Dübörögnek Stahl Judit bizniszei

2014.07.28. 08:56 -

Három cégben is érdekelt Stahl Judit egykori híradósból lett üzletasszony, akinek mostanára annyira beindult a biznisz, hogy ha csak két céget (Stahlbohus Kft., Kulinária Kiadó) veszünk (a férjével közös bt-t pedig nem), akkor a legutolsó mérlegek szerint összesen 255 millió forint volt a cégek nettó árbevétele, írja a Blikk. Férjével közös cége, a Stahlbohus Kft. 81,7 milliós bevételt jelentett, míg a saját, hazai és külföldi szerzők könyveivel foglalkozó Kulinária Kiadó 173,5 millió forintot hozott a konyhára. Persze, a nettó árbevételből még adózni kell, sőt, a pénz egy részét nyilván vissza is kell forgatni az üzletbe. Bárhogy is, Stahl nyilván nem keres rosszul.

Címkék:

Oszter Alexandrának néha vannak filléres gondjai

2014.07.28. 08:22 -

Ha épp Oszter Sándorról nem akad hír az újságokban (mondjuk, a MOM parkos parkolása okán), akkor a lányáról írnak – így történt hétfőn is. A BorsOszter Alexandra (akinek egykor állítólag Vajna is udvarolt) FLPTV-nek adott interjújából idézett. Ebben az Oszter lány elmondta, hogy vágyna már egy normális kapcsolatra, 2011 óta ugyanis, amióta külföldi fotós férjével szétmentek, egyedül van a férfitól született kisfiával. Bár nagyon sokan próbálkoznak nála a közösségi oldalakon, de meglátása szerint így sem túl egyszerű a dolga. Nagy szavak következnek: „Az ember akkor boldog, ha „A párja” van mellette, nem akárki, mert annak semmi értelme. Kvalitásban, szellemben legyen a társam. Az ember tizen-, huszonévesen túl van azon, hogy testi kapcsolatokat teremtsen, később kikristályosodik, hogy a szellemek találkozásánál fontosabb nincsen" – így a színésznő, aki arról is beszélt, hogy anyagilag nincs mindig a helyzet magaslatán, hiába megy jól az apjának. 

„Számomra fontos a tudat, hogy ki tudom fizetni a jövő havi számlákat. Talán senki nem gondolná, pedig vannak sárgacsekk-gondjaim. Sokan azt hiszik, hogy azért, mert oda születtem, ahova, nekem semmit nem kell tennem. Van egy kis kétszobás lakásom, ott nevelem a gyermekemet, és a fizetésemből élünk. Nincs semmiféle szponzorálás, de nyilván nem hagyná az apám, hogy éhen vesszünk" – fogalmazott.

Demcsák Zsuzsának a borús időre is van dekoltázsa

2014.07.28. 08:02 -

Vacak, esős, de közben párás, meleg időt ígért a hétre héfőn a TV2 időjósa, és habár ez nem lenne feltétlenül ok zárt felsőrészre, Gaál Noémi abban indította a reggelt. Jó hír viszont, hogy a Mokkában ezen a héten is Demcsák Zsuzsa az egyik műsorvezető (nyár van, szabadság van), ő meg, mint a múlt héten is kiderült, örömmel mutatja meg, amije van. A stúdióban, a lámpák alatt nincs rossz idő, de azért Demcsák most nem brutáldekoltázst hozott magával, hanem eggyel szűkebbet, de hétindítónak ezzel is elvagyunk:

20140728 073639

Kapócs után Krasznai is Karády Katalin lesz

2014.07.28. 07:47 -

Képzeljék, nemcsak Kapócs Zsóka érzett párhuzamokat a saját és az 1990-ben elhunyt színésznő-énekesnő élete között, hanem Krasznai Tünde ex-x-faktoros is. Nagy szerencse, hogy így van, mert az expornós így nyilván hitelesebben tudja majd hozni Karádyt a Művészetek völgyébe tervezett bemutatón. „Karády Katalint idézem meg a színpadon, ahol a sejtelmes hangú énekesnő dalait és életének krónikáját idézem meg. Amikor próbáltunk, kiderült számomra, hogy rengeteg párhuzam van a legendás művésznő és az én életem között. Olyan, mintha magamat játszanám el. [...] Az Éry Balázs zongorakíséretében előadott számok között prózai betétek mesélik el az énekesnő múltjának lényegesebb epizódjait. A premier augusztus elején lesz, nagyon várom és izgulok is miatta" – nyilatkozta a Blikknek a mérsékelten népszerű Krasznai.

Gáspár Győző is Porschéval rohangál

2014.07.28. 07:25 -

Nemcsak lánya, Evelin, hanem maga Gáspár Győző is Porschéval mászkál, teszi mindezt úgy, hogy feleségével ismét fent vannak a NAV adótartozókat gyűjtő szégyenlistáján, írja a Blikk. Az Édes életből kirúgott Gáspár persze ezúttal is előállt egy magyarázattal, jól figyeljenek. „Eltartási szerződést kötöttünk egy idős bácsival, aki nem messze lakik tőlünk. Nagyon szerette a műsoraimat, s amikor ezt megtudtam, felkerestem, és jó barátságot kötöttünk. Később megegyeztünk, hogy a családom fogja a gondját viselni, cserébe mi örökölünk utána. A garázsomban most valóban két csodaszép autó áll, a fehér a bácsié [Porsche Panamera, kb. 35 millió forint –  a szerz.], de én használom. Evelin autója [Porsche Carrerea 911 Cabrio – a szerz.] egyébként 39,8 millió forint volt, de az is a bácsi nevén van. Nem én vettem" – adta elő a Blikknek Gáspár. Ugye nem gondolták, hogy nincs magyarázata a NAV-listára? Mert nyilván van. „Az adósságunkat még mindig törlesztjük, de havi részletfizetésben egyeztünk meg, ami 76 hónapon keresztül havi 416 ezer forintot jelent. Ha ezt nem fizetem be, börtönbe kerülünk" – mondta. Gáspár Győzőt 2013-ben 1 év 8 hónap, feleségét 1 év 6 hónap felfüggesztett börtönre ítélték az adócsalási ügyükben.

Címkék:

Rita Ora gigadekoltázst vitt bulizni

2014.07.27. 16:40 -

Rita Ora a Balaton Soundon mutatott helyzettel ellentétben nem fogta magát vissza, amikor szombat este nagyjából hasig kivágott, egyrészes bőrruhában ment bulizni egy Las Vegas-i nightclubba. Az énekesnő természetesen boldogan pózolt is a fotósoknak, mi pedig boldogan mutatjuk be az elkészült fényképeket.

Címkék:

Kendra Wilkinsont transzneművel csalták meg

2014.07.27. 15:53 -

Már alig két hónapja született meg a playmate-ként ismertté vált Kendra Wilkinson és Hank Baskett második gyereke, valószínűleg elválik a pár: Baskett felesége terhessége alatt egy transznemű modellel lépett félre. Érthető módon ezt nem tolerálta a nő. "Hank és Kendra beszélnek egymással, de még mindig szörnyű a helyzet. A megcsalás már megtörtént, már inkább a gyerekekről és az anyagiakról van szó. Optimista, ezért szeretné, ha mindenki tudná, hogy már jobban van" – mondta a Femalefirstnek Wilkinson egyik ismerőse.

Aleska Diamond bikiniben ejtőernyőzik

2014.07.27. 14:57 -

Aleska Diamond már megint elég jó buliban vesz részt: az egykori pornós ezúttal ejtőernyőzni fog, ráadásul bikiniben veti le magát 4000 méter magasból. Jó szokása szerint már az előkészületekről is megosztott egy képet, és szerencsére a leérkezésről is, úgyhogy mindenki megnyugodhat, Aleska túlélte a kalandot.

 

Hajléktalan zaklatta Rihannát

2014.07.27. 14:19 -

Egy Kevin Mcglynn nevű hajléktalan három alkalommal is megjelent Rihanna kaliforniai otthonánál, és legalább négy alkalommal üzeneteket is hagyott neki – írja a TMZ. Mcglynn először csak lekurvázta az énekesnőt, majd azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a házat. A rendőrségnek végül nem volt nehéz dolga, mert az utolsó látogatás során otthagyta az elérhetőségét is, úgyhogy könnyedén begyűjtötték a férfit.

Irigykedjen René Zellweger nyaralójára!

2014.07.27. 13:33 -

René Zellweger meg akar szabadulni connecticuti vidéki házától, úgyhogy most végre bárki megtekintheti, milyen körülmények között kapcsolódik ki egy 45 éves színésznő. Mellesleg ha van 1,6 millió dollárunk, azaz úgy 367 millió forintunk, akkor meg is vásárolhatjuk az 1770-ben épült házat, a maga 3463 négyzetméteres telkével. Talán még alkudni is lehet.

Bódi Sylvi bugyiban vezet hajót

2014.07.27. 12:59 -

Elég menő élete van Bódi Sylvinek: a szörfmániás nő megdöbbentően sok tengernél tölthető idővel rendelkezik, amivel persze az is jár, hogy hajóra szállhat. Ezt most meg is örökítette, ráadásul a kormánykereket is megragadta, minket viszont mégis az  a rész fogott meg, hogy a sokszoros Playboy-címlaplányon alig van ruha, mindössze egy topban és egy kék bugyiban ült be a volán mögé. A Facebookra kirakott képet itt tekintheti meg.

Címkék:

VV Dya felismerhetetlen lett születésnapjára

2014.07.27. 12:18 -

A VV4-ben plázacicaként feltűnt VV Dya 28 éves lett, amire természetesen járt neki a torta. De nem is ez a legérdekesebb a képében, hanem az, hogy a nőre szőke hajával és kicsit kikerekedett arcával konkrétan rá sem lehet ismerni, pedig azért elég jellegzetes vonásai vannak. Atúlzott bulizásért 40 ezer forintra megbüntetett Dya képét itt tekintheti meg, alább pedig megnézheti, hogy néz ki akkor, amikor felismerjük, ki ő.

Címkék:

Ezért hagyta ott Hernádi Judit a Heti Hetest

2014.07.27. 11:33 -

A Heti Hetes nagyasszonya, Hernádi Judit is elhagyta az RTL II-re száműzött, mellesleg már évek óta csak szűk réteget érdeklő Heti Hetest. A színésznő a műsor 1999-es indulása óta állandó szereplő a humor nagyágyúinak csúfolt társaságban, most pedig először indokolta meg, miért távozott inkább. A Blikknek meg is indokolta a dolgot: "Elég volt. Ráadásul bekerült egy folyamatosan lefelé menő ágba. Szeretem tudni kimondani, hogy vége. Már előbb is tudtam, hogy ez lesz, de amikor átkerült a műsor egy kevésbé nézett csatornára, bekerült egy szekrénybe, azt már nagyon nem szerettem. Ez a fajta meghajlás, mint látjuk, az RTL Klubnak sem jött be. Gyengébb a nézettség, mégis meghagyták, csak úgy maguknak, mutatva, hogy van sajtószabadság, amikor nincs. Én nem ilyen típus vagyok, nem tudom elkenni a dolgokat" – mondta az 58 éves nő.

Győzike Porschét adott ajándékba

2014.07.27. 10:43 -

Bár úgy tűnik, az Édes Életes szereplésének vége van, Gáspár Győző mégsem fogta vissza magát, amikor nagyobbik lányának vett ajándékot: Gáspár Evelyn egy Porsche Boxster Cabriót kapott apjától. Ha egyben vette meg az autót, akkor azért minimum hárommillió forintot kellett fizetnie, bár a vásárlás részleteire nem tért ki a fontos történést Facebookon megosztó celeb. Mindenesetre reméljük, Gáspár Evelyn jobban fog vigyázni, mint első autójával 17 évesen, azt ugyanis nagyon gyorsan összetörte.

Kelemen Anna könyv miatt kurválkodik

2014.07.27. 09:57 -

Bár az Édes Élettel valószínűleg elég jól keres Kelemen Anna, valamiért az elmúlt napokban mégis visszakerült a Rosszlanyok.hu nevű oldalra a szexhirdetése. A Blikk egyik olvasója az árakat is kinyomozta. "Már korábban is láttam Annácskát, de egy időre eltűnt, majd a napokban örömmel nyugtáztam, hogy visszatért. Fel is hívtam a számot, hiszen kíváncsi voltam, hogy a vonal végén valóban ő van. Miután kicsöngött a telefon, ő szólt bele, és biztosított róla, hogy a netes szexhirdetés az övé. Elmondta, hogy százezer forintot kér, azonban csak szállodába hajlandó eljönni" – írta le élményét. A 34 éves nő nem is próbálta tagadni az ügyet. "Sosem volt titok, hogy szeretem a férfiakat. Egyébként pedig a készülő könyvemhez gyűjtök anyagot, tanulmányozom a férfiak viselkedését. Örömömet lelem a szexben, miközben tesztelhetem a férfiakat" – tárta fel a valóságot. A TV2 még nem kommentálja a hírt, de azt gyanítjuk, nem örülnek annak, hogy azt egyik házicelebjükkel összehozhatunk akár egy análbuli is százezerért, legyen itt szó bármilyen könyvről.

VV Alexa vetkőzik is a nézettségért

2014.07.27. 09:19 -

Bár mindössze egy hetet töltött bent az amúgy is felejthető Való Világ 6-ban, VV Alexa mégsem tudja elfogadni, hogy nem érdekli annyira az embereket. Most például megint nyilvánosságra hozott egy dalt, aminek Napfény a címe, és azzal az Atesz művésznevű úriemberrel közösen adja elő, akinek a nevéhez például az Az a segg, az a mell című alkotás is köthető. Az ordítva nevető Alexa a biztonság kedvéért le is vetkőzik a videóban, bár logikus képés ez egy olyan nőtől, aki egy ország előtt zuhanyzott pár napig.

Címkék:

Váratlanul hoax lett a pár esküvői fotójából

2014.07.26. 16:52 -

Nem csak körbefutotta a világhálót az a fotó, amelyen egy fiatal pár láthatóan idegen fazonokkal pózol esküvője után, de jó pár médium is beszámolt az esetről, sőt, még hashtag is lett a sztoriból.

enhanced-24477-1406304072-1.png
Fotó: Twitter

A történethez tartozott ugyanis néhány üzenetváltás, amelyeken a Kristen nevű menyasszony ismeretleneket hív meg véletlenül a szertartásra, és ez, illetve a WeStillComing (Azért még elmegyünk) szlogen tökéletes keretet adott a fényképnek. 

grid-cell-14173-1406305584-25
Fotó: Twitter

Kár hogy az egészből semmi nem igaz. A menyasszony ugyanis nem Kristen, hanem Amy, a vőlegény nem Roger, hanem Ian, ráadásul a fotón hülyéskedő fiatalok nem egy félrement üzenet miatt vannak a helyszínen, ők ugyanis egy rapbanda tagjai, és épp klipet forgattak a környéken, amikor a friss házasok fotózkodtak. Megkérték a párt, hogy készítsenek velük is képeket, és ez meg is történt.

A sztorit maga a fotós, Adam Sparkes pukkasztotta ki, akinek - a házaspárhoz hasonóan - semmi köze az egész hoaxhoz, sőt, ahogy meglátta a cikkeket, kommentben próbálta helyreigazítani a dolgot, de először senki nem figyelt rá. Most megtette, a Buzzfeed segítségével.

Liv Tyler David Beckham legjobb barátjával kavar

2014.07.26. 16:32 -

Az egymás közt párosodó celebek világának legújabb alakulata David Beckham legjobb barátja, Dave Gardner és Liv Tyler, akiket közös barátjuk, Kate Moss mutatott be egymásnak, írja a Female First. A férfi korábban egyébként Rita Ora pasija is volt.

Tyler és Gardner állítólag fülig szerelmesek, és az is erősíti kapcsolatukat, hogy nagyon hasonlóan alakult az életük. Mindketten elváltak pár éve, hasonló korú gyerekeik vannak, és ugyanazokban a körökben forognak. Hát kell ennél nagyobb kötelék?

18+ Csöcsökkel és kokainnal hasít a magyar klipsiker

2014.07.26. 16:00 -

A kifejezetten videoklipek számára rendezett athéni Sprockets nemzetközi filmfesztiválon több száz pályázó közül jutott a döntöbe a Solidman Remélem nincs harag című etűdje, amely szinte elmerül a csöcsök és a kokain tengerében. A februárban készült klipről egy amerikai újságíró is nagyon pozitívan nyilakozott, mint mondja, még soha nem nevetett ennyit hasonló témájú videón.

Szeretnénk, ha ön is nevetne, így megmutatjuk, mit értékelt ennyire pozitívan a nemzetközi zsűri. Ha csak a csöcstenger érdekli, 2 perc után érdemes figyelni.

Címkék:

Újabb kihivói akadtak Kate Upton pattogó melleinek

2014.07.26. 15:36 -

Bár a mellpattogás védjegye elbitorolhatatlan Kate Uptontól, egyre másra újabb cicik ugrándoznak a szőke modell nyomában. Legutóbb a dél-afrikai szépség, Genevive Morton lengette meg magát bikiniben, most pedig Alexandria Morgan pattogtat látványosan, egy azóta betiltott reklámban.

Gwyneth Paltrow-t még mindig szereti a férje

2014.07.26. 14:32 -

Chris Martin egy rádióműsorban szögezte le, hogy még mindig sok érzelem, egészen pontosan sok szeretet fűzi Gwyneth Paltrow-hoz, írja a Female First. Azért azt is hozzátette, hogy szakításuk, a néha felröppenő pletykák és a kölcsönös érzések ellenére is végleges, és egy kicsit sajnálkozott azon, hogy nem tud botrányos részletekkel szolgálni a válás kapcsán a média számára.

Hiába, ahol árad a szeretet, ott még az újságírók sem maradnak ki.

Tetkóval ünnepelt a politikusbuktató pornós

2014.07.26. 13:27 -

Sydney Leathers sajátos módon emlékezett meg élete egyik legnagyobb fimvásznon kívüli alakítására, és magára tetováltatta (roppant intellektuális módon római számokkal) a 23-as számot.

Ennek oka, részletezi fotókkal kiegészítve a TMZ, hogy pont egy éve, 2013. június 23-án rúgott bele egyet a szexbotrányába már egyébként is belebukott egykori demokrata képviselőbe, Anthony Weinerbe.

Leathers egyébként a hírverés óta jól beépült a pornóiparba, igaz, most épp főiskolára készül, aminek költségeit természetesen legújabb szerepeinek gázsijából fogja fedezni.

Kétmilliárdért adta el luxusházát Mariah Carey

2014.07.26. 13:06 -

Kicsit áron alul, de azért szép összegért vált meg Bel Air-i luxusingatlanától Mariah Carey és pasija, Nick Cannon. A ház, amiben egyebek közt saját mozi és kosárlabda-pálya is található, végül 10 millió dollárért, vagyis 2,2 millárd forintért kelt el, 3 millió dollárral kevesebbért, mint ahogy azt a celebpár remélte, írja a TMZ. Csodás fotókat itt talál.

Ingatlanos pletykák szerint az énekesnő nem is keres a környéken újabb ingatlant, ugyanis azt tervezi, New Yorkba költözik.

Elrontották a haját, szétverte a szalont

2014.07.26. 12:43 -

A The Smoking Gun beszámolója szerint a 26 éves Rachel Meyers eléggé feltolta idegre, hogy egy manhattani fodrászatban nem olyan frizurát kapott, mint amilyenre vágyott.

A New York-i nő a Century 27 nevű szépségszalonban kapott dührohamot péntek délután, majd nekiesett a berendezésnek, székeket, hajszárítókat és különféle hajápolási termékeket dobált őrjöngve. Egy 52 éves nőt egy vasalóállvánnyal talált el, emiatt az áldozat súlyos térsérüléseket szenvedett.

Meyerst a helyszínen letartóztatták, jelenleg szabadlábon védekezhet. Sajnos a szóban forgó frizuráról nem készült bizonyítékerejű fotó, pedig talán a védelem felhasználhatta volna.

Nézegessen bikiniben vonagló pomponlányokat!

2014.07.26. 12:02 -

Ennél jobban már nem is lehetne nyár, de ahogy a legjobb gyorskajában is elfér egy kis plusz ízfokozó, a forróságot is lehet tovább izzítani. Ezt teszik a Houston Texans szurkolólányai is, akik a TMZ jelentése szerint Puerto Ricóba utaztak egy naptárfotózásra, de ha már ott voltak, forgattak egy kis klipet is az eseményről. Ezzel mindenki nagyon jól járt.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 2083

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés