Óriásdekoltázst posztolt Nicki Minaj

2014.04.23. 08:30 -

Most épp a valódi hajszínével (vagy ahhoz hasonlóval) parádézik Nicki Minaj, de az énekesnő azért egy nagyon fontos szokásáról így sem mondott le, mivel még mindig szereti hangsúlyozni, hogy igen tekintélyes méretű mellei vannak. Ezt bizonyította most Instagramon is, és bár ezúttal nem csak bimbótapasz takarja a lényeget, azért így is elég sok kiderül Minaj testéről.

minaj2
Forrás: Instagram
Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Cinthya Dictator volt Varga Viktor legrosszabb numerája

2014.04.23. 08:07 -

Varga Viktor barátnőjének, Cinthya Dictatornak olyan fura elképzelései voltak a testiségről, hogy 21 éves koráig nem is volt hajlandó elveszteni a szüzességét: "Bevallom, úgy gondoltam a szexre, mint valami gonosz, rossz dologra. A szex miatt sok család szakadt szét, de a prostituáltakat, molesztálókat is ide kapcsoltam. Aztán találkoztam Viktorral, akibe még csak nem is voltam szerelmes, csak találkozgattunk, és valahogy megtörtént a dolog. Másnap bevallotta, hogy élete legrosszabb szexuális élménye volt velem, de én örültem, hogy túl voltam rajta. Viktor az együttlétünk után elutazott, és biztos voltam benne, hogy a történtek után nem látom viszont, de a távolléte alatt többször is felhívott, és amint hazaért, randizni kezdtünk. Ma sem tartom magam szexközpontúnak, sokkal jobban izgat a férfi intellektusa" – mondta a Borsnak Dictator, aki azért két évvel ezelőtt már boldogan mutogatta meztelen testét.

Cica mentett életet Budapesten

2014.04.23. 07:42 -

A macskájuk rosszulléte mentette meg annak a budapesti párnak, akik két napja ronda gyomorrontásra gyanakodtak, mivel gyengék voltak és szédültek. Viszont amikor a macskájuk is elkezdett hányni, rájöttek, hogy valószínűleg nem gyomorrontásról van szó, hanem szén-monoxidról – írja a Blikk. A várandós anya és férje gyorsan kórházba kerültek, az első vizsgálatok szerint végül sikerült kitisztulnia szervezetüknek, miután a mentők már 10 perccel a segélyhívás után a helyszínen voltak. A macska ideiglenesen a férfi anyjához került.

Betörték VV Cristofel fejét

2014.04.23. 07:19 -

A VV5-ből hamar kiesett, de két nőjének megverésével azért még néha felbukkanó VV Cristofel harmadik nekifutásra már rosszul járt, ugyanis exbarátnője új pasija úgy megverte, hogy még a feje is betört – írja a Blikk. "Márciusban műtötték meg a mellemet, itthon lábadoztam, és Cristofel egyáltalán nem törődött velem. Sőt, újra agresszív lett, és felhozta, hogy miattam nem mehet sehová, mert én tartom őt el. Csak annyit mondtam neki, hogy fel fogok épülni, és nincs szükségem a segítségére, menjen el, de nem tudtam kitenni a lakásból. Időközben megismerkedtem egy sráccal, és le akartam ülni megbeszélni Cristofellel, hogy már nem szeretjük egymást, kezdjünk új életet, szakítsunk. Azt mondta, ha adok neki havi 100 ezer forintot, akkor lelép a lakásból, de természetesen ebbe én nem mentem bele" – mondta az újságnak Vivien, aki szerint ezután azonnal agresszív lett Cristofel, úgyhogy bemenekült előle a szobába és hívta új fiúját. "Jól ellátta Cristofel baját, most végre visszakapta azt, amit velem és Veronikával tett. Betört a feje, amit aztán összevarrtak, és az orra is eltört. Csak ezek után tudtuk ők kirakni a lakásomból" – zárta le a nő, hozzátéve, hogy szerinte Cristofel csak a pénze miatt volt vele. A Vivient korábban már megütő Cristofel a lap megkeresésére nem tagadta a történetet, de nem akart belemenni a részletekbe, mert épp jól érzi magát a bőrében és munkát keres.

Címkék:

Aurelio összesírta a trikóját

2014.04.22. 22:48 -

vv aurelio

Aurelio megint bőgött, amiért nem mehetett haza az apjához, pedig ő élete értelme. A családlátogatást játékon nyerték VV Zsófival, azt nyerték, hogy egyikük szüleihez hazamehetnek családi ebédre. A szerencsére bízták, melyikük menjen, végül VV Zsófi nyerte meg a családlátogatást. Aurelio rástresszelt arra, hogy találkoznia kell VV Zsófi szüleivel, mintha most esett volna le neki, hogy az egész világ látta, mit csinált az elmúlt hónapokban. "A pofámról lesül a bőr, ha megszólalok a családi asztalnál." Az egészet azzal magyarázta, hogy a való életben is nehéz elmennie bármilyen családhoz, ahol van anya, apa, és egy egész család, mert ez neki nem adatott meg. A közös családi nap jól sikerült, VV Zsófi családja kedvesen bánt Aurelióval is, Aurelio pedig rányomult Zsófi 17 éves húgára. Nevetgélve, egymást kedvelve tértek vissza a villába, de ők ketten lesznek a következők, akik durva üvöltözéssel sokkolják a tévé előtt ülő kisnyugdíjasokat – az előzetes szerint.

A két hétig tartó fitt hét után a villalakók rengeteg kaját kaptak, rántott gombára és karfiolra vágytak,
állítólag nem ettek cukrot két hete, ezért falták a somlói galuskát. Lilu azt mondta, szénhidrátmentes napokat éltek át a játékosok, de hát ugye még egy pohár tejben is van szénhidrát. A villa egyetlen szerelmespárja még mindig durcizik, VV Iza Krisztián után ment a zuhanyzóba, hogy bocsánatot kérjen tőle, amiért elküldte a retekbe a családját. Krisztián csak azt tudta hajtogatni, hogy nem érdekel, vágod? De ezt úgy körülbelül ötvenszer. Természetesen a bocsánatkérésen is veszekedtek, Krisztián álláspontja az, hogy nem három nap után kellene bocsánaot kérnie Izának.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!
 
Címkék:

Lindsay Lohan hazudott a vetéléséről

2014.04.22. 21:26 -

Vagy igaz, vagy nem rovatunkban ma: Lindsay Lohan állítólag nem is volt terhes. A színésznő a valóságshowja utolsó epizódjában azt mondta, hogy a műsor forgatásának idején terhes volt, de elvetélt – a RadarOnline viszont két, egymástól független forrására hivatkozva azt írja, hogy nem is volt terhes.

Egyikük szerint Lohan kitalálta az egészet, hogy kicsit rokonszenvesebb legyen a nézőknek, és valamire ráfoghassa, hogy mennyire amatőrként viselkedett a sorozat forgatásakor – ami alatt azt kell érteni, hogy elkésett a fotózásokról, vagy nem is volt hajlandó forgatni. „A családjának és a barátainak fogalma sem volt a terhességéről”. A másik forrás ugyanerről  elmélkedett, hozzátéve, hogy Lohan saját maga legnagyobb ellensége. A színésznő amúgy végigcigizte a forgatást, és az is kiderült, hogy újra ivott, vagy iszik. 

Uma Thurmanék állítólag szakítottak

2014.04.22. 20:24 -

A US Magazine szerintUma Thurman és vőlegénye, Arpad Busson véget vetettek eljegyzésüknek, a színésznőt a közelmúltban az eljegyzési gyűrűje nélkül fotózták le. Mindezt persze egy legkevésbé az igazmondásáról híres magazin állítja, szóval egyelőre ne küldjenek virágot meg bonbont Thurmannek. Bár az is igaz, hogy a Daily Mail április 20-án írt a szétválásról.

A pár 2007 óta van, vagy volt együtt. 2009-ben bontották fel először az eljegyzést, 2011-ben újra összejöttek, 2012-ben pedig megszületett lányuk, Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Busson.

Nightclubban hagyta gyerekét a részeg nő

2014.04.22. 19:59 -

Egy francia anya nagyon szeretett volna hajnalig bulizni ezért otthagyta kétéves fiát egy Saint-Omer-i nightclub fűtetlen raktárában – írja a Local. A nő tánc iránt érzett olthatatlan vágyát az sem csökkentette, hogy a gyerekének még asztmája is van. A gyereket kórházba kellett szállítani a tízfokos raktárból, jelenleg eljárás folyik a gondatlan szülő ellen. "Ami hamar kiderült, hogy az anya rengeteget ivott. Egy nagyon kis, fűtetlen raktárról van szó, egy gyerek nem lehet itt, pláne ha asztmás" – mondta Sébastien Piève nyomozó. Arról nem tudni, pontosan ki jelentette a rendőrségnek az esetet, de a szemtanúk állítása szerint több bulizó is jelezte a nőnek, hogy nem ez a legjobb módja egy kétéves gyerek nevelésének.

Címkék:

Gisele Bündchen énekel, csak hát minek

2014.04.22. 19:06 -

Gisele Bündchen brazil modell a H&M ruhaboltlánc új reklámjához elénekelte a Heart Of Glass című slágert, legalább részben. Hogy ennek mi értelme volt, a jóég tudja, egyrészt mert pocsékul sikerült. (Blondie dalát modellesítve az alábbi videóban hallgathatják meg – rossz minőségben, de még nincs jobb. Ha lesz, betesszük.)


Gisele Bundchen Music Video 'Heart of Glass... by IdolxMuzic

Másrészt egyszer már próbálkozott hasonlóval, akkor a Kinks All Day And All Night című dalát énekelte el, legalábbis megpróbálta. Arra is egy reklám miatt volt szükség, állítólag.

A modell korábban még azt jelezte, hogy szívesen lenne Rihanna háttértáncosa – ha rajtunk múlik a dolog, akkor inkább az, mint hogy énekeljen. Vagy mondjuk villogtassa inkább a hátredőit.

Kristen Bell ruha nélkül pózolt

2014.04.22. 18:28 -

Kristen Bellnek nagyon bejön ez a meztelenkedés dolog: tegnap kiderült, hogy egy egész műsort kapott, amiben egy lakatlan szigeten kell csupaszon megküzdenie az élet nagy kihívásaival, most pedig az Allure magazin aktuális száma  került elő, és Bellen már megint nincs ruha. Most épp a homokban térdel, kezeivel diszkréten takarva melleit, miközben kissé csapzott fejjel tekint bele a kamerába. A kép megtekintéséhez kattintson!

tk3s face veronica mars prem la 28 31838427
Kattintson a képértFotó: Mediapunch/face To Face / Northfoto

Cica lóg ki Candice Swanepoel puncijából

2014.04.22. 17:51 -

Candice Swanepoel szokott érdekes dolgokat posztolni az instagramján, de most valahogy elkerülte a figyelmünket a tény, hogy néhány napja egy macska lógott ki belőle. A késlekedésért elnézést, most pótoljuk az elmulasztott pixeleket. Íme, a Victoria's Secret 25 éves bugyimodelljének meztelen, cicás fotója.

Jó, ne mondjanak semmi rosszat, itt nagyjából az arca is látszik, és ezt nemrég tette ki.

Catherine Zeta-Jonesék újra együtt!

2014.04.22. 17:19 -

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones hosszú idő után ismét együtt álltak a nyilvánosság elé, ami remélhetőleg azt jelenti, hogy a színészek házassága még menthető. A Daily Mail úgy tudja, az utóbbi hónapokban többször találkoztak házon kívül, de múlt héten már elmentek egy premierre, most pedig Meryl Streep miatt mentek el a Monte Cristo Award kiosztójára – Douglas már kapott ilyet, és most Streepnek adhatott át egyet.

Alábbi galériánkban megnézhetik, hogyan festett a 69 éves színész, és 44 éves felesége a New York-i díjátadón.

Újra támadnak Mészáros Dóra mellei

2014.04.22. 16:24 -

Kicsit mintha alábbhagyott volna Mészáros Dóra lelkesedése Facebookon, de senki ne aggódjon, még mindig nagyon rendben vannak a mostanában saját bloggal futó, mellesleg az egész négyes metró unalmas átadását alapjaiban átalakító nő mellei. Ezúttal egy fotózást örökített meg Facebookra, természtesen egy fotóval, és természetesen egy olyannal, amin sokat láthatunk ezekből a mellekből. Mellesleg be van kötve a szeme, úgyhogy valami ennél sokkal extrémebbet is várunk a végeredménytől.

meszarosmell

Justin Bieber megúszta a kitoloncolást

2014.04.22. 15:31 -

Azt írja a Gawker, hogy hiába gyűlt össze 270 ezer aláírás a petició alján, a Fehér Ház visszautasította a felvetést, hogy Justin Biebert kitoloncolják. Az énekest, aki amúgy nem is néz ki olyan fenyegetően, azért akarja a lakosság hazazavarni Kanadába, mert alkohol és gyógyszerek hatása alatt játszott autóversenyeset, előzetesbe került, drogot foglaltak le a lakásánál, és még ki tudja, mi fog kiderülni róla.

A Fehér Ház tulajdonképpen nem kommentálta a döntést, inkább arra hívták fel a figyelmet, hogy az Egyesült Államok bevándorláspolitikájának sokkal égetőbb kérdése a rengeteg illegális munkavállaló.

Kotonhiány Kubában, lejárt óvszereket árulnak

2014.04.22. 14:48 -

Lejárt óvszerekkel kívánja megoldani a problémákat a kubai kormány - adta hírül a Miami Herald. A lap a kommunista párt lapját, a Vanguardiát idézi, mely arról számolt be szombati cikkében, hogy a patikusoknak el kell magyarázniuk, hogy az általuk forgalmazott óvszerek jók, mindössze rossz lejárati dátum került rájuk. A lap szerint már 2012-ben észlelték az egészségügyi hatóságok, hogy a Moments típusú, Kínából érkező óvszerekre hibás lejárati dátum került.

A hivatalos szervek átcsomagolták az óvszereket, az új csomagolásra új dátum került. Sajnos azonban nincs annyi dolgozó, mely képes lenne napi 5000 kotont újra csomagolni - és ez a mennyiség csak Villa Clara tartomány számára szükséges.

A Vanguardia nem közölte a rossz dátumokat, arra viszont felhívták a figyelmet, hogy egy óvszer élettartama nagyon hosszú. Végül az egészségügyi minisztérium döntése alapján engedélyezték végül a Moments márkájú fogamzásgátló átcsomagolás nélküli forgalmazását. Ugyanakkor helyi bloggerek arról írnak, hogy hiány alakult ki óvszerekből, ami jelentős veszélyeket hordoz magában.

 
Címkék:

Leopárd harapott bele egy férfi fenekébe

2014.04.22. 14:18 -

Indiában zajlik az élet. Ezen a felvételen elég izgalmas dolgok történnek, mindössze 45 másodperc alatt.  Látott már tetőből kitörő leopárdot? És embereket üldözőt? Na, itt mindkettőt láthatja, ráadásul valakinek még arra is volt ideje, hogy elővegyen egy kamerát, és lefilmezze a történéseket.

Címkék:

Totálban bámulhatja a meztelen Scarlett Johanssont !

2014.04.22. 14:03 -

Tényleg a színésznő az?

Mindössze pár képkocka tartja izgalomban a világot, legalábbis azt a részét, melyet érdeklik Scarlett Johansson idomai. A színésznő, aki az Under the Skin főszereplője, és 70-es évekbeli barna hajjal borzolja a kedélyeket, konkrétan mindent megmutatott magából.

A sci-fi egy emberbőrben élő idegenről szól, aki utazásra indul Skócián át. A részben road movie, részben sci-fi megmutatja, milyen a föld egy idegen szemével. Mi meg megmutatjuk, milyen Johansson teste. Ehhez kattintania kell, és közben elgondolkodhat rajta, vajon ténylegesen őt látjuk a képeken, vagy a CGI technika tréfál meg minket. Segítségképpen itt van egy biztosan eredeti felsőtest részlete.

tk3s 20130910 zaf v01 003
Kattintson a képekért! Fotó: Isabelle Vautier / Northfoto

Katalin és Vilmos amerikaiak voltak Ausztráliában

2014.04.22. 13:55 -

A brit hercegi pár, Katalin hercegné és Vilmos herceg épp Ausztráliában turnéznak, ahol nem csak György hercegnek mutatták meg, hogy milyen cuki az erszényesnyúl, de ők maguk is kikapcsolódtak kicsit, mikor megnézték az Ausztrália közepén található Ayers Rockot, más néven az Ulurut. Az alábbi, nagyon művészi képen a hercegi pár az óriási sziklatömb alatt pont úgy néz ki, mint két jólfésült amerikai turista.

Vagy inkább mint Grant Wood Amerikai gótika című festményének két szereplője messziről.

800px-Grant DeVolson Wood - American Gothic
Grant Wood: Amerikai gótika

Dráma Hollywoodban: nemi erőszakkal vádolják a fejeseket

2014.04.22. 13:40 -

Három hollywoodi producert vádol egy férfi szexuális visszaéléssel, aki még húsvét előtt perelte be az X-Men filmek rendezőjét, Bryan Singert, azt állítva, hogy 15 éves korában orgiákon fajtalankodtak vele – írja a Buzzfeed. Most megnevezték a három prominens személyiséget, Garth Ancier, Gary Goddard és David Neuman voltak azok, akik állítása szerint szintén részt vettek az orgiákon, hol Kaliforniában, hol Hawaiion.

Michael Egan szerint mindhárom férfi kényszerítette az orális közösülésre, alkoholt és kábítószert adtak a fiúnak, fogdosták, és megerőszakolták. Mindez 16 évvel ezelőtt 15 éves korában történt.

Kik ezek a férfiak?

Garth Ancier a BBC Worldwide America korábbi elnöke, a NBC Entertainment elnöke, producer.

Gary Goddard a The Goddard Group vezérigazgatója, az Universe filmjeinek látványáért felelt, a Pókember, a Terminátor és a Jurassic Park munkálataiban is részt vett.

David Neuman a Disney TV korábbi elnöke, Digital Entertainment Networkban is dolgozott, és ez az ami leginkább Eganhoz köti. Ennek alapítója volt ugyanis Marc Collins-Rector, aki az orgiák házigazdája volt – állítja a vád.

A férfiak karrierrel hitegették a fiút, modell és színészi karriert ígértek neki, amiből nem lett semmi. A hétfői sajtótájékoztatón több tucat áldozatról beszéltek, akiket producerek és rendezők bántalmaztak, vagy csaltak igéretekkel el.   A vádakra Ancier és Goddard nem reagált, Neuman pedig Twitteren tagadta a dolgot.

Tökéletes lett Robert De Niro első Vine videója

2014.04.22. 12:52 -

Biztosan mindenki ismeri a Vine-t, azt az alkalmazást, melllyel 6 másodperces anyagokat lehet kitenni a világhálóra, és ami az egyik legkedveltebb applikáció lett pillanatok alatt az Appstore-on. Persze elsőként a pornó alkalmazások terjedtek el, de mostanra olyan szépségekbe is belefuthatunk, mint Robert De Niro kétségbesett arca, aki azon tépelődik, hogy vajon mi történhetett a telefonjával.

Cameron Diaz fekete kivágottban mutatta meg magát

2014.04.22. 12:15 -

Cameron Diaz fekete szettben érkezett a Csajok bosszúja  premierjére Los Angelesbe. A fekete, egészen érdekes dekoltázst képző ruha jól mutat a 41 éves színésznőn, aki bár kissé sovány, ennek ellenére bevállalta az érdekfeszítő darabot. A nő, aki minden expasijának hálás, jelenleg egyedül él, ráadásul szeret a puncijához beszélni, főleg ha a tévében szerepel, nem tudni, magától vagy stylistja hatására választotta-e a hasig kivágott szerkót. AZ IMDB-n 6,2-re értékelt filmet csütörtöktől nézheti meg Magyarországon.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!
 
Címkék:

Élő adásban dugtak a nyulak

2014.04.22. 11:42 -

Egy értelmes szerkesztő úgy látszik, kimaxolta a cukiságfaktort, ezért két nyulat vitt egy helyi tévéállomás híradójába. A WBIR-TV (Knoxville, Tennessee) nyulai viszont egymásnak estek – ahelyett, hogy az időjárásjelentésre figyeltek volna, és élvezték az életet, míg lekeverték a képeket, és egy cuki kisbaba képét kezdték el mutogatni, miközben alig bírták visszafojtani a röhögésüket. 

Címkék:

Katie Holmes kialvatlan fejjel premierezett

2014.04.22. 11:41 -

A mostanában eszméletlenül dögös és csinos Katie Holmes a Tribeca filmfesztiválon mutatta meg új filmjének, a Miss Meadows-nak a premierjén, hogy bizony neki is lehetnek rossz napjai. A színésznő pont úgy nézett ki, mitn aki egész éjjel nem aludt, szemei karikásak voltak, és még a ruhája is furán állt. Nézze meg az alábbi galériában a kialvatlan arcú, kócos Holmest.

A nap jó híre borosoknak és sörösöknek

2014.04.22. 10:56 -

Szakad az eső Pest megyében, de legalább a Daily Mail jó híreket közölt. Szakértők szerint ugyanis 2,83 liter sört nyugodtan meg lehet inni egy nap, ráadásul dr Kari Poikolainen, a WHO-nak is dolgozó alkoholszakértő úgy véli, a visszafogott ivás sokkal jobb, mint egyáltalán nem inni. A cikk azt is kifejti, hogy egy üveg bor naponta szintén nem fog egészségügyi problémákat okozni.

Véleménye szerint legalább 13 egység alkoholt kell ahhoz elpusztítani, hogy gondokat okozzon. Az eddigi ajánlás férfiak esetében 4 egységet  (1 egység = 10 ml tiszta alkohol = 1 pohár sör = 1 dl bor = 3 cl tömény), míg nőknél 3-at ajánlott. D.r Poikolainen ráadásul arról is beszélt, hogy akik a megadott határértéket túllépik, még tovább is élnek, mint azok, akik nem fogyasztanak alkoholt.

A finn tudós szerint a kutatások azt mutatják, hogy a mérsékelt alkoholfogyasztás jobb, mint az absztinencia, míg a nagy mértékű fogyasztás rosszabb, mint az abszintetncia – viszont a mennyiségek magasabbak, mint az eddig használt referencia értékek. Ezt pedig ki tudná jobban, mint egy finn?

Címkék:

Szétszabták Courteney Cox arcát

2014.04.22. 10:33 -

Nem bízta a véletlenre megjelenését Courteney Cox, akit David Letterman műsorába hívtak meg, és pasijával, Johnny McDaiddal érkezett meg a forgatásra. A férfi egyébként 12 évvel fiatalabb a most 49 éves színésznőnél, viszont láthatóan jól érzik magukat együtt. A másfél hónapja készült képeken is eléggé furcsán nézett ki, azóta egyre riasztóbb, vagy inkább úgy fogalmaznánk, természetellenesebb lett.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ... 1986

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés