horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Két hét után már be is tört a Tower Bridge üvegsétánya

1 órája

Két hete adták át a londoni Tower Bridge tetején végighúzódó, különleges üvegsétányt, amiről szuper kilátás nyílik az ember alatt elterülő városra. Múlt hét pénteken már be is tört az üveg, miután valaki leejtett rá egy sörös üveget – írja a Daily Mail.  A híd üzemeltetői gyorsan igyekeztek tisztázni a dolgokat, hogy a sétány összesen öt réteg üvegből készült, a felső réteget egyébként is kopórétegnek szánták, könnyen cserélhető, az ezen található sérülések nem jelentenek statikai veszélyt. „Mondanunk kellett volna, hogy nem szabad üveget vinni az üvegfelületre. Egy kissé figyelmetlenek voltunk” – kértek elnézést a híd üzemeltetői. A töröt elemet vasárnap cserélték ki.

Iggy Pop otthon twerkölni szokott

2 órája

Iggy Pop a Style magazinnak beszélt arról, hogy mit szokott otthon csinálni a feleségével, Nina Aluval, akit 2008-ban vett el. „Ha valami jó ritmusos szám jön, akkor a feleségemmel szoktam twerkölni otthon. Nigériai származású, elég jól tud twerkölni. Én próbálkozom. Szeretem rázni a seggem” – mondta Iggy a lapnak. Arról is beszélt, hogy manapság már nem drogozik, amit leginkább két orvosnak köszön. Az egyikük egy pszichológus, aki nem rehabra küldte, hanem elmegyógyintézetbe. Ezért Iggy azóta is hálás. A rehabon ugyanis sztár volt, egyértelmű volt, hogy visszaesik utána, de az elmegyógyintézet észhez térítette. Debbie Harry szerint egyébként Iggy Pop találta fel a twerkölést, szerinte Iggy a karrierjét végigtwerkölte. Mi azért szívesen megnéznénk egy házi videót arról, ahogy Iggy otthon rázza. Jobb híján a fenti klipből kaphatunk némi képet arról, hogy Iggy hogy szokta rázni.

Palvin Barbara moziba is dögösen megy

3 órája

Kedvenc modellünk ma este még Budapesten van, úgyhogy bárki elkaphatja, ha olyan szerencsés, mint mi.

Először filmeztek le púpos horgászhalat

3 órája

A kaliforniai Monterey Bay Aquarium kutatóintézetének munkatársai először vettek videóra egy púpos horgászhalat – írja a People. A mélytengeri halat 600 méteres mélységben videózták el egy robottengeralattjáró segítségével. A felvételen egy nőstény látható. A nőstény horgászhalak kb. 20 centisek, áldozataikat úgy vadásszák le, hogy a fejükön található világító testrészt horgászbotnak használják, a fény odacsalogatja az áldozatokat, amiket gyorsan bekebeleznek a testükhöz képest hatalmas szájukkal. A hímek jóval kisebbek, még horgászbotjuk sincs. Ezek az állatok 100 és 1500 méteres mélység között érzik igazán jól magukat, a szemük azért annyira kicsi, mert a sötétben gyakorlatilag nincs rá szükségük, a testüket olyan érzékelők borítják, amikkel a környezet legapróbb rezdüléseit is érzékelni tudják, így tájékozódnak.

Önkielégítéssel reklámozta a Sony a Playstationt

3 órája

Pénteken jelentette meg a Sony a Youtube-csatornáján a legújabb Playstation-reklámját, amit mára le is tiltott, annyira ócska lett. Azt nem tudni, hogy pontosan miért szedték le a reklámot, de azt megnézve igazából csak az a kérdés fogalmazódik meg az emberben, hogy egyáltalán miért tették fel a Youtube-ra? A reklám nagyjából arról szól, hogy egy nő kétértelműen beszél az önkielégítésről, és a végén persze kiderül, hogy nem is az önkielégítésről beszélt, hanem arról, hogy most már bárhol tudja játszani a legújabb playstationös játékokat. A Boingboingon frappánsan annyit írnak a reklámról, hogy olyan, mint egy hajó, ami gyorsabban ég el, mint ahogy elsüllyed. Itt egyébként egy képes hirdetést is láthatunk, ami szintén friss, ezen azt reklámozzák egy elől, hátul mellekkel rendelkező nővel, hogy az új kézikonzol alját és tetejét is lehet nyomkodni.

A 10 legrosszabbul öltözött AMA-gálázó

4 órája

Villantásnál rosszabb is történhez az emberrel egy díjkiosztón. Például az, hogy így néz ki, mint ezek.

Ariana Grande lesz az új Mariah Carey?

4 órája

A mostanában divatos előadók közül Ariana Grande volt az egyik első, aki kapcsolt, és megjelentette a karácsonyi számát, aminek Santa Tell Me a címe. Pont olyan giccses, mint Mariah Carey hasonló számai, azokkal pedig jó nagy karriert lehet befutni. Grande száma egyébként nagyon fülbemászó is, úgyhogy már most kezdheti átkozni, az ünnepi szezonban biztosan jó néhányszor akaratán kívül is hallani fogja.

Ilyen lehet, ha az embert eltapossa egy elefánt

5 órája

Egy zimbabwei nemzeti park két dolgozója, Mike és Marian Myers azt próbálgatták, hogy hogyan működik az új, távirányítású kamerájuk. Ezért egy vízlelőhely mellé lerakták a kamerát, majd a távolból kezdték filmezni azt, ahogy az elefántok inni mennek. Először egy elefántborjú felborította a kamerát, majd jó alaposan megszaglászta, utána pedig egy felnőtt példány beletaposta a földbe. A kamera viszont végig forgott, úgyhogy egészen szokatlan képeket rögzített.

Lily Allen a 20-as évei közepéig nem élvezte a szexet

5 órája

Lily Allen mostanában megint formában van, szívesen ad furcsa nyilatkozatokat. A múltkor arról beszélt, hogy azért szeretne még gyerekeket, hogy hülye neveket adhasson nekik, most pedig arról, hogy miért nem élvezte sokáig a szexet. „Sokáig nem élveztem a szexet. A lányok úgy a 20-as éveik közepéig nem élvezik a szexet. [...] Emlékszem, hogy amikor szexuálisan aktív lettem, akkor azon gondolkoztam: „Hol van azok a dolgok, amik a filmekben történnek?”. Elég nagy csalódás volt ez a felismerés. Azt hiszem az, ahogy a modern médiában bemutatják a szexet, az a dolgoknak nem egy őszinte bemutatása. Túl nagy a hangsúly azon, hogy a szex kvázi egy esztétikai dolog, alig van szó arról, hogy ez egy érzelmi tapasztalat” – mondta az énekesnő a Mail on Sundaynek. 

Ilyet is ritkán látni: Jennifer Aniston szemüvegben

6 órája

Bejön szemüveggel?

 • 471
  Igen
 • 89
  Nem
 • 29
  Nem tudom

Hamarosan bemutatják Jennifer Aniston új filmjét, a Cake című drámát, amivel a színésznő talán szakítani tud a vígjátéki szerepekkel. A filmnek a napokban tartottak egy különleges, premier előtti vetítést, amin Aniston is ott volt. Jól érzékelteti, hogy ezzel a filmmel akár szakíthat is a könnyed szerepekkel, hogy Aniston a vetítésen magához képest meglepően komolyan, szemüvegben jelent meg.

Melyik eltűnt celebnő hiányzik önnek a legjobban?

7 órája

Geronazzo Máriáról vagy Labancz Lilláról hallana leginkább friss híreket? És hová tűnt Marsi Anikó?

Jennifer Lopez minden irányból körbemutogatta a fenekét

7 órája

Az énekesnő feneke bizonyos szempontból az est egyik főszereplőjének tekinthető.

Menekülés közben lerombolt egy háztömböt egy autótolvaj

7 órája

Durva autós üldözés volt a múlt héten Kansasben, ahol egy nő egy lopott autóval az üldözés hevében részben lerombolt egy háztömböt – írja a Gawker.  Az üldözés délelőtt tízkor kezdődött, amikor a rendőrök kaptak egy bejelentést egy ellopott SUV-ről. Először a lopott autót vezetőt nő sikeresen lerázta őket, de nagyjából délben újrakezdődött az egész, amikor a rendőrök újra a nyomára bukkantak. A nő az üldözés hevében nem állt meg a stoptábláknál, jelzőlámpáknál, nagyjából 130 km/h-s sebességgel száguldott át a városon. A nő nem sokkal később elnézett egy kanyart és egy romos háztömbb csapódott, amiben többek között régi autókat tároltak. Úgy találta el az épületet, hogy szinte az egész leomlott. A nőt nem életveszélyes, de súlyos sérülésekkel szállították kórházba, az 1920-as években emelt épületet megpróbálják megmenteni, még nem tudják, hogy sikerül-e, a benne tárolt, az 1940-es, 50-es, 60-es évekből származó autók nagyja viszont tönkrement.

Grumpy Cat nagyon utálta a sajtóeseményét

7 órája

Hamarosan bemutatják Grumpy Cat karácsonyi filmjét, ezért a múltkori pankrációs esemény után tovább folytatódott a film reklámkörútjához tartozó reklámesemények sora. A hétvégén egy San Francisco-i áruházba vitték el Grumpy Catet, hogy találkozzon a rajongóival. Nem volt elragadtatve az ötlettől.

Taylor Swift Selena Gomez dekoltázsával nézte végig az AMA-t

7 órája

A 2014-es American Music Awards nem tartozott a világ legizgalmasabb díjátadói közé, de azért még így is történt legalább 10 említésre méltó dolog. Szóval ha lemaradt az idei AMA-ről, most gyorsan bepótolhatja.

1.

Jennifer Lopez aligruhában érkezett, aztán meg az alábbit produkált a színpadon.

tumblr nfj16lm4Kh1qh9nffo3 500.gif
Fotó: MTV.com
Távolról sincs vége, olvasson még

Így twerköl Rihanna

8 órája
 
 

A video posted by Badgalriri (@bahdgalriri) on

Már egy csomó idő eltelt azóta, hogy Rihanna valami ribancosat csinált volna, például majdnem húsz napja láthattuk utoljára hiányos/áttetsző öltözékben, úgyhogy itt volt már az ideje, hogy megint hallasson magáról. A barátnőivel bulikázott egy medence partján, amikor a fenti videót készítették, amin az látható, hogy tud twerkölni, illetve az is látható, hogy azárt a barátnője is elég ügyes.

Tallulah Willis kopaszra vágatta a haját

8 órája

Demi Moore leghíresebb filmszerepe a striptease mellett, amiben vadiúj melleit mutatta meg, a GI Jane volt, amiben az volt az érdekes, hogy ebben meg kopaszon alakított katonát. A színésznő egyik lánya, a most 20 éves Tallulah Willis a napokban az anyja nyomdokaiba lépett, már ami a kopaszságot illeti. A korábbi kék hajától szabadult meg ilyen módon.

Rózsaszín műpéniszen lovagolt Miley Cyrus a születésnapján

9 órája

Miley Cyrus 22 éves lett, és ezt a jeles számot úgy vélte, egy kisebb baráti partival ünnepli meg. A bulin egyébként az ifjú Schwarzeneggerrel jelent meg kézenfogva: 

De a furcsa habos-babos, rózsaszín ruhálat leszámítva, minden teljesen normális volt. 

Volt péládul torta: 

miley2
Fotó: Instagram/Twitter

Egy kisebb tánctér: 

miley4
Fotó: Instagram/Twitter

És különleges születésnapi dekoráció: 

miley3
Fotó: Instagram/Twitter

Ó, és közös "társasjátékozás" is

miley
Fotó: Instagram/Twitter

Szóval minden teljesen normális és hétköznapi volt.

Kivéve a sok rózsaszín műbránert. De az biztos csak véletlen volt. 

Monique Covet Budapesten is terpeszt

10 órája

Kis hazánkban sem hazudtolja meg magát Monique Covet, akinek mindegy, hogy Olaszországban van, vagy épp Magyarországon, akkor is mindig csak tárogat. Monique egyébként tökéletesen tudja, mi kell a rajongóinak ezekben a borús őszi időkben és meg is adja nekik. 

Reese Witherspoon lánya rózsaszínre festette a haját

11 órája

Azt már korábban is megállapítottuk, hogy Reese Witherspoon és lánya, Ava Philippe már majdhogynem kísértetisen hasonlítanak egymásra, bár ezeken a képeken néhány szögből az apja vonásai is felfedezhetők az arcán. Talán ezért is váltott hajszínt a fiatal lány. Ezúttal Malibuban piacozott együtt a család, ahol a 14 éves Ava rózsaszínre festett hajjal jelent meg. A látványt csak fokozza citromsárga fejpántja. Ilyenkor azért belül kicsit irigykedik az ember, hogy bárcsak újra 14 éves lehetne.

VV Fanni a tökéletes úrinő

11 órája

Azt hittem, hogy a VV6 Zsófikájánál cukibbat valóságshow-ban már nem látok, de aztán elkezdődött a VV7, és jött Fanni, aki a bolygó egyik legcsodálatosabb lénye.

Ilyen kedvesen, édesen és egyszerűen naiv, tüneményes, óriáshajú nőt még életemben nem láttam. Tökéletesen nyávog és tökéletesen mozog, és pont annyira szórakoztató a mimikája meg az összes gesztusa, mint bármelyik Real Housewifenak.

Vagy mint ennek a rettenetesen édes kismacskának.

tumblr mgjc0g5GJI1s080geo1 400.gif

Fanni konkrétan a tökéletes nő/társ/barát – ki mire vágyik –, ennél több tényleg nem is kell. Hisz ki ne akarna egy (egyelőre) jóindulatú(nak tűnő), édesen gügyögő, fényes loboncú kisállatot otthonra, aki állandóan csak cukiskodik?

Távolról sincs vége, olvasson még

VV Reni már szerepelt RTL Klubos műsorban

12 órája

Ahogyan az a legtöbb produkciónál lenni szokott, berkeken belül kerülnek ki az RTL Klubos műsorok szereplői. Most épp VV Renit találtuk meg egy korábbi 4N4LN című vetélkedőben, ami áprilisban került képernyőre. A színitanodát végzett, magát emiatt színésznőnek valló villalakó családjával jelentkezett a játékba, annak idején még a Fókusz is megemlékezett róluk

reni

VV Reni amúgy egyelőre nem sok vizet zavar a valóságshowban, mindössze egyetlen kitörése emlékezetes ez idáig: totál behisztizett Zsuzsa beköltözésén, hiszen Zsuzsa már műsorvezető, és véleménye szerint egy műsorvezető ne költözzön be, amikor ő is az akar lenni. (He?)

reni2

Melanie Griffith magához képest meglepően jól néz ki

12 órája

Banderasszal történt válása után egyre soványabb és ijesztőbb lett, aztán megpróbálta összeszedni magát, sminkkel eltakarta férjével közös tetkóját és még edzeni is elkezdett járni, igaz, még akkor is lógott ki a  cigi a szájából. Végül pár hónapja már úgy festett, mintha 20 évet öregedett volna. Ezek után talán érthető, hogy felüdüléssel fogadtuk a hét végén Los Angelesben készített képet róla, melyen magához képest már egész jól néz ki. 

Íme a nő, aki mindenkinél pucérabb volt az AMA-n

13 órája

Az American Music Awards idei gálája sem volt villantásoktól mentes. Ott volt ugye Jennifer Lopez mindenhol kivágott ruhája, ami már eleve remek látvány, erre megjelent ez a Bleona nevű énekesnő, és gyorsan túltett mindenkin. (Egy olyasmi neccruhával, amelyet Rihanna viselt a CDFA Awardson.)

Azon felül, hogy gyakorlatilag bimbótapaszban és tangában ment díjátadóra, itt van róla még néhány tény:

 • 35 éves;
 • Albániában született;
 • énekes;
 • Az első slágere címe Ti Nuk Di As Me Ma Lyp (You Weren't Man Enough for Me).

Edzés után bugyi nélkül fotózta magát Fogarasy Mariann

14 órája

A magyar playmate, akit egyébként annak idején még David Backhemmel is összehoztak, és nem is olyan régen még a gólyatábori erőszakoló fotós védelmére kelt, a speed-fitness hatalmas hódolója lett. És hogy máshogy fejezhetné ki csodálatát, mint egy bugyi nélküli edzés utáni képpel. Mi már lassan semmin sem lepődünk meg, de inkább nézze meg ön is a Bors cikkében a remek szelfit!

Mindene kilógott Jennifer Lopeznek az AMA-n

14 órája

Jennifer Lopez egyáltalán nem volt szégyenlős az ide AMA-n. Ezt az alább található képek is jól mutatják: van is rajta ruha, meg nem is, de ennek mi csak örülünk. 

American Music Awards

A díjat 1973-ban alapították, a Grammy-díjakkal szemben azonban nem a lemezipar, hanem a hallgatók szavazzák meg a legkiemelkedőbbnek ítélt amerikai zenei teljesítményt. Az év legtöbb lemezt eladó és a rádiókban legtöbbet játszott művészeinek teljesítményét nyolc kategóriában ismerik el, a rajongók online szavazással dönthetik el a helyezéseket.

Nem meglepő, hiszen az American Music Awards-on szinte kötelező elem a villantás, és a sztárok ennek eleget is tesznek.

Díjazottak

Artist of the Year: One Direction

Favorite male Artist: Sam Smith

Favorite Female Artist: Katy Perry

Favorite Band: One Direction 

A díjazottak teljes listáját itt tudja megnézni. 

Bővebb infókkal hamarosan jelentkezünk!

Korda György rosszabbul van

15 órája

Decemberben és januárban Kordáék egyáltalán nem vállalnak fellépéseket, ami arra is utalhat, hogy sokkal nagyobb a baj, mint azt eddig bárki gondolta, vagy ahogy Klárika remélte – írja a Bors.

Az énekesnő ugyanis azt mondta pár nappal ezelőtt a Bors munkatársának, Korda György csak kontrollra érkezett a kórházba, és a leletei jók. Ám rá egy napra a lap egyik olvasója látta, ahogy az intenzív osztályról a lift felé tolják a 75 éves művészt.

ABlikk szerint a barátok is nagyon aggódnak érte. Egyik olvasójuk arról számolt be, hogy egy céges bulira szerette volna elhívni a Korda házaspárt, de a műsorszervező cégnél azt mondták, hogy erre sajnos nincs lehetőség, mégpedig egészségügyi okok miatt.

Drogozás miatt börtönre ítélték VV Dórit

15 órája

A ValóVilág cicababája két év börtönt kapott, de szerencséjére annak végrehajtását öt esztendőre felfüggesztették. Török Dórát a rendőrök 10 darab ecstasyval a zsebében kapták el – írja a Blikk

A lány 16-17 évesen kezdett el drogozni, elég sok mindent kipróbált, a kokaint, az ecstasyt, a speedet és a füvet is. Eleinte csak bulikban, aztán szinte minden nap. A szereket azért is szedte, mert rájött, hogy fogy tőlük, így segítettek neki, hogy modellként elérje azt az alakot, amire vágyott. 

A bírósági tárgyalás végén a maximális büntetést kapta: két év börtönre ítélték, amelynek végrehajtását öt évre felfüggesztettek, mert tekintetbe vették, hogy  nem volt büntetett előéletű, nem kereskedett a droggal, csupán használója volt, valamint hogy fiatal felnőttként kezelte a bíróság. Arra viszont kötelezték, hogy elterelésre járjon.

„Egy évet adtak arra, hogy részt vegyek az elvonón. Havonta kétszer kellett megjelenni, de ha egyszer is elmulasztom, akkor kezdhettem volna elölről az egészet. Nagyon odafigyeltem, hogy megfeleljek” – magyarázta a lány. 

Szabó Zsófi máris szakított dúsgazdag pasijával

16 órája

A Blikk szerint Szabó Zsófi máris szakított titokzatos pasijával, akiről egyébként a lap úgy tudja, hogy a férfi egy milliárdos vállalkozó, aki korábban Horváth Évával is kavart. Nem mellesleg pedig a Kiskegyedre hivatkozva azt állítják, hogy a férfi nős, ami nagy valószínűséggel megmérgezte a kapcsolatukat. 

A bulvárlap emlékeztet, hogy a fiatal színésznőnek nem ez volt az első olyan kapcsolata, melyet egy idősebb férfivel folytatott. Ott van például az egykori Fradi-vezér, Berki Krisztián, vagy a sorban őt követő Mártha Imre, aki korábban a Magyar Villamos Művek (MVM) igazgatója volt, vagy akár Baronits Gábor.

Sőt, házas férfivel is volt már dolga:  A Jóban Rossz­ban producerével – mellesleg egykori főnőkével – több mint egy éven keresztül alkottak egy párt, úgy, hogy még házas volt a férfi. 

Ez történt a VV7 első hetén

tegnap, 21:58

November 16.: A műsor elindul, mi percről-percre közvetítjük.

November 17.: Kiderül, hogy VV Dennis már a beköltözés előtt menthetetlen volt. VV Edina színre lép, ekkor még az tűnik a legérdekesebbnek, hogy Alekosz a példaképe. Holott!

Távolról sincs vége, olvasson még