Bódy Sylvi már háromszor majdnem megfulladt

2014.10.20. 22:45 -

„Az olasznak, meg a cigánynak ez nagyon tetszik“ – mondta Gáspár Laci Bódy Sylvinek a Celeb vagyok, ments ki innen! című realityben arra vonatkozóan, hogy mennyire örülnek Aurélióval annak, hogy nem nekik kellett menniük az ügyességi feladatot végrehajtani, hanem csak várják az eredményt, mint a szájukba a sült galambot. Merthogy a hat fős bandát két részre osztották, és az Aurélió-Gáspár Laci-Bódy Sylvi trió kapta meg az ügyességi játék után a nyereményt, abban az esetben, ha a másik csapat nem jár sikerrel. És nem jártak sikerrel. A nyeremény nem volt nagyon nagy szám: pattogatott kukoricát kaptak, nem is volt sem nagy lelkendezés, sem csalódottság.

Ezen kívül nem sok érdemleges történt a műsorban. Bódy Sylvi állandósította, hogy bikiniben fekszik egy pokrócon, de a műsor mostanra szinte teljesen ellaposodott. Az egyik feladatnál (a fejüket a víz alatt kellett tartani) Bódy Sylvi és Gáspár Laci versenyeztek egy sort azon, hogy melyiküknek volt már többször halálfélelme fulladásveszély miatt. Gáspár Laci eddig kétszer fulladt meg kis híján, Bódy Sylvi pedig háromszor. A szörfös explaymate korábban azt mondta, hogy igazából semmitől sem fél, de a műsorban azt mondta, hogy ez a fulladás dolog komoly fóbiája.

Szabó Zsófi mintha kissé lefogyott volna a két hét alatt, amióta szívnak a dzsungelben. 

Egyebek:

  • Gáspár Laci pontosan ugyanannyi idő alatt iszik meg egy kulacsnyi vizet, mint Madár
  • Aurélió 14 másodpercig bírja egy levegővel a víz alatt, fekvőtámasz pozícióban
  • Madár mostanra szakasztott úgy néz ki, mint Oberyn Martell a Trónok harcában
  • Szabó Zsófit küldték haza a nézők, aki megköszönte, hogy kiejtették, és boldogan távozott a műsorból, végig azt mondogatta, hogy "Jaj, de jó!"
  • Auréliót Fordős Zé távozása után csak az érdekelte, hogy ki fog rá főzni
  • "Más a nézettség, mint amit megszoktál" – mondta Sebestyén Balázs az RTL-es műsor kedvéért a Tv2-től távozott, és most kiesett Szabó Zsófinak, aki arról érdeklődött a kiesése után, hogy mennyien nézik a műsort.

Ő itt a világ legjobb fej tanára

2014.10.20. 21:38 -

Rob Bradley egy matektanár, aki nem csak krétával írja fel az unalmas képleteket a táblára az egész osztály előtt, hanem utazgat és mindenféle erxtrém dolgokat kipróbál csak azért, hogy tanítványainak mondjuk az ejtőernyőzés közben készült fotókkal illusztrálja a trigonometriát.

Szóval jófej. És ez az alábbi galériából is kiderül.

Címkék:

Egész életében rosszul használta a vécét

2014.10.20. 21:02 -

És ez az ember komolyan létezik. Egy felnőtt férfi, aki egész életében rosszul használta a vécédeszkát.

A sztorit a Daily Doton találtuk, ahol talál más vicceset is, de ez a legjobb közülük:

"Eltört a vécédeszkánk, úgyhogy elmentem venni egy újat, és az eladó elkezdett viccelődni celem, hogy biztos olyat akarok venni, ami automatikusan lecsukódik, miután használtam. Én pedig szintén mondtam egy viccet erre, és azt mondtam, ha nem lenne feleségem, még spórolnék is, mert nem is vennék vécédeszkát, és akkor még azt se kéne hallgatnom, hogy nem csukom le hazsnálat után. Az eladó erre furán nézett rám, és megkérdezte, hogy de mi van akkor, ha kakilnom kell? Ekkor mondtam neki, hogy de hát én férfi vagyok, és emiatt nem kell lehajtanom a vécédeszkát, mert a vécécsészére ülök rá. Aztán pár zavarbaejtő pillanat után rájöttem, hogy eddig totálisan félreértettem azt, hogy a férfiaknak nem kell lehajtaniuk a vécédeszkát. Üres kézzel és vörös fejjel távoztam."

anigif enhanced-18006-1409790339-7.gif
Címkék:

Monica Lewinsky elkezdett twitterezni!!

2014.10.20. 20:24 -

Monica Lewinskyt talán senkinek sem kell bemutatni, de ha mégis,itt megtalál róla minden fontos infót.

Na de a lényeg, hogy elkezdett twitterezni, és öt órával később – posztunk megjelenésekor – már 23 ezer követője volt.

Első tweetje ennyi volt:

Bemutatkozásában pedig ennyit ír magáról: "társadalmi aktivista, szónok, a Vanity Fair egyik írója, ujjatlan dolgokat kötő valaki."

Ja, és amúgy így néz most ki:

3XKRspoM

Legalábbis ez a profilképe.

Az ember, aki nem tudta ki az a Brad Pitt

2014.10.20. 19:38 -

Brad Pitt a legújabb filmjében egy parancsnokot alakít a második világháborúban, ezért a színész találkozott egy második világháborús veteránnal, a 91 éves Peter Comforttal, akit most meg is hívott a film premierjére.

Na de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy Comfort bevallotta, hogy mielőtt találkozott volna Pittel, utána kellett néznie, hogy ki is ő, mert előtte még soha nem hallotta a színész nevét – írja a Daily Mail.

Shia Labeouf szőrös férfiállat lett

2014.10.20. 18:57 -

Shia-LaBeouf-Interview-November-2014-Cover-900x1170

A fenti képen TÉNYLEG a kimondhatatlan nevű Shia LaBeouf-ot látja, aki nem csak megőrült, de ezek szerint igazi férfiállat is lett.

Akkor is, ha a múltkor még rózsaszín cicanaciban pucsított az utcán.

És nem csak nagyon szakállas lett, de az Interview-ban megjelent többi kép alapján nagyon szőrös és nagyoin izmos is. Ha a többi fotó is érdekli, kattintson ide.

Adele bejárónőnek öltözött, pedig Beyoncéval vacsorázott

2014.10.20. 18:31 -

Igen, ez itt Adele, a csodálatos hangú énekesnő, amint épp egy londoni étteremből távozik ebben a nagymamás, de inkább bejárónős szettben.

Ami azért nagyon szomorú, mert az étteremben nem mással vacsorázott együtt, mint Beyoncéval, az univerzum királnyőjével, és hát erre a jeles alkalomra jobban is kicsíphette volna magát.

Természetesen Beyoncé tökéletesen hibátlan volt, mint mindig.

Nem is mernénk mást írni.

Rita Ora tiniknek mutatott dekoltázst

2014.10.20. 18:11 -

A BBC Radio 1 a hétvégén rendezett egy díjátadót, méghozzá egy olyat, ahol a tinédzserek díjazták kedvenc előadóikat. Na erre az eseményre húzott magára rettenetesen színes és csillogó ruhácskát Rita Ora énekesnő, aki ezzel együtt a viszonylag mély dekoltázsát is megmutatta, amivel pár tinédzserfiúnak valószínűleg álmatlan éjszakákat okozott.

Nicki Minaj gigadekoltázzsal és kutyákkal pózolt

2014.10.20. 17:46 -

A GQ novemberi számában megjelent egy Nicki Minaj-interjú, amihez természetesen képek is készültek, és amiken természetesen a rappernő gigamellei a főszereplők a két színesre festett uszkár mellett.

De nem csak a gigadekoltázs érdekes, hanem az is, amint Minaj nyilatkozott a magazinnak. Például az, hogy ő tényleg úgy tervezte, hogy harmadik albumának idejére már természetesebb külsőt mutatna a világnak – és ebben az esetben a természetes azt jelenti, hogy nem színes a haja, és kevesebb smink van rajta.

10694440 10153240962303098 1127559686904046825 o
Fotó: Facebook / GQ

Ja és arról is beszélt, hogy legutóbbi videóklipje, az Anaconda szerinte egy totálisan normális és hétköznapi klip, amiben azt látjuk, amit a lányok úgy általában csinálnak.Szóval ha ön lánynak/nőnek tartja magát, nem rázza más lányokkal/nőkkel a seggét a dzsungelben, akkor van egy rossz hírünk: ön nem lány/nő.

Ezért nincs dislike gomb a Facebookon

2014.10.20. 17:21 -

Rengetegen írták már alá a petíciót, hogy a like gomb mellett legyen dislike gomb is a Facebookon, de egyelőre még mindig csak tetszikelni lehet a közösségi oldalon, olyan opció nincs, hogy azt mondjuk valamire hogy nem tetszik.

És tudja miért? Azért, mert a like gomb kitalálója, Bret Taylor attól félt, hogy ha túl sokan nyomnák meg egy poszt alatt a nem tetszik gombot, akkor annak szerencsétlen következményei lennének. Legalábbis ezt írják az Independenten.

A like gombot amúgy azért hozták létre, hogy az emberek egyszerűen megmutathassák azt, hogy látták/elismerték, hogy valaki valamit csinált a Facebookon, viszont nem kommentálnák azt. A dislike gomb viszont egyben egy komment is lenne, méghozzá egy negatív komment, és annak negatív következményei is lennének Taylor szerint.

Szóval ezért nincs dislike gomb.

Vagyis ha önnek nem tetszik valami a Facebookon, továbbra is meg kell azt szépen fogalmaznia, és odaírnia egy kommentben. Úgyhogy ha kritizálni akar, ne legyen lusta.

Címkék:

Rendőrök bilincseltek meg egy utcazenészt, jogtalanul

2014.10.20. 16:48 -

Egy New York-i rendőrnek nem tetszett, hogy egy utcazenész a metróra váró utasoknak énekelt és gitározott, ezért felszólította őt, hogy hagyja abba – írja az NY Daily News. A férfi aztán közölte a rendőrrel, hogy joga van ott zenélni, és adományokat is elfogadhat előadásáért, de a rendőr ezt nem akarta elhinni, ezért továbbra is cseszegette az utcazenészt.

Végül elvette a gitárját, de az utcazenészt ez sem izgatta, énekelt tovább, és ennek az utasok is örültek. Ezután a rendőr erősítést kért, és a békésen éneklő férfit megbilincselték, majd elvitték.

Az óriási bűnt elkövető urat most csavargással vádolják.

Megcsalta, most pedig feleségül veszi Kelly Brookot

2014.10.20. 16:08 -

Kijelenthetjük, hogy David McIntosh egy zseni, és nem csak azért, mert egyetlen egy hónap alatt elfogyasztott három nőt is, hanem mert az egyiket ezek közül gyorsan feleségül is veszi.

Röviden az történt, hogy McIntosh először szakított csajával, aki nem volt más, mint Kelly Brook, méghozzá azért, mert megcsalta őt egy Sarah Harper nevű nővel, de ez nem volt elég, mert ezután összejött egy harmadik nővel is. aztán ezután a kis kitérő után gyorsan újra összejött Kelly Brookkal, akit a Female First szerint most gyorsan el is jegyzett, és akit még karácsony előtt el is fog venni feleségül. Nem máshol, mint Las Vegasban.

És meg is nézheti őt, ez a szimpatikus fiatalember McIntosh:

 
Loading

Yesss buenos Dias Miami

Ha sokat szarakodik a kajafotójával, ez lesz a vége

2014.10.20. 15:37 -

Önnek is vannak olyan ismerősei, akik ha elmennek egy puccos étterembe, akkor gyorsan lefotózzák az összes kaját, amit kihoznak eléjük, hogy aztán posztolhassák mindenhova? És legalább tíz képet csinálnak a nagyon szép süteményről, minden egyes létező szögből, aztán pedig még legalább öt percig szarakodnak azzal is, hogy kiválasszák a megfelelő filtert instagramon? Na valószínüleg erre készült az alábbi képen látható hölgy is, aki addig bénázott a sajttortával való pózolással, hogy leejtette azt a tányérról.

My friend wanted to take a picture with her cheesecake. She tilt
Fotó: imgur

Szerencsére a barátja jókor kattintott.

A képet az imguron találtuk.

Címkék:

Annyira be volt rúgva, hogy kocsmának nézte a börtönt

2014.10.20. 15:31 -

Egy 39 éves micihigani asszonyt vasárnap kora reggel ittas vezetésért letartóztattak egy börtön parkolójában – írja a Gawker.

A nő annyira részeg volt, annyira, hogy a szonda a sokszorosát mutatta a megengedett mennyiségnek. De a lényeg nem is ez, hanem hogy a nagyon részeg asszony annyira sokat ivott, hogy azt hitte, a börtön aminek parkolójában megállt kocsijával, igazából egy újabb kocsma, ahol lenyomhat majd egy újabb kört.

giphy.gif
Címkék:

Ariana Grande kilógatta bugyiját

2014.10.20. 15:00 -

Mi szinte biztosak vagyunk benne, hogy a jövő sikertörténete, Ariana Grande számított rá, hogy fellépés közben ki fog lógni az amúgy is falatnyi ruhája alól a bugyija, de ez persze semmit nem von az értékéből. Az állítólag különösen rossz arc énekesnő mostanában egyre többet mutat magából, és sokak szerint remek úton halad afelé, hogy ő legyen a következő Miley Cyrus.

Címkék:

Mel B egy tehén lett

2014.10.20. 13:58 -

Jó, nem igazából, de a Spice Girls egykori énekesnője az angol X-Factorban a legutóbbi bárányjelmeze után ezúttal is állat lett, mégpedig tehén. Vagy esetleg egy foltos disznó, bár a minta alapján akár zsiráf is lehetne. A lényeg, hogy már megint megtalálta azt a szettet, amivel figyelmet kaphat úgy is, hogy nem pakolja ki az amúgy elég jó testét.

Balogh Edina barna hajra váltott

2014.10.20. 13:12 -

Hogy a jobb?

Komoly változásokat akar jelezni az életében Som-Balogh Edina, aki tíz évig játszotta Nádor Kingát a Barátok Köztben. A színésznő egy időre megint távozik a sorozatból, férjével és gyerekükkel Szentendrére költöznek, több időt áldoz a festészetre, de ami a legfeltűnőbb, hogy az évek óta szinta emblematikusnak számító szőke haját barnára cserélte. "Tíz évig voltam a Barátok közt szőke Kingája, s bár nagyon szerettem Kinga karakterét megformálni, a férjemet is a sorozatnak köszönhetem, a hajszínt már untam. Ráadásul a szőkítés és a forgatások miatti állandó formázás teljesen tönkretette a hajamat. Az eredeti hajszínem világosbarna, erre vágytam megint. Szerencsére csak pozitív visszajelzéseket kaptam, és bár Krisztián szőkén ismert meg és szeretett belém, ő is imádja az újárnyalatot" – mondta a Borsnak. A házukban egyébként több gyerekszoba is van, ami bevallottan annak a jele, hogy testvéreket is terveznek még.

A szétműtött fejű színésznők idősebbek, mint gondolná

2014.10.20. 12:41 -

Tizedik alkalommal rendezték meg a hétvégén a Pink Party nevű jótékonysági eseményt, aminek idén Jennifer Garner és Rachel Zoe voltak a házigazdái, és az esemény célja, hogy a Cedars-Sinai kórház méhnyakrákkutató részlegének gyűjtsenek pénzt a hírességek. Az idei esemény igazi különlegessége az volt, hogy 20-től bő 60 éves korig jelentek meg színésznők, stylistok, divatbloggerek az eseményen, mégis nagyon nehéz volt megmondani, hogy melyik híresség hány éves, köszönhetően a jó géneknek vagy az ügyes hollywoodi sebészeknek, esetleg jól adagolt botoxnak. Hiába körülbelül 40 év a legnagyobb korkülönbség a galériánk szereplői között, jó, ha 20-nak kinéz. Nézze meg a galériánkat, csodálkozni fog!

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!
 

Katalin hercegné áprilisban szül

2014.10.20. 12:33 -

Az angol királyi család hivatalos közleményben jelentette be, hogy Vilmos felesége, Katalin hercegné áprilisra van kiírva szülni – írja a BBC. A második gyerekével terhes Kate Middleton szeptember óta tűnt el teljesen a nyilvánosság elől, a hírek szerint azért, mert különösen rosszul viseli a terhességet és nagyon súlyos reggeli rosszullétei vannak, de már javul a helyzet, és hamarosan újra látható lesz. Katalin első fia, György tavaly júliusban született meg.

Kim Kardashian újra seggben erős

2014.10.20. 11:48 -

Nem véletelnül jelöltük Kim Kardashian a világ seggkirálynőjének járó megtisztelő címre: Kanye West becses neje családi ebédre ment egy casablancasi gyorsétterembe, ahol olyan testhezálló farmert és hátul gyakorlatilag semmit nem takaró felsőt vett fel, hogy már csak egy nyíl hiányzik a fenekére mutatva a figyelem teljes felhívásához. Nem is modnanánk többet erről a fontos ügyről, a képek magukért beszélnek.

Utcai rúdtánccal születésnapozott a Gettómilliomos jócsaja

2014.10.20. 11:15 -

A leginkább a Gettómilliomosból ismerhető Freida Pinto jó celebhez méltóan elég vadul ünnepelte a harmincadik születésnapját: a Danny Boyle filmje miatt férfiak millióit vad rajongásba kényszerítő színésznő jól láthatóan iszogatott egy sort, majd az utcán kezdett rúdtáncba. A rúd természetesen kéznél volt a járda szélén, de a produkció sajnos nem lehetett annyira erős, mivel a vele tartó barátai elég távolságtartóan figyelték az eseményeket. Pinto tánckedve valószínűleg nem véletlenül jött meg, ugyanis a szemtanúk szerint rengeteget piált a Live Nude nevű nightclubban.

1
Fotó: Splash

Zsarolhattak is a fappening hackerei

2014.10.20. 09:51 -

Egy Madison Louch nevű modell azt állítja, hacker zsarolta meg őt azzal, hogy nyilvánosságra hozzá az iPhone-jával készült privát képet, ha nem fizet neki. Bár nem egyértelmű, mennyire áll kapcsolatban a tonnányi ismert és kevésbé ismert nemzetközi celeb privát telefonos képeit kiszivárogtató fappeninggel, a TMZ összeköti Louch ügyét. A modell szeptemberben vette észre, hogy valaki kizárta őt az iCloudjából, az elkövető pedig 900 dollárt, azaz úgy 215 ezer forintot kért azért, hogy ne tegye tönkre a karrierjét. Louch megijedt, és hívta a rendőrséget, mielőtt a megbeszélt helyre lerakta a pénzzel töltött táskát, amit végül egy nő vitt el. További fordulat, hogy ez a nő Jamie Munoz volt, aki azt elismerte, hogy tudott a zsarolásról, azt viszont nem, hogy bármi köze lett volna hozzá, viszont bedobta a vancouveri Nicholas Douglas nevét elkövetőnek.

 
Loading

Beyond sick. Let's see if some Sun will help me

Nyolc év után tért vissza Gwen Stefani

2014.10.20. 09:26 -

Egy ideje a zeneiparból és úgy általában a nyilvánosság elől is eltűnt Gwen Stefani, akinek utolsó emlékezetesebb dobása a No Doubt összeállása volt. Az énekesnő szólóban 2006 óta nem adott magáról életjelet. Most 45 évesen épp harmadik lemezét tervezi, tegnap pedig bemutatta első dalát róla, aminek Baby Don't Lie a címe. Sokat nem érdemes leszűrni egy dalból, de az talán kijelenthető, hogy az énekesnő szakított az első lemezére jellemző kislányos-picsás imidzsel.

Címkék:

Terhesen kell bíróságra mennie Bárdosi Sándor feleségének

2014.10.20. 09:11 -

Nyolc hónapos terhesen kell megjelennie a bíróságon Bárdosi Sándor feleségének, Ildikónak. Az olimpiai ezüstérmes birkózó nejét tanúként hallgatják ki férje garázdasági ügyében. A fiatalasszony aggódik, hogy születendő fia egészségére megy a sok idegeskedés, ezért szeretné, ha előbbre hoznák a meghallgatását.

A vád szerint Bárdosi 2012 novemberében levette a kempo szövetség elnöke, Lacza Ádám Illés fejéről a sapkáját, majd arcon ütötte a cipőjével. A Blikk azt írja, hogy decemberben az ügyben Bárdosi feleségét is meghallgatja a bíróság. „Nem örülök, hogy ilyen hazugság miatt bevergődhetek a bíróságra, de be vagyok idézve tanúnak. Bennem ugyanúgy dúlnak az indulatok, mint Sanyiban. Ha nem mondom el, miken mentünk keresztül Lacza miatt, semmit nem ér az egész. Csak a picit féltem" – mondta az asszony. Hozzátette, szólt férjének, próbáljon hatni az ügyvédre, hozzák előbbre a kihallgatását. A Blikk cikke szerint a bírósági tárgyalás után napokig nem mocorgott a pici, biztos azért, mert megérezte, hogy valami baj van.

A lap megkereste Laczát, mi a célja az eljárással. Kér-e valamilyen kárpótlást, ha netán elítélik Bárdosit garázdaságért. Azt mondta a bírósági eljárással az a célja, hogy Bárdosit jobb belátásra bírják indulatai kezelésében, valamint egzisztenciális és emberi kapcsolatai terén is.

Egy álom vége: ÉNB Lali lemondott a zenei karrierről

2014.10.20. 08:57 -

Az Éjjel-nappal Budapest egyik örök visszatérő motívuma, hogy Lali mulatóssztár szeretne lenni, ami annyira jól sikerült az elején, hogy komolyan felmerült annak is a lehetősége, hogy a sorozaton kívül is felépítheti magát. Most úgy tűnik, elengedte a dolgot: "Vége a popkarrieremnek, ennyi. Alig volt fellépésem, az is mind rosszul sikerült. A menedzserek nem váltak be, csak hátráltattak az előrejutáésban. Nem akartak vállalni olyanokat, amikre én simán kapható voltam. Megpróbáltam nélkülük is, hogy na, majd én egyedül megmutatom. De sajnos ha valaki nagyon hazárdíroz, annak rossz vége lesz. Hát az is lett" – nyilatkozott a Borsnak lemondóan Lali. Lalinak igazából két dala volt, a Lalipop az ismertebb, de mi mégsem ezzel emlékeznénk meg a rövid karrierre, hanem az első próbálkozásával, amihez már korábban sem tudtunk gyakorlatialg semmit sem hozzáfűzni.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 2166

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés