horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Instahíradó: Nina Agdal egy pár tornacipőben szokta várni a pizzát

tegnap, 21:22 Módosítva: 2016-09-27 21:31:41
2

De még mielőtt mai Instahíradónkban kitérnénk Leonardo DiCaprio topmodell barátnőjének kajarendelési szokásaira, vessen egy pillantást Nicole Scherzinger bowling gurítási módszerére.

Ön is így szokta, nem?

Core power #bowling

Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) által közzétett fénykép,

Mindeközben Jakabos Zsuzsának úgy tűnik eléggé bejön a Boomerang nevű alkalmazás, aminek köszönhetően jól elszórakoztatja magát és remélhetőleg önt is.

*

***• ZSUZSANNA JAKABOS •*** (@zsuzsubell) által közzétett videó,

Távolról sincs vége, olvasson még

Jenson Button a topmodell csajával boxolt

tegnap, 19:33 Módosítva: 2016-09-27 19:43:57
1

A Forma 1-es pilóta és barátnője elmentek edzeni. Ezt hozták össze.

Jenson Button a topmodell csajával boxolt

Tippeljen, hány évvel idősebb Lauren Hutton Gigi Hadidnál

tegnap, 17:17 Módosítva: 2016-09-27 17:26:16
0

A színésznő a Milánói divathéten vonult fel a kifutón először egyedül, aztán a 21 éves Gigi Hadiddal. Ez persze nem állt túl távol Huttontól, hiszen korábban huszonhétszer szerepelt a Vouge címlapján, 64 évesen pedig a MANGO arca is volt. De az már régen volt. Nagyon régen. Ezért is kérdezzük, hogy ön szerint, most

hány éves Lauren Hutton?

Pont 51 évvel idősebb Hadidál. Jól számolt, Hutton

72 éves!!!!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ben Affleck megfogta Jennifer Garner kezét

tegnap, 15:55 Módosítva: 2016-09-27 16:26:39
2

Vagy csak a szemünk káprázik. Egy biztos, a színészt megint a színésznővel látták.

Ben Affleck megfogta Jennifer Garner kezét

Itt a válasz, hogy Goldie Hawn és Kurt Russell miért nem házasodott össze

tegnap, 15:01 Módosítva: 2016-09-27 16:26:30
18

A két színész már több mint 30 éve egy párt alkotnak, de hivatalosan eddig még nem kötötték össze életüket. Igaz, 2015-ben volt egy olyan pletyka, hogy titokban összeházasodtak, de mint kiderült, nem volt semmi. Mindettől függetlenül iszonyatosan cuki szerelmes párt alkotnak. 

Ugyanakkor jogosan piszkálja mindenki fantáziáját, hogy ha ennyire szeretik egymást, akkor miért nem kelnek egybe. Erre a kérdésre Goldie Hawn adta meg a választ egy beszélgetős műsorban.

Ha anno összeházasodtunk volna, akkor mára egy nagyon régóta elvált nő lennék.

De ennél bővebben is kifejtette véleményét.

Pszichológiai okai is vannak annak, hogy ne legyél házas. Így megmarad a szabadságérzet, a lehetőség, hogy dönthetsz a kapcsolatodról. Mi azt választottuk, hogy együtt maradunk, és nekünk ez így jó.

A színésznő elárulta, hogy pár éve megkérdezték gyerekeiket, hogy szeretnék-e, ha összeházasodnának Kurttel, mire azt mondták, hogy nem, mert a kapcsolatuk abszolút tökéletes.

Huffington post

Távolról sincs vége, olvasson még

Charlize Theron meghízott

tegnap, 13:29 Módosítva: 2016-09-27 16:31:27
21

Egy szerep kedvéért 15 kilót felszedett, hogy úgy nézzen ki, mint egy háromgyerekes anyuka.

Jennifer Aniston férje elárulta, hogy mitől olyan jó a házasságuk

tegnap, 10:49 Módosítva: 2016-09-27 20:25:38
9

Amíg egyes celebházasságok véget érnek, addig mások hibátlanul működnek. Utóbbiak táborát erősíti Jennifer Aniston és Justin Theroux is. 2015 augusztus elején házasodtak össze. Sikerült is titokban tartaniuk a ceremóniát, igaz ennek a megszervezése nem tetszett a férjnek, de végül  impozáns vendégsereg előtt mondták az igent. Azóta is boldogan élnek. Justin Theroux egy interjúban most el is árulta kapcsolatuk sikerreceptjét.

Értékeljük egymás humorát, ő tisztel engem, én is tisztelem őt, és jól megvagyunk. Igen, egyszerűnek hangzik, de ez az igazság.

ET

Távolról sincs vége, olvasson még

Tom Hanks kocogás közben tett emlékezetessé egy esküvőt

tegnap, 09:18 Módosítva: 2016-09-27 21:03:10
134

Az Oscar-díjas színészről mindenki tudja, hogy egy végtelenül közvetlen figura. Simán lehet vele egy kocsmában vicces képet csinálni.

tVT5G
Fotó: imgur.com

Illetve, ha valaki elveszít valamit New Yorkban, akkor nem kizárt, hogy Hanks fog segíteni a megtalálásában. Sőt, már a budapestiek is megtapasztalhatták a színész jófejségét.

Legutóbb egy ifjú házaspárt lepett meg Tom Hanks, amikor a Central Parkban kocogott, és meglátvt a menyasszonyi ruhában lévő feleséget és a násznépet, odament, gratulált, kezet csókolt, készített egy képet, majd továbbállt. 

Elizabeth and Ryan! Congrats and blessings! Hanx.

Tom Hanks (@tomhanks) által közzétett fénykép,

Harrison Fordnak is ideje lenne már a szimpla biciklisnacis pózoláson túl, valami ilyet villantania.

US Magazine

Távolról sincs vége, olvasson még

Újabb hollywoodi szakítás: Naomi Watts és Liev Schreiber 11 év együttlét után külön folytatják

tegnap, 08:30 Módosítva: 2016-09-27 13:30:21
18

Először Johnny Depp és Amber Heard, aztán Angelina Jolie és Brad Pitt, most meg Naomi Watts és Liev Schreiber. Mi folyik itt Hollywoodban?

Szeptember 26-án a két színész egy közleményben jelentette be, hogy 11 év együttlét után elválnak útjaik. Állítólag már hónapok óta érlelődött a dolog, de nincs harag, sőt, a legnagyobb szeretetben hozták meg ezt a döntést. A gyerekeiket továbbra is együtt nevelik. 

Családként úgy tudunk előre tekinteni, hogy párként szétválunk. 

Olvasható a közleményben. Nem voltak szakításra utaló jelek, igaz, a legutóbbi Emmy-gálára Liev Schreiber az egyik fiát vitte magával.

TMZ

Távolról sincs vége, olvasson még

Hírek lekváros bukta mellé: Demjén Ferenc nem nevetett, amikor róla poénkodott a Sztárban Sztár zsűrije

tegnap, 07:55 Módosítva: 2016-09-27 22:01:40
7

Ilyen ez a popszakma. Ahogy azt mi is megírtuk, a Sztárban Sztár legutóbbi részében volt egy olyan szegmens, miután Kocsis Tibor előadta a Darabokra törted a szívem című dalt, a zsűri az eredeti szerzőről, Demjén Ferencről kezdett el beszélni. Hajós András a következőt mondta:

Ne kritikának vedd, hogy néha olyan voltál, mint Demjén, ezzel ő maga is így van.

Ezt, valamint Majka kiszólását is a szívére vette, majd az aktuális Borson keresztül visszaszólt.

...Ne olyan személyek döntsenek az én megítélésemről, akik tíz év múlva talán sehol nem lesznek. Alkosson rólam véleményt a közönség. Az ő szeretetük éltet, az ő és nem ezeknek a ripacsoknak a véleményére adok.

Ennek fényében Kocsis Tibor produkcióját sem fogja megosztani a Facebookon, pedig eredetileg az volt a terv, hogy így reklámozzák a műsort. A TV2 sajtóosztálya elhatárolódik attól, hogy a zsűri Demjén Ferencen köszörülte volna a nyelvét.

Más

A Való Világ legutóbbi kiesője, Dina a Blikkben járt és rajongói kérdésekre válaszolt.

  • Egyelőre Magyarországon marad,
  • nem beszélt még szüleivel,
  • de a volt pasijával sem, akinek állítólag már új barátnője van,
  • és a lényeg: megvárja Lórit. 

Szerelem

Szabó Zsófi anyukája pedig az esküvői előkészületekről beszél a Borsban, hogy segített kiválasztani a menyasszonyi ruhát, de amúgy nem avatkozik bele a dolgokba. Az örömanya még a vejéről áradozott, hogy Zsolt egy rendes fiú, kenyérre lehet kenni, tiszta ellentéte Zsófinak, de kiegészítik és szeretik egymást

Távolról sincs vége, olvasson még

A jövő héttől hiába keresi a Star Academy napi adását a tévében

szeptember 26., 21:26 Módosítva: 2016-09-27 17:26:17
31

A héten még naponta látható a Star Academy napi összefoglalója a TV2 műsorán, a jövő héttől viszont csak a szombati show marad, mert a nézettség jócskán alulmúlta a várakozásokat.

Október 3-tól a napi összefoglalók megszűnnek, azonban a Star Academy énekesei ugyanazt a felkészítést kapják az Akadémián, mint eddig, azaz a zsűritagok és a tanárok folyamatosan foglalkoznak velük. A hét fontosabb eseményeinek összefoglalóját a szombati adásba szerkesztve láthatják majd a nézők

– közölte az Origo kérdésére a TV2 sajtóosztálya.

A Comment:com a hír kapcsán emlékeztetett, hogy nem a játék résztvevőin múlt a dolog. A múlt héten már szex is volt a Star Academy-ben, de ez sem hozta a képernyők elé a nézőket, így a csatornának tényleg nem volt más választása, mint megszüntetni a napi összefoglalókat, amik nagyon gyenge nézettséget hoztak kezdettől fogva.

Instahíradó: Mihalik Enikő smink nélkül is jól érzi magát a bőrében

szeptember 26., 20:24 Módosítva: 2016-09-27 18:25:02
4

Megérkezett Instahíradónk legújabb epizódja, amiből megtudhatja, mivel ütötték agyon az időt a celebek az elmúlt napban - vagy legalábbis, mi az, amit országnak-világnak megmutattak belőle. Mihalik Enikő modell például egy smink nélküli fotóval szemléltette, hogy egy kényeztető szépségkezelés után mennyire pompásan érzi magát a bőrében. Neki mondjuk amúgy sincs szüksége kencékre ahhoz, hogy jól tudjon kinézni.

When you feel good in your own skin.. Thank you Isabelle! *@advancedskincaredayspa #nofilter #nomakeup

Eniko Mihalik (@mreniko) által közzétett fénykép,

Távolról sincs vége, olvasson még

25 év után reprodukálta fotóját a Nirvana legendás albumborítójának babája

szeptember 26., 18:49 Módosítva: 2016-09-27 19:41:50
193

Emlékszik még a Nirvana Nevermind című albumának borítójára, amin egy meztelen kisbaba lebeg egy medence vizében? A fotón Spencer Elden szerepel, aki most a lemez 25. évfordulójának tiszteletére döntött úgy, hogy felnőtt fejjel újra megismétli a jelenetet.

A férfi eleinte meztelenül akart modellt állni, de aztán a fotós felvilágosította, hogy az elég fura lenne, ezért mégis az úszónadrág mellett döntött.

Az évforduló számomra is fontos. Különös, de 4 hónapos koromban csak 5 percet töltöttem az egésszel, és mégis egy ilyen ikonikus fotó lett belőle. Egyszerre fura és jó érzés, hogy valami ennyire fontos dologban vehettem részt, de nem is emlékszem rá

– idézte fel Spencer Elden, akinek szülei mindössze 53 ezer forintnak megfelelő összeget kaptak a medencés fotózásért.

Nem mintha a Nirvana fukar lett volna, csak akkoriban még nem igazán ismerték a bandát, ezért nem is voltak túl jól eleresztve. A fotós John Chapple egyébként pontosan ugyanekkora összeget fizetett a férfinak az új képért.

Via The Sun

Távolról sincs vége, olvasson még

Az internet balerinái kicsit túltolták a hisztit pár divatfotó miatt

szeptember 26., 17:50 Módosítva: 2016-09-27 15:28:59
11

Kendall Jenner egyike a Kardashian-család tagjainak, de ő kivételesen nem csak erről ismert, hisz jelenleg ő az egyik legkeresettebb topmodell.

A spanyol Vogue októberi számának címlapján is ő szerepel, illetve a magazinban több oldalt is neki szántak. Ezeken a képeken balerinaként, igazi balettcipőben pózol.

Spanish Vogue by @miguelreveriego

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

Még egy videót is posztolt Instagramján, ahogy balettozik:

good life @voguespain

A video posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Döntse el ön: melyik énekesnő volt a legdögösebb a hétvégén?

szeptember 26., 16:12 Módosítva: 2016-09-27 16:54:32
2

Az elmúlt hétvége nem szűkölködött a szexi színpadi produkciókban. Három népszerű énekesnő is koncertet adott, és mindhárman nagyon dögösen festettek. De melyikük nyújtotta a legemlékezetesebb látványt? A döntés terhe most az ön vállát nyomja! Először is itt van Britney Spears, aki egy falatnyi szoknyában lépett fel a Las Vegas-i iHeartRadio Music Festivalon.

Távolról sincs vége, olvasson még

A pénzzel vágott vissza Lindsay Lohan bántalmazással vádolt exe

szeptember 26., 15:11 Módosítva: 2016-09-27 16:54:36
2

A színésznő viharos szakításáról már többször írtunk. Lindsay Lohan azért dobta ki Egor Tarabasovot, mert a 22 éves orosz milliárdos folyamatosan terrorban tartotta és fizikailag is bántalmazta őt. Bár a tettlegességről fotók is készültek, a férfi most azt állítja, nem bántotta Lohant, sőt igazából még jó fej is volt vele, mert kapcsolatuk során egy fillért sem kellett költenie.

Egor Tarabasov és Lindsay Lohan
Egor Tarabasov és Lindsay Lohan

Egy jól értesült forrás szerint a színésznő több ezer dollárt vert el legutóbbi filmje forgatása során, és ezt mind Egor Tarabasov állta. Lindsay Lohannak állítólag hozzáférése volt expasija hitelkártyájához, amivel nemcsak saját magának, hanem családtagjainak is vásárolt különféle holmikat. Az igazsághoz ugyanakkor hozzátartozik, hogy a férfi számos befektetéssel rendelkezik, és milliárdos vagyona van, ezért annyira talán nem verte földhöz a dolog.

Via TMZ

Távolról sincs vége, olvasson még

Melanie C továbbra is simán megérdemelné a Sporty Spice nevet

szeptember 26., 13:38 Módosítva: 2016-09-27 16:54:33
3

Amint nem foglalkozunk valakivel napi szinten, hirtelen annyi minden történik körülötte, hogy a végén csak kapkodjuk a fejünket. Most épp az ex-Spice Girls-ös Melanie C-re csodálkoztunk rá, aki olyan sűrű életet él, hogy tulajdonképpen továbbra is joggal viselhetné a Sporty Spice nevet. Megjelent legújabb dala Anymore címmel, magazinoknak fotózzák, és ha lehet, egyre szexibb.

Az énekesnő a LOVE magazinnak adott interjújában arról beszélt, hogy annak ellenére, mennyire nem rajong a közösségi médiáért, kénytelen használni, de csakis azért, hogy a zenéje minden rajongóhoz eljuthasson.

Azt mondja, ő semmiképp sem tekinti magát celebnek, sokkal inkább énekes-dalszerzőnek, aki örülne, ha még abban a Spice Girls-ös időszakban élne, amikor nem létezett internet, ezért a hírességeket komoly misztérium övezte. 

Akkoriban nem tudtuk felkelés után öt perccel, hogy ki mit evett, hol és kivel lógott. Tudom, hogy a mai világban ez teljesen normális, de én akkor is a '80-as évek gyermeke vagyok. 

- tette hozzá az énekesnő. 

Forrás: People 

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem Angelina Jolie és Brad Pitt válása a legdrágább Hollywoodban

szeptember 26., 13:20 Módosítva: 2016-09-27 16:54:34
3

Azt már mindenki tudja, hogy szeptember 19-én Angelina Jolie beadta a válókeresetet. A hírt követően folyamatosan jöttek a fejlemények, újabb és újabb dolgok derültek ki a drasztikus döntés hátteréről. De meredek összeesküvés-elméletek, illetve durva pletykák is felröppentek az üggyel kapcsolatban. Nem véletlen, hogy egy hete szinte csak ettől hangos a média, hisz tényleg AZ ÁLOMPÁR házasságának végéről van szó.

A szétszakadás ezért lehet, hogy sokakban mély nyomot fog hagyni, de a Brangelina-ügy csak súrolja a legsúlyosabb vagyonelosztással járó hollywoodi válásokat.

Igaz, hogy a celebválásokra szakosodott Laura Wasser képviseli Angelina Jolie-t, aki így szinte biztos, hogy pozitívan fog kijönni a házasság felbontásából, de "csak" egy 400 millió dollárra becsült vagyont kell egymás közt szétdobniuk. Ennyije van Angelina Jolie-nak és Brad Pittnek összesen, amibe a színész adja a nagyobb, 240 milliós szeletet. Ehhez képest Mel Gibson egyedül dupla annyi vagyont halmozott fel, mint Brangelináék közösen, aztán a felét oda is kellett adnia feleségének, amikor 31 év házasság után elváltak. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Emily Ratajkowskinak elege van abból, hogy hülyének nézik azért, mert szép

szeptember 26., 12:32 Módosítva: 2016-09-27 16:54:38
14

Erre az összefüggésre jutott a modellből lett színésznő, aki egyébként már utalt feminista tudatú világfájdalmára, amely szerint a nőket még Hollywoodban is hátrányosan különböztetik meg. Azt akarta ezzel közölni, hogy szexi színésznőként nehéz a filmszakmában érvényesülni. 

Ismételten hasonló problémakör ütötte fel a fejét, de most már az ész is bekapcsolódott a témába. Ehhez csupán annyit kellett tennie, hogy nyíltan támogatta az amerikai elnökválasztáson demokrata színekben indult politikust, Bernie Sanders-t. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Mi történik Brightonban?! Fatboy Slim és Zoë Ball is válik

szeptember 26., 11:26 Módosítva: 2016-09-26 22:03:58
1

Az egész világot megdöbbentő Brangelina-szakítás után itt egy újabb válás: 18 év együttlét után Zoë Ball otthagyja Fatboy Slimet egy huszonéves szerető miatt. A 45 éves tévés személyiség már el is költözött férjétől, mert egyszerűen unalmasnak találja a világ egyik legkeresettebb DJ-producerét

Távolról sincs vége, olvasson még

Egyre szórakoztatóbb pletykák keringenek a Brangelina-válás körül

szeptember 26., 11:26 Módosítva: 2016-09-27 11:31:13
4

Mi mindent megtettünk, hogy tisztázzuk az Angelina Jolie és Brad Pitt válása körül kialakult pletykarengeteget, így már helyén kezelhetők az események, vagyis hogy mi igaz és mi az, ami csak valami őrült kitalálmány. 

A szenzációhajhászás sokszor sokkal többet jelent egy bulvárlapnak annál, mint hogy igazat írjanak, ennek pedig egyik legfeltűnőbb jele, amikor csak úgynevezett közeli forrásokra hivatkoznak. Most a Sun magazin tett ki magáért, amely a következőkkel örvendeztette meg az olvasókat: 

egyik cikkükben kijelentették, hogy nagy valószínűséggel Angelina Jolie már a Tourist című film forgatásának idején

túlzottan közel került Johnny Depphez.

Állítólag már előtte ódákat zengedezett a színészről, ami ugyebár nagyon gyanús. Ráadásul, ami igazán alátámasztja ezeket a felvetéseket, és bizonyítja, hogy most még jobban összemelegedtek, az az, hogy mindkettejüknek ugyanaz a válóperes ügyvédje, ráadásul pont Johnny Depp volt az, aki őt ajánlotta Jolienak!

Őrület! 

A másik hír pedig az, hogy Brad Pitt már a házasságkötésük pillanatában pontosan tisztában volt azzal, hogy rossz véget fog érni a kapcsolatuk, mert

a saját bejáratú jósa, Ron Bard ezt már 2014-ben előrevetítette.

A bizonyos forrás szerint ez a titok, amelyet a színész azóta őriz, belül már voltaképpen megölte őt. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Robbie Williams még mindig tudja, mitől döglik a légy

szeptember 26., 10:49 Módosítva: 2016-09-27 16:54:33
1

Ezt pedig a kiváló erőnlétén túl alighanem a tigrises alsójának köszönheti.

Margaret Island, Mad Max, Belau - Milyen zenét hallgatnak a hazai celebek?

szeptember 26., 10:29 Módosítva: 2016-09-27 11:31:10
83

Azt már minimum a Pop, csajok, satöbbi óta tudjuk, hogy nem az a lényeg, hogy kik vagyunk, hanem hogy milyen zenéket szeretünk. Alapigazság az is, hogy elég sok mindent elárul egy emberről az is, hogy éppen milyen kedvencei vannak a YouTube csatornáján vagy milyen számokat csillagoz be az iTunes vagy a Spotify-fiókjában.

Úgy döntöttünk, megkérdezzük ezügyben a hazai celebeket is, és szerencsére kevesen titkolóznak ezügyben, Jöjjön tehát

Celeb Playlist

első része.

Celeb playlist, vol. 1.
Celeb playlist, vol. 1.
Távolról sincs vége, olvasson még

Végre bizonyíték van rá, hogy Julia Roberts családja tökéletes

szeptember 26., 09:46 Módosítva: 2016-09-27 16:54:28
8

Pedig 14 év házasság után is töretlen lelkesedéssel szeretik egymást operatőr férjével.

Végre bizonyíték van rá, hogy Julia Roberts családja tökéletes

Hírek tojásrántotta mellé: Pumped Gabo a médiában szeretne elhelyezkedni

szeptember 26., 08:35 Módosítva: 2016-09-27 11:31:09
10

Ismét összeszedtük önöknek azokat a híreket, amelyekkel ma reggel mi is szembesültünk a lapokból. 

Ilyen például az a tény, amiről a Bors számolt be, miszerint Pumped Gabo májusban fog érettségizni, majd főiskolára menne, hogy később a médiában helyezkedhessen el

Nem feltétlenül műsorvezetőként, mert őket csak egy ideig foglalkoztatják, én viszont a vágást, az operatőri munkát is meg akarom tanulni, hogy később hasznosíthassam. Beszédtanárhoz is járok majd

 - mondta el a lapnak. 

Távolról sincs vége, olvasson még

VV8: A nézők nem bírják az ordítva káromkodást, hazaküldték Dinát

szeptember 25., 21:47 Módosítva: 2016-09-27 11:31:10
104

Megtartották a Való világ 8 második párbaját, amiben a kiválasztott Dina és az általa kihívott Dávid ültek be a stúdióba egymással kiabálni.

A közönség végül úgy döntött, hogy elege van a teli szájjal ordibálásból, és Dinát küldték haza, Dávid pedig mehetett vissza a villába.

Dina egyébként már egy héttel korábban is hazamehetett volna, miután megütötte Tivy-t , csak társai jóindulatán múlt, hogy tette nem járt következményekkel.

Ezen kívül csupán ennyi történt még:
  • Evelin a múltkor fogadásból majdnem lefeküdt Lórival, most pedig szintén fogadásból smárolt Somával, majd éjszaka a paplan alatt folytatták a dolgot.
  • Tivy pedig Dávidnál próbálkozott be azzal, hogy "vegye le róla" Zseraldint. Ezek szerint már nem kell neki a lány, akinek egy héttel ezelőtt még esemény utáni tablettát kellett kérnie egy Tivy-vel eltöltött éjszaka után.

 

Távolról sincs vége, olvasson még

Majka bokáig benedvesedett a fiatal Korda Györgytől

szeptember 25., 21:36 Módosítva: 2016-09-27 11:31:08
5

A Sztárban Sztár úgy van bejegyezve, mint az ország legnagyobb és legszórakoztatóbb házibulija. Na, nem egy sima szombat esti összeröffenés, hanem egy igazi, tematikus, "Öltözzünk be ennek mag annak" típusú őrület. Ezért nem világos annyira a műsort megnyitó közös playback parádé, de aztán beindult a bugi. 

Zsűri is bemelegített egy Liptai Claudiának címzett kis poénnal, hogy a pasik műtős maszkot felvéve nyugtatták, semmi gond nem lesz, ha elfolyik a magzatvíz, mert a Hajós-Bereczki-Majoros trió élő adásban levezeti a szülést, ha arról van szó. Kozma Orsi után Nagy Adri érkezett meg mint Eminem, amitől talán Majka félt a legjobban, hogy egy az egyben megpocsékolja az eredeti dalt, a Without Me-t. Végül az előadás szinte tökéletesre sikeredett, és a zsűri is élvezettel véleményezte a látottakat.

IMG 0001.PNG
Fotó: TV2

Rá kellett jönnöm, hogy Eminem itt úgy néz ki, mint a tinédzser Bereczki Zoli.

- hangzott el.

Én csak azt üzenném a szerkesztőknek, hogy nézzenek egy kis felnőtt filmet, mert igen sok itt az ágyjelenet a produkciókban! 

- mondta Bereczki Zoltán, aki ilyen fejet vágott Nagy Adri performansza alatt.

IMG 0002.PNG
Fotó: TV2

Ezt követően jött csak Kocsis Tibor, mint Demjén Ferenc.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ki volt eddig a VV legjobb műsorvezetője?

szeptember 25., 18:26 Módosítva: 2016-09-26 16:56:01
26

Egy valóságshow műsorvezetőjének lenni nem is annyira könnyű feladat: egyszerre kell szórakoztatónak, kedvesnek és viccesnek lenni, miközben informálni is kell a nézőket a Villa aktuális történéseiről, és valahogy azt is tálalni kell a nagyközönségnek, ha valaki mondjuk helikopterezett vagy éppen teljesen kiborult egy villalakó miatt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Palvin Barbara kombinéban lett a Hollywood-i celebek egyike

szeptember 25., 18:02 Módosítva: 2016-09-27 11:31:07
29

A magyar modell is ott volt a Teen Vogue eseményén.

Irina Shayk és Gigi Hadid visszahozták a kőkemény 90-es éveket

szeptember 25., 16:48 Módosítva: 2016-09-26 16:56:00
13

Készüljön fel lelkileg, mert ez lesz a divat jövő tavasszal és nyáron!