogalmazásokban.

12 varázslatos fotó Orlando Bloom és kisfia közös napjáról

tegnap, 19:43 Módosítva: 2015-04-20 19:43:14
7

Disneylandben voltak, és a jelek szerint mindenre felültek. A színész rendkívül élvezte a jégkrémet.

Ha még nem látta Éden Mariannát eleget meztelenül, itt az alkalom

tegnap, 18:46 Módosítva: 2015-04-20 18:52:11
9

Marianna, az Éden Hotel című reality playmate származású játékosa, pont úgy fürdik, mint ön, én, vagy mondjuk Mihalik Enikő: meztelenül.

Ezt egyszer már megénekeltük, de hátha hiányérzetük támadt, hát íme: miután Lokival összebalhéztak kicsit, Marianna így fürdött.

A várandós Jennifer Love Hewitt smink nélkül ment bevásárolni

tegnap, 18:00 Módosítva: 2015-04-20 19:27:05
15

Jennifer Love Hewittot smink nélkül, épp bevásárlás előtt, vagy után fotózták le Pacific Palisadesben. A 36 éves színésznő épp második gyerekét várja férjétől, a vele tökéletesen egykorú Brian Hallisay színésztől. 

  Első gyereküket Autumn-nek, vagyis Ősznek hívják. Egyébként lány, és nemsokára másfél éves lesz.

A színésznő januárban jelentette be, hogy második gyerekét várja. Nem sokkal később a Daily Mail szerint arról beszélt, hogy huszonöt éve színészkedik, karrierje során már eleget éhezett, úgyhogy az első terhessége alatt mindent megevett, amit megkívánt. Másodszorra megfontoltabban étkezik, de azért nem fosztja meg magát a kedvenceitől, például a jalapenótól, az olasz ételektől, sütiktől és a hot dogtól. De csak akkor, ha rákíván, mert amúgy egészségesen étkezik.

Selena Gomeznek nem minden fürdőruha áll jól

tegnap, 17:22 Módosítva: 2015-04-20 17:44:03
6

De ez nem baj, mindannyian így vagyunk ezzel. Legközelebb majd másikat vesz fel.

Whitney Houston lányát levehették az életben tartó gépekről

tegnap, 16:27 Módosítva: 2015-04-20 21:47:11
2

Update

A TMZ most azt írja, Whitney Houston családja tagadja, hogy Bobbi Kristina Brown állapota változott volna. Vagyis továbbra is öntudatlan, gépekkel tartják életben.

Édesapja után Bobbi Kristina Brown nagynénje is közhírré tette, hogy a lány jobban van – írja a TMZ. Whitney Houston lánya január 31-én esett kómába, ám most nénikéje azt írta a Facebookon, hogy végre levehették az őt életben tartó gépekről. „Köszönjük az imáitokat, ez még egy hosszú folyamat lesz, de rendbejön!” – közölte Tina Brown.

Ha ez tényleg így van, az igazán szerencsés fordulat, mert az orvosok korábban azt mondták, sajnos nincs remény Bobbi Kristina Brown felépülésére.

Ben Affleck rabszolgatartó családból származik, de ezt el akarta sumákolni

tegnap, 15:43 Módosítva: 2015-04-20 19:27:07
17

Azt írja az LAist, hogy megint előkerült néhány érdekesség azokból az emailekből, amelyeket a Sony belső levelezésének feltörésekor szereztek meg ismeretlenek. Most éppen a PBS közszolgálati csatorna Finding Your Roots című műsorának vezetője, Henry Louis Gates, Jr. egyik levele – amelyben tanácsot kér a Sony Pictures jelenlegi vezérigazgatójától, Michael Lyntontől.

Mit szól ehhez?

 • 121
  Szerintem jogos kérés volt
 • 187
  Szerintem nem volt jogos

Azért volt szüksége a nagyfőnök véleményére, mert a tévéműsorában, amelyben híres amerikaiak származásával, családtörténetével foglalkoznak, éppen Ben Affleck főszerepeltetésére készültek, akiről kiderült, hogy egyik felmenője rabszolgatartó volt. „[A műsor] fennállása óta először az egyik vendégünk arra kért, hogy szerkesszünk ki valamit az egyik felmenőjével kapcsolatban – azt, hogy rabszolgákat tartott. Még sosem próbált meg senki kicenzúrázni, vagy kiszerkeszteni valamit abból, amit találtunk. [Affleck] megasztár. Mit csináljunk?”.  Lynton erre azt mondta, hogy ha senki sem tud róla, szedjék ki, de kellemetlenné válhat az ügy, ha kiderül, pláne, hogy ilyen okokból cenzúrázták a műsort.

A színész neve egyébként egyszer sem szerepel az emailben, csak Gates egyik poénja leplezi le: „az ilyesmi sérti a PBS szabályzatát, még akkor is, ha Batmanről van szó”.  

Szerencsére a PBS és Gates már kommentálták is az ügyet: a sajtónyilatkozatuk szerint sokkal érdekesebb volt a családja történetének szempontjából a függetlenségi háborúban harcoló, a gyakorló okkultista őse, vagy a polgárjogi aktivista édesanyja. A 

Egyébként itt a műsor előzetese.

Kendall Jenner ribanckodik rovat, 3542. rész

tegnap, 15:31 Módosítva: 2015-04-20 16:28:17
11

Kendall Jenner, aki most már főleg azért híres, mert modell, egyébként meg a realityszereplő Kim Kardashian féltestvére, újszerű ötletnek gondolta, hogy az Instagramon mutatja meg bugyitlan altestét.

segg

Pedig hát marhára nem az.

Jim Carrey felismerhetetlen, Julie Bowen viszont szép volt

tegnap, 14:57 Módosítva: 2015-04-20 17:27:18
2

Meg Naomi Watts is. A hétvégén lezajlott az ötvenedik LACMA-gála Los Angelesben.

Patrick Schwarzenegger tökéletesítette a kivert kutya tekintetet

tegnap, 14:51 Módosítva: 2015-04-20 16:37:23
5

Patrick Schwarzenegger mostanában felváltva csajozik, és kér bocsánatot Miley Cyrustól. A ritmusnak most épp az esedezős fázisában lehet (főleg a Coachella után) így kutyával felturbózva mereszt bánatos kutyatekintetet a kamerába Instagram oldalán.

Mondjuk ennyire cuki állattal kifejezetten manipulatív a dolog, így valószínűleg eredményes is.

Mégiscsak jön a hetedik Jolie-Pitt gyerek

tegnap, 14:00 Módosítva: 2015-04-20 15:44:20
41

Újabb adoptálásra készül Angelina Jolie és Brad Pitt. Jó, ez nyilván nem túlságosan meglepő, bár az utóbbi években kicsit belassult a házaspár családbővítési rutinja. (Ha esetleg elvesztette volna a fonalat, akkor íme a hatos lista: A 13 éves kambodzsai Maddox, a 11 éves vietnámi Pax, a 10 éves etióp Zahara, a nyolcéves Shiloh és a hatéves ikrek, Knox és Vivien.)

A családról már most nehéz olyan képet találni, amire mindannyian felfértek

Most azonban, hogy Jolie melleinek, majd petefészkeinek kioperáltatásával alapvetően megszabadult a családjában öröklődő rák fenyegetésétől, ismét felszínre került a téma, írja a Daily Telegraph.

Olyannyira, hogy már azt is eldöntötték, hogy a következő családtag Szíriából érkezik majd, ugyanis a színésznőt mélyen megindította az ország véres polgárháborújában szenvedő gyerekek sorsa.

A 39 éves színésznő az ENSZ jószolgálati nagyköveteként 2012 óta már legalább hatszor járt az ország különbőző menekülttáboraiban, ott pedig  - egy családhoz közelálló forrás szerint - többször is elsírta magát tapasztalt borzalmak miatt.

Egy másik forrás szerint az elhatározás annyira komoly, hogy nyár végéig szeretnék lebonyolítani az örökbefogadást, egy jólértesült szociális munkás pedig arról mesélt korábban, hogy egy kétéves kisfiút néztek ki maguknak.

Christina Aguilera újra segget növesztett, Vergara meg Witherspoont szerette

tegnap, 13:57 Módosítva: 2015-04-20 21:23:16
1

Ennyi történt az ACM Awardson, ahol az egyre jobban nagymamásodó Steven Tyler is feltűnt.

Berki Krisztián új nője hajával pózol. De ki lehet ő?

tegnap, 12:50 Módosítva: 2015-04-20 16:09:06
47

Berki Krisztiánnak új nője van. Akiről egyelőre senki nem tudja, hogy ki. (Nyilván Berki tudja.)

Egyelőre csak a haját mutogatja Instagram oldalán, de azt is hátulról, egyes kommentelők azonban érdekes összefüggést fedeztek fel, az idézetekkel megspékelt fotók, és Cserpes Laura hasonló ihletettségű Instagram képe között.

Ez alapján azt a következtetést vonták le, hogy esetleg az énekesnő a rejtélyes szőke haj tulajdonosa.

Persze a kapcsolatukra semmi egyéb nem utal, így csak a kínzó kérdés a biztos: ki lehet Berki Krisztián új nője? Mi nagyon izgulunk.

Atyaég, mi történt Jim Carrey fejével?

tegnap, 11:46 Módosítva: 2015-04-20 11:46:39
67

Jim Carrey arcának változásai egyátalán nem szokatlanok, mondhatni, munkásságának nagyobbik fele pont idióta arcjátékának manifesztációja.

De. Miért lett szakállas? Miért van bácsifeje? Miért lett öreg és szomorú?

Szex az Édenben: Bence És Tina máris egymásnak estek

tegnap, 11:43 Módosítva: 2015-04-20 12:27:23
13

Éden Bence igen sokat szomorkodott Snezi után. 

Ja, nem.

Inkább azonnal rárepült új párjára, Tinára (akit kvázi a múlt héten kiesett revütáncos hagyott rá örökül) és nem sokat vártak a közelebbi megismerkedéssel. 

A debreceni fitneszedző először a zuhany alatt kézimunkázott egy kicsit:

Majd a pár átvonult az ágyba, ahol a takaró alatt rögtön két menetet is lezavartak.

Itt az első:

Majd kis pihenő után a második:

Pótolhatatlan: meghalt a legbénább balatoni sláger szerzője

tegnap, 11:42 Módosítva: 2015-04-20 12:15:06
118

V Zolika tavaly nyáron ajándékozta meg a világot a Balaton című slágerével, így méltán került a legemlékezetesebb internetes sztárok közé. Azonban ez az életmű örökre befejezetlen marad: az 59 éves férfi budaörsi otthonában infarktust kapott, és életét nem tudták megmenteni, értesült a Blikk.

A lap egy olvasói bejelentés miatt kezdett nyomozni, és többheti utánajárás után végül kiderült, a zenészt szűk körű szertartás keretében már el is temették.

„A drága Zolikám halálát amíg élek, nem felejtem el. Mellette voltam, szinte a kezem között halt meg" – mondta V. Zolika felesége, Irén, akivel majd negyven évig voltak házasok. „Hazajött valahonnan, éhes volt, ezért leültünk ebédelni. Utána kezdte magát rosszul érezni. Ledőlt a kanapéra, kért egy pohár vizet. Mire bevittem neki, már hörgött. Nem tudott megszólalni, csak néztük egymást, de ő már haldoklott szegénykém."

V Zolikának évekkel ezelőtt volt már egy szívrohama, de abból szerencsésen felépült. Ekkor döntött úgy, hogy ha kapott még egy esélyt az életre, megvalósítja nagy álmát, zenei karriert épít.

Két dekoltázs, meg egy kicsi

tegnap, 10:48 Módosítva: 2015-04-20 17:44:06
1

Courtney Stodden Farrah Abrahammel vívott dekoltázscsatát.

Mickey Rourke arca lassan már értelmezhetetlen

tegnap, 10:40 Módosítva: 2015-04-20 10:46:51
8

Nehéz felidézni, hogy valaha egy szexszimbólum volt. Most már áldás, ha kapucniban és napszemüvegben van.

Sophie Marceau újra tinilány lett

tegnap, 09:58 Módosítva: 2015-04-20 19:08:14
27

Az egy dolog, hogy a 48 éves színésznő még mindig gyönyörű, de közben mintha egyre fiatalodna.

Kourtney Kardashian tökélyre vitte a mellpumpázást

tegnap, 09:20 Módosítva: 2015-04-20 10:10:07
1

Doutzen Kroes április elején sokkolta az emberiséget egy fotóval, amin épp mellpumpával feji le anyatejét, de persze hogyan maradhatna bármilyen durva jelenség Kardashianok nélkül?

Ezúttal Kourtney Kardashian döntött úgy, hogy van ennél is lejjebb, így Instagram oldalán ráduplázott a pumpákra és a bizarrsági mutatóra is.

Justin Timberlake megmutatta újszülött kisfiát

tegnap, 08:00 Módosítva: 2015-04-20 11:52:58
426

Az énekes hétfő hajnalban posztolta ki Instagram oldalára az első fotót április 11-én született kisfiáról, Silas Randallról.

A kisfiú már most olyan belevaló mosollyal néz a kamerába, hogy le sem tagadhatná, sztárszülők gyermeke. Nem mellesleg Jessica Biel is remekül néz ki a fotón. 

Szégyelli túl rövid hüvelykujját Vajna Tímea

tegnap, 07:38 Módosítva: 2015-04-20 16:09:08
4

Andy Vajna feleségének átlagosnál rövidebb, megvastagodott végű hüvelykujját számítógéppel csinosították ki a Miss Universe Hungary versenyt népszerűsítő  óriásplakátokon, írja a Bors.

A lap összehasonlította a képet Vajna Tímea Instagram oldalára posztolt fotóival (már amelyiken látszik a hüvelykujja), sőt, még egy fotóst is megkérdezett az ügyben.

„Az eredeti képeket látva egyértelműen kijelenthető, hogy az óriásplakáton látható kéz retusálva van. A Photoshop egyik alap eszköztárába tartozik a Liquify, aminek segítségével a görbületek néhány kattintással teljesen újraírhatók. A leggyakrabban a felesleges kilók eltüntetésére használják a fotósok, de egy ilyen szépséghiba kiküszöbölésére is tökéletes megoldást nyújt. Nem meglepő és teljesen elfogadott, ha a modellek Tímeáéhoz hasonló segítséget kérnek, ugyanis ez abban segít, hogy a figyelem a lényegre irányuljon. Jelen esetben ezen az óriásplakáton a Miss Universe koronája, nem pedig Tímea ujjának a szokásostól eltérő formája. Szerencsétlen helyzet alakult volna ki, ha a hüvelykujján nem „faragnak” egy picit" – nyilatkozta név nélkül egy szakértő, aki szerint a fotón nem vitték túlzásba a retusálást.

A Bors sajtósán keresztül megkereste az ügyben Vajna Tímeát is, de ő röviden csak annyit üzent, hogy nem akar az ujjáról beszélni.

Minket a melleivel ébresztett Mészáros Dóra. Önnek jó a reggele?

tegnap, 07:13 Módosítva: 2015-04-20 07:20:09
5

Nagyon szeretjük Mészáros Dórát, és úgy tűnik egy kicsit legalább ő is szeret minket, ugyanis nem csak észrevételezte, de teljesítette is tegnapi vasárnapi kérésünket.

Kalina Ryut kitárulkozó képei kapcsán kértünk egy jó mellvillantást, és alig hajnalodott a hétfő, máris teljesült a kérésünk. Köszönjük, Dóra!!!

Bobby Brown azt mondta, Bobbi Kristina ébren van

április 19., 21:30 Módosítva: 2015-04-20 12:27:24
8

Whitney Houston és Bobby Brown lánya, Bobbi Kristina Brown január vége óta kómában van, vagy volt... már ha igaz az, amit Bobby Brown szombat este egy koncerten a mikrofonba üvöltött.

Bobbi ébren van, és engem néz

– ezt mondta Brown, és a TMZ videóján meg is hallgathatja, de igazából teljesen zavaros, hogy mit akart mondani ezzel. Mert ha lánya tényleg felébredt a kómából, azt valószínűleg máshogy jelentették volna be. És ez az "engem néz" sem hangzik úgy, mintha Bobbi Kristina Brown tényleg eszméleténél lenne.

Atyaúristen, hát mi az a cukiság ott Horváth Éva ölében?!

április 19., 21:17 Módosítva: 2015-04-20 12:27:25
1
10359554 1000328696644208 4808952996913302621 n
Fotó: Facebook

Jó, igazából tudjuk, hogy egy kutya, és azon belül is egy pomerániai törpe spicc, de hát akkor is. Mi az az arc?! És mi az az arc Horváth Éva fején? Eldönteni sem lehet, hogy melyikük a cukibb!!!

Az az egy viszont nem derült ki, hogy a kutya Horváth Éva tuladonát képezi-e, de reménykedjen benne, hogy igen, mert akkor valószínűleg mégtöbbet lehet majd látni ezt a cukiságot a Facebookon.

Nosztalgiázzon a mozgólépcsőn prosztóskodó Paris Hiltonnal

április 19., 20:54 Módosítva: 2015-04-19 20:54:43
6

Paris Hilton a nagy bulizás közepette szükségét érezte, hogy Instagramjára kiposztoljon pár régi fotót, amin ritka ócska szettekben fetreng, például egy mozgólépcsőn, amire nehéz bármilyen értelmes magyarázatot találni:

Riding up the escalator in style*

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on

Ide pedig már tényleg nem kellenek szavak:

***

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on

A nap képén: A ráncos Clooney és a teliszájjal röhögő Clooney-né

április 19., 20:01 Módosítva: 2015-04-20 16:09:08
11

És igazából mást nem is érdemes mondani erről a fotóról:

Távolról sincs vége, olvasson még

Most akár ön is megveheti Demi Moore lakását!

április 19., 19:32 Módosítva: 2015-04-20 10:01:04
11

Mindössze el kell költöznie emiatt New Yorkba, és ki kell csengetnie 75 millió dollárt, ami csak kicsivel több, mint 20 milliárd forint. Ehhez pedig csak olyan ötször kéne megnyernie a lottót, szóval ha minden jól megy, van is esélye rá.

A lakás a Gossip Cop szerint amúgy Manhattanben van az Upper West Side-on, és a Central Parkra néz. A lakást amúgy Demi Moore még Bruce Willis-szel együtt vette 1990-ben.