horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

A párválasztós valóságshow-ban együtt alszik három fiú

tegnap, 21:30 Módosítva: 2015-03-02 21:40:22
6

Az Éden Hotel hétfői adásában három dolog történt alapvetően, amik közül az egyik nagyon szórakoztató, a másik ijesztő, a harmadik pedig rutinszerű.

Távolról sincs vége, olvasson még

VV Robin már múlt éjjel Anettnél aludt

tegnap, 21:01 Módosítva: 2015-03-02 21:04:23
15

VV Robin múlt éjjel megnyerte a Való világ hetedik évadát, tette ezt különösebb feltűnősködés, jelenetek, vagy botrányok nélkül. Úgyhogy megkérdeztük, mégis miért ő nyert.

Miért érdemelted meg a győzelmet?

Azért érdemeltem meg a győzelmet, mert nem süllyedtem le a többiek szintjére. Mindig hoztam saját magam, és szívvel játszottam végig a játékot, annak ellenére, hogy sokszor megkaptam, hogy ésszel is kéne gondolkodni. Azt is mondták, semmilyen játékos vagyok, egy kellékszereplő, de bebizonyítottam, hogy ez nem így van. És ez azt jelenti, hogy győz az igazság.

Az összefoglalók alapján egy visszahúzódó alaknak, tulajdonképpen ellenjátékosnak tűntél. Ez mennyire felel meg a valóságnak?

Alapvetően megfelel, világéletemben ilyen voltam. A kelleténél kicsit érzelmesebb srác vagyok, mert anyukám nevelt fel, és mivel nem volt előttem apakép, háttérbe szorult bennem az agresszió. Nem volt olyan, hogy felemeltem volna a hangom valaki ellen, mindenkihez pozitívan álltam, mert én is alapvetően pozitívumokat kapok az életben - ilyen srác vagyok, ezt próbáltam visszaadni.

Volt, amit megbántál?

Távolról sincs vége, olvasson még

Vigyázat, megbabonáz! Paris Hilton és a vízesés

tegnap, 20:13 Módosítva: 2015-03-02 20:15:06
1

A video posted by Paris Hilton (@parishilton) on

Paris Hilton éppen Jamaicán pihenget, és ellátogatott a Dunn's River Fallshoz, a Karib-térség egyik legnagyobb látványosságához, ahol egy egészen tökéletes videót készített. Nem tudjuk, hogy ezt a bárgyú arckifejezést valahol tanítják-e, de erre a videóra is igaz, mint annyi dologra az interneten, minél tovább nézi, annál viccesebb lesz!

Na, vajon milyen pólóban volt a fickó, akit kilencedszerre kapcsoltak le ittas vezetés miatt?

tegnap, 19:37 Módosítva: 2015-03-02 19:57:54
7
gutierrezmug

Na?

 • 131
  FAIL
 • 523
  WIN

Vannak emberek, akik hülyeségeket csinálnak, aztán van a texasi Luciano Gutierrez, akit a múlt héten kilencedszerre tartóztattak le ittas vezetés miatt. Gutierrez pólója tökéletes választásnak bizonyult a letartóztatáshoz, az van ráírva, hogy "Vigyázat! Hülyeségeket csinálok!", és hát, valóban. A férfit a letartóztatás után elengedték, viszont a legutóbbi ittas vezetése miatt már komolyan megütheti a bokáját. Sikerült annyiszor elkövetnie a viszonylag enyhe kihágást, hogy most 10 év börtön fenyegeti - írja a The Smoking Gun.

Mikor látta utoljára meztelenül Micaela Schaefert?

tegnap, 19:12 Módosítva: 2015-03-02 19:29:40
1

Az állandóan pucérkodó Micaela Schaefer most az egyik kedvenc helyén, a Brandenburgi kapu előtt meztelenkedett egy sort. A Ruptlynak azt mondta, nagyon szeret pucérkodni, és a tervei szerint még legalább tíz évig pucérkodni is fog. Állítólag műsorvezető is Németországban, de hozzánk tényleg csak annyi jut el a munkásságából, hogy nem szereti a ruhákat.

Shia LaBeoufből előjött a lázadó kamasz

tegnap, 18:20 Módosítva: 2015-03-02 18:20:22
1
  tk3s ag062196 01

Nem tudni, hogy egy film miatt-e, vagy a saját maga kedvéért, de Shia LaBeouf a fenti összeállításban jelent meg hétfőn Kaliforniában a barátnőjével, Mia Goth színésznővel. A 28 éves színész igazi lázadó kamasznak öltözött, megfigyelhető rajta a Padawan-frizura, ahogy a fültágító és a szemöldökpiercing is.

Taylor Swift keresztanya lett

tegnap, 16:57 Módosítva: 2015-03-02 16:57:59
1

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Taylor Swift Instagramon jelentette be, hogy keresztanya lesz, méghozzá Jaime King színésznő második gyerekéé. Azt még nem tudni, hogy ki lesz a keresztapa. King első gyerekének Jessica Alba és Topher Grace a keresztszülei.

Celebnők, akik kislányoknak néznek ki

tegnap, 16:46 Módosítva: 2015-03-02 16:48:37
1

Selena Gomez nemrég a V magazine címlapján annyira durván Lolitának volt sminkelve, hogy még én szégyelltem magam, miközben a fotókat néztem. Pedig Selena Gomez nem négyéves, sőt nem is tizennégy, hanem 22. Mégis úgy néz ki, mint egy kislány, aki összekente rúzzsal az arcát, és felvette az anyja magassarkúját, hogy a tükör előtt abban parádézhasson otthon.

1604609 10152815933140805 985431962935748868 n
Fotó: Facebook
Távolról sincs vége, olvasson még

Kim Kardashian szerint szelfizni nevetséges, de ezért szereti

tegnap, 16:35 Módosítva: 2015-03-02 19:57:56
1
  1743044 573604086109695 1164486719 n

Kim Kardashian imád szelfizni, olyannyira, hogy még egy szelfikönyvet is kiadott. A jelenlegi leghíresebb realityceleb az Adweeknek adott interjújában beszélt a hobbijáról. „Sok ember gondolja azt, hogy gyakran szelfizni nevetséges. Én csak szórakoztatónak tartom, hogy lefotózom magam, és a közösségi médiában gyűjtöm az emlékeimet. Imádom a csillogást, a sminkeket, a jó frizurákat, minden ilyesmit, és szeretem is megosztani az emberekkel az életem, mindig is ilyen voltam. Realityben élem az életem. Néha az emberek túl komolyan veszik ezt a dolgot, és azt mondják, hogy nevetséges, amit csinálok. Szerintem is nevetséges a dolog, de pont ettől nagyon szórakoztató is” - mondta a lapnak.

Azt mondják, ezek a legszexibb képek Nicole Scherzingerről

tegnap, 15:52 Módosítva: 2015-03-02 17:14:06
3

Szakított Lewis Hamiltonnal, szexi fotózással feledteti a bánatát.

Ötödére fogyott az ötszáz kilós nő

tegnap, 15:25 Módosítva: 2015-03-02 15:47:47
5
  500kilosno.png

A texasi Mayra Rosales néhány évvel ezelőtt azzal került be a hírekbe 470 kilósan, hogy egy bizarr, gyermekbántalmazási ügyben a testvérét védve azt állította, hogy megölte az unokaöccsét azzal, hogy véletlenül ráfeküdt. Rosales annyira kövér volt, hogy ki kellett vágni a falat, hogy ki tudják vinni a lakásából, és a bírósági szakértők megállapították, hogy a nő magától nem tud mozogni, a karját is alig tudja felemelni, így nem bánthatta a gyereket. A testvére végül beismerte, hogy ő ölte meg a gyerekét, 15 év börtönt kapott, az ártatlan Mayra Rosalest felmentették, és eltűnt. Egészen mostanáig, mert most meg arról szólnak a hírek, hogy Rosales durván lefogyott, nagyjából a súlya 80 %-ától szabadult meg, most olyna 95 kilót nyom, és nagyon boldog - írja a News.com.  Akkor döntötte el, hogy lefogy, amikor egy hordágyon próbálták valahova vinni, de nem fért be a mentőautóba, ezért egy furgont kellett hívni, és azzal tudták csak elszállítani. Azt mondták neki akkor, hogy haldoklik, ha nem változtat az életét, hamarosan belehal a kövérségbe. Rosales elkezdett fogyókúrázni, mostanra 11 műtéten is túl van, amik főleg arra irányultak, hogy a fölösleges bőrt eltávolítsák. Fogyása állapotáról folyamatosan tudósít Facebookon.

Boggie: lejöttem a színpadról, és sírtam

tegnap, 15:20 Módosítva: 2015-03-02 16:47:35
1

A Boggie néven fellépő Csemer Boglárka nyerte az idei Eurovíziós Dalverseny magyar döntőjét, úgyhogy megkérdeztük tőle, szerinte miért lett ez így.

Íme, a dal szövege

Wars for nothing

Do you know our earth is a mess
All the wars for nothing, it never ends
Everybody deserves a chance
All the souls, all the souls, can you hear them cry?

That you live in peace does not mean
It’s okey to ignore all the pain
I see children joining the stars
Soldiers walk towards the dark, let me ask

Can you justify all the eyes
That will never see daylight
Give me one good reason to hurt
A helpless soul, break a heart, kill a mind.

Do you know how many innocents
Are hiding from punishment
For crimes they’d never commit
All alone, all alone, do they deserve
To die for believing something else,
For having a face someone can’t stand

Do you know our earth is a mess
All the wars for nothing, it never ends
All the souls, all alone, hold them tight
All the souls, deserve a chance at life

És a magyar nyelvű fordítás

Tudod-e, őrült az egész világ
Látod-e a háborúkat a semmiért, soha nem érnek véget.
Mindenki megérdemel egy esélyt.

Ez a rengeteg szenvedő lélek, hallod-e a sírásukat?
Az, hogy te békében élsz, nem jelenti azt,
hogy nem kell törődni a sok fájdalommal

Látom, ahogy gyerekek a csillagokba érnek
Katonák menetelnek a sötétben, mondd:
Hogyan tudod igazolni a megvakított szemeket?
Csak egy indokot mondjál, hogy miért kell bántani

Egy gyámoltalan lelket, hogy miért kell szíveket összetörni,miért kell lelkeket ölni.

Tudod-e, hány ártatlan ember
Bujkál a büntetés elől,
Olyan bűnök miatt, amiket soha se követtek volna el

Mind egyedül, vajon megérdemlik
A halált, azért, hogy másban hisznek?
Azért, mert valaki ki nem állhatja a képüket?

Tudod-e, őrült az egész világ
Látod-e a háborúkat a semmiért, soha nem érnek véget.
Ezek a lelkek, mind egyedül, öleld át őket
Minden lélek megérdemli az életet.

Miért a te dalod győzött?

Szerintem egyrészt azért, mert van egy erős üzenete, ami most nagyon betalált az emberek szívébe. És hát egy teljesen más típusú műsort állítottam színpadra: nagyon egyszerű, letisztult, puritán, viszont nagyon hiteles. Nekem az olyan produkciók tetszenek, amikben érzem a hitelességet, és azt, hogy közölni akar velem valamit az előadó. Fontos, hogy olyan dolgokról énekeljek, amik számomra fontosak, és amiknek van értelme.

Számoltatok azzal a megírásakor, hogy ez a háborúellenes dal milyen kontextusba kerül?

Azt nem tudhattuk, hogy ilyen elharapózott helyzet lesz, de ez a dal nyilván nemcsak a közelünkben zajló háborúról szól, hanem sokkal globálisabban beszél az elnyomásról, szenvedésről, és hívja fel a figyelmet arra, hogy „emberek, erre figyeljünk oda, segítsünk egymásnak”. Ez a dal egyébként 2014 augusztusában született, nem a versenyre írtuk, hanem az október végén megjelent, második lemezemről választottuk ki.

Távolról sincs vége, olvasson még

Naomi Watts nehezen viseli a lesifotósokat

tegnap, 14:58 Módosítva: 2015-03-02 14:58:48
2
  tk3s nwatts012315 08

Naomi Watts a Rhapsody magazinnak kicsit kifakadt, mert élete szinte minden pillanatát lesifotósok próbálják megörökíteni. „Nehéz. Ez az egész paparazzi-dolog eléggé nyomaszt. Bárcsak ne lennének állandóan ott! Valószínűleg jobban oda kéne arra figyelnem, hogy hogy nézek ki, amikor elmegyek otthonról, de nem tudok, anya vagyok. Sokszor gyorsan el kell szaladnom otthonról. Van, amikor össze tudom magam kapni, van, amikor nem. Olyan jó lenne, ha nem lennének mindig ott, hogy lekapják azokat a pillanatokat, amikor bénán nézek ki. Nézzünk szembe vele: mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai. De mindegy, ez nem fogja megváltoztatni az életem” - mondta Watts a lapnak.

Felpofozta Leonardo DiCapriót, sztár lett

tegnap, 13:51 Módosítva: 2015-03-02 15:10:07
53

Nem másról van szó, mint a Wall Street farkasában híressé vált Margot Robbie-ról, aki nemrég elárulta, egy pofonnak köszönheti felívelő karrierjét.

A fiatal színésznő a Harper's Bazaar áprilisi számában mesélt a film válogatásáról, amikor egy veszekedős jelenetet kellett előadnia DiCaprio társaságában. 

„Az járt a fejemben: Már csak 30 másodperced van ebben a szobában, hogy valami lenyűgözőt mutass, máskülönben az egészből nem lesz semmi. Ilyen alkalom nem lesz több az életben, ragadd meg" - emlékezett vissza a Martin Scorsese előtt töltött percekre.

DiCaprio imádta a váratlan pofont

Az ordítozós jelent végén DiCaprio végszava az volt: "Gyere ide, és csókolj meg." Robbie egészen közel ment partneréhez, ám ahelyett, hogy valóban megcsókolta volna, inkább lekevert neki egy hatalmasat és csak annyit mondott: "B..szd meg!"

Mivel a forgatókönyvben semmi ilyen nem szerepelt, a szobában pedig azonnal megfagyott a levegő, az ausztrál színésznő nagyon megbánta a dolgot, és azon járt az agya, hogy nemcsak karrierjét vágta el örökre, de valószínűleg be is perlik majd ezért a pofonért.

Ehelyett Scorsese és DiCaprio röhögésben tört ki, a többi pedig már történelem.

Jason Statham csaja már megint iszonyú szexis

tegnap, 13:09 Módosítva: 2015-03-02 14:44:41
2

Rosie Huntington-Whiteley nem először szerepel a brit Esquire magazinban, de remélhetőleg ezt a jó szokását a későbbiekben is megtartja, főleg, ha mindig ilyen fotók készülnek róla.

Már a címlap se egyszerű:

Esquire-March-2015-cover-43

De a többi képen a modell még tovább emeli a szexuális kontent erősségét. Itt megnézheti.

Ki mondta a VV7-ből?

tegnap, 11:04 Módosítva: 2015-03-02 11:05:49
3

Jobbnál jobb mondatok hangzottak el a Való Világ 7-ben, vannak, akiknek az aranyköpései akár egy 300 oldalas könyvben is elférnének – VV Fanniéi például. A női és a férfi játékosok egyaránt szép számban mondanak hülyésegeket, a legismertebbekből állítottuk össze az alábbi kvízt: találja ki, ki mondta például azt, hogy "mi a faszom az a szépirodalom?".

Minden kérdés megválaszolására 20 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Horváth Éva kimaxolta a napozást

tegnap, 10:46 Módosítva: 2015-03-02 15:10:09
1

Horváth Éva hazatért ázsiai nyaralásáról, ami igen rossz hír, hiszen elapadhat a Facebook oldalán már megszokott bikinis képek áramlása.

Viszont az biztos, hogy a folyamatos fürdőruhás lét meghozta eredményét, a celebnő ugyanis elképesztő barnaságot hozott haza magán. 

50 éves A Muzsika hangja

tegnap, 10:19 Módosítva: 2015-03-02 10:21:52
111

Hollywood legismertebb musicaljét 1965. március 2-án mutatták be Julie Andrews-zal a főszerepben. A film öt Oscart és egy Grammy-t kapott.

Hétfői villantás: Lady Gaga melle fényre vágyott

tegnap, 10:09 Módosítva: 2015-03-02 11:09:13
20

Az énekesnő szombat este forgatott New Yorkban, valószínűleg az Amerikai Horror Sztori következő évadához, ám a legijesztőbb dolog, ami történt, a kamerák előtt váratlanul előbukkanó melle volt, írja a Daily Mail.

Gaga épp átöltözött egy remekül bevilágított limuzin hátsó ülésén, amikor a neonzöld tollas izé, amivel takargatta magát, elcsúszott. 

Ezután már a kezével takarta a melleit, de addigra már tulajdonképpen mindegy volt.

Nicole Scherzinger hatalmasat terpesztett

tegnap, 10:04 Módosítva: 2015-03-02 17:14:08
2

Az énekesnő talán kezd magához térni a szakítás okozta depresszióból, vagy csak Hamiltont akarja cukkolni, mindenesetre mosolygós-terpesztős képpel gazdagította Instagram oldalát.

Annyit tudni a körülményekről, hogy egy fellépés előtt nyújtanak  - valószínűleg háttérénekesnőivel - egy hajón, Velencében, de igazából mindegy is miért teszik, amíg ez a végeredmény.

Gálaszezon best of: verte a Story az Oscart?

tegnap, 09:29 Módosítva: 2015-03-02 11:36:14
1

A hagyományos báli szezon már másfél hete véget ért hamvazószerdával, de az idei díjkiosztó-szezon ettől még ezen a héten kulminálódott, megtartották az utolsó nagy gálákat is. Őszintén szólva kicsit meg vagyunk könnyebbülve és örülünk, hogy végre itt a március, de azért most még egyszer tekintsünk vissza az elmúlt két hónap legnagyobb bálos durranásaira!

Összeállításunk 24 képéből kiderül, hogy miről szólt a 2015-ös díjkiosztó-szezon a világ körül, illetve Magyarországon is, hiszen természetesen a Story gálát sem hagytuk ki. Szóval a heti trendben most a leg-leg-leg bálokat összegezzük, mondja meg ön, hogy melyiken voltak a legdögösebbek a csajok!

Távolról sincs vége, olvasson még

David Beckham szakálla elszabadult

tegnap, 09:15 Módosítva: 2015-03-02 16:48:38
28

David Beckham nehezen tud bármi olyasmit tenni, ami ront az esztétikai élvezetén, az utóbbi hetekben például azt prezentálta, hogy a szakáll is remekül áll neki.

Ám Facebook oldalára posztolt képe alapján úgy tűnik, az arcszőrzetben is érvényes a kevesebb néha több elv, ugyanis a kissé túlburjánzott szakáll kezd ellene fordulni.

Nyilván a tökéletes mosoly ellensúlyozza ezt, és persze az is lehet, hogy ezzel a szakállal még mindig nincs semmi gond.

Ön szerint is ráférne Beckham szakállára egy kis fazonigazítás?

 • 894
  David Beckham egy barnamedvét is az arcára ragaszthat, akkor is csodás
 • 263
  Lassan már olyan, mint egy hajléktalan
 • 335
  Unom Beckhamet
 • 221
  Unom a szakállas pasikat

Vajon mire gondol ezen a képen Madonna?

tegnap, 08:52 Módosítva: 2015-03-02 15:10:10
10

Instagram oldalán posztolta a fotót, amin leginkább a Like a Virgin korszakára emlékeztető szettben uralja az ágyat, ám a beállítás gyenge pontjaként sajnálatosan buta fejet vág.

Saját kommentje szerint épp egy elkóborolt zoknit! keres, de ez valahogy mégsem magyarázza teljesen a jelenséget.

Az Egyesült Államokban kezelik Kozsót

tegnap, 07:05 Módosítva: 2015-03-02 07:05:36
1

Barátnőjével, Keirával együtt hagyta el az országot az énekes, hogy pár hónapig Amerikában folytatódjon a rehabilitációja súlyos műtétje után.

Nyáron állítólag nem csak hazajön, de a zene világába is nagy visszatérést tervez, írja a Blikk.

„A hír igaz, Amerikában van Kozso. Nagyon örülök, hogy most már sokkal jobban érzi magát" – nyilatkozta a lapnak Várkonyi Attila, vagyis DJ Dominique. „Nagyon várom vissza, hogy tovább tudjuk folytatni a közös munkát. Tényleg büszke vagyok rá, nehéz hónapok vannak mögötte, és ő végig nagyon tartotta magát."

A Blikk szerint az utazás oka az is lehet, hogy az énekes, aki mindig nagyon ügyel a megjelenésére, nem akart elesetten mutatkozni rajongói előtt, a tengerentúlon ráadásul a legmagasabb szintű segítséget kapja a felépüléshez. Kozsó egyébként nem először fordul amerikai szakemberekhez, 2013-ban térdproblémáival már kezelték az Egyesült Államokban.

Demi Moore lánya pöttyösben mutogatta hasát

március 1., 22:10 Módosítva: 2015-03-02 13:55:46
1

Rumer Willis, Bruce Willis és Demi Moore közös lánya lesz az egy celeb, aki a Dancing with the Starsban (itthon ez a Szombat Esti Láz) fog szerepelni, és hogy ezt bejelentse, úgy gondolta, a legjobb lesz, ha magára húz egy pöttyös szettet meg egy bőrdzsekit, amiből szépen ki tudja villantani hasát.

És nézze, milyen szépen ki van borotválva egy darab a hajából.

Lehet, hogy ő a hónalját is borotválja, nem úgy, mint húga.

Tényleg az unalmas Robint nyerte meg a Való Világ 7-et!

március 1., 19:22 Módosítva: 2015-03-02 16:48:38
117

Gratulálunk, láthatatlansággal nyert milliókat VV Robin.

Antonio Banderas megint megmutatta új nőjét

március 1., 19:12 Módosítva: 2015-03-02 16:26:20
2

Tavaly nyáron még csak találgatások voltak arrról, hogy ki az a szőkésbarna, hosszúhajú nő Antonio Banderas mellett, de a Just Jared-nek köszönhetően most végre tudjuk, hogy Banderas miután elvált Melanie Griffith-től, Nicole Kimpelt szedte össze maga mellé.

A nőről sokmindent egyébként nem lehetett kideríteni, csak annyit, hogy legalább húsz évvel fiatalabb az 54 éves színésznél.

Palvin Barbara smink nélkül cukiskodik instagramon

március 1., 18:39 Módosítva: 2015-03-01 18:39:52
1

Azt eddig is tudtuk, hogy Palvin Barbara szép, sőt gyanítottuk, hogy smink nélkül is szép, szóval ez most egyáltalán nem újdonság, de azért érdemes ránézni, és egy kicsit utálni a magyar modellt. Mert hát tényleg milyen szép már.

 

A photo posted by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

Ez Kardashian eddigi legjobb, smink nélküli szelfije

március 1., 17:59 Módosítva: 2015-03-02 10:57:36
1

Lehet, hogy a szelfikönyvet is kiadó szelfikirálynő a múltkor nagyon elrontott egy borzasztóan fontos szelfit, de ezzel az alábbi szelfivel most mindenkit kárpótolt.

Mert hát ki ne akarná látni az épp repülőről leszállt, fáradt és smink nélküli Kim Kardashiant nyelvet nyújtogatni?

UGH just got off a plane, so tired, have a shoot tonight, need a tan, not in the mood!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Tökéletes!!

Jennifer Lopez látszólag nem vett fel bugyit

március 1., 17:19 Módosítva: 2015-03-02 15:02:31
15

Jennifer Lopez most kivételesen nem a dekoltázsát tette közszemlére, hanem az új kedvenc ruháját, ami alá nagyon úgy tűnik, hogy nem vett fel bugyit. Igaz, hülyén is nézne ki, ha a kivágott résznél kivillanna valami.

Emerald Green and its PUCCI... two of my faves

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Hogy Lopez hova készült ebben a ruhában, az egyelőre nem derült ki.