horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Sharon Stone 13 évvel fiatalabb pasival kavar

11 perce

Az 56 éves színésznő teljes erőbedobással élvezi az életet, és úgy tűnik, újra szerelmes.

Stone-t egy nála 13 évvel fiatalabb színész, David DeLuise társaságában fotózták le, és a pár egy pillanatig sem próbálta titkolni, hogy nagyon élvezik egymás társaságát, kézen fogva viháncoltak, és csókolóztak az utcán, írja a JustJared.

A 43 éves színész egyébként onnan lehet ismerős, hogy a Varázslók a Waverly helyből című sorozatban ő játszotta Selena Gomez apját. A szenvedélyes csókról készült fotóhoz kattintson ide.

Stephen Collins egy meztelen nő miatt molesztált

34 perce

Legalábbis így szól a színész legutóbbi, elég nevetséges magyarázkodása. Collins első alkalommal adott televíziós interjút a molesztálási üggyel kapcsolatban, írja a TMZ, és ebben mesél arról, hogy 10 és 15 éves kora között egy bizonyos nő folyamatosan meztelenül mutogatta magát neki.

A színész szerint ez az élmény eltorzította a tudatát, ezért nem gondolta, hogy amit ő tett a kislányokkal, az probléma.

Az interjúból sajnos nem derül ki, hogy ki volt a szóban forgó meztelenkedő hölgy, és az sem, hogy kényszerítette-e arra hogy hozzáérjen, így nem tudni, a kiskorú lányok fogdosását vajon miért nem érezte problémának, és miért gondolja, hogy ő nem pedofil.

A Willis lányok leghúzósabb képei instán

44 perce

Keményeket posztolt Demi Moore és Bruce Willis három lánya egész évben, Scoutot konkrétan ki is rúgták az instagramról.

Nem engedik Keresztes Ildikót az X-Faktorba

2 órája

Az énekesnő három évadon keresztül volt az RTL Klub tehetségkutatójának mentora, így érthető, hogy a finálé közeledtével az ő neve is felvetődött a vendégelőadók között. A konkurens csatorna azonban nem teszi lehetővé, hogy szerepeljen abban a műsorban, amelynek tulajdonképpen az újravirágzását köszönheti, írja a Blikk.

A TV2 arra hivatkozik, hogy az énekesnőt még mindig szerződés köti az egyébként már hetekkel ezelőtt véget ért Sztárban sztárhoz, ezért nem engedik, hogy duettet énekeljen Nagy Richárddal.

„Kicsinyesnek tartom a döntést, az RTL Klub ezekben az esetekben sokkal nagyvonalúbb. Mindenkinek teljesen világos, hogy Keresztes Ildikó egy független művész, hosszú ideje a pályán van, ráadásul bármit is tesz a TV2, ő televíziós szempontból mindig az X-Faktor mentora marad. Nyilvánvalóan azért esett rá a választásunk, mert előtte az X-Faktorban ült. Sajnálom, hogy nem engedték el Ildit, de ezt a kicsinyességet már megszokhattuk" – nyilatkozta a lapnak Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója.

„Furcsa, hogy az RTL Klub kicsinyességet emleget. Akiket mi szerettünk volna, hogy fellépjenek, vagy akárcsak látszódjanak a TV2 műsoraiban, nem engedték el hozzánk. Ha az RTL valóban nagyvonalú lenne, láthatták volna a nézők Tóth Gabit, ahogy drukkol a testvérének, vagy Vastag Csabát, ahogy az öccsével énekel a Sztárban sztár színpadán. Ezek az RTL Klub döntése miatt hiúsultak meg. Érthető egyébként, hogy mindent megpróbálnak bevetni a nézettség érdekében" - reagált a Blikk megkeresésére a TV2 sajtóosztálya.

10 milliós kötbért kér Gáspár Győzőtől a Tv2

2 órája

A szabad szemmel is jól látható összeget azért kellene megfizetnie a kereskedelmi csatornának, mert szerződése ellenére videoüzenet formájában megjelent a konkurens RTL Klub képernyőjén, írja a Bors. Persze ha fizet, megkapja az Édes életért járó gázsiját, 2,8 millió forintot, így a nettó büntetés valójában 7,2 millió forint. Gáspár Győzőt persze így is padlóra küldte a hír.

„Sokkoló! Sokkoló ez az egész!" – nyilatkozta a lapnak. „Azért dolgoztam, hogy én fizessek? Szomorú ez az egész, na­gyon szomorú. És nem csak a követelés, elsősorban az, hogy azok az emberek, akikkel egy hajóban eveztünk, a telefont nem veszik fel nekem. Szóba nem állnak az emberrel, csak küldik, küldik a leveleiket. Pedig lehetne velem beszélni, akár még fizetnék is, ha bebizonyítaná bárki, hogy jogos a követelés. De ehhez tisztázni kellene, miért és hogyan kerülhettem képernyőre az RTL-en. Ebben sem segít senki. Pedig nem kérek sokat, csak ke­zel­je­nek úgy, mint Berki Krisztiánt!"

A showman azt állítja, semmilyen hozzájárulást nem adott, hogy videóüzenet formájában képernyőre kerüljön a Celeb vagyok, ments ki innen adásában, és a szóban forgó felvételt Virágtól csalták ki a műsor készítői.

Gáspár Győző megszegte a TV2-vel kötött szerződését, a csatorna ezért érvényesíteni fogja az erre az esetre vonatkozó kitételeket. Ennek részleteiről nem adhatunk tájékoztatást, ez a szerződő felekre tartozik – közölte csatorna sajtóosztálya a lappal.

VV7 - Fanninak már a csúnyája is ráncos a szolitól

tegnap, 22:53

Akár le is zárhatnám a Való világ 7 péntek esti összefoglalóját Fannika aranyat érő mondataival:

Engem a szoli úgy öregít! Már tiszta ráncos a nunim is!

Screen Shot 2014-12-19 at 22.33.19.png

De ezen túl is történt egy kevés érdekesség.

Például az, hogy a villa legostobább játékosának, vagyis Fanninak a kúrópartnere, Dennis konkrétan stricinek érzi magát, mivel a lányra ráparancsolt, hogy menjen rá Ádámra, és szerezzen tőle információt. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Hobbitpornót csinálna Orlando Bloom

tegnap, 20:42

Valószínűleg nem komolyan mondta, de azért elég jópofa öteltet dobott be a Hobbit harmadik részében valószínűleg utoljára tündebőrbe bújt Orlando Bloom: a színész szerint remek lenne egy hobbitokról szóló pornófilm. "Az agresszív és szexrajongó tündék végigmehetnének egész Középföldén, jó mocskosan" – tréfálkozott az idén elvált színész.

Avicii szakított nőjével

tegnap, 19:29

A svédek egyik kedvenc laptopnyomkodója, Avicii hivatalosan is bejelentette, hogy újra elérhető lesz a lányok számára, miután 25 évesen szakított barátnőjével, Raquel Bettencourttal – írja a Femalefirst. A dj állítólag azokat a pénzeket is visszaköveteli, amiket barátnője egészségközpontjába ölt bele, ő pedig elugrott Mexikóba kicsit búfelejteni. Nehéz élet ez, na.

Bár gyerekeket moleszált, Camden atya nem pedofil

tegnap, 18:27

Nem elég, hogy a Hetedik mennyországból ismert Stephen Collins valószínűleg megússze azt, hogy több gyereket is bevallottan molesztált, a színész szerint ő nem is pedofil igazából. "Ha valóban pedofil lennék, sokkal többször megismételtem volna ezt, mint ahányszor megtettem" – adta a TMZ-nek az egészen lehengerlő magyarázatot. Stephen Collinsról idén szivárogtatta ki exfelesége, hogy beteg dolgokat művelt. A férfi egy a felvételen bevallotta terapeutájának, hogy még az első felesége 11 éves rokonát is molesztálta, amit 13 éves koráig többször is megismételt. "Volt olyan, hogy megfogtam a kezét, és a péniszemre tettem" – hangzik el a felvételen a beismerés.

Ismétlődnek a karakterek a villában

tegnap, 18:13

Ön is észrevette, hogy egy csomó hasonlóság van a mostani villalakók és a korábbiak között? Ha még nem esett volna le, íme öt-öt szereplő, ezek az ikertornyok akár testvérek is lehetnének. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Angelina Jolie lusta a karácsonyhoz

tegnap, 17:41

Nagyon úgy tűnik, hogy Angelina Jolie a színészkarrierje vége után sem szán magának klasszikus családanya szerepet: "Otthon senki nem várja el tőlem, hogy karácsonyi menüt süssek az ünnepekre. Nincs türelmem ehhez. Néha elkezdtem, de utána azon kapom magam rajta, hogy a gyerekekkel játszom kint" – árulta el ezt az őrült izgalmas infót Jolie. Abba nem avatta be a Femalefirstöt, hogy honnan szereznek ételt karácsonyra.

Ilyenek lennének a híres képek kardashianosítva

tegnap, 16:51

Kardashian most nem a seggével, hanem a photoshop-tudásával robbantott, mikor szelfijéről levágta saját lányát, akinek be volt csukva a szeme. Kardashian viszont annyira BEÉREZTE a csodás külsejét a fotón, hogy nem volt szíve nem posztolni azt instagramjára.

De milyenek lennének a világ leghíresebb képei, ha a rajtuk szereplők közül legalább az egyik úgy gondolkozott volna, mint Kardashian?

1.

Katalin hercegné Vilmos herceg nélkül az eljegyzési fotón

PRINCE-WILLIAM-KATE-MIDDLETON-OFFICIAL-ENGAGEMENT- C
Távolról sincs vége, olvasson még

Mads Mikkelsen iszonyatosan betegfejű csóka a Hannibal forgatásán

tegnap, 16:48

 A Hannibal harmadik évadát forgatják éppen Olaszországban, hogy pontosan kikkel, azt spoiler lenne elmondani  – elvégre úgy van vége a második évadnak, hogy Hannibal sok főszereplőt megöl. Az olaszországi forgatáson készült képeken látszik, hogy nem véletlen, hogy a zseniális, és a civilben iszonyatosan sármos Mads Mikkelsen játssza Hannibal Lectert a sorozatban. Kijelenthetjük, hogy Anthony Hopkins a nyomába se ér, ha ijesztő arcról van szó – művér ide vagy oda, a tekintetét épeszű ember kerülné.

Cameron Diazt eljegyezték

tegnap, 16:40

Ha lehet hinni a Just Jarednek, Cameron Diaz 42 évesen férjhez mehet: a színésznőt a hírek szerint a nála hét évvel fiatalabb pasija, Benji Madden jegyezte el. A Magyarországon is többször fellépett Good Charlotte zenésze állítólag nagyon komolyan gondolja a dolgokat. "Mindenki azt hiszi, hogy hülyesége, hiszen Benji könnyen lesz szerelmes bárkibe, de ez most más. Mindketten nagyon boldogok a másikkal" – mondta az újságnak a pár egyik természetesen nagyon közeli ismerőse.

Wolf Kati rakott krumpli megbolondítva

tegnap, 16:24

Keretes címe

Múltkor azt hittük, a Story és a Best összes dolgozója szabira ment, és csak a Hot! készül a karácsonyra, de nem: ezek a lapok most hozták össze a dupla lapszámot.

Eddigi szemléinket itt olvashatja.

Best

Szellő Istvánnak „nincs könnyű feladata, hiszen az ötéves ikrek, Manna és Alen – akiket először a Bestnek mutat meg – bizony komoly feladat elé állítják”. Reméljük, más azért már látta a gyerekeket. 

Hegyi Barbara: „sokféle identitású családunkba már tényleg csak Zorán hiányzott a maga szerbségével. Ma már annyira kiműveltük magunkat, hogy talán jobban ismerjük a szertartások menetét és a hagyományos menüt, mint ő maga, aki miatt bevállaltuk az egész pravoszláv macerát”.

Udvaros Dorottya egyszer megpróbált glettelni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Rita Ora újra szingli

tegnap, 15:39

Calvin Harris után a rapper Ricky Hillt is dobta Rita Ora, ráadásul nem is akármilyen indokkal: az énekesnő fél év után jött rá, hogy egyszerűen annyira elfoglalt, hogy nincs ideje kapcsolatra – írja a Femalefirst. "Bármennyire is szerette Rickyt, jelenleg a karrierje az első az életében. A lemezén dolgozik egy hónapja folyamatosan, a magánélet most másodlagos" – mondta egy különösen jól értesült forrás. Természetesen barátok maradnak, hiszen mindig így indul.

Kivetette hatalmas műmelleit, hogy rendőr lehessen

tegnap, 15:34

Az egykori modell annak idején úgy érezte, hogy túl lapos, és önbecsülésén csak az segíthet, ha a lehető legnagyobb méretű implantátumokat rakatja be magának, bármi áron. Le is perkált érte 3700 fontot (kb. másfélmillió forintot), ám hamar rájött, hogy nem nagyon tud mit kezdeni óriási melleivel. A Mirror korábban azt írta, hogy Hannah Sadowska a műtét után inkább tervezett magának saját sportmelltartót, mert képtelen volt mozogni az új cicikkel. 

Nemrég azonban kriminalisztikát kezdett tanulni  a Glynd'r Egyetemen Wrexham-ben, és a szőkeségnek hamar leesett, hogy nem fogják túlzottan komolyan venni rendőrszerkóban ekkora dudákkal. 

„Ha megjelenek valahol, csak a mellemet nézik. Mintha a mellem lennék én. Ebből nem kérek többet, hiba volt a plasztikai műtét” – nyilatkozta a Mirrornak, miután kivetette a giga implantátumokat a testéből. 

Rendőregyenruhában akkora mellekkel nem vettek volna komolyan, szerintem inkább sztipríztáncosnak néztek volna. És különben is, hogy tudtam volna a földre teperni így egy bűnözőt?”– tette fel az igazán fontos kérdést. 

Sadowska kisasszony egyébként fontos következtetésre jutott, és jótanáccsal is szolgál azoknak a lányoknak, akik a mellműtéten gondolkoznak: 

„Inkább vegyetek az operáció árából luxuskocsit, költsetek fodrászra, ruhákra, kondibérletre, de ne csináltassatok ilyen hatalmas műmelleket”– tanácsolta nőtársainak. 

Carmen Electra bemutatta a világ legkevésbé szexi rúdtáncgyakorlatát

tegnap, 15:21

Valamiért szakasztott úgy nézett ki közben, mint aki általában útszéli motelekben szokott felszolgálni rossz minőségű alkoholt kamionosoknak.

Monica Bellucci egy átlagos napon is nagyon jól néz ki

tegnap, 14:47

Monica Bellucci idén lett 50 éves, de 15 évet simán letagadhatna a korából. Akkor  megmutattuk milyen jól néz ki, most viszont azt is láthatja, hogy a színésznő a hétköznapokban is nagyon szép. Bellucci csak vásárolgatni indult, de akár fotózásra is mehetne. Nézze meg a galériában!

Nézze meg az énekesnőt, aki állandóan fél!

tegnap, 14:39

Ariana Grande tényleg úgy néz ki, mint aki szellemet lát. De állandóan. Szörnyű lehet így élni.

Nicki Minaj expasija öngyilkos akart lenni

tegnap, 14:23

Az extrém seggrázásról híres Nicki Minaj, nemrég ugye azt mondta, hogy ő azt csinál, amit akar. Bizonyára ezt már akkor is így gondolta, mikor kidobta pasiját, akivel 12 évet töltöttek együtt. Safaree Samuels elmondta, hogy őt annyira megviselte a szakítás, hogy nagyon komolyan megfordult a fejében az öngyilkosság gondolata. A szakítás után napokat töltött füvezéssel és nyíltan beszélt az öngyilkosságról. A férfit már pszichológushoz is elküldték a barátai, gyógyszert is kapott, amitől állítása szerint csak még érzékenyebb lett. Samuels az egész miatt Minaj állítólagos új pasiját, Meek Millst okolja, a férfi szerint ugyanis ő beszélte tele az énekesnő fejét hülyeségekkel. 

Zooey Deschanel tönkretett egy lovat

tegnap, 14:01

A színésznő nagyon szereti a lovakat és gyakran vesz részt versenyeken is.  2013-ban bérelt egy lovat, amit olyan állapotban adott vissza, hogy a tulajdonos most perel. A 13 ezer dollárért, azaz nagyjából 3,3 millió forintért bérelt csődör állítólag sérülten és teljesen használhatatlan állapotban került vissza a tulajdonoshoz, aki most szeretné behajtani a kezelések költségét a színésznőn. Patty Parker, a Literati nevű ló tulaja kiemelte, hogy a bérleti szerződés nagyon komoly kitételeket tartalmazott. Szerepelt benne például, hogy egy héten nem lehet háromnál több ugrató órája a lóval. Mivel ezeket nem tartotta be a színésznő, most neki kellene viselnie a ló kezelésének költségeit.

Kardashian megint kettétörte az internetet

tegnap, 13:16

Kim Kardashian nélkül nem múlhat el hét. És bár a celebnő most nem a csupasz puncijával, de ismét kettétörte a netet, méghozzá azzal, hogy lányát levágta egy instagramra posztolt fotóról.

10860195 1580810015465755 187084445 n
Fotó: instagram.com

Mint mondta azért, mert

beérezte, hogy mennyire dögös volt a képen.

És különbenis, lánya szeme csukva volt, azt meg ugye ciki lett volna posztolni. Ironikusan még azt is hozzátette, hogy életben maradhat-e azok után, hogy ezt tette.

Az internet pedig – miután kiháborogta magát –, azóta rajta röhög, és hirtelen mindenki elkezdte

BEÉREZNI,

hogy milyen jól néz ki a szelfin, amiről a többi szereplőt inkább levágja, mert csukva van a szemük.

Távolról sincs vége, olvasson még

A macska, aki nem érti a jeget, de a halat megfogná

tegnap, 13:07

Péntek délután munka helyett nézegesse kicsit  a nem túl okos macskát, aki egy befagyott kerti tavon üldözi a halakat. A jég miatt persze nem tudja őket elkapni, de azért kitartóan próbálkozik. 

Jessica Alba így fokozza a fokozhatatlant

tegnap, 12:38

A kétgyermekes színésznő testének tökéletessége eddig sem volt titok, sőt, módszereit sem rejtegeti, amelyekkel genetikai adottságait látványosan kimaxolja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kim Kardashian most aztán nagyon eltakarta a seggét

tegnap, 12:33

Kim Kardashian nemrég azt mondta, hogy kisebb feneket szeretne. Hiába, hogy pont az tette híressé, hogy nem éppen kicsi a hátsója, és az sem érdekli, hogy még egy férfi is átoperáltatta magát, hogy hasonlítson rá.  Talán pont ezen dolgozott tegnap az edzőteremben, ahova úgy érkezett, hogy a derekára kötötte a pulóverét, azzal takarva a fenekét. Ugye hogy így már szinte nem is látszik, hogy egyáltalán van feneke Kardashiannak?  A galériában meg is mutatjuk a láthatatlan segget. 

Ruha nélkül karácsonyozik Maitland Ward

tegnap, 12:03

Maitland Ward arról híres, hogy ő egy olyan színésznő, akinek nincsennek nagyon szerepei, viszont szívesen mutogatja a melleit. Gyakorlatilag állandóan. Láttuk már képregényes ribiként, edzés közben, sőt állítólag végre filmje is lesz, de most éppen karácsonyozik. Természetesen ezek a fotók sem szólnak másról, mint a melleiről. Úgyhogy mutatjuk is a galériában. Figyeljék a kutyája arcát!

Mutatunk egy boldog celebpárt

tegnap, 11:37

Goldie Hawn és Kurt Russell Aspenbe mentek az ünnepekre, előtte vásárolgattak kicsit, és közben nagyon cukik. A két színész kéz a kézben, nevetgélve sétálgatott az utcán, egyáltalán nem érdekelte őket az sem, ha fotózták őket. A pár 1983 óta van együtt. 

Jennifer Aniston visszatért az étterembe, ahol pincérnő volt

tegnap, 11:02

Jennifer Aniston mielőtt világhíres színésznő lett, egy étteremben volt pincérnő. Ráadásul elmondása szerint nem is a legjobb. A minap fogta magát és visszatért oda, ahol annak idején kiszolgálta az embereket. A Jackson Hole Burgers, ahol egykoron dolgozott, Manhattan Upper West Side negyedében található és nagyjából két és fél évet húzott itt le a színésznő. Nemrég a Queen Latifah Showban mesélt volt munkahelyéről, sőt a volt főnökét is felhívták. Aniston elmondta, hogy nagyon imádta Kimot, a főnököt, aki mindig fenntartott neki egy helyet annak ellenére is, hogy nem volt éppen a pincérnők gyöngye. Elmondása szerint többször is ejtett hamburgereket a vendégek ölébe, de próbált mindig kedves lenni és cuki, így a vendégek a bénázásai ellenére is szerették.  Úgy látszik tényleg megérintette a nosztalgiázás, azért kereste fel most egy menü erejéig az éttermet.

Kiszivárgott Kim Dzsong Un halála az Interview-ból

tegnap, 10:25

Iszonyatosan pörög a hiszti az Észak-Koreától berezelt amerikai mozik miatt, amik nem tűzik műsorra az Interview című vígjátékot. A Telegraph szerint azonban a nem hivatalosan Kim Dzsong Unék által felbérelt hekkerek tovább bombázzák a Sonyt (az ő produktumuk a film), bár azt nem tudni, a filmből Kim halálának jelenetét ők szivárogtatták-e ki. Mindenestre már elérhető, itt megnézheti.

A jelenetben az látható, ahogy szuperlassítva becsapódik egy lövedék a Kimet szállító helikopterbe, majd fel is robban. Miközben szól Katy Perry Firework című dalának alternatív verziója, Kim lassan megsül. A filmet nem tudni, mikor nézhetjük meg Magyarországon, ugyanis már maga a Sony is visszatáncolt, nem mutatják be egyelőre.