Bréking! Osvárt Andrea újra szingli

2014.08.23. 09:20 -

Osvárt Andrea és pasija szakítottak, pedig a színésznő a férfi miatt költözött haza Olaszországból még másfél évvel ezelőtt – írja a Blikk.

Osvárt a lapnak megerősítette a hírt, miszerint szakítottak, de az okot már nem árulta el. A lap viszont arra tippel, hogy a nem szakmabeli párja nem igazán tudta tolerálni Osvárt életvitelét. Mármint hogy sok olyan munkája van, ami miatt utazgatnia kell, és így kevés időt töltöttek együtt.

Transznemű modellel lógott Jared Leto

2014.08.22. 21:48 -

Hogy pontosan mennyi időt töltöttek együtt és az alatt mit csináltak, nem tudni, de az biztos, hogy pár napja a korábban androgün, év eleje óta azonban már transznemű nőként élő Andreja Pejic szerb modellel lógott együtt az esztétikusabb felsőtestre szert tevő színész. Ha pedig már transzneműség: az Arquette-színészdiasztia tagja, Alexis Arquette (született Robert Arquette) egy augusztusi interjúban azt mondta, megvolt neki Jared Leto – még a nemi általakító műtéte előtt. A Frontiersla.com arra kérte, áruljon el egy titkot, és hát ez volt az. Meg az is, hogy Jared Leto farka nemcsak kemény, hanem olyan, mint a ókori római praetorianus gárda tagjainak sisakja.

18+ Pezsgős poharat formáztak Kate Moss melléből

2014.08.22. 21:05 -

Nagyon snassznak érezhette a tortát a londoni 34 étterem tulajdonosa, amikor úgy döntött: olyan pezsgős poharat készíttet egy művésszel Kate Moss 40. születésnapjára (januárban volt), ami a modell bal mellének formáját viseli, írja a Factodesign.com. A gravírozásában art deco jegyeket magán viselő pezsgős poharat Jane McFadden Freud brit művész készítette el, és a 34 mellett további klubokban, például a The Ivy Clubban, a The Daphne's-ban és a Scott's-ban is ihatnak majd belőle ősztől, közölte az Independent. Kate Moss meg persze rendkívül boldog, hogy részt vehetett a projektben. A pohárért ide kattintsanak, lejjebb görgetve pedig megnézhetik, miről mintázták.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kajakos mellett csapott le farkával a bálna

2014.08.22. 20:22 -

Bár még júliusban tölötték fel, a Huffinton Post csak most figyelt fel az alábbi videóra, amin az látható, milyne közel került egy hosszúszárnyú bálnához egy kajakos, amikor Kalforniában, a Monterey-öbölben evezett. Alig vették csak észre a kajakozók a feléjük úszó bálnát, az pillanatok alatt melléjük ért, kiemelte farkát a vízből, és csapott vele egyet. „Elsőre cseppet sem volt ijesztő, de teljesen elképedtem, amikor láttam, hogy épp mellém úszik. Talán ennek elkelne egy kontaktlencse" – írta a videó alá az egyik kajakos, Cimeron Morrissey. Nem ő, illetve barátai az elsők, akik ilyen közel kerültek egy bálnához: egy férfi és lánya Argentína partjainál találkoztak össze két északi simabálnával, egyikükkicsit ki is emelte őket a vízből.

Címkék:

Van Damme lánya elképesztően dögös

2014.08.22. 19:44 -

A jótékonyság mellett más pozitív hozadéka is van a jegesvizes kihívásnak: ennek köszönhető ugyanis, hogy Jean-Claude Van Damme 23 éves lánya, Bianca Bree bikinire vetkőzve mutatta meg, mennyire vonzó teste van. A belga-amerikai származású színésznő a Gyilkos játékok és A törvény erejével c. filmekben is feltűnt már, mindkettőben játszott az apja is. Azért, ha megnéznék, hogy öntik le vízzel, ide kattintsanak.

Címkék:

Justin Bieber járdán randalírozott egy háromkerekűvel

2014.08.22. 19:05 -

Már meg is van, miért viselt bukósisakot az egyik Los Angeles-i bevásárlóközpontban Justin Bieber csütörtökön: hát mert aznap egy háromkerekű Can-Am Spyder Roadsterrel száguldozott Beverly Hillsben. Amikor pirosat kapott vagy épp lelassult a forgalom, gondolt egyet, és felgurult a járdára – majdnem el is ütött valakit. Bieber mindenesetre eléggé élvezte a vezetést, hát még, hogy zenét is tudott hallgatni közben. A TMZ-nek videója is van a történtekről, itt nézhetik meg.

Ez a Hófehérke volt túl szexi?

2014.08.22. 18:36 -

Eddig nem tudtunk róla, de az 1937-es, klasszikussá vált Disney-Hóheférkének volt egy előzménye. A figurát 1935-ben már megrajzolta egy animátorcsapat – ugyanazok, akik Betty Boopot alkották –, csak a végeredményt túl kihívónak minősítették a Disney-nél, úgyhogy repült a kukába. Az egész szomorú történetet megnézheti-elolvashatja galériánkban, amelyben azt is bizonyítjuk, hogy a végül megvalósult rajzfilmben is mekkora ribi lett Hófehérke. A mesei logikában persze minden rendben van, de ha ezzel sem ért egyet, nyugalom, már azt is megírták.

Na, milyen volt az eredeti?

VV Aurelio jegesvizezésre hívta ki Orbán Viktort

2014.08.22. 18:32 -

A Való világ 6 győztese, VV Aurelio is bevállalta az eredetileg jótékonysági céllal indult ice challenge bucketet, azaz a jegesvizes kihívást, aminek lényege, hogy az ember nyakon önti vagy önteti magát egy vödör jeges vízzel, majd kihív másik három embert. Annál azonban, hogy VV Aurelio is csurom víz lett, sokkal jobb az, hogy kiket hívott ki: a helikopterező volt valóvilágos gondolt egy nagyot, és Orbán Viktort, Gyurcsány Ferencet, valamint Ganxsta Zoleet nevezte meg a Facebookra feltöltött felvételen. A videójáért ide kattintsanak!

Megható temetésen vettek búcsút Bajor Imrétől

2014.08.22. 17:55 -

Több százan kísérték utolsó útjára pénteken délután Bajor Imrét; a színészt a budapesti Farkasréti temető művészparcellájában helyezték nyugalomra. Temetése saját, Ha egyszer búcsúzom című dalával indult, a szertartáson beszédet mondott Kerényi Miklós Gábor, az Operettszínház igazgatója és Hernádi Judit, verset mondott Gáti Oszkár, és néhány szóban búcsúztak tőle gyászoló gyermekei – lánya könnyekkel küszködött édesapjához intézett szavai közben. Az agydaganatban 57 évesen elhunyt színész megható, polgári búcsúztatásán számtalan kollégája, barátja lerótta tiszteletét: Havas Henrik, Gálvölgyi János, Oroszlán Szonja, Farkasházy Tivadar, Heilig Gábor, Oszvald Marika, Ihos József, Sas József is meggyászolta Bajor Imrét, Verebes Istvánt azonban nem látták a jelenlévők.

A Karinthy-gyűrűs színész és humorista augusztus 6-án reggel, súlyos, rákos betegség után egy budapesti kórházban hunyt el. Betegségének hírét februárban erősítette meg a színész felesége, Bajor Ildikó. 

Címkék:

Ez a nő többé nem tud ugyanúgy nézni az Eiffel-toronyra

2014.08.22. 17:12 -

A fenti képen Lisa Dingley, és alighanem viszontagságos életet élő partnere, Phillip Morgan látható. A brit nő és szerelme Dingley harminckettedik születésnapját megünnepelendő utaztak el Párizsba, de amit ott láttak, az örökre megváltoztatta a turistalátványosságok iránti viszonyát: halálfejet vélt felfedezni az Eiffel-tornyon, miután éjszaka lefotózta. Nézze meg a Rémisztő Fotót a galériában!

Jake Gyllenhaal ijesztően vékonyra fogyott

2014.08.22. 16:50 -

Nagyon sovány, már-már beesett az amerikai színész arca a Nightcrawler c. krimi legújabb trailerében, talán még annál is jobban, mint ahogy a forgatások idején, 2013 októberében látni lehetett a 33 éves Gyllenhaalt, írja a Just Jared. A híresség a filmben egyébként egy Lou Bloom nevű férfit alakít, aki megpróbál betörni a katasztrófatévézés világába úgy, hogy a rendőrség rádióját figyeli és felvételeket készít tragédiákról. Nem ez az első eset, hogy Gyllenhaal drasztikusan változtat a külsején egy szerep kedvéért: a Prince of Persia kedvéért például nagyon megizmosodott. A Nightcrawlert októberben mutatják be Amerikában.

Maitland Ward mellei köztünk élnek

2014.08.22. 16:37 -

Sokszor írtunk már Maitland Ward dzs-kategóriás színésznőről, és az sosem a kiváló alakításai, vagy a fantasztikus filmjei miatt volt. Augusztus 21-én a Sharknado második részének Los Angeles-i premierjén jelent meg, mint azt például a kezében tartott cápafiguráról, vagy a habszivacs láncfűrész feliratáról sejthetik. De úgyse arra fognak figyelni, nézzék is meg galériánkat.

Kiakadtak a barcelonaiak a pucér olasz turistákon

2014.08.22. 16:24 -

Három olasz turista következmények nélküli meztelenkedésével telt be a pohár Barcelona lakóinál, és a múlt hét pénteki randalírozás után több százan követelték a hatóságoktól, hogy lépjenek fel a részeg turistákkal szemben, írja a The Guardian. „Itt bármit megtehetnek a turisták" – nyilatkozta az El Paisnak egy helyi fotós, Vincens Forner, aki megörökítette múlt hét pénteken a három pucér turistát La Barceloneta városrészben. Az olasz férfiak mintegy három órán keresztül mászkáltak meztelenül az utcán, még egy boltba is bementek így – a helyiek meg megrökönyödve nézték a jelenetet. 

Barcelonában az elmúlt években egyre nagyobb problémát jelentenek a turisták, számuk ugyanis rohamosan növekszik – míg 1990-ben még csak 1,7 millióan látogattak el a spanyol városba, addig 2012-ben már 7,4 millióan utaztak oda. A helyieknek alapvetően nem lenne gondjuk a turistákkal, de a koszt, a zajt, a pucérkodást és a részegeket nem bírják. Úgy tűnik, hogy a tüntetéseknek lesz némi eredménye, szerdán ugyanis Mercé Homs városi tanácsos azt mondta: a hatóság alkalmazni fogja a zéró tolerancia elvét a vállahatatlanul viselkedőkkel szemben, és biztosította a lakókat arról, hogy szeptemberben leül beszélni az illetékesekkel a kialakult helyzetről, illetve a megoldásról.

Pete Wentzék Szent Lászlónak nevezték el a fiukat

2014.08.22. 15:54 -

Ashlee Simpson volt férje ismét apa lett, 25 éves modell barátnője, Meagan Camper szerdán adott életet fiuknak, írja a People magazin. Persze, mindenki jól van, de nem is ez az igazán érdekes, hanem az, hogy hogy hívják a fiút: a gyerek a Saint Lazslo, azaz Szent László (tudják, Árpád-házi magyar király) nevet kapta szüleitől. A Fall Out Boy tagjának már van egy fia korábbi házasságából, Ashlee Simpsontól, természetesen az ötéves Bronx is teljesen odavan, hogy nagytesó lehet.

Címkék:

Sarka Kata behéliumozva, egérhangon énekelt

2014.08.22. 15:30 -

Néhány napja Balatonföldváron ünnepelték Sarka Katáék fiuk, Hajdú Dávid negyedik születésnapját, állt is a bál Szabó Zsófi Facebookján, hogy a gyereknek több (!!!) tortája is volt egynél, mert hát mi ez már. Na de mondunk ennél durvábbat: nemcsak több torta volt, hanem több lufi (!!!) is, szerencsére Sarka Kata és a gyerek keresztanyja, Szabó Zsófi megtalálták a módját, hogyan használják okosan. Héliumot szívtak. 

Szabó Zsófi héliumhangja pedig ilyen:

Metróállomáson rángatta végig mobilfüggő pasiját egy nő

2014.08.22. 15:05 -

Annyira bedühödött egy kínai nő azon, hogy a pasija nem hajlandó letenni a mobiltelefonját, hogy körülbelül tíz méteren keresztül rángatta, húzta a férfit a telefonnál fogva egy pekingi metróállomás padlóján, írja az Apple Daily. Az utasok által rögzített felvételen látszik, amint a nő egy szerelvényre is felcibálja a férfit, miközben azt majdnem odacsukja az ajtó. A Shanghaiist.com cikke szerint a fiatal nő teljesen kivan már attól, hogy pasija valósággal függ a telefonjától, nem mellesleg pedig egyáltalán nem dolgozik. A videón állítólag épp azt magyarázza, hogy keressen már végre munkát, és szerezzen némi pénzt. 

Morgan Freeman a puncitól fiatalos

2014.08.22. 14:30 -

Végre megkérdezték a 77 éves Morgan Freemant, hogy ebben a korban mégis hogy tud ilyen fiatalos és laza maradni? A válasz meglepően egyszerű volt: "Punci. Ha eleget kapsz belőle, fiatal maradsz. Az attitűd a lényeg. Ha az ellenkező nem tagjai azt mondják, hogy szexi vagy, és be is bizonyítják, soha nem leszel öreg" – hangzott az életre szóló jótanács Freemantől, aki még azt is hozzátette, hogy nem szabad túlzottan üldözni a puncit, mert ez magától jön. Ha esetleg nem tudta volna.

Címkék:

Eva Longoria gyárilag összevérzett nadrágot vett fel

2014.08.22. 13:54 -

Tényleg nehezen tudjuk hova tenni azt a nagyszerű viseletet, amit Eva Longoria választott egy hollywoodi bulizás során szerdán. A színésznő nadrágja konkrétan olyan, mintha óriási vérfoltok éktelenkednének rajta, ráadásul mindezt a stratégiailag fontos helyekre sikerült felrakni. Vajon mi lehet a háttérben? Baráti szívatás? Ízlésficam? Aljas újságírók? A Denveri Musztángok bajnokcsapata? A választ talán soha nem tudjuk meg, de a képek szerencsére örökké felvetik már a kérdést.

50 Cent jótékonykodik, ha Harry Pottert olvasnak

2014.08.22. 13:13 -

Úgy tűnik, 50 Centet nem hozta különösebben lázba az interneten épp végigsöprő vizesvödrös kihívás, de azért neki is van kihívása: a rapper a bokszoló Floyd Mayweather cimborájának üzente, hogy ha elolvassa a Harry Potter első részét egyhuzamban, megszakítás nélkül, akkor az általa kiválasztott szervezetnek ajándékoz 750000 dollárt, azaz úgy 177 millió forintot. A kihívásra még nem érkezett válasz, de mi Mayweather helyében nem vacakolnánk, pláne mivel 50 Cent elég marconán hívta ki Instagramon.

Címkék:

Őrület, Tóth Gabi megint tetováltat

2014.08.22. 12:29 -

Tóth Gabiról ugyebár tudjuk, hogy amellett, hogy a komoly szakmai sikerei miatt szingliként veszi fel a harcot a világ kihívásaival, elég rebellis típus is. Most például Facebookon osztotta meg, hogy már megint tetoválást csináltat magára. Az ábrát még nem ismertette, de a dereka fölött díszelgő stíluskirályság és a korábban már rávarratott hangjegy után csak és kizárólag valami nagyon mély, az énekesnő jellemét tökéletesen tükröző mintára tudunk gondolni. Stay tuned!

Kim Kardashian vadul kínozza magát

2014.08.22. 11:44 -

Azt ugye tudjuk, hogy Kim Kardashiannek legendás méretű segge van, és úgy általában sem a nádszálvékony formáiról híres a főállású semmittevő, de eddig azt hittük, ezzel ő is elégedett. Kardashian viszont most az edzőteremből osztott meg magáról egy képet, amin fűzőt hord. Ezáltal tényleg elképesztően hülyén néz ki: a feneke kicsit a darazsakhoz hasonló módon különül el a többi, már összeszorított részeitől. Talán nem is készült még róla ennyire előnytelen kép.

Tamara Ecclestone tökéletes testű anya

2014.08.22. 10:54 -

Kevesebb, mint fél éve szülte meg első gyerekét Bernie Ecclestone Forma1-guru lánya, Tamara Ecclestone, de már egy ideje nyugodtan büszkélkedhet azzal, hogy semmit sem rontott testén a szülés. Most például a csecsemővel közösen lazult egyet egy medencénél, ahol jó strandoló módjára bikinit viselt, ezáltal pedig láthatóvá vált a gyakorlatilag tökéletes teste. Nézze meg a galériát, hamarosan megtekintheti takaró gyermek nélkül is!

Seggpéntekezzen Nicki Minaj és Coco T társaságában!

2014.08.22. 10:10 -

Nicki Minaj segge lassan tényleg a teljes internetet meghódítja: ezúttal egy rajongók által készített képet posztolt ki Instagramra, ami pókemberhez hasonló pózban ábrázolja az énekesnőt, természetesen akkorát pucsítva, hogy már megint csak egy segg marad meg az egészből. Úgy tűnik, ma ez a koncepció: Ice T becses neje, Coco T egészen hasonló ruhában mutatta be legendássá vált fenekét, úgyhogy a hajtás után azt is megtekintheti, bónuszként egy remek gifet Nicki Minajról, amin szintén leginkább a segge kap nagy hangsúlyt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Val Kilmer jobban néz ki póló nélkül, mint gondolná

2014.08.22. 09:32 -

Munkavédelmi maszkban pózolt az 54 éves Val Kilmer, és ezt a hatalmas bulit meg is osztotta Twitteren. Persze most nem is ez érdekes, hanem az, hogy a hatalmasra nőtt fejű színész milyen jól visszanyerte azt a súlyt, ami miatt már nem is olyan nehéz róla elhinni, hogy a kettővel ezelőtti évtizedben még szexszimbólumnak is csúfolták. Tapsoljuk is meg Val Kilmert!

Schwarzenegger exneje bepasizott

2014.08.22. 09:01 -

Ahogy Arnold Schwarzenegger, úgy exfelesége, Maria Shriver sem siette el a 2011-ben zátonyra futott házasságuk lezárását: a színészóriásból lett politikust, majd újra színészóriást csak pár hónapja látták először smárolni új nőjével, Shriver pedig még tovább húzva a dolgot csak most vallotta be, hogy új férfi van az életében. Shriver George Bush egykori tanácsadójával, Matthew Dowddal jött össze. "Csendben elkezdtek randizgatni az elmúlt pár hónapban" – mondta a Page Six egyik jól értesült informátora a született villantáskirálynő új kapcsolatáról.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 2108

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés