Mario Balotelli egyszerre vasal, táncol és olvas

2014.07.24. 12:07 -

Gyanús, hogy a nap videóját posztolta Instagramra Mario Balotelli, az olaszok botrányhős focistája. A hatalmas reklámnak tűnő videó (több helyen is megjelenik az egyik sportszergyártó emblémája) bemutatja, hogy szokott Balotelli vasalni: bömböl a zene, ő pedig a konkurens Zlatan Ibrahimovic önéletrajzi könyvét olvassa. Elképesztő. Mindehhez annyit írt megjegyzésnek, hogy "#ATudásHatalom könyveket olvasni menő #MaradjatokASulibanGyerekek". Elképesztő.

Elképesztő...

Karatéval és celebekkel indul az év bulija

2014.07.24. 11:52 -

Hatalmas rúgásokkal mutatta meg a jachtján a harci tudását Leonardo DiCaprio a Daily Mail szerint. A jacht jelenleg francia vizeken horgonyoz, mivel a színész nemsokára könyörtelenül nagy jótékonysági partit ad a kiválasztottaknak. Eleve egy modellekkel tűzdelt miami parti után érkezett Franciaországba, így a jachton most nem is voltak nők, csak jóhaverok. 

A gálára amúgy Toni Garrn, DiCaprio modell barátnője is hivatalos, ő egy eléggé sokat mutató zöld ruhában jelent meg az első promóeseményen. Az egyik képen még Robin Thicke-kel is pózolt egy sort. Később maga a színész is megjelent, nagy szakállat növesztett ráadásul. Megjelent még Selena Gomez, Cara Delevingne és Bono is a gálán.

Az igazi nagy bulit amúgy a Domain Bertraud Belieu nevű borászatban tartják, a cél 25 millió dollár (5,7 milliárd forint) összegyűjtése a Föld utolsó vadonjainak védelmére. DiCaprio komoly beszédet is tartott az ügy mellett, mondván a dinoszauruszok pusztulása óta nem volt akkora kihalási hullám a bolygón, mint most. Árverés is volt, egy DiCaprio, Martin Scorsese és Robert De Niro által aláírt Harley-Davidson motort és egy Damien Hirst műalkotást is aukcióra bocsátottak. Ehhez képest a koppenhágai klímakonferencia kezdő vacakolás volt.

Miley Cyrus Pharrellel dalolhatott

2014.07.24. 11:13 -

Megjelent Pharrell Williams Come Get It Bae című dalának klipje, ami nem egy túl bonyolult forgatókönyv alapján készült: egy castingon csajok táncolnak a kamerának, Pharrell egy kamerával rögzíti őket. Aztán megjelenik Miley Cyrus, aki szokás szerint minősíthetetlenül néz ki, nyelvet öltöget, miközben egyes castingos csajok twerkelnek. Cyrus amúgy csak egy kurta énekbetétet kap a vokálozás mellett.

Palvin Barbara elegánsan villogott

2014.07.24. 11:05 -

Megtartották Hollywoodban az új Herkules-film premierjét, amin ő maga is megjelent:

452594038
Fotó: Jon Kopaloff / Europress / Getty

Palvin Barbara egy hosszú, de azért némi lábat látni engedő elegáns fekete ruhában libbent a vörös szőnyegre, hogy pózoljon egy sort a TCL Chinese Theatre épülete előtt.

452594028
Fotó: Jon Kopaloff / Europress / Getty

Beállt a film főszereplője, Dwayne Johnson, azaz The Rock mellé is, aki szintén olyan gentleman volt, mint még tán soha. Palvin amúgy kapott egy apró szerepet a filmben, ezért jelenhetett meg a bemutatón.

452594016
Fotó: Jon Kopaloff / Europress / Getty

Zámbó Krisztián megkérte csaja kezét

2014.07.24. 10:36 -

Takács Zsuzsi szereti a fukszot és zavarban van – ezeket tudtuk meg a nagy eseményről a csütörtök reggeli Mokkában. Zámbó Krisztián ugyanis valami lánykérésszerűséget hajtott végre a stúdióban. Korábban persze már lezajlott a hivatalos verzió, először szakításnak álcázta a vicces Zámbó az eseményt. A csaja persze emiatt konstans sokkban volt, így az egészre alig emlékszik. El is játszották a teljes jelenetet a stúdióban újra (az eredetit persze az Édes élet kamerája is rögzítette korábban). A gyűrűvel pedig akadt némi gond, kicsi az átmérője, ezért alig ment rá a menyasszony ujjára.

Kim Kardashian minibikiniben napozott

2014.07.24. 10:26 -

Mint egy nagyméretű partra vetett sellő, úgy napozott Kim Kardashian az Instagramra feltöltött képe szerint. Ehhez bikinit is választott, persze olyat, ami alig takar valamit. Azt meg külön öröm látni, hogy a mostanság a mellei mutogatásából ééő celeb milyen erőfeszítéssel húzza be a hasát.

Travolta féltékeny volt szeretőire a pilótája szerint

2014.07.24. 09:46 -

Doug Gotterba John Travolta légitársaságánál dolgozott évekig, és ő is azok közé tartozik, akiket állítása szerint molesztált a színész. A Gawker most a pilóta készülő könyvéből közölt pár apró, ám jelentős részletet. Eszerint Travolta „gyengéd, ám nagyon szenvedélyes" szerető, aki viszont irracionálisan féltékeny tud lenni, folyton azt lesi, megcsalják-e. Gotterba szerint a következő párbeszéd is elhangzott közöttük:

– Szóval John, áruld el! Most, hogy házas vagy, még mindig a nőket szereted – vagy a férfiakat?

– Hát, Doug, még mindig a férfiakat.

Gotterba amúgy pert is indított, mert elege lett, hogy ezekben a történetekben rendszeresen felbukkan a neve, de egy titoktartási szerződés miatt nem mondhat semmit. Ügyvédjével azt akarják elérni, hogy mondja ki a bíróság, a szerződés titoktartásra vonatkozó része csak egy tervezet volt, amit ő voltaképp nem is írt alá.

tumblr mkisx8JP6y1rnqjkpo1 400.gif

Berki Krisztián élőben szabadult meg tetkójától

2014.07.24. 08:22 -

A csütörtök reggeli Mokkát megérte megnézni, ugyanis Berki Krisztián korábbi ígéretének eleget téve megszabadulni igyekezett egy ujjára tetovált felirattól (amit még Szabó Zsófi miatt varratott magára). Kiderült, 8-10 alkalom kell, hogy végleg megváljon a mintától. Berki láthatóan ideges volt az esemény előtt, miközben egy tetováló gumikesztyűben előkészítette a terepet.

Ezután valami elektromos impulzussal bombázták Berki ujját, aki mély hangon visongott párat. Szegény Berkit Kárász Róbertnek kellett masszíroznia közben, annyira rettegett. Berki a végén persze bosszút állt a tetováló srácon, átvette a hegesztőpisztolyt és nekiesett a férfinek. „Nem sikongat úgy, mint Krisztián" – reagált epésen Demcsák Zsuzsa arra, hogy a srác szisszenés nélkül tűrte a beavatkozást.

DSC 0175
Ebben a pillanatban már túl volt a nehezén. Fotó: Velvet

Egymás közt egyezkednek Benkőék és a taxis

2014.07.24. 07:53 -

„Meghallgattuk a felvételt és arra a következtetésre jutottunk, hogy egyik félnek sem lenne hasznára, ha ez a hanganyag a nyilvánosság elé kerülne. Nekünk is kellemetlen, de a másik fél sem jönne ki jól ebből. Most úgy tűnik, hogy közelednek egymáshoz a felek" – mondta a Borsnak Pásztor György, az Omega két tagjának megverésében érintett taxiscég igazgatója. Korábban a felvételek nyilvánosságra hozatalát ígérték, de ettől elálltak. Benkő László, Debreczeni Ferenc és Szöllössy Kati egy vidéki fellépésről tartottak haza vasárnap, amikor a XI. kerületi Hengermalom úton szóváltásba, majd verekedésbe keveredtek a kihívott, de nagyon sokat késett taxissal. A taxis azt állította, ők kezdték az ütlegelést, mégis a zenészek kerültek a végén kórházba. A kiérkező mentős hivatalból feljelentést tett.

Szöllössy Kati basszgitáros is a helyszínen volt, de őt nem bántotta a taxis, csak odébblökte. Ő így emlékezett vissza a Blikknek a történtekről. „Eltelhetett a rendelésünk óta fél óra valóban, amikor szóltunk a diszpécsernek, s lemondtuk a taxit. Az a furcsa, hogy ezután mégis megérkezett a helyszínre. Debreczeni Ferenc, Ciki mondta neki, hogy köszönjük, nem kérjük a fuvart, s már be se akartunk szállni a kocsiba. Nyilván ezután Ciki az orrcsontjával megütötte szegény taxis öklét, amitől ő kirepült az autóból, s a fiúk földhöz verték magukat, hogy így húzzák csőbe az ártatlan sofőrt" – magyarázta ironikusan Szöllössy. Szerinte csak azért nem tudott nagyobbat ütni a taxis, mert ő közéjük állt, így a taxis parasztlengői mellette suhantak el. Hozzátette, nem ittak semmit a fellépés előtt, alatt, után, maximum egy pohár bor lecsúszott a koncertet követően. Szöllössy abban biztos, hogy fáradtak és ingerültek voltak. Mindenesetre a gyanúsított H. Zoltán ellen súlyos testi sértés gyanújával indult eljárás.

Végrehajtás van Csézy cége ellen

2014.07.24. 07:25 -

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) végrehajtási eljárás alatt álló adózók listájára került Csézi „Csézy" Erzsébet cége, a 2011-ben alapított Csézy-Produkció Kft. – írja a Blikk. A reklámtevékenységgel foglalkozó cég esetén ez nem újdonság, a lap szerint tavaly hatszor került végrehajtás alá a vállalkozás, a mostani listára kerülés pedig június 25-én történt meg. Az énekesnő és korábbi eurovíziós szereplő nem kívánt nyilatkozni a témában. A cég tavalyi eredményeiről még nem tette közzé a beszámolóit, ami miatt büntetést is kaphat. Csézyről legutóbb egy éve írtunk, amikor eldöntötte, hozzámegy Szabó László vállalkozóhoz.

Címkék:

Gáspár Győző nem tud a TV2-s szakításról

2014.07.24. 07:03 -

„Nem tudok róla, hogy befejezték a velem való munkát. Ez teljesen új információ számomra" – nagyjából ez volt az összes információ, amit Gáspár Győző közölt a Blikkel azt követően, hogy egy munkatársa bántalmazása miatt felmondta volna vele az együttműködést a TV2. A Borsnak is annyit mondott, hogy felhívása pillanatában is éppen Édes életet forgatott, és szerinte ezzel a hírrel akar nézettséget generálni a csatorna. A bántalmazás részleteiről nem akart beszélni a templomépítő Gáspár, a csatorna azonban a következő közleményt adta ki szerda este:

„2014. július 23-án, az Édes Élet forgatásán Gáspár Győző megrángatta, és durván szidalmazta a műsor stábjának egyik hölgy tagját. Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól. A TV2 Csoport kiáll munkatársai mellett, és határozottan elítéli az erőszak minden formáját, legyen az verbális vagy fizikai. Éppen ezért a történtek miatt, azonnali hatállyal beszüntetjük a közös munkát Gáspár Győzővel."

A lap úgy tudja egy stábtagtól, hogy a showman szinte minden előzmény nélkül fakadt ki a nőre. A stábtag szerint az lehetett a gondja, hogy egy jelenetet újra kellett forgatni az Andrássy úti helyszínen. "Olyannyira felhúzta magát, hogy indulatosan megrángatta a hölgyet, üvöltözni kezdett vele, és obszcén jelzőkkel illette. A stábtagot érthető módon mélyen megviselték a történtek, hiszen Győző nagyon agresszíven viselkedett vele. Alig lehetett leállítani" – emlékezett vissza a nevét nem vállaló munkatárs.

Frissítés: Mindeközben VV Aurelio sem maradt nyugton, és a Facebookon beszólt Gáspárnak: „Győzőkém inkább a farkadat verjed vagy az IQ betyár feleséged aki nem tud értelmesen beszélni, ne azokat akik pénzt raknak a zsebedbe!! te Római gizda!!!!"

Listavezető lett az USA-ban az amerikai Irigy Hónaljmirigy

2014.07.23. 21:29 -

Az egyszemélyes, amerikai Irigy Hónaljmirigy, Weird Al' Yankovic már 31 éve van a pályán, a napokban jelent meg legújabb lemeze, a Mandatory Fun, amivel gyakorlatilag történelmet írt. Karrierje során ez az első lemeze, ami megszerezte az első helyet a Billboard toplistáján – írja a Just Jared. A főleg a 90-es évek közepén nagyon népszerű előadó lemeze azért is különösen érdekes, mert 1994 óta nem volt olyan, hogy a Billboardon paródialemez vezetett volna a lemezeladási listán. A lemez népszerűségét jól mutatja, hogy Pharrell Happy című gigaslágerének paródiája, a Tacky alig egy hét alatt több mint négymillió letöltést ért el Youtube-on.

Peaches Geldof heroinfüggő volt

2014.07.23. 21:19 -

Az orvosszakértők már májusban megállapították, hogy a 25 éves Peaches Geldof áprilisi halálát heroin túladagolás okozta, most viszont Geldof férje, Thomas Cohen is beszámolt felesége függőségéről – írja a Femalefirst. Cohen egy bírósági vizsgálaton fejtette ki, hogy felesége ugyan néhány évvel ezelőtt sikeresen leszokott a heroinról, de idén februárban visszaesett. Peaches Geldof a metadon nevű heroinhelyettesítő szerrel szokott le, ezt szedte több mint két éven keresztül, amíg tiszta volt. A leszokás miatt a szervezete már nem tolerálta a heroint. Többek között ez, és az vezetett a túladagolásos halálához, hogy nagyon tiszta heroint kezdett fogyasztani idén februárban. Cohen arról is beszélt, hogy felesége próbált megszabadulni a szerektől, volt olyan, hogy a vécén próbálta lehúzni a drogokat otthon, de nem tudott leállni.

Nem hiszi el, milyen flashmob volt Budapesten!

2014.07.23. 20:50 -

A budapesti Erzsébet téren szerda délután egy csomó ember összegyűlt, hogy villámcsődületet, magyarul flashmobot tartsanak, méghozzá a tökéletes hajvágás világnapja alkalmából. Igen, jól olvasták. A Zoolander című filmbe illő eseményen egy csomó ember haját vágták egyszerre a téren, miközben egy csomó másik meg rögzítette az egészet.

Natalie Imbruglia olyan szingli, hogy tinderezne

2014.07.23. 20:24 -

Natalie Imbruglia nem elég, hogy 2009 óta nem adott ki lemezt, nagyjából azóta szingli is, legalábbis hivatalosan senkivel sem volt együtt 2008-as válása óta, csak pletykaszinten. A 39 éves énekesnő a Kiis FM rádióműsorában arról beszélt, hogy annyira egyedül van, hogy fontolgatja, hogy regisztrál a népszerű randialkalmazásra, a Tinderre. „Teljesen sokkoló! Annyira egyedül vagyok! Azon gondolkozom, hogy elkezdek tinderezni... Hogy tudnék még emberekkel ismerkedni? Egy londoni barátnőm fülig szerelmes éppen abba a fickóba, akit a harmadik Tinder-randiján ismert meg. Nagyon irigy vagyok rá! Teljesen normális, jófej a srác, egy rendező, találkoztam vele, tényleg nagyon kedves. Mindenki tinderezik, akiről tudom, hogy szingli Londonban” – mondta Imbruglia. 

Ezek a fenekek fognak megmérkőzni a nyáron

2014.07.23. 19:51 -

Idén nyáron is lesz Fitbalance Beach Siófokon, ami természetesen arról fog szólni, hogy egy csomó szépre gyúrt testű nő fogja megmutatni, mennyire vannak pontosan szépre gyúrva. Az esemény fényét a Behind the Scenes, magyarul Backstage című dalát is éneklő Tolvai Renáta fogja emelni, de könnyedén összefuthatunk például a friss szépségkirálynő Kulcsár Edinával, és a mostanában fitneszőrült Aleska Diamonddal is. Ez még csak a jövő, az eseményen viszont már be is mutattak pár indulót, így például megcsodálhattuk a korábban a Playboyban is feltűnt Fekete Tünde nagyon szépre dolgozott testét, de volt ott rúdtánc is, amiben Pall Orsolya mutatta meg, milyen őrületes módon tud terpeszteni rúdon. Soha rosszabb szórakozást, nézze meg a csupa jó nővel ellátott galériánkat!

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!
 
Címkék:

Szexpózokat adat elő a járókelőkkel a kamumágus

2014.07.23. 19:33 -

Joseph Costello leginkább egy Youtube-humorista, akinek a legújabb videója arról szól, hogy gyanútlan járókelőknek azt mondja, hogy ő egy utcai mágus, és bemutatna nekik néhány trükköt. A trükkök viszont csak arról szólnak, hogy Costello mindenféle szexpózokba állítja a járókelőket, akiknek nem esik le a dolog, és boldogan csinálnak magukból hülyét. Costello körülbelül egy éve csinált már egy hasonló videót, de most újra elment New Orleansbe, és megint behülyített egy csomó embert.

Mihalk Enikő a Harper's Bazaarnak adott sütireceptet

2014.07.23. 19:22 -

Ha eddig kétségei lettek volna afelől, hogy Mihalik Enikő csak Magyarországról nézve világsztár-e, vagy a világ más pontjáról is az, akkor a Harper's Bazaar legutóbbi recepje véglet eldönti a dolgot. Az újságban megjelent glutén- és cukormentes cheesecake receptjét ugyanis nem más, mint Mihalik Enikő írta. Igen, annyira híres, hogy megjelentetheti a kedvenc sütireceptjét a világ egyik leghíresebb divatlapjában, mert eléggé ismert hozzá a neve. A receptet külön nem részleteznénk, a főbb változások egy sima sajttortához képest, hogy ebben gluténmentes keksz adja az alapot, kókuszolaj van benne, valamint cukor helyett agavészirup, a krém pedig zsírszegény krémsajtból készül.

Adele egyéves fia egy csomó pénzt nyert egy perben

2014.07.23. 19:06 -

Adele beperelte a Corbis Images UK nevű képügynökséget, mert szerinte a lesifotósaik illegálisan készítettek képeket róla és a most egyéves fiáról – írja a TMZ. Adele-ék megnyerték a pert. Azt nem tudni, hogy pontosan mennyi pénzt kapnak, de százezres nagyságrendű fontról beszélnek. Az énekesnőnek szerencséje volt, hogy a képek az Egyesült Királyságban készültek, itt sokkal szigorúbbak a magánélet védelmét szolgáló törvények, mint az USA-ban, ahol valószínűleg ejtették volna az ügyet.

Címkék:

Kate Hudson elég szexi ruhában adott interjút

2014.07.23. 17:30 -

Kate Hudson legújabb vígjátékát, a Wish I Was Here-t nemrég mutatták be az USA-ban, ezért a színésznő most jó sokat szerepel mindenhol, legutóbb például Seth Meyers beszélgetős műsorában lehetett látni. A fenti kép nem archív, egy kétgyermekes, 35 éves anyuka nyilatkozik rajta meglehetősen szexi ruhában, méghozzá a fent említett tévéműsorban. Az interjút itt meg tudja nézni, Hudson olyan dolgokról beszél benne, mint hogy már egészen kicsi gyerekkén a színjátszás érdekelte és hasonlók.

Alaposan dokumentált automata üzembe helyezés a BKK-tól

2014.07.23. 16:55 -

A Wiw legszebb napjait idézi a BKK legújabb galériája, amiben rettentő alaposan, 22 művészi képpel dokumentálták, hogy üzembe helyezték a századik új típusú jegyértékesítő automatát, így már száz helyen okozhatunk magunknak bosszúságot az automatákkal kezdve a darabokban érkező gyűjtőjegyektől a hogyan kérjek számlát a bérletről, ha nem vagyok cég típusú problémákig.

Mel B melleit csak két kis pánt tartotta a ruhájában

2014.07.23. 16:46 -

A fenti képekről csak annyit tudunk, hogy a Spice Girls egykori tagjáról, Mel B-ről készültek, méghozzá szerdán, New Yorkban. Éppen Jimmy Fallon műsora, a The Late Show felvételére megy az egészen kihívó szettben.

Címkék:

Amy Winehouse 2004-ben: Tíz év múlva gyerekem lesz

2014.07.23. 16:35 -

Amy Winehouse első lemeze 2003 végén jelent meg, azzal még nem futott be nagyon, az áttörést a 2006-os lemeze hozta meg neki, a sikerrel együtt pedig jöttek a problémák, és az énekesnő nagyon fiatalon, 27 évesen, 2011 nyarán, pont három éve meghalt. Az Independent most előszedett egy interjút, amit 2004-ben rögzítettek Winehouse-zal, de a beszélgetésből sosem lett cikk, mert úgy gondolta annak a hétvégi magazinnak a szerkesztője, ahol a cikk megjelent volna, hogy Winehouse sosem fog befutni, eltűnik a süllyesztőben, ezért érdektelen az anyag. Három évvel az énekesnő halála után, és ismerve a balhés, drogos életét, egészen szívszorító néhány optimista nyilatkozata a karrierje elejéről. „Tíz év múlva 30 leszek, úgyhogy valószínűleg lesz már egy gyerekem. Megjelenik már addigra a második lemezem, és néhány tematikus kislemez, de az igazán őszinte zenéimet mindig a nagylemezeimre tartogatom. [...] A jövőben tervezek megállapodni, szeretnék férjet és gyereket, bár, amikor a családi életre gondolok, akkor furcsamód nem látok magam mellett férfit. Szerintem jó anya lennék, legalábbis remélem. Remélem, nem leszek szar anyuka. Ha lesz gyerekem, azt szeretném, hogy nagyon sok legyen, legalább öt. Mindig otthonról dolgoznék, lenne egy stúdió a házamban. A képzeletemben otthon veszem fel az anyagaimat a pincében, a gyerekek meg majd jönnek, és kopogtatnak, én meg úgy teszek, mintha éppen dolgoznék, ami cuki lesz” – nyilatkozta az énekesnő a karrierje elején.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!
 

Sophia Loren és Whoopi Goldberg rettenetesen megöregedtek

2014.07.23. 15:56 -

Sajnáljuk, hogy ezt kell írnunk, de Sophia Loren tényleg szörnyen megöregedett. És ez már nem csak az igazán elrontott és előnytelen sminkjéből látszik. Csak nézze meg ezt a képet, és látni fogja mire gondolunk.

A színésznő egyébként a tiszteletére rendezett partin vett részt Oakville-ben, ahol Whoopi Goldberg is megjelent. És sajnos most kiderült, hogy ő sem néz ki sokkal jobban. Persze lehet, hogy ezen a felnyírt haj sem segít.

A szobor Ryan Gosling még az igazinál is csábosabban néz

2014.07.23. 15:54 -

Ryan Goslingot általában három dolog, a kockás hasa, az ismos karja és a csábos nézése miatt szokták nagyon szeretni a nők. Azt nem tudni, hogy a londoni Madame Tussauds viaszmúzeumban a napokban kiállított szobornak mennyire kockás a hasa, de az biztos, hogy a színész viaszverziója még az eredetinél is csábosabban néz. Egészen irritáló bájgúnár lett belőle.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 2080

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés