horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Instahíradó: Palvin Barbara véletlenül ugyanott fotózkodott, ahol Lewis Hamilton

5 órája Módosítva: 2016-07-24 17:15:28
5

A sportot nézni annyira nem embert próbáló feladat, űzni viszont sokkal inkább az. Szerencsére a hétvégén a hírességek nem tétlenkedtek, és a mindennapos celebeskedés helyett a mozgás fontosságára hívták fel a rajongók figyelmét azzal, hogy

  • vagy sporteseményen voltak,
  • vagy megmutatták saját mozgáskultúrájukat
  • esetleg maguk is sportolók, ami viszont annyira nem érvényes, de e fölött szemet húnyunk
Távolról sincs vége, olvasson még

2 szexi parti, 6 elképesztő fazon. Ki a legvadítóbb?

10 órája Módosítva: 2016-07-24 12:07:38
1

Ezúttal a heti trendben két buli fotói közül válogatunk. Az egyik egy filmpremier volt New Yorkban, a másikat pedig Londonban tartotta a Revlon nevű cég a divatvilág bennfenteseinek. Az előbbi partin hemzsegtek a merész ruhába öltözött modellek, az utóbbi pedig egy maszkabál volt, szóval izgalmakban nem volt hiány annak ellenére, hogy egyik eseményen sem volt egy különösebben híres személy se. Annál jobb, legalább most az egyszer kiemelhetünk egy-egy (azaz három-három) olyan fazont, aki tényleg érdemel néhány pillantást. Ön szerint ki a legjobb?

Távolról sincs vége, olvasson még

Így öregszenek a világ legsármosabb színészei

tegnap, 16:05 Módosítva: 2016-07-23 16:22:45
118

A 15 legismertebb és legjóképűbb férfi színészt nézheti meg, pályájuk kezdetén és most.

Nincs könnyű élete a Miss International szépségeinek

július 22., 21:45 Módosítva: 2016-07-24 11:20:57
57

A többi szépségversenytől eltérően itt olyan kihívásokkal kell szembenéznie a lányoknak, amelyekkel egyelőre nemigen tudnak megbarátkozni.

A pillanat, amikor Eva Longoria felismerte, hogy nudista strandon jár

július 22., 20:31 Módosítva: 2016-07-24 10:50:44
0

A színésznőt eléggé váratlanul érte, hogy a látóterében hirtelen meztelen emberek bukkantak fel.

Shannen Doherty a mellrákja miatt vágatta le haját

július 22., 20:06 Módosítva: 2016-07-24 10:45:37
23

A nálunk leginkább a Bűbájos boszorkák, valamint a Beverly Hills 90210 című sorozatból ismert színésznő a mellrák ellen folytatott küzdelem jeléül döntött úgy, hogy letolja a haját egy nullás géppel. Mindezt hat lépésben rögzítette is, melyek kikerültek az Instagramra.

Step 1

ShannenDoherty (@theshando) által közzétett fénykép,

Doherty és édesanyja 

Shannen Doherty 2015 augusztusában jelentette be, hogy mellrákja van. Egész pontosan akkor derült ki, amikor pert indított Tanner Mainstainnel, a korábbi menedzsmentjével szemben. A bírósági dokumentumok szerint a színésznő azt állította, hogy

a rák azért terjedt el, mert nem fedezték megfelelően az egészségügyi biztosítását.

2013 novemberében a Screen Actors Guild (Színészek céhe/szakszervezete) prémium összeget küldött a Tanner Mainstainnek Doherty egészségügyi biztosításának fedezésére, 2014-re előre. De a cég ezt nem fizette be, sőt, erről a színésznőnek sem szóltak, 2014. február 7-én pedig megszüntették a kapcsolatot vele. 

Step 6

ShannenDoherty (@theshando) által közzétett fénykép,

2016 februárjában Doherty sírva mesélt Dr. Oz műsorában az állapotáról. Akkor kétféle beavatkozásra volt lehetősége, amelyek közül az egyik az emlőeltávolítás volt. Az a legújabb hírekből sem derült ki, hogy végül melyiket választotta, de a fotók alapján úgy tűnik, továbbra sincs jól, és a mai napig nem tudta leküzdeni betegségét.

via Daily Mail

Távolról sincs vége, olvasson még

Miranda Kerrt bikiniben fotózták, de ennél sokkal több látszik ezeken a képeken!

július 22., 16:17 Módosítva: 2016-07-22 22:03:55
17

Tudja, hogy igazából milyen egy spontánnak tűnő bikinis képanyag fotózása?

A hároméves György herceg évről évre cukibb

július 22., 15:33 Módosítva: 2016-07-24 17:42:02
39

A Kensington Palota friss fotókkal köszönti a szülinapos szőke herceget.

Nicole Scherzinger bikiniben twerkelve örült az ibizai naplementének

július 22., 10:49 Módosítva: 2016-07-22 19:02:35
8

Nicole Scherzinger énekesnő Ibizán nyaral, amiről a rajongóinak is beszámol az Instagramon. Az egykori Pussycat Dolls-tag nem hagy kétséget afelől, hogy hogyan szórakozik a nyaraláson: posztolt egy videót arról, ahogy fekete bikiniben kijön a vízből a jachtra, majd felérve twerkel egy kicsit a kamerának. Mindezt olyan naplementében teszi, ami gyönyörű aranyhidat rajzol a tengerre. Az erről készült videó hajtás után látható.

Távolról sincs vége, olvasson még

Teszt: ön melyik Spice lenne az újjáalakuló Spice Girlsben?

július 22., 09:00 Módosítva: 2016-07-22 16:20:56
165

Amint azt ön is bizonyára hallotta már, 20 éves a Spice Girls és ebből az alkalomból Geri, Emma és Mel B (rövidebben GEM) bejelentette, hogy készülnek valamire – a találgatások szerint újjáalakul a Spice Girls!

A Spice Girlst eredetileg is meghallgatásokkal hozták létre, ezért úgy döntöttünk, egy teszttel modellezni próbáljuk, hogy milyen lehet felvételizni a Spice Girlsbe. Ha beindítja az alábbi játékot, 10 kérdésre kell válaszolnia, ami alapján ön megtudja majd, hogy ön melyik Spice helyére a legalkalmasabb. Remek Sporty lenne önből, vagy cuki Baby Spice? Vagy inkább a nagyszájú Ginger, esetleg a bevállalós Scary lehetne önből, vagy tudna Posh Spice módjára folyton úgy kinézni, mint aki egy divatlapból lépett elő?

Klikkelgesse végig tudományos alapossággal összeállított személyiségtesztünket, és megtudhatja, hogy önből milyen Spice lehetne az újjáalakuló Spice Girlsben! Aztán ha szereti a találja ki!-típusú kvízeket, abból is van egy friss szpájszosunk, kattintson érte ide!

 

Hírek kávé mellé: Lilu helyett Nádai Anikó vezeti a Való Világot

július 22., 08:26 Módosítva: 2016-07-22 10:53:40
3
image1.PNG
Fotó: Instagram
  • Az ősszel induló megújuló Való Világot Istenes Bence és Nádai Anikó vezeti, ahogy a fenti képen is látszik, a csatorna az Instagramon és a honlapon jelentette be a hírt. Éveken át Lilu volt a reality műsorvezetője, azonban egyéb elfoglaltságai miatt nem tudta elvállalni a napi műsort. Nádai Anikó, aki hat évvel ezelőtt a reality szereplője volt, már várja, hogy képernyőn legyen, és örül, hogy megkapta a lehetőséget, mivel a Való Világnak köszönheti az ismertségét. A VV negyedik évadában szerepelt, mint rosszkislány, abban az évadban, amit Alekosz nyert. 
  • A köztévén is változás lesz ősztől a műsorvezetők körében, Tatár Csilla búcsúzik a Magyarország, szeretlek! című műsortól, pár hónapig pihenni szeretne– áll a Borsban. Harsányi Levente mellé új női műsorvezető érkezik, egyelőre nem tudni, ki váltja Tatár Csillát.
Távolról sincs vége, olvasson még

Tegyük fel, hogy randija van Mila Kunisszal, és ő így jelenik meg

július 21., 21:00 Módosítva: 2016-07-23 13:58:51
8

Jimmy Fallon hozta ki belőle az arcot. Képzelje csak el, hogy Tinderen jobbra húzott valakit, aztán valahogy mégsem ugrál örömében, mikor eljön az első randi. A Tinderes képek helyett valaki, valami egész más érkezik a kávézóba, alig ismeri fel, és legszívesebben sarkon fordulna, de az meg ciki. Vagy életmentő.

Mila Kunis pontosan ezt imitálta Jimmy Fallonnál, aki meglehetősen jókat szórakozott a választott filterein. Szépen eldeformálta a fejét a kapott szituációkra. Íme. 

Instahíradó: Nádai Anikó visszaszerezte a szülés előtti alakját

július 21., 19:39 Módosítva: 2016-07-22 22:08:25
15

Hogy mi történt ma? Azonnal elmondjuk képekben. Elsőként nézze meg Nádai Anikót majdnem egy évvel a szülés után. Bár ő is tudja, hogy 46 kiló nem sok, nagyon boldog, és elégedett a testével. 

11 hónappal ezelőtt még nem gondoltam volna, hogy szülés után képes leszek újra kamera elé állni fürdőruhában. A testem korántsem tökéletes, 46 kilóra fogytam, ami már tudom, hogy nem egy ideális súly, de úgy érzem kihozták belőlem a maximumot.

– írta a fotó mellé. 

A photo posted by Nádai Anikó (@nadai_aniko) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Lehet, hogy most olvas utoljára Johnny Depp és Amber Heard botrányos válásáról

július 21., 19:16 Módosítva: 2016-07-22 21:04:44
2

Nem azért mert máris fátylat borítottak az egészre, hanem mert

Johnny Depp benyújtott egy kérvényt, hogy ne hozzák nyilvánosságra az ügy részleteit.

Ha elfogadják, akkor semmilyen információt nem tehetnek közzé. Még a tanúvallomásokat sem. 

Sőt!

Ezen felül a színész minden szakértővel és tanúval, aki vallomást tesz, egy titoktartási szerződést akar aláíratni, hogy még véletlenül se derüljenek ki dolgok a válásával kapcsolatban.

Eddig ez történt:

Ez minden, amit tudni lehet, és ha a színészen múlik, akkor ez így is marad.

via people

Sarah Jessica Parker annyira nem is akart szerepelni a Szex és New Yorkban

július 21., 18:51 Módosítva: 2016-07-22 22:03:57
15
De rábeszélték.

Megjelent egy bennfentes könyv, ami a kreatív hollywoodi művészek eddig el nem mesélt történeteit foglalja össze. Így derült ki, hogy a Szex és New York sztárja annyira nem is akart szerepelni az HBO sikersorozatában. Hogy miért? Talán meglepő, de

elsősorban nem a meztelenkedés miatt hezitált.

 Sarah Jessica Parkert azzal hívta fel ügynöke, hogy Darren Star (a sorozat kitalálója) írt egy pilotot és róla mintázta a főszereplőt, és elolvasta, és tényleg jó, úgyhogy le kéne ülnie vele. A színésznőben már itt felmerültek a kétségek.

Tényleg? Szerintem most megvan mindenem. Most játszhatok színdarabban, aztán egy filmben, megint egy színdarabban, megint egy filmben. Mi lehet ennél jobb? Menjek vissza sorozatot csinálni, ahol ott is ragadhatok egy többéves szerződés miatt?

A személyes találkozón aztán megbeszélték a színésznő aggodalmait, a meztelenkedést (végül a szerződésébe be is került, hogy nem vetkőzik) és a nyelvezetet is, majd az ügynök is tovább hangoztatta, hogy ez más, ilyet még senki sem csinált. A sztori többi részét már mindenki ismeri, még az is, aki nem akarja.

via People

Leonardo DiCaprio pontosan tudja, mi kell egy tisztességes bulihoz

július 21., 18:43 Módosítva: 2016-07-22 21:02:53
21

Gyönyörű nők, A-listás celebek, jachtok és rengeteg pénz. Még annál is több.

Mikor Gwen Stefani szíve ripityára tört, tiszta szerencse, hogy Blake Shelton a környéken járt

július 21., 17:29 Módosítva: 2016-07-22 17:20:06
9

A 46 éves énekesnő egy rádióműsorban beszélt meglepően őszintén a házasságáról, és jelenlegi kapcsolatáról Blake Sheltonnal. Igazából jókor voltak jó helyen, egy óriási csalódás után találtak egymásra. Gwen Stefani éppen Gavin Rossdale-től vált el 14 év után, Blake Shelton pedig akkori feleségével, Miranda Lamberttel szakított. A pár közösen zsűrizett az amerikai Voice-ban, Shelton a színfalak mögött beszélt a magánéletéről, ekkor még senki sem sejtette, hogy Stefani házassága is zátonyra futott. 

Teljesen sokkolt a hír, úgy éreztem, nekem szól az egész, Képtelen voltam oda [Sheltonra] fordítani a fejemet. Nem akartam, hogy bárki megtudja, mi zajlik bennem. Óriási súly nehezedett rám, a szüleimen és rajtunk [Gavin Rossdale] kívül senki sem sejtette a helyzetemet. 
Távolról sincs vége, olvasson még

Michelle Obamának lehet, hogy nincs hangja, de táncolni azt tud

július 21., 16:00 Módosítva: 2016-07-22 21:07:27
147

James Corden autós karaoke-sorozata annyira sikeres, hogy már nemcsak egy Justin Bieber ül mellé, hanem maga az amerikai elnök felesége, Michelle Obama vezette körbe a Fehér Ház kertjében. Cordennél pedig a kocsikázás egyet jelent: kötelező énekelni. 

Vagy legalább tátogni. Obama viszont nem playbackelt, miért is tette volna, nem ciki, hogy nincs olyan hangja, mint Beyoncénak. Attól még a hibátlanul tudta a Single Ladies koreográfiáját. 

Put a ring on it!!!

Nézze végig mind a 15 percet, újra rá fog jönni, hogy Michelle Obamának remek a humora. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem tehet ellene semmit, elkészült A szürke ötven árnyalatának második része

július 21., 14:13 Módosítva: 2016-07-22 20:11:41
54

Mármint a film, A sötét ötven árnyalata. A stáb leforgatta Franciaországban az utolsó jeleneteket, úgyhogy ideje kicsit felemlegetni az első rész sikereit bukását, és kibeszélni tényleg olyan ciki-e a lánypornónak nyugodtan kikiáltható regény és filmadaptáció. Az író E. L. James maga jelentette be, hogy elkészült a produkció, köszöni a támogatást.

Egyáltalán nem biztos, hogy Dakota Johnson és Jamie Dornan nem fognak majd évek múlva megrogyva, egymást kezét fogva azon siránkozni, hogy basszus, tudtam én, hogy nem kéne ezt elvállalni. Csak hát olyan sok pénzt ígértek, meg a könyv is nagy siker volt. Ez igaz, ritkán látott tömegeket mozgatott meg a tündérmesébe ágyazott kemény BDSM-freak története, aki megtalálta az igaz szerelmet a kikötözött rabszolgája személyében.

Amennyien dicsérték a könyvet, annyian szedték ízekre a filmet.
Távolról sincs vége, olvasson még

Egy újabb bizonyíték, hogy Justin Bieber valamiért nagyon mérges a világra

július 21., 11:39 Módosítva: 2016-07-22 18:03:12
6

De mi ez a rengeteg düh ebben a fiúban? Talán csak a fotósok zavarták, talán csak éhes volt.

Jessica Alba a vízben nyüzsgő nyaralásért rajong

július 21., 08:48 Módosítva: 2016-07-22 10:42:43
8

A lényeg, hogy egy percre sem tud leállni. Mozgás mindenekfelett!

Hírek csokis briós mellé: Kulcsár Edináék már az eljegyzésről beszélgetnek

július 21., 08:07 Módosítva: 2016-07-22 10:42:43
7
  • Kulcsár Edina és Csuti, azaz Szabó András (akiről már meg is írtunk minden fontos tudnivalót) már az eljegyzésről beszélgetnek. Ezt a Bors úgy hozta le, hogy már fél év után házasodna az egykori szépségkirálynő, de ez így azért nem lett kimondva. 
  • Liptai Claudia egy színházi talkshow háziasszonya lesz. Az elmondottak szerint már évek óta vár erre, hogy legyen egy ilyen műsor, ahol annyit beszélhet, amennyit csak szeretne. Ez lesz a NőComment, ami nem a tévében, hanem a Momm Kulturális központban lesz látható. Állandó szereplők, akikkel tabuk nélkül meg lehet beszélni az aktuális pletykákat: Ábel Anita, Dobó Kata, Risztov Éva, Stahl Judit. Szintén Bors.
  • A Miss World második udvarhölgye, Dukai Babett élni szeretne a hirtelen jött ismeretséggel. Akár egy fővárosi pékség ajánlatára is igent mondana, de szerencsére bőven válogathat a szépségiparhoz köthető ajánlatok között, írja a Bor.s
Távolról sincs vége, olvasson még

Több százan emlékeztek Somló Tamásra

július 20., 21:42 Módosítva: 2016-07-21 15:57:06
8

Több százan gyűltek össze szerda este a Tabánban, hogy Somló Tamásra emlékezzenek. A zenész hosszan tartó betegség után, életének 68. évében, keddre (július 19.) virradóra hunyt el.

Az MTI azt írja, hogy az emberek csendesen beszélgettek, hallgatták és dúdolták a hangszórókból szóló LGT-, Omega- vagy saját szerzeményű Somló-dalokat.

somló tamás megemlékezés
Fotó: MTI/Kallos Bea

A zenészt az utóbbi időben többször is kórházba szállították, ám a szükséges életmentő hasi műtétet rossz egészségi állapota miatt nem tudták rajta végrehajtani, így végül hazaengedték.

Somló Tamásnál évekkel ezelőtt bélrendszeri tumort diagnosztizáltak az orvosok, ám úgy tűnt, hogy a kezelések hatására teljesen meggyógyult, 2015 novemberbében a Borsnak adott interjúban arról is beszélt, hogy a már preventív gyógyszereket sem kell szednie. A zenészt otthonában érte a halál, családja, szerettei körében.

Távolról sincs vége, olvasson még

Instahíradó: Liam Hemsworth és Miley Cyrus csúnyán lebukott

július 20., 18:57 Módosítva: 2016-07-22 08:43:21
8

Ma is körülnéztünk az Instagramon és naná, hogy ma is belefutottunk jó pár vicces vagy kevésbé vicces posztba, melyek közül csak a legfontosabbakat emeljük ki. Önnek talán kevésbé fontos, Iszak Eszternek viszont annál inkább, hogy végre nyaral! Az utóbbi időszakban ugyanis elég sokat gályázott és hónapok óta csak erre a kilátásra vágyott, ön meg talán

erre:

Ha már vakáció, hát Vajna Tímeának sem egy panelban kell szenvednie. A filmügyi kormánybiztos neje még mindig nyaral és vélhetően bulizik, merthogy Ibizán van,

ahol reggelente ezt a látványt kell valahogy elviselnie.

#morning

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Távolról sincs vége, olvasson még

Az internet kegyetlen, és kiütötte Taylor Swiftet

július 20., 18:08 Módosítva: 2016-07-21 21:15:06
20

A rajongók és nem rajongók, westisták és swiftisták hamar ítéletet hirdettek a hét eleji botrány után, mikor is Kim Kardashian egy elegáns mozdulattal nyilvánosságra hozta azt a bizonyos telefonbeszélgetést. De melyiket?

MIt kockáztat Kim Kardashian?

A legrosszabb esetben akár börtönt is. A Buzzfeed kikérdezett egy Los Angeles-i ügyvédet, milyen büntetésre számíthatnak Westék, amennyiben Swift perre viszi az ügyet. Az interjúból kiderült, hogy teljesen mindegy, hogy Taylor Swift tudott-e arról, hogy felvétel készül a telefonbeszélgetésről, vagy sem. Az csak súlyosbíthatja Kardashian helyzetét, hogy Swift ügyvédje korábban hivatalos levélben kérte a felvétel megsemmisítését.

Amennyiben a bíróság szabálysértés miatt nyomoz, maximum egy év börtön lehet a kiszabott büntetés, valamint 2500 dollár bírság. Bűncselekmény esetén Kardashian akár három évet is kaphat a szintén 2500 dolláros pénzbüntetés mellé. 

Hát azt, amiben West feldobja az énekesnőnek a remek ötletét, miszerint az egyik számában szexet ajánlana neki.

Aztán leribancozta, de az most mindegy. A világ két részre szakadt, sokan kiálltak Kim Kardashianék igaza mellett, mások Taylor Stwiftet védték. A mémek mennyisége egyértelműen a West-családot tette meg győztesnek, de mindenekelőtt legjobb lesz, ha gyorsan összefoglaljuk, mi történt, miért kerülhet történelemkönyvekbe a július 18-i dátum. (a részletes cikkünket a témáról itt találja)

Távolról sincs vége, olvasson még

Mick Jagger lassan, de biztosan összehoz egy focicsapatot

július 20., 15:30 Módosítva: 2016-07-21 15:57:05
5

29 éves barátnője terhes, Jagger így hamarosan nyolcszoros apa lesz. Itt az ideje átvenni a családfát!

Íme Pippa Middleton eljegyzési gyűrűje

július 20., 15:14 Módosítva: 2016-07-21 17:52:46
0

Tegnap söpört végig a világon a hír, hogy Katalin hercegné húgát, Pippa Middletont eljegyezte barátja, James Matthews. Hála a brit paparazzóknak most már azt is tudjuk, hogy a 40 éves bankár megadta a  lánykérés módját, a fiatalabb Middleton ujján ugyanis szerda reggel egy elég tekintélyes méretű eljegyzési gyűrű figyelt.

Nem elég kivehető? A hajtás alatt megmutatjuk közelebbről is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Besarazták Jeremy Ironst

július 20., 14:07 Módosítva: 2016-07-21 14:20:13
0

A színész a feleségével és barátaival nyaral egy vulkanikus szigeten. Ott kapott egy kis iszappakolást.

Charlie Sheent az óvszer hozta össze modell csajával

július 20., 11:55 Módosítva: 2016-07-21 09:13:11
23

Az 50 éves színész lényegében egy óvszeres kampánynak köszönheti kibontakozóban lévő románcát: Jess Impiazzit, a 27 éves glamour modellt akkor ismerte meg, amikor az Egyesült Királyságba utazott, hogy a Leo Hex nevű márkát promózza.

A nőnek, akit ön legfeljebb az Ex On The Beach című realityből ismerhet, azóta számos új kihívással kell szembenéznie. Charlie Sheen betegsége miatt egy csomó trollkodást kénytelen kiállni. 

Vannak tweetek, amelyekben salaknak neveznek, és azt mondják, hogy most már HIV-pozitív vagy. Más emberek AIDS-lánynak hívnak

– panaszolta el Jess Impiazzi.

Távolról sincs vége, olvasson még

81 éves korában elhunyt Garry Marshall, a Micsoda nő! rendezője

július 20., 10:56 Módosítva: 2016-07-20 12:18:53
4

Garry Marshall tüdőgyulladás szövődményeibe halt bele a kaliforniai Burbank kórházban, írja a Variety. A temetést szűk családi körben tervezik megtartani, azonban november 13-án, Marshall születésnapján búcsúztatást is tartanak majd. 

A rendező még a hatvanas években kezdett kitűnni munkájával, amikor íróként tevékenykedett jó néhány televíziós showműsorban. Később, a hetvenes években már saját sorozatokat gyártott, amelyek közül Magyarországon legnépszerűbb talán a Robin Williams főszereplésével készült Egy úr az űrből volt.

De munkásságát nagy sikerű, romantikus filmjei fémjelzik leginkább, úgy mint a 

Micsoda nő!, a Neveletlen hercegnő első két része, a Valentin nap vagy az Al Pacino és Michelle Pfeiffer főszereplésével készült Krumplirózsa. 

Legutolsó filmje, a Jennifer Aniston, Kate Hudson és természetesen Julia Roberts főszereplésével készült Anyák napja áprilisban került a mozikba. 

Távolról sincs vége, olvasson még