Ilyen volt Angelina Jolie menyasszonyi ruhában

2014.09.02. 08:25 -

Bár szupertitkosan zajlott és csak utólag derült ki, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt augusztus 23-án összeházadott Franciaországban, a People és a Hello! magazin megkapott (megvett) pár esküvői fotót, amit jól ki is raktak a címlapra. A 39 éves színésznő és Brad Pitt esküvőjén mindössze húsz meghívott vett részt, a legnagyobb szerep pedig a gyerekeiknek jutott: Legidősebb fiaik, a 13 éves Maddox és Pax kísérték anyjukat az oltárhoz, míg a kilencéves Zahara és a hatéves Vivienn virágot szórtak, Shiloh és Knox pedig a gyűrűt vitték az oltárhoz.

o-ANGELINA-JOLIE-WEDDING-DRESS-570
Távolról sincs vége, olvasson még »

Nánási Pál Hugh Hefner feleségét fotózta

2014.09.02. 07:57 -

Rendszeresen fotóz modelleket és ismert embereket a Playboy magyar kiadásába Nánási Pál, ám most mégsem emiatt utazott ki Hugh Hfener Playboy-pápa  villájába. A celebfotós fotósceleb egy magyarországi hajhosszabbító cég kérte fel, hogy Los Angeles-i kampányukhoz készítsen fotókat Hefner harmadik feleségéről, Crystal Hefnerről. „Hugh Hefner feleségével, Crystal Hefnerrel dolgoztam együtt, róla készítettem képeket a villa falain belül és kívül. Nem aktokat, könnyed, légies ruhás képek készültek. [...] Fantasztikus élmény volt, őrületes, hogy ez a kétszintes villa mennyi történelmet, ereklyét tartalmaz, amit Hefner az évtizedek során halmozott fel" – magyarázta a Blikknek Ördög Nóra férje, aki azért kicsit sajnálja, hogy bár Hefner is otthon volt, nem találkozhatott vele, a Playboy-pápa ugyanis egy előző napi parti fáradalmait pihente ki.

Csala Zsuzsát a kedvenc hónapjában temetik el

2014.09.02. 07:32 -

Bár a színésznő még februárban hunyt el, hamvait még mindig nem helyezték nyugalomra, ám unokaöccse, Péter csak a megfelelő hónapra vár, derült ki a Borsból. Straub Dezső, a Vidám Színpad művészeti vezetője és Csala Zsuzsa egyik legjobb barátja a lapnak elmondta, hogy a színésznő teljesen megbízott szintén elhunyt nővére (hamvai Csaláéhoz hasonlóan temetésre várnak) gyermekeiben, Péterben és Dórában, ezért rájuk bízta a a halála utáni ügyek intézését. „Péter nem érti a felháborodást, mert a Szent István-bazilikában bárki elbúcsúzhatott Csala Zsuzsától. Ők sem erkölcsi, sem jogi dolgot nem vétettek. Mindenben Zsuzsa végakarata szerint járnak el, és a kedvenc, általa megjelölt hónapjában helyezik el a családi sírboltba" – mondta a lapnak Straub. Csala Zsuzsa testvérének, Csala Csillának azonban fogalma sincs, melyik ez a hónap, a temetésről állítólag még őt sem értesítették, holott a terv szerint a legszűbb családi kört hívják majd meg a dunaalmási szertartásra.

Vicces videóban intenek be a melegházasság ellenzőinek

2014.09.01. 21:54 -

Írországabn jövőre népszavazáson dönthetnek az emberek arról, van-e joga akárkinek azzal összekötni az életét, akivel akarja, vagy továbbra is az állam szabhassa meg ezt. Az egyik helyi melegszervezet, az LGBT Noise a like:minded productionsszal együtt összedobott egy pazar kampányvideót Armagayddon (szabad fordításban Melegítélet) címmel. Az alapvetően vicces – bár ha jobban belegondolunk, szomorú – videó egy házaspárt mutat be, akik két éve nem mozdultak ki a házból, mert a nép igent mondott a szavazáson a melegházasságra. Könnyezve sorolják az emiatt elvesztett barátokat, és persze egy villanásig megláthatjuk a dobozba zárt gyereküket, aki meleggyanús, ezért az apja kerek fenekű modelleket mutogat neki, hogy meggyógyítsa. Aztán a végén jön a szomszéd és a csattanó, az élet meg megy tovább.

Ronggyá zaklatják a trollok az álszivárogtatót

2014.09.01. 21:26 -

Bryan Hamade nagy hibát követett el, bitcoint (a szürkezóna online devizáját) akart szerezni magának, meglovagolva az egész képszivárogtatós ügyet – írja a Buzzfeed. A 27 éves georgiai férfi azonban pórul járt, a 4chan használói azt hitték, ő volt a kiszivárogtató, ezért durván betámadták. A férfi BluntMastermind néven közölte állítólag a userekkel, hogy ő szivárogtatott, ehhez egy screenshotot is csatolt a képernyőjéről. Ezen a rögzített monitorképen látszik a képeknek helyt adó mappa neve, és persze az összes drive elnevezése is véletlenül. Hamade korábbi reddites posztjai alapján beazonosították a drive-ok és a számítógép nevét-címét, és megállapították: ő a felelőse az egésznek (lent egy ábrán az egész gondolatmenet).

enhanced-buzz-31539-1409582425-29
Fotó: imgur

„Nem én vagyok az egész mögött" – mentegetőzött a Buzzfeednek a férfi, aki csak egy idiótának tartja magát, aki hasznot akart húzni az esetből. Hozzátette, ő nem hekker, ütése sincs, hogyan lehetne mások képeit megszerezni (így, úgyhogy erre figyeljen oda). Hamade családját is támadják már a zaklatók, úgyhogy ügyvédet fogadott. „Ez egy rémálom és nem aludtam 34 órája mostmár" – panaszkodott Hamade. A 4chanesek ugyanis hívogatják és mailekkel bombázzák őt. A twitteres és linkedines profilját is törölnie kellett. A legszomorúbb, hogy az egésszel egy árva bitcoint se keresett. Ha szerencséje van, hamar kiderül, hogy tényleg a szivárogtatót fogták-e el Mexikóban.

A nemi erőszakon poénkodtak Sebestyén Balázsék

2014.09.01. 20:48 -

„Milyen gólyatábor ez, ahol a végén valakit megerőszakolnak?" – tette fel a kérdést Sebestyén Balázs a Class FM Morning Show nevű reggeli rádióműsorában. Ami ezután következett, az már kevésbé volt tolerálható. Eleinte azzal viccelődtek, hogy nem engednék el a lányaikat egy ilyen táborba. Elhangzott, hogy „vacsora, tábortűz, erőszak a program", és „káresemény"-nek nevezték a történetet. Egyikük kijelentette, hogy egy óvóbácsi erőszakolhatta meg a fiatalt (pedig nem: egy 38 éves férfit gyanúsítanak vele, aki fotósként dolgozott a fonyódligeti rendezvényen). Ezután rámentek arra, hogy micsoda össznépi orgiák az egyetemi/főiskolás gólyatáborok. Jellemző momentum volt, amikor Rákóczi Ferenc rájött, hogy nem pedagógusok szervezik a gólyatáborokat a felsőoktatásban. Innentől már nem érdekes az egész, a saját gimis gólyatábori emlékeiken röhögtek, a nemi erőszak témáját letudták ( bár még elhangzott az alábbi poén: „és megerőszakolt a jobb kezed").

Ilyen jófej volt a tini Katy Perry

2014.09.01. 20:35 -

Jim Standridge rendező folytatta a vasárnapi-hétfői hagyományt, és szivárogtatott egy nagyot. A Vimeóra felkerült 12 perces felvételen maga Katy Perry (akkor még Katy Hudson polgári néven) látható 2001-ben, tiniként. Standridge azt írta a videó mellé, hogy nagyon szerencsésnek tartja magát, hogy még az elején megörökíthette ezt a tehetséget, mellesleg, tegyük hozzá, rém cuki tinilányt, aki már akkor humoránál volt. Amúgy a mostani majd' 13 perces videó egy 90 perces archív anyag megvágott változata. Perry amúgy még nem reagált a durva szivárogtatásra – írja a Huffington Post

És akkor jöjjön a videó, amin Perry készül a fellépésre, kicsit izgul, és persze énekel egy szál gitárral. Sőt, sír is. Nézze meg, ennél cukibb videó nem lesz ma!

Katy Perry Uncensored Raw Talent from Jim Standridge on Vimeo.

Címkék:

Ashlee Simpsont nőül vették

2014.09.01. 19:34 -

Diana Ross ingatlana esküvőnek adott helyet a hétvégén: fia, Evan Ross nőül vette Ashlee Simpsont – írja a Radar Online. Úgy tudni, a 2011-ben előző férjétől elvált Simpson egy rakat, összesen 750 ezer dollárt (179,5 millió forintot) érő ékszerben és gyöngyökkel kirakott ruhában állt a connecticuti oltár elé. Ashlee Simpson amúgy nem akart akkora felhajtást az esküvője körül, mint anno a testvérének, Jessicának volt. Azt viszont nagyon akarta, hogy az anyósa énekeljen az esküvőn, ezt meg is kapta. A pár amúgy múlt nyáron jött össze, januárban jelentették be, hogy jegyben járnak.

Sáskajárás sújtotta Madagaszkárt

2014.09.01. 18:52 -

Bibliai csapás valósult meg Madagaszkár fővárosában, Antananarivóban két nappal ezelőtt: sáskajárás bontotta meg a nagyváros rendjét. És valóban, Ronald Miller helyi misszionáriust is a tíz egyiptomi csapás egyikére emlékeztették a történtek, amit videón is megörökítettek. Madagaszkáron amúgy rendszeres baj okozói a sáskák, amik nagy mennyiségű terményt elpusztítanak. Most a szokatlan hőség űzte ki őket odvaikból – írja a People.

Főzzön magának a Jessica Alba!

2014.09.01. 18:12 -

Valószínűleg már ön is bűnbe esett, és elképzelte, miket művelne Jennifer Lawrence-szel az új fotók alapján. Most evezzünk kultúrvizekre, és azt képzelje el, milyen lehet elmenni Jessica Albával bevásárolni (képek itt a Just Jareden), majd betenni őt a konyhába, hogy tüsténkedjen. Mindensetre itt egy videó ízelítőül, amin Alba valami kelféléből rittyent salátát.

PartyBarbi pucér fotói is kiszivárogtak!

2014.09.01. 17:44 -

Egyik legplasztikusabb munkatársunk, a Balaton Soundot megjárt PartyBarbi is a legújabb pucérfotós botrány áldozatai között van Jennifer Lawrence és Kate Upton mellett. Party a nyáron számos celeb oldalán feltűnve próbált meg minél több címlapi szereplést szerezni magának, de próbálkozásai egyelőre nem jártak túl nagy sikerrel. Így könnyen elképzelhető, hogy a mostani botrányt meglovagolva akár ő maga állhat a szivárogtatások mögött. Party egyébként nem tagadta a képek létezését, elismerte, hogy a rossz minőségű fotókon ő látható. A felvételeket egykori barátja készítette róla hancúrozás közben. „Igen, én vagyok a képeken, de ezek teljesen magánjellegű felvételek, nem a publikum számára készültek” – mondta Party a Velvetnek. Ön kit látna szívesen pucéron?

Palvin Barbara bikiniben magyarázott

2014.09.01. 17:21 -

Két barátnővel készített közös medencés fotót Palvin Barbara magyar származású modell. A fiatal nők egy felfújható eszközön lovagolnak, miközben egy ismeretlen elkövető fotózza őket – látható az Instagramra feltöltött fotón. Természetesen mindhárman bikiniben vannak, és Palvin nagyon magyaráz valamit a haveroknak. Azt nem tudtuk megállapítani, milyen állaton lovagolnak, ráknak tűnik, de a rák meg nem zöld. Ha ön Palvin Barbara, írjon ide, segítsen már, milyen lényen lovagol! Köszönjük.

Nem sokkal korábban Palvin feltett egy másik fotót is, amin egy parkoló-jel látható a „bitch" felirattal kombinálva, mindenki értelmezze, ahogy akarja.

Van Damme fia harcosra gyúrta magát

2014.09.01. 16:23 -

Jean-Claude Van Damme büszkén posztolt kigyúrt fiáról a Facebookjára azzal a szöveggel, hogy a The Tower című filmet forgató srác „az apja nyomdokaiba lépett". Az apa pár sort is posztolt arról, mi várható a filmben: egy férfiember elveszíti a félelemérzetét és egyszemélyes hadigépezetté válik Las Vegasban. És persze a világ legerősebb harcosává avanzsál eközben. Kris Van Damme a leírás szerint harcművészeteket is gyakorolt a forgatásra, ahol az érzelmes oldalát is meg kell majd mutatnia – olvasható a büszke apa Facebookján.

10556910 10154567970435046 551429963795664739 o
Fotó: Facebook

Nemrég írtunk amúgy Van Damme 23 éves és ultradögös lányáról, szép kis dinasztia lett ez.

Hugh Jackman szőr nélkül maradt

2014.09.01. 15:47 -

Szerintem menőbb...

Utoljára június 10-én írtunk arról, hogy Hugh Jackman borbélynál járt, akkor a teljes hajkoronáját kicsinálták a Pan című film kalózszerepe miatt. Most egy videót töltött fel arról, hogy az arcszőrzetétől is mind egy szálig megszabadult. Elégedetten konstatálta az Instagramján, hogy újra látszanak az arcvonásai. Azért odatettük alá a régi szakállas verziót is, szavazza meg, melyik volt a csecsébb!

És akkor itt egy kép a szőrös rögvalóról:

Aprítson dinnyét szamurájjal!

2014.09.01. 15:18 -

Amikor azt hinnénk, a szamurájkodás már rég lejárt lemez, akkir jön Iszaó Macsii, és rendet tesz a kétkedők között. A Rocket News 24 közölt videós-képes összeállítást a négy rekordot is tartó japán kardmesterről, amint ananászokat és görögdinnyéket aprít fel röptükben. A japán laido nevű harcművészetet űző férfi egyik legmenőbb rekordja egyébként az, hogy egy 708 kilométer per órával szálló teniszlabdát is kettészelt. A csúcs persze az, hogy humorosan kezeli hírnevét, amikor felkiált szigorúan, hogy "More fruits!" (Több gyümölcsöt!), az császárság a köbön.

Itt van még egy szokásosan idegesítő japán videó arról, ahogy mindenféle sportszert kettévág röptében.

Beyonce fodrászának túlszaladt az ollója

2014.09.01. 14:46 -

Az énekesnő a Budweiser Made in America fesztivál második napján mutatta be új, rövid haját a Los Angeles-i Grand Parkban vasárnap. Persze azért nagyon nem merész a váltás, de tőle már ez is meglepő. Az új frizura mögött lehetne sejteni valami új pasit, de amióta mindent megtesz, hogy házassága PR-ján javítson egy kicsit, már ez sem valószínű. Ráadásul most is férjével mulatozott feltűnően.

Elképesztően megszívták a szomjas bringások

2014.09.01. 14:31 -

A csomagolás és a márkanév igen nagy fontosságára most hat szerencsétlen norvég biciklis szolgáltatott bizonyítékot. A hihetetlen skandináv mesét a The Local oldal osztotta meg a nagyvilággal.

Egy pénteken rendezett Oslo melletti kerékpáros versenyen az OMO cég az új folyékony mosóporát reklámozta, és jó szponzor gyanánt kis termékmintákat is osztogatott a résztvevőknek. Ám a műanyag flakonban található, "Active&Sport" nevű készítmény a hatalmas céglogó ellenére is megzavart néhány, a hideg éghajlaton kissé túlságosan belassult helyi erőt, akik a tekerés közben megitták a sportitalnak gondolt mosószert.

A versenyt igy folyamatosan le kellett állítani, ahogy egymás után kidőltek, majd a szervezőknek egy hatalmas plakátot kellett tenni a termékminták mellé tenni, nehogy még többen kórházba kerüljenek.

Tulajdonképpen hangosan nevetnénk, ha nem lenne igazából nagyon szomorú ez az sztori.

Ezzel a brit színésszel kavar Miley Cyrus

2014.09.01. 14:03 -

Persze szeretnénk azt írni, hogy ebbe a brit színészbe SZERELMES az énekesnő, de hát ez nem ilyen egyszerű. Ugyanis annak ellenére, hogy péntek este romantikus és a szemtanúk szerint igencsak intim közelségben zajló estét töltött Douglas Booth társaságában, legalábbis a Contactmusic szerint, egy másik fórumon épp exéről, vagyis Liam Hemsworthről picsog.

Cyrus a Sunday Night-nak adott interjújában vallotta be, hogy még mindig szereti egykori vőlegényét, ami az álmoskönyv szerint serm tesz jót egy kezdődő kapcsolatnak.

Ez itt az új pasi:

Ez meg a régi:

Jó, ok a szív dolgai zavarosak.

Jenny McCarthy hivatalosan is beépült a Wahlberg családba

2014.09.01. 13:41 -

Bár sem Mark Wahlberg, sem Robert Wahlberg, de még édesanyjuk sem volt jelen a szertartáson, a családi bojkott nem tartotta vissza attól Donnie Wahlberget, hogy elvegye feleségül Jenny McCarthyt. 

Mondjuk a dolog nem váratlan, hiszen a New Kids On THe Block egykori énekese már áprilisban eljegyezte a szőke modellt, amivel nem okozott túl nagy örömet testvéreinek. 

A ceremónia mindössze húsz percig tartott, vasárnap este, egy szűk családi (McCarthy családja azért jelen volt) és baráti körben. A helyszín a Contactmusic információi szerint a Hotel Baker bálterme volt, az illinoisi St. Charles városkában. 

Mark Wahlberg egy Twitter üzenetben gratulált a párnak. Micsoda kitörő öröm!

Ilyen gyerek volt Hajdú Péter

2014.09.01. 13:18 -

Az ember már el sem tudná képzelni azokat az időket, amikor Hajdú Péter nem egy meglett kétgyerekes családapa volt, hanem egy gyerek, aki valószínűleg csak álmodozott arról, hogy egyszerre csinálhat egy szép napon interjút VV Alekosszal és VV Cristofellel. A műsorvezető tekintetéből még az sem egyértelmű, hogy pár év múlva már egész szép skalpgyűjteménye lesz, hogy aztán a végén Sarka Katát el is vegye feleségül. Hát ilyen volt gyerekként Hajdú Péter.

Címkék:

Jakabos Zsuzsa látványos képpel nosztalgiázik

2014.09.01. 12:14 -

A gyönyörű úszónő 2012-es emlékeit eleveníti fel Instagram oldalán, egy fotó erejéig mindenképp. A látványos pózhoz nehéz bármit is hozzáfűzni, esetleg annyit, hogy fejjel együtt még sokkal ütősebb lenne.

De az biztos, hogy a nyújtás tökéletes.

Madonnából ázott ténsasszony lett

2014.09.01. 12:02 -

Ráadásul önként, sőt már-már provokációból posztolt magáról egy előnyösnek semmiképpen nem nevezhető képet Instagram oldalán, legalábbis a hozzá fűzött kommentje szerint. 

A csodás kompozíció - amin a legnagyobb jóindulattal is koros ténsasszonynak néz ki - a jegesvödör kihívás analógiájára a szappanos kihívás nevet kapta, ám a csapzott haj, nem túl elegáns lábköz és inas karok halmaz mellett a legdurvább merénylet a laza pólóból kivillanó csontos mellkas.

Na ilyen celeblábakra kell mini kezeslábast húzni!

2014.09.01. 11:31 -

Kate Beckinsale egy malibui kajafesztiválon mutatta meg, hogyan kell rendeltetésszerűen használni egy mini kezeslábast. Vagyis, hogy milyen testre érdemes ilyen ruhadarabot húzni, mások érzékenységének megbántása nélkül.

A színésznő lábai igazán nem érdemlik meg a takarást. Íme:

Mihalik Enikő kitekeredett a jetlagtől

2014.09.01. 10:56 -

A gyönyörű modell persze egyáltalán nem tud rosszul kinézni, ám igencsak furcsa pózban hever egy ágyban, Instagram oldalára posztolt fotóján. A mellékelt információ szerint teljesen kikészítette az időeltolódás, és az ággyal sem stimmel valami, így gyakorlatilag ott rekedt.

Címkék:

Ön szerint mi történt Kim Kardashian orrával?

2014.09.01. 10:19 -

A celebistennő mellei mellett igen ritkán kerül fókuszba bármilyen más testrésze, ám mostanában valahogy mintha furcsának tűnne az arca. Egészen pontosan az orra. De vajon mi történt? Nézze meg a képeket, és aztán döntsön!

Vajon mi történhetett Kardashian orrával?

Címkék:
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 2117

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Karpathos
    Karpathos Nyaraljon görög hangulatban, 39 900 Ft / fő / 7 éjtől
  • Nyerj SZIN bérletet!
    Nyerj SZIN bérletet! Töltsd fel fotód egy két főre szóló 2015-ös SZIN bérletért!
  • Egyiptom
    Egyiptom Tengerparti pihenés 55 900 Ft / fő / 7 éjtől

Hirdetés