horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Catherine Zeta-Jones szép, régi fotót mutatott magáról

tegnap, 21:29 Módosítva: 2016-05-03 21:57:59
3

Catherine Zeta-Jones az Instagramján általában régi képeket oszt meg, vagy valamilyen fontos dologra reagál - posztolt a lány tizenharmadik születésnapján, és Prince halálakor is. Szóval nem nevezhetjük váratlannak, hogy ismét egy archív fotóval rukkolt elő saját magáról. De ez akkor is csodaszép.

Távolról sincs vége, olvasson még

Azt hittük, Madonna mellmutogatása a mélypont

tegnap, 20:14 Módosítva: 2016-05-03 20:35:40
1

Délelőtt még azt hittük, Madonna MET-gálás megjelenése (amely elvileg technológia korának divatja előtt tisztelgett) nem tartogat számunkra mélyebb ütéseket a leragasztott mellbimbójánál. Tévedtünk.

Először is, megtekinthettük hátulról.

Távolról sincs vége, olvasson még

Prince-nek mégis van egy fia?

tegnap, 18:35 Módosítva: 2016-05-03 18:50:25
3

Azt írja a TMZ, hogy több fontos telefonhívás is előkerült Prince-szel kapcsolatban - mindezeket a megyei seriffhivatal tette közzé.

 • Az egyik egy 2011-es hívás, amikor egy női hang kereste meg őket. A hívó amiatt aggodalmaskodott, hogy a zenész közölte vele, már nem tud gátat szabni kokainfüggésének. Végül abban maradtak, hogy az információ egy éves, a helyzet nem utal közvetlen életveszélyre, ezért nem foglalkoztak az üggyel.
 • A másik egy 2013-as segélyhívás, amikor egy 53 éves, a kiszáradás tüneteit mutató férfihez kértek mentőt. Az illetőt kórházba vitték.
 • A harmadik hívás nem sokkal a zenész halála után érkezett. Ekkor egy nő telefonált, aki bejelentette: van egy 17 éves fia, akinek Prince az apja, ezért szeretné, ha ott lehetne a temetésen.

Ez utóbbi hívás már csak azért is érdekes, mert eddig úgy lehetett tudni, hogy a zenésznek nincsen gyereke. (Persze ez nem is bizonyítja, hogy lenne.)

Távolról sincs vége, olvasson még

Kim Cattrall orvosi segítségre szorult, súlyos szorongása miatt

tegnap, 16:32 Módosítva: 2016-05-03 18:08:11
6

Kim Cattrall nemrég a BBC egyik rádióműsorában vendégeskedett, a Woman's Hour-ben. Ott beszélt arról, hogy a magánélete miatt annyira szorong, hogy gyakran nem tud aludni.

Az 59 éves színésznő tavaly ősz óta küzd álmatlansággal, amikor Londonba utazott, színházi mellékszereplésre. Elmondása szerint az érzést, amely olyan, mintha egy háromtonnás gorilla ülne mellkasán, először a jetlagnek, a túl sok teának, vagy a menopauzának tulajdonította, de minthogy éjszakáról-éjszakára megismétlődött, egyre jobban aggódott miatta. Édesapja három évvel azelőtt hunyt el, demens volt, ezért a színésznő elkezdte megkérdőjelezni saját elmeállapotát is.

A szorongás reggelre sem múlt el, folyamatosan ilyen gondolatok gyötörték:

nem mentem egyetemre, nem szültem gyerekeket, nincs férjem... mardos a bűntudat, és egyedül vagyok... azzal zaklatnak, hogy egyre csak öregszem... ki fog derülni, hogy egy szélhámos vagyok... azért jutottam oda, ahol vagyok, mert sokan megdugnának... félek, hogy nem fogadnak majd el, vagy kedvelnek erős nőként... nem vagyok elég tehetséges, csak szerencsém volt. 

(Cattrall, akit legtöbben a Szex és New York című sorozat szexelékeny, Samantha nevű szereplőjeként ismernek, 2004-ben szakított férjével, Mark Levinsonnel.)

Amikor már hetek óta tartott az álmatlan időszak, a színésznő orvoshoz fordult, aki inszomnia okozta kimerültséget diagnosztizált nála,  így barátai javaslatára végül lemondta a szerepléseit. Hazautazott New Yorkba, és kognitív viselkedésterápiával gyógyult. Terapeutája azt javasolta neki, hogy a hálószobában csak aludjon és szeretkezzen.  Nehezen, de édesapja elvesztését is feldolgozta. 

Ráébredtem, hogy ha ő meghalhatott, akkor én is. De a haláltól való félelem nagy időpocsékolás, tudod, miért? Mert nem is fogom tudni, hogy meghaltam. És ez, valamiért, megnyugtató. 

Ariel Winter lassan Sofía Vergaránál is jobb nő lesz?

tegnap, 15:51 Módosítva: 2016-05-03 15:58:36
0

A Moder család Alexe nagyon fiatal, de már rengeteg megpróbáltatáson van túl.

Ariel Winter lassan Sofía Vergaránál is jobb nő lesz?

Kate Uptonre szép nagy gyűrűt tettek

tegnap, 15:35 Módosítva: 2016-05-03 15:43:13
0

Sok mindenről volt ma már szó nálunk a MET-estély miatt, de arról még nem, hogy Kate Upton jegygyűrűje is ott debütált.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szépek, csinosak, de máshogy gáláznak, mint a többiek

tegnap, 14:58 Módosítva: 2016-05-03 16:42:49
6

A MET-gálán sem lehet mindenki egy Kanye West vagy Madonna. Attól még megmutatjuk őket.

Egy újabb ok, amiért szeretheti Leonardo DiCapriót

tegnap, 14:58 Módosítva: 2016-05-03 19:19:58
0

DiCapriót sok mindenért lehet szeretni. Tehetséges, csinos is, na meg védi a környezetet. Minden erejével. Most éppen egy fejlődő startup-vállalkozásba fektet be. Most éppen az ecuadori termelőket támogatja azzal, hogy egy Runa nevezetű italcéghez viszi a pénzét. Nem kell félteni, biztos marad még egy kevés a számláján, mindenesetre szép tőle, hogy a helyi őstermelők megélhetését próbálja biztosítani, akik az Amazonasnál egy guayusa nevű növényből készítenek különböző természetes energiaitalokat. A guayusa a tealevelekhez hasonló, Leonardo DiCaprio nem valami mesterséges izé mögé állt.

Hihetetlenül büszke vagyok, hogy a Runával közösen az Amazonas esőerdő lakóit támogathatom. A közösségüket – a világ többi részéhez hasonlóan – a mezőgazdasági kitermelés, az természeti erőforrások hasznosítása fenyegeti. A fenntartható hagyományos gazdálkodás a kulcsa, hogy fényesebb jövőt biztosítsunk a helyieknek. 

– mondta a színész. Az ügy mellett több híresség is kiállt, Channing Tatum is a befektetők között olvasható. 

(Forrás: contactmusic)

Ha akarja, ha nem, most azonnal szerelmes lesz!

tegnap, 13:42 Módosítva: 2016-05-03 16:04:30
46

Harry herceget és Justin Trudeau-t külön-külön is imádjuk, együtt meg pláne.

Amy Schumer a legkevésbé sem szégyelli, hogy izzad a combja

tegnap, 12:56 Módosítva: 2016-05-03 13:50:23
10

És ha valami izzad, arra nem árt a dezodor. Amy Schumer pontosan ezért kente be szépen a combjait a MET-gála előtt, aztán posztolta a folyamatot. Nehogy már egy ilyen fontos eseményen legyen gáz ilyesmivel. 

No chafe #nothighgapnoproblem

A video posted by @amyschumer on

Schumer annyit még hozzátett, hogy ha nem érnek össze a combok, akkor nincs is gáz.

Tényleg nincs.

De ami talán az összekoccanó bőrfelületeknél is fontosabb, hogy mi lehet a kis táskájában?

Mi lehet a tarisznyában?

 • 946
  Csak a szokásos, telefon, zsepi, apró.
 • 889
  Egy kis kaja, az mindig jól jön.
 • 445
  Tök üres.

Meghalt egy TV2-s riporter

tegnap, 11:52 Módosítva: 2016-05-03 13:17:16
220

Wels Péter Mátyás lakásán a Blikk információi szerint rendőrök helyszínelnek.

A riporter alapítótagja volt a Tényeknek, az egyik legismertebb arc volt a TV2 híradójában. Halála okát egyelőre még nem tudni.

A Velvet információja szerint a riporternek hétfőn dolgoznia kellett volna, de nem ment be. Kollégái többször is hívták, de nem reagált. Úgy tudjuk kedden délután két riporter társa ment el a lakására, ők hívták a tűzoltókat, csak így tudtak bejutni Wels lakásába.

Úgy tudjuk, az idegekezűseget kizártak Welsnel, halála okét a boncolás derítheti ki.

A TV2 riporterei mély megrendüléssel fogadták a hírt.

Kerestük Azurák Csabát, aki nemrég hagyta ott a Tényeket, de a volt híradós, aki évekig dolgozott együtt Wels Péter Mátyással, nem akart megszólalni az ügyben.

A TV2 volt riportere, Vujity Tvrtko Facebook-oldalán a következőket írta:

Meghalt Wels Péter Mátyás, aki kezdetektől velünk volt, gyönyörű hangjával, nagyszerű emberségével gazdagította a TV2 családját. Filmeket készített a Naplóba, és más műsorokba. A Tények riportere, Barátunk 46 éves volt! Énekelj még sokat Szabó Tibinek és mindenkinek, aki fönt vár minket! Vígasztalhatatlan vagyok. Isten nyugosztaljon, Matyikám! 

A TV2 hivatalos sajtóközleményében ez áll:

Életének 47. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt Wels Péter Mátyás, a Tények riportere. A TV2 munkatársa 1999 óta dolgozott a csatornánál, ez idő alatt rengeteg interjút, riportot készített a cégcsoport hírműsorai számára, munkája mellett pedig dokumentumfilmet is forgatott. 
Wels Péter Mátyást hiába hívták a munkatársai telefonon, nem érték el, ezért kedd délelőtt a kollégái felkeresték otthonában. Mivel a csengetésre nem nyitott ajtót, a tűzoltókat és a mentőket is értesítették a barátai, így sikerült bejutni a lakásba, sajnos, már későn. Kollégánk rendkívül tehetséges televíziós, kiváló kolléga és megbízható barát volt. 
A TV2 osztozik a család gyászában és Wels Péter Mátyást saját halottjának tekinti..

A magyar celebeknek fogalmuk sincs az őket körülvevő világról

tegnap, 11:31 Módosítva: 2016-05-03 13:46:50
57

Sebestyén Balázs celebes vetélkedős műsora, a Gyertek át szombat este legutóbbi részéből derült ki, hogy

a magyar celebek egy része totálisan fogalmatlan az őket körülvevő világgal kapcsolatban,

láthatóan nem olvasnak újságot, nem tudják, ki kicsoda a közéletben vagy a politikában.

A feladat, amin többen baromi csúnyán elvéreztek, az volt, hogy mindenki felvett magára egy-egy maszkot, majd a vele szemben állóra volt utalva, hogy annak köszönhetően találja ki, kicsoda ő, hogy a másik mond róla pár jellemzőt. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Kanye West még soha nem volt ennyire kínos

tegnap, 10:14 Módosítva: 2016-05-03 18:14:08
6

Még akkor sem, amikor kivette a mikrofont Taylor Swift kezéből, még akkor sem, amikor magassarkú bársonycsizmát húzott, és még akkor sem, mikor istennek képzelte magát – mármint hogy általában. Kanye West az idei MET-gálán tényleg egészen felejthetetlen élményt nyújtott szettjében, amit elvileg az előírt témának megfelelően, a Technológia korának divatja szerint húzott magára.

Az egy dolog, hogy ezzel a farmerrel a 2001-es Justin Timberlake-et idézte:

Távolról sincs vége, olvasson még

Itt vannak az idei MET-gála legjobb női

tegnap, 09:37 Módosítva: 2016-05-03 18:14:07
11

Nálunk Kendall Jenner nyerte az estét, de azért a többiek sem okoztak csalódást.

Itt vannak az idei MET-gála legjobb női

Mi történt Michelle Williams-szel és Kristen Stewarttal?

tegnap, 09:35 Módosítva: 2016-05-03 10:24:18
1

Ahogy arról már írtunk ma, lezajlott az idei Nagyon Fontos Divatesemény, az ellentmondásosnak mondható ruhákkal mindig erősen terhelt Met-gála.

Idén is van min megrökönyödni, és nem, nem Claire Danes csodálatos, sötétben világító ruhájára gondolunk, inkább az egyébként mindig hibátlan külsejű Michelle Williams és a nem mindig hibátlan külsejű, amúgy nagyon szerelmes Kristen Stewart szettójára.

Kezdjük Michelle Williams ruhájával, amit egyébként a Louis Vuitton tervezője, kreatív igazgatója, Nicolas Ghesquière jegyez. Nem mellékes, hogy a frizurái miatt agyonirigyelt színésznő új hajjal, rövid, szőke bobbal érkezett az eseményre. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Emma Watson dögös volt, Helen Mirren Prince-jelet tett a mellére

tegnap, 09:17 Módosítva: 2016-05-03 15:22:57
1

Megvolt a Fehér Házi Tudósítók gálája – máris mutatjuk a fotókat, amiket ön látni szeretne.

Olivia Wilde MET-gálás képaláírásánál nem lesz jobb

tegnap, 08:56 Módosítva: 2016-05-03 13:55:46
20

Sokakhoz hasonlóan a váradnós színésznő is ott volt az idei MET-gálán,és sokakhoz hasonlóan ő is az Instagramján promózta az eseményt. Plusz azokat a márkákat, amelyeknek köszönhetően este úgy nézett ki ahogy, plusz

Amber Heard fenekét,

ami még jobban feldobta az amúgy sem kellemetlen látványt. :))))))

Thanks to @michaelkors (and Amber Heard's ass) for making this preggo feel sexy for the night.

Olivia Wilde (@oliviawilde) által közzétett fénykép,

Hány napig koplalhatott Beyoncé, hogy beleférjen ebbe a ruhába

tegnap, 08:37 Módosítva: 2016-05-03 16:37:34
34

Madonna letapasztott mellbimbója után jöjjön egy sokkal kellemesebb látvány, amit Beyoncé produkált a tegnapi MET-gálán. Az énekesnő ismét elég erős szettet választott az eseményre és nem, itt most nincs photoshop-gyanú, csak tökéletes idomok.

Az mondjuk kérdés, hogy a combban elég erős Beyoncét hogyan préselték bele ebben a passzentos ruhába, de ezen majd ráérünk akkor gondolkodni, ha végre sikerül a fenekén túl másra is koncentrálni.

Claire Danes szó szerint ragyogó ruhában ment a MET-bálra

tegnap, 08:27 Módosítva: 2016-05-03 18:08:12
21

A Homeland sztárja nem aprózta el az idei MET-bált. Arra az eseményre, ahol tényleg minimum olyan fontos a szett, mint az Oscaron, egy olyannyira ragyogó ruhát öltött, aminél ragyogóbbat tényleg nem lehet. Azt hiszik, túlzunk, pedig nem.

Íme, a színésznő természetes fényben. Ha lejjebb teker, meglátja azt is, hogy miként festett Danes Zac Posen alkotásában, amikor lekapcsolták a villanyt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Igen, az ott tényleg Madonna letapasztott mellbimbója

tegnap, 07:52 Módosítva: 2016-05-03 11:53:08
1

Kilógó testrészekből idén is akadt bőven az idei MET-gálán, azaz a Metropolitan Művészeti Múzeum divatintézetének éves jótékonysági gálája. A hétfői eseményről ma még adunk hosszabb összeállítást is, de Madonna szadomazoszerű öltözéke mellett korán reggel sem mehettünk el szó nélkül. 

Az énekesnő fia nem olyan régen ribancozta le saját anyját, többek között azért, mert Madonna a színpadon állt neki fogdosni egy 17 éves lány mellét. Valószínű fia véleményén ez a mellbimbó tapasz sem fog sokat változtatni. Ja, az énekesnő egyébként augusztusban lesz 58 éves, szóval valahol megértjük a felháborodást.

Rékasi Károlyt újra meg kellett műteni

tegnap, 07:13 Módosítva: 2016-05-03 10:03:25
3

A Blikk arról ír, hogy a februári csontpótló műtétek után sem gyógyult Rékasi Károly lába, ezért hétfőn újra meg kellett műteni. A Barátok Közt produkciója tegnap jelentette be, hogy a színészt gyógyulása után tudja foglalkoztatni.

Rékasi tavaly júniusi motorbaleset utáni gyógyulási folyamata és rehabilitációja kezdetben nem okozott fennakadást a sorozat történetvezetésében, de februári műtétje már igen. Ekkor a készítők a sorozat eseményeit bizonyos pontokon a színész állapotához igazították, valamint biztosítottak időt a gyógyulásra is. Az adott helyzet viszont tervezhetetlenné a színész sorozatban való munkáját.

Való igaz, hogy újabb operáció vált szükségessé. Sajnos a balesetben szilánkosra törött csont nem gyógyult a várt ütemben, még a csontpótló műtét után sem. Nem tudok azonban mit mondani addig, amíg a műtétet végző sebészekkel nem beszéltem

– mondta a lapnak Piakli Gerda, a színész élettársa.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ádám keresi Évát 2. rész

május 2., 23:01 Módosítva: 2016-05-03 13:50:24
8

A szívem a gyomromba ver

– ezzel a tökéletes mondattal búcsúzott az első adásban megismert Petra, aki szoláriumban dolgozik, és aki a Viasat3 meztelen társkereső reality-jében rögtön megtalálta a szerelmet Josie (Józsi) személyében.

Az Ádám keresi Évát lakatlan szigetén azonban ottmaradt még két lány, Kloé és Anett, akik megkapták maguk mellé a 41 éves Sándort, aki a következőképp mutatkozott be:

Sándor a hódító, a latin szerető, a latin macsó, az igazi tüzes férfi, a megbízható, a kedves, az aranyos, a normális, az intelligens, egy igazi főnyeremény a nők számára.
Távolról sincs vége, olvasson még

Megvan a Space Jam 2 sztárja!

május 2., 21:47 Módosítva: 2016-05-03 13:07:08
4
A 90-es évek egyik legnagyobb és legtöbb bevételt termelő KOSARAS FILMJE visszatér egy hosszabításra.

A Space Jam - Zűr az űrben eredeti sztárja, a nagy NBA-játékos, élő legenda, Michael Jordan volt. Ennek már 20 éve. Akkor még a kosaras kártyák is menők voltak... 2017-ben meg is lesz a rajzfilmes, kosaras sztorival megspékelt Bolondos dallamok-film folytatása, amihez most le is szerződtették LeBron Jamest.

Az NBA sztárja egyszer már alakított kosarast, egész pontosan saját magát, amikor a Kész katasztrófa című vígjátékban szerepelt, szóval tökéletes választás a szerepre. Már csak Tapsi Hapsi, Dodó Kacsa és a többiek visszaigazolása kell a Space Jam 2-höz. Ami a film rendezését illeti, nos, egyelőre a Halálos iramban 6 rendezőjével tárgyalnak.

Via. Variety

Havas Jonnal történt valami

május 2., 21:09 Módosítva: 2016-05-03 11:20:24
36

Mivel már az HBO is leadta a 6. évad 2. részét, ezért kicsit elspoilerezhetünk pár dolgot a Trónok harcából. Amúgy is ezzel van tele az internet.

Nézzük, hogy mi történt!

Persze csak a hajtás után, merthogy innentől már masszív spoilerek lesznek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nicole Scherzinger egy egyszerű fekete kis bikiniben hajókázik

május 2., 20:53 Módosítva: 2016-05-03 21:57:59
18

A Pussycat Dolls nevű csajbandából megismert lány, aki a stricigöncöket kedvelő autóversenyző, Lewis Hamilton nője is volt, most megint bebizonyította, hogy egy egyszerű bikiniben, a szintén jócsaj tesója mellett is lehet vígan szexizni.

So #blessed to be on the #lake with my #family and to have a day off of work! #sisters #saltandpepper @scherzygirl

Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) által közzétett fénykép,

Mondjuk Nicole Scherzinger bikinialakja már rég elkészült, sőt, márciusban meg is kínálta testét egy kis feszített víztükör melletti napozgatással.

A műsor, ahol a nők licitálnak, a férfiak teljesítenek

május 2., 20:24 Módosítva: 2016-05-03 11:57:39
6
annyira egyszerű a szabály, hogy még én is megértettem. 

Ábel Anita ezzel a szöveggel kezdte a TV2 új vetélkedőjét. Lehet, hogy Majkáék frappánsnak szánták a Drágám, add az életed! bevezetőjét, de még nincs összhang. Viszont egyrészt nem lehet mindenki egy Liptai Claudia, másrészt csak az első adáson vagyunk túl. Van még idejük összeszokni, ütősebb poénokat gyártani. Na de a szabályoknál tartottunk. Nem sok van, a híres pároknak pontokért kell feladatokat kiállniuk, a nők licitálnak, a férfiak teljesítenek. Minél több a pont, annál nagyobb az esély a nyerésre. Slussz. Az lesz a legjobb, ha eláruljuk, milyen próbákra ítélték a búra alatt várokozó Hujber Ferencet, Kökény Attilát, Pindroch Csabát és Kovács Zoltánt (Keleti Andrea férje).

 • jeges ruhákat kellett adott idő alatt Hujber Ferenc testére pakolni (ő nyerte a licitet), nem sikerült:(
 • csajok a bícsen, igen sajnos ez volt a második játék címe:(( 15 nőt kellett a-ból b-be eljuttatni, Keleti Andrea férje viszont olyan hősiesen pakolgatta az olajos lányokat, hogy a kanapén megfájdult a derekam. Mindenesetre a feladat sikerült, hurrá
 • erős fejrázással minél több gyertyát kellett eloltani, Pindroch nem jól rázott, 23-ból egyetlen egy gyertyát fújt el a hajával
 • az erős férfi két teljes percig (ennyit szavaztak meg a nők) tartotta ki magát egy ajtókeretben. Kiderült, hogy Kovács Zoltán milyen szívós

A Drágám, add az életed! természetes nem fog örökké celebekkel működni, később jön a civiles verzió. Legalább már mindenki tudja, mire számíthat. A férfiak egy burában várják, hogy asszonyaik döntsenek a fejük felett, és furi játékokra küldjék őket

Barack Obamának fogalma sincs, ki az a Kendall Jenner, de kedves lánynak tűnik

május 2., 19:48 Módosítva: 2016-05-03 18:08:12
41

Mi másra is vonulhatott volna be Barack Obama a Fehér Házi Tudósítók estélyére (White House Correspondents' Dinner), mint Anna Kendrick poharas számára:

You're gonna miss me when I'm gone

Azaz, hiányozni fogok, miután elmentem. És ez csak a kezdet. Ez nem egy unalmas vacsora, unalmas elnöki beszéddel, amit a 102. alkalommal rendeztek meg.

Távolról sincs vége, olvasson még

Gigi Hadid anyukája megvédte lányát

május 2., 19:30 Módosítva: 2016-05-03 07:16:58
4

Rebecca Romjin múltkor azt találta mondani egy interjúban, hogy 

Kendall Jenner és Gigi Hadid nem is igazi szupermodellek.

Merthogy ő az amúgy, és azt ecsetelte, hogy nem érti mióta egyenlő a végtelen rajongótábor a szakmai elismeréssel. Namost, Gigi Hadid anyja, Yolanda Foster  nem egy, hanem rögtön két twitter üzenetben válaszolt.

A kemény munkának és a hivatásuk iránti elkötelezettségnek köszönhetően tartanak itt a lányok.

Majd azzal szúr oda, hogy Gigi Hadid és Kendall Jenner így is fele olyan idősen értek el akkora sikereket a divatszakmában, mint Rebecca Romjin.

Egyelőre így áll a meccs. Most a 43 éves szupermodellnél a labda.

Via: JustJared

Úristen! Mi van Kim Kardashian lábán?

május 2., 17:38 Módosítva: 2016-05-03 10:24:18
13

Egy cipő. De nem akármilyen cipő!!!

Keresse meg a képeken a Facebook atyjának puliját

május 2., 16:45 Módosítva: 2016-05-02 19:36:41
22

Ez nem egy újabb "Hol a panda a rengeteg hóember között?", de még mennyire, hogy nem. Az alábbi képeken Mark Zuckerberg kutyája, Bestia olvad bele a környezetbe. Kétségtelen, hogy ez a puli aztán tényleg az álcázás nagymestere. Ha akadnak fehér rojtos dolgok a környezetben.

 Hol kezdődik a szőnyeg? Hol végződik a kutya?

Jaj, de ügyes kis felmosó itt valaki.

Via: facebook