horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Madonna bimbóvillantással jótékonykodott

22 perce

Az 56 éves Madonna, akinek a lánya két hete töltötte be a 18-at, nem éppen a korának megfelelően öltözködik, ahogy ezt csütörtökön egy jótékonysági eseményen ismét bizonyította. A Keep A Child Alive, egy HIV-fertőzött családokat és gyerekeket támogató alapítvány gáláján vendégeskedett az itt részletezett ruhában.

458133822

A melleit sikerült annyira összeszorítania és felplcolnia, hogy gyakorlatilag kiestek a ruha dekoltázsán keresztül. Azon túl, hogy a jótékonysági gálán mindenki jóval visszafogottabb és elegánsabb öltözékben jelent meg, a viselet még felettébb kényelmetlen is lehetett. És akkor egyben az egész szett.

458133822

Kommentálná? A Facebookon tegye!

17 elbűvölő kép Famke Janssenről

55 perce

Íme, egy szép színésznő, akiről túl keveset írnak. Hát ezen most változtatunk: ha eddig nem ismerte, ismerje meg most!

Hogy áll Ryan Goslingnak a bajusz?

57 perce

Hogy áll neki a bajusz?

Ryan Gosling a Blue Valentine című filmje idején volt már részben bajszos, de messze nem annyira markánsan, mint amilyen a most forgatott filmjében, a The Nice Guysban lesz a mozikban. A sztori a 70-es években játszódik, Gosling pedig egy magánnyomozót alakít, így viszonylag logikus lépés, hogy olyan bajszot növesztett, mint amilyet Frank Zappa tett ikonikussá ebben az időszakban. A színészről most készült egy pár fotó egy forgatási szünetben, amikor kiugrott cigizni egyet. A reggeli Tatár Csillás kérdéshez hasonlóan, ismét az univerzum egyik fontos kérdésére keressük a választ.

Mi lóg ki Monique Covet hátsójából?

2 órája

„Jó napot! Gyújtsunk tüzet halloween alkalmából” – írta Monique Covet Facebookon a fenti kép alá. Ha közelebbről megnézzük, akkor úgy tűnik, mintha tényleg lenne rajta tűzgyújtás, de igazából szeretnénk azt gondolni, hogy a kép jobb felső sarkában az nem egy égő gyertya, ami a hátsójából kilóg.

Saját kutyája buktatta le a dílert

3 órája

Az alabamai Prattville-ben a rendőrök házkutatást tartottak Edward Melvin Hendersonnnál, mert a gyanú szerint crystal metht főzött az otthonában – írja a New York Daily News. A férfi kis híján megmenekült, mert amikor a rendőrök megérkeztek, gyorsan kiszaladt a hátsó ajtón, és egy közeli, fűvel erősen benőtt árokban rejtőzött el. Ekkor viszont a rendőröknek nem várt segítője akadt: a díler kutyája, ami kiszaladt a házból egyenesen a rendőrtisztekhez. „A kutya, amiről később kiderült, hogy a Bo névre hallgat, ránézett az egyik nyomozóra, mire a nyomozó előremutatott Henderson irányába, és azt mondta: „Fogd meg!”. Bo gondolkodás nélkül a gazdája után rohant, ahova követte a két nyomozó is” – írta a rendőrség az elfogás utáni közleményében. A kutya gyorsan megtalálta a fűben rejtőző gazdáját, heves farokcsóválással jelezte a rendőröknek, hogy megvan, akit keresnek. „Bo természetesen kapott egy csomó jutalomfalatot a kutyás egységeinktől” – írta a közlemény.

Belógott a dekoltázsa a Street View-ra, beperelte a Google-t

4 órája
1
Fotó: Journal De Montréal // Bírósági Fotó

Egy kanadai nő 2009-ben a tornácán üldögélt, a telefonját nézegette egy erősen nyári, a dekoltázsába jó mély betekintést engedő ruhában, amikor elment a háza előtt a Google autója, és lefotózta őt a Street View-ba. Aztán amikor megjelent a montréali Street View a nő nagyon felhúzta magát, amikor meglátta, hogy ott van a dekoltázsával együtt a térképen. Perre ment az amerikai céggel, de valamiért csak két évvel később, hogy tüntessék el a térképről. A per most zárult le – írja a Journal De Montréal. A nő összesen 2250 dollárt (kb. 500 ezer forint) kártérítést kapott a kaliforniai cégtől, és természetesen elhomályosították a képét az utcakép nézetben, de ez már 2011-ben megtörtént. A nő azért perelt, mert megsértették a magánszféráját. A Google azzal védekezett, hogy ott, ahol ült, ott már az utcán volt, ezért elegendő volt az arcát kitakarni egy kicsit. A kanadai bíróság ezt a védekezést nem fogadta el, azt állapították meg, hogy a nő még a birtoka határain belül volt, ezért a kanadai törvények értelmében egyáltalán nem készülhetett volna róla semmilyen fotó az engedélye nélkül. A nő összsen 45000 dollár kártérítést követelt a cégtől, ennek végül a töredékét kapta meg.

Emma Watson cukin természetes volt az amerikai BAFTA-n

4 órája

Csütörtökön tartották az amerikai BAFTA-díjátadót, ami annyiban tér el a rendes BAFTA-tól, hogy azon britek díjaznak főleg briteket (kvázi az Oscar-díj brit megfelelője), míg az amerikai BAFTA-n, a Britannia Awardson a BAFTA Los Angeles, tehát a brit filmakadémia amerikai szervezete díjaz birt és amerikai színészeket. Ezen az eseményen lett Emma Watson az év brit művésze, és a képek alapján nagyon jól érezte magát. Díjat kapott még Judi Dench is, ő egyfajta életműdíjat vehetett át, valamint többek között Robert Downey Jr, akit a kiválóságáért díjaztak. A díjazottak teljes listáját itt találja.

Parfümtolvajt keres a rendőrség

5 órája

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság egy bolti tolvajt keres, aki még idén nyáron egy üzletből kozmetikai termékeket lopott. Annyit lehet tudni, hogy a tolvaj baseballsapkát viselt, Retro pólóban volt, vékony testalkatú, csontos arcú – írja a Police.hu. A biztonsági kamerás képek alapján a férfi talán parfümöket lopott, az illatáról nincsenek információk. A székesfehérvári rendőrök kérik, hogy ha bárki tud bármit, az jelentkezzen naponta 7 óra 30 perc és 16 óra között hívható 06-22-541-600-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (h-cs.: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Clooney-ékat máris gyűlölik

6 órája

George Clooney és felesége, Amal Alamuddin – aki már Amal Clooney – a hétvégén egy második esküvő utáni fogadást is tartott, biztos túl sok pénzük maradt meg az első lagzi után.

A természetesen zártkörű eseményt Marlow-ban a Danesfield House wellness szállodában tartották. A buli annyira zártkörű volt, hogy még azok se mehettek be, akik amúgy már jóval korábban foglaltak ott asztalt.

Ebből természetesen kerekedett is egy kis hiszti, valaki ugyanis már két hónappal korábban asztalt foglalt a szállodában egy nagyon fontos családi esemény miatt.

A TripAdvisoron fakadt ki emiatt:

Törölték a foglalást George Clooney esküvője miatt
Két hónappal ezelőtt foglaltam asztalt délutáni teára egy nagyon különleges családi esemény miatt, de végül nem tudtunk elmenni, mert egy héttel korábban törölték a foglalásom egy exkluzív eseményre hivatkozva, amit a hotelben tartottak aznap. Azt javasolták, hogy a hotel helyett inkább a spa-részlegben fogasszuk el a teánkat, de a hotel ezen felül semmiféle kártérítést nem ajánlott fel. Soha többet megyek oda.


A Daily Mail azt írja, a fenti posztot a TripAdvisorról azóta törölték, de annyit tudni lehet, hogy a posztot egy 30-as éveiben járó londoni nő írta.

Egyébként azért kellett egy második lagzit tartani, hogy erre már olyanok is el tudjanak menni, akik lecsúsztak az esküvőről, és az első lagziról. Például Angelina Jolie és Brad Pitt, Meryl Streep, Leonardo DiCaprio, Ben Affleck, Kevin Spacey, vagy Ewan McGregor. Meg még rajtuk kívül körülbelül 80 ember.

Persze a hotelnek biztos nem származott nagyobb kára abból, hogy a TripAdvisoron panaszkodó nő és a családja nem náluk teázott azon a napon, ugyanis Clooney-ék állítólag 8 ezer fontot, vagyis kicsit több mint 3 milliót forintot hagytak ott nekik. Plusz a fél hotelt lefoglalták, amiért fejenként 110 fontot, vagyis 40 ezer forintot fizettek ki. Ami kilencvennel megszorozva egy újabb több mint 3 millió forint körüli összeg.

Istenes Bence a férfitársadalom nevében csajozott

6 órája

„Nekem is muszáj megemlítenem, a próbán csak erre tudtam figyelni, tényleg fantasztikus lábad van. De tényleg, amikor próbáltál, akkor csak ott álltam, és nem tudtam levenni a szemem rólad” – mondta Istenes Bence a legutóbbi X-Faktorban az egyik versenyzőnek, Jakab-Péter Izabellának, megerősítve Alföldi Róbert szavait, aki szintén a versenyző lábát dicsérte. A műsorvezető a műsor után azt mondta a Borsnak, hogy nem kezdett ki a versenyzővel, csupán a férfitársadalom nevében bókolt. „Férfiból vagyok, nem csoda, hogy én is észrevettem, milyen jó lába van Bellának. A különbség csak annyi a sok ezer X-Faktort néző férfi és köztem, hogy én hangot is adhatok a véleményemnek. Szombaton őket is képviseltem. [...] Mielőtt bárki találgatni kezdene, nincs köztünk semmi” – mondta Istenes a Borsnak. A lap megkereste a versenyzőt is, aki csak annyit mondott, hogy a kisugárzást tartja a legfontosabbnak egy férfiban, de fontos az is, hogy intelligens legyen, és meg tudja őt nevettetni.

Mindenki habozás nélkül kirakta a mellét az AmfAR gálán

6 órája

Egyre biztosabbak vagyunk benne, hogy jövőre már mindenki meztelen lesz a vörös szőnyegeken.

Jól áll Tatár Csillának a pornótitkárnős szemüveg?

7 órája

Tatár Csilla mostanában pornótitkárnős szemüvegben vezeti a Tv2 Mokka című reggeli műsorát. A pénteki adásban egy hosszú, lelógó fülbevalót és rózsaszín felsőt vett fel a markáns szemüveghez, amivel tovább tudta fokozni a pornótitkárnős hatást. Úgyhogy itt az ideje az élet egy újabb, nagy kérdésére választ találni: vajon jól áll Tatár Csillának a pornótitkárnős szemüveg?

Jól áll neki?

Pál Dénes bűzbombát dobott az osztálytársaira

7 órája

Pál Dénes, a Sztárban sztár búgó hangú győztese sztárchaten volt a Blikknél, ahol elmesélte, hogy mekkora huligán volt a gimnáziumban. Nem kell sajnos semmi igazán menő dologra gondolni, a fiatal énekes azért kapott osztályfőnöki figyelmeztetést, mert egy bolondságok/bohóságok/vicc boltban vásárolt bűzbombat az egyik óráján dobta el.

Bárdos András a legnagyobb rinyagép

tegnap, 22:49

Kiderült, hogy nem is Baukó Éva a legdurvább a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, hanem Bárdos András, aki konkrétan mindenen hisztizik, és mindenre pofákat vág.

A híradós először a pottyantós vécén és a higiénia hiányán akadt ki, aztán meg azon, hogy kaptak kecskéket, amik szarnak. A mai adásban aztán eljutott odáig, hogy már az ellen tiltakozott, hogy a fejére kössön egy kendőt, és ezzel el is ment tíz perc. A kendős hiszti után pedig jött a reggeli torna, amin Bárdos szintén nem akart résztvenni, inkább csak a háttérben lötyögött, és imitálta a mozgást. Majd vizibalettoznia is kellett, ehhez pedig a pólóját nem akarta levenni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Teletubbynak öltözött betörő lopott kínai kaját Betlehemben

tegnap, 21:35

Van, hogy órákig semmi igazán érdekes nem történik a világban, aztán egyszer csak kiderül, hogy egy Laa-Laa-nak öltözött amerikai fiatalember, bizonyos Terez S. Owens Jr., a Pennsylvania állambéli Betlehemben betört egy ismerőse otthonába. Történt mindez múlt vasárnapra virradó éjjel kettőkor, szóval bizonyára józan lehetett (nem). Az ajtón ment be, de nem a kinyitásos, hanem a betöréses módszerrel, majd a hűtőhöz sétált, és kipakolta a benne lévő kínai kaját, végül távozott. 

A rendőrök nem sokkal később elkapták. Mark DiLuzio, a betlehemi rendőrfőnök azt mondta, először az áldozatok (vagyis a barátai) nem akartak feljelentést tenni, csakhogy a főbérlő nehezményezte a betört ajtót. „Nemigen szokás Teletubbykat letartóztatni” – elmélkedett az eset kapcsán DiLuzio, és mi hiszünk neki.

(A történetet a Gawkeren olvastuk.)

12 kép Mario Testino születésnapjáról

tegnap, 21:02

A perui divatfotós 60 lett, olyan zártkörű volt a bulija, hogy ihaj. Azért van néhány képünk az érkezőkről.

Pucér versenyzővel adják el a Rising Start

tegnap, 20:05

Érezte már magát kilencvenes évek pornófilmjében egy tehetségkutató promójától? Na, erre sem kell tovább várnia, ugyanis a TV2 új műsorának hivatalos instagramjára felkerült az alábbi videócska, amelyben az egyik versenyző arról elmélkedik, hogy ezentúl nem csak a zuhany alatt akar énekelni. 

Az illető urat Fehérvári Gábor Alfrédnek hívják és tényleg versenyez a műsorban, a részeit többek közt elülső fűrészizomnak, combpólyafeszítő izomnak és egyenes hasizomnak, a háttérben pedig Sade Smooth Operator című dala szól. 

Hét kép, amire Bódi Sylvi büszke, és hét, amire nem

tegnap, 19:09

A visszavonult glammodell kiverte a balhét, amiért az RTL Klub közzétette az ő meztelen testét. Mutatunk képeket a műsorból és a Facebookjáról is. Nézze meg, mi a különbség.

Tudja, kicsoda Charlton Valentine Williams?

tegnap, 19:04

Charlton Valentine Williams elhagyta az épületet – ezzel a címmel töltött fel videót Robbie Williams a hivatalos Youtube-csatornájára, szóval hivatalosnak tekinthető, hogy ez az énekes és felesége, Ayda Field második gyerekének neve. Williamsék már a szülés előtt is meglehetősen szórakoztató videókat küldözgettek a nagyvilágnak, ezen a felvételen pedig az látható, ahogy a kismama kerekesszékben tolja az énekest, aki a gyereküket a kezében fogja.

A párnak már van egy lánya, akinek teljes neve Theodora Rose Williams, de csak Teddyként hivatkoznak rá. Williams pedig így emlegeti a feleségét: „sosem voltam ennél szerelmesebb, és sosem voltam büszkébb a feleségemre”. 

Lindsay Lohan aleskadiamondozott egyet

tegnap, 18:21

Míg Lindsay Lohan színházi alakításairól (a Speed The Plow című darabban játszik, Londonban, és állítólag uncsi) nem tudunk jókat mondani, az instagramjáról egyre inkább. A színésznő ma például aleskadiamondozott egyet, vagyis lefotózta, ahogy a liftben utazik. Mondjuk nem vágta magát pózba, szóval nem biztos, hogy teljes érdekű a találat.

 
 

Walkin with my #BeatsWireless #rickowens jacket et #chanel ourse

Uma foto publicada por Lindsay Lohan (@lindsaylohan) em

Viszont két napja is kitett magáról egy képet, amelyen még jobban néz ki: semmi püffedés, semmi koravénség. Az arca – bár ez a szög egy zsák körömkefének is előnyös lenne – nagyon szép, és bizonyára telepakolta a képet mindenféle filterekkel, akkor is tagadhatatlan, hogy csinos. Ja, és ahogy elnézzük, a felöltözést sem vitte túlzásba.

 
 

Good show #speedtheplow goodnight

Une photo publiée par Lindsay Lohan (@lindsaylohan) le

Azt állítja egy nő, hogy Ashton Kutcher vele csalta Mila Kunist

tegnap, 17:36

Egy Linn Massinger nevű sminkes azt állítja, hogy Ashton Kutcher megcsalta vele Mila Kunist, amikor a két színész még a kapcsolata elején járt – olvassuk a Daily Mailen. Kutcher és Kunis 2012 júliusában erősítették meg, hogy együtt vannak, Massinger ugyanazon év júniusában került képbe. 

A két személy a nő állítása szerint egy bárban találkozott, majd Kutcher hollywoodi otthonába mentek. „Kézen fogott, és az emeletre vezetett” – tájékoztatott a folytatásról az akkor 21 éves nő, aki ezután intim ölelkezésbe bonyolódott a férfivel, és erről állítólag fotói is vannak. Elmondása szerint egész éjszaka nála maradt, de egy szót sem hallott Mila Kunisról. 

A Star magazin úgy tudja, a kérdéses bárban Kutcher – akinek azóta már gyereke is született Mila Kunistól – szemelte ki a nőt, átintegetett neki, majd Chrisként mutatkozott be, ami még csak hazugság sem volt, mert hogy igazából így hívják. Az ismerkedést a színész házi mozijában folytatták, állítólag itt szabadultak el az érzelmek, vagy amik ilyenkor el szoktak szabadulni.

A következő gyerekre készülő Kutcher egyelőre nem kommentálta az állításokat. Az biztos, hogy egy ilyen kaliberű állítólag-halomból nem lenne cikk, ha Kutchert korábban nem vádolták volna meg félrelépéssel – a Demi Moore-hoz fűződő házassága is egy ilyen botrány után ért véget.

Mit gondol?

Sőt!

Kommentálná? A Facebookon tegye!

Tolvai Renáta talán Beyoncére emlékeztet ezen a képen

tegnap, 16:59

Tolvai Renáta ma tévéműsort forgatni ment, a nagy alkalom örömére pedig úgy festette ki magát, és úgy szelfizett, hogy a végeredmény – amelyet itt tekinthet meg, egy Facebookra posztolt kép formájában – mindenkire emlékeztet, csak rá nem. Mi mondjuk örülünk, hogy tévéműsort forgat, és nem playbackelni megy, mert az nem megy neki túl jól. Az edzés viszont de.

Cynthia Dictatorból Hajdú Péter hozta ki a frigidet

tegnap, 16:15

Ha az Édes Élet megszűnése miatt bárki is tartott volna attól, hogy mostantól nem követheti végig Varga Viktor és exnője, Cinthya Dictator kalandos szerelmi életét, az óriásit téved: két hete Varga, ezúttal pedig a nő ment el a Frizbibe, hogy beszéljen a legmélyebb érzéseiről. Hiszen kinek akarna az ember a legmélyebb érzéseiről beszélni, ha nem Hajdú Péternek?

Távolról sincs vége, olvasson még

Jennifer Garner tangás fenekét most ön is megnézheti

tegnap, 16:10

Leguggolt a kocsija mellett, a csípőfarmerje meg lecsúszott. Nem ez az első eset mostanában.

Mihalik Enikő gyerekkori fotója mindannyiunknak reményt ad

tegnap, 15:20

Mihalik Enikő kisgyerekként olyan volt, mint egy rajzfilmfigura. Ezt nem azért mondjuk, mert szívtelen rohadékok vagyunk, hanem mert szerinte így van, és ezt egy, az instagramján közzétett fotóval bizonyította. Van benne valami.

mihalik
A képre kattintva megnézheti a fotót az eredeti helyén!
Fotó: instagr.am / mreniko

A fenti kép mindenesetre igazán reménykeltő. Amennyiben ön gyerek, akkor azért, mert akárhogy is néz ki éppen (és biztos tök jól!), még önből is lehet világszép modell. Amennyiben pedig ön szülő, nyugodjon meg, mert bárhogy néz ki a gyereke, lehet akár ő is a következő Mihalik Enikő.

Garantáljuk, hogy így ön is sunázná Szabó Zsófit

tegnap, 14:46

Temérdek teendője akad a TV2-től RTL Klubhoz igazolt Szabó Zsófinak azóta, amióta nemrég hazajött Dél-Afrikából. A sort rögtön azzal indította, hogy erős dekoltázzsal megjelent Istenes Bence oldalán az X-Faktorban, műsorvezetőként, majd még szerdán is dolgozott kicsit a csatornánál (szombaton este az AfterX-ben bukkan majd fel), csütörtökön pedig teljes sminkben fotózták a Facebookja szerint, jó eséllyel szintén valamelyik x-faktoros műsorhoz. A fotókról túl sokat nem mondanánk, csak annyit, jót tett neki az a pár kiló mínusz, és a sminktől igazán dögös lett.

1461893 782884931749599 2180881100440812948 n
Fotó: Facebook /Szabó Zsófi

Ilyen, amikor egy férfi ölbe kap egy másikat

tegnap, 13:48

Ha nem is az összes napra, de szerdára és keddre biztosan jutott jótékonysági eseményén: tegnap az amfAR-gálán gyűltek össze a celebek, míg előző nap az Elton John AIDS Alapítvány rendezvényére voltak hivatalosan. Ezen a jótékonysági partin jelent meg többek között Alec Baldwin és Neil Patrick Harris, az Így jártam anyátokkal Barney Stinsonja, aki 2006 óta nyíltan vállalja homoszexualitását. Az eseményre mindketten partnerrel érkeztek, de azért együtt is pózoltak, nem is akárhogy.

Felismeri az idős rock and roll sztárt?

tegnap, 12:50

Szeptember végén töltötte be a 79-et az alábbi fotón látható amerikai híresség, akiről szerdán, önéletrajzi kötete New York-i promóciós állomásán készült az alábbi kép. A zongorista, énekes, dalszövegíró, zeneszerző elsőként került be a clevelandi Rock and Roll Hall of Fame büszkeségei közé, olyan rocklegendákkal együtt, mint Chuck Berry, Ray Charles vagy Elvis Presley. Na, tudja, ki ő?

A videós megoldásért görgessen lejjebb!

Távolról sincs vége, olvasson még

Életfogytiglant kaptak Dopeman nagyapjának gyilkosai

tegnap, 12:02

Majdnem négy évvel azután, hogy a rapper nagyszüleit brutálisan bántalmazták és kirabolták otthonukban, és a támadás következtében Pityinger nagypapája elhunyt (néhány nappal később pedig a nagymamája is), a bíróság első fokon ítéletet hozott a támadók ügyében, írja a Hír24. A lap azt írja: a banda összesen 12 bűncselekményt hajtott végre, az ügyben összesen nyolc elkövető érintett. A támadások 2010 októbere és 2011 januárja között történtek, kifejezetten idős emberek ellen, a saját ingatlanukban. A rablás közben bántalmazták az idős embereket, így összesen öten haltak meg miattuk. A sértettek mindegyike hetven évnél idősebb volt, akik nem tudtak már védekezni, mégis brutálisan bántalmazták őket. Az egyik legbrutálisabb rablás Dopeman nagyszülei ellen irányult; a védekezésre képtelen idős embereken cigarettacsikket nyomtak el, nagypapjájának karjáról pedig csontig levágták a húst.

A bíróság a román származású G. Victort és K. Gy. Florint nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, több emberen és védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette és más bűncselekmények miatt bűnösnek találta. Mindketten életfogytiglani börtönbüntetést kaptak, valamint végleg kiutasították őket Magyarországról. Az MTI szerint egy személy – aki több esetben az elkövetők sofőrje volt – tíz évet, egy pedig hat és fél évet kapott. Egy magyar állampolgárságú nőt, aki többször is tippadó volt, öt évre ítéltek, egy vádlott pedig felfüggesztett szabadságvesztést kapott. Két vádlottat viszont bizonyítottság hiányában felmentett a törvényszék. Az ítélet nem jogerős. Dopeman az ítélethirdetés után a lapnak azt mondta: „Most először láttam őket, borzalmas volt. Megérdemlik az életfogytot, de a többieknek is az járna. Jobb is, hogy elvitték őket a rendőrök, mert a baltát a fejükbe állítanám minden lelkifurdalás nélkül."

Kamu a kínai lány sztorija, aki szexért utazgatna

tegnap, 11:55

Egy kínai randioldalreklámja volt a hirdetést, melyben a 19 éves lány szexszel honorálta volna az utazgatást. Az egész világ (köztük mi is) bedőlt annak a hirdetésnek, melyben egy 19 éves kínai lány utazgatását szexszel finanszíroztatta volna. 

A Mirror írta meg elsőként Peng Ju történetét, aki Weibon tette közzé felhívását. „A férfi finanszírozza az eljutásomat a városába, állja a költségeimet, miközben ott vagyok, és nagylelkű végig. Cserébe egy egész éjszakát kap velem, ami során osztatlan figyelemben részesítem, és esélyt kap arra, hogy egy igazán szép lány társaságában mutatkozzon” – szólt az ajánlat.

A hír hamar terjedni kezdett a neten, a nagy hírportálok sorra vették át a sztorit, és a nő nevére már 13 ezer találat adott ki a Google. Aztán kiderült a trükk: Peng Ju sztorija csak egy jól kiötölt reklám része volt, mellyel egy kínai társkeresőt, a Youjiát akarták népszerűsíteni. Elég jól sikerült. 

Igen ám, de a marketingeseknek most mégis főhet a fejük, hiszen a kínai hatóságok nem voltak olyan lelkesek. A shanghaidaily.com szerint olyannyira nem tartották jó húzásnak, hogy az appot betiltották az egész országban. 

Kommentálná? A Facebookon tegye!