Tolvai Renáta reggeli playbackje felülmúlhatatlan élmény

2014.09.17. 15:19 -

Tolvai Renáta a szerda reggeli Mokkában előadta egyik új dalát, a Backstage-et, amelynek ugye ez a magyar címe. Nincsenek illúzióink: tudjuk, hogy a magyar élő televíziózásban felléptetett zenekarok és énekesek nem szoktak valóban zenélni a helyszínen, mindenkinek egyszerűbb így. Csakhogy szegény Tolvai annyira összezavarodott ebben a tátikázásban, hogy komolyan megsajnáltuk.

Eleve fantasztikus ötlet szexiskedve playbackeltetni valakit egy udvar közepén felállított miniszínpadon reggel negyed kilenckor, mert egyáltalán nem hat ám tájidegennek. Az énekes eleinte egész profin hozta a dolgot: a necces részeknél ügyesen takarta a száját minden arra alkalmas elemmel (kéz, mikrofon, haj), hogy ha rosszkor lép be, ne látsszon annyira. Kicsit feszengett, talán mert ribanccipőt adtak a lábára, és abban tényleg nehéz lehet önfeledten riszálni egy töküres színpadon.

A dolgok az ötvenedik másodperctől kezdtek igazán érdekessé válni, amikor férfihangúvá torzított hangon látszott énekelni, de ekkor még remekül palástolta meglepettségét. Utána jött egy kicsit kellemetlen vonaglás a rapbetét alatt, amikor őszintén reméltük, hogy szenvedéseinek hamarosan vége szakad. 1:35 körül úgy rázza magát, hogy azzal lehetetlenné teszi az éneklést, de a krach a második percnél ütött be. Itt már totál összekavarodva nem énekelte a vokált képző saját éneksávját, csak belekapott a torzítottba, majd eldalolni látszott azt, amit egy férfi énekel. Végül rátalált a saját részére is, de akkor már mindegy volt. Nem lehet jó dolog énekelni tudó emberként ilyesmit csinálni. 

Kilencszer szúrták fejbe III. Richárdot

2014.09.17. 14:59 -

Amikor III. Richárd haláláról azt olvassuk, hogy elesett a bosworthi ütközetben, akkor az csak viszonylag fedi a valóságot. Az 1485-ben meghalt angol király holttestét csak tavaly találták meg egy nem túlságosan szakrális helyen, egy leicesteri parkoló alatt. A maradványokat elemzve kiderült, hogy III. Richárd nemcsak simán elesett a trónkövetelőivel folytatott csatában, hanem összesen 11 szúrás érte, ebből 9 a koponyáját – írja a Mirror. A fejsérülései közül kettő olyan súlyos volt, hogy már azok is megölték volna, de támadói kétségtelenül alapos munkát végeztek.

Mihalik Enikő ugrókötéllel is edzi magát

2014.09.17. 14:35 -

Mihalik Enikő rengeteg időt tölt sportolással, jógázik, fut és edzőterembe is sűrűn jár. A modell az Instagramon szinte naplószerűen dokumentálja mindennapjait, most azt osztotta meg, hogyan tökéletesíti ugrókötéllel az alakját. A modell egyik barátnője a blogján azt is megosztotta a világgal, hogyan edzenek ők ketten, ha találkoznak: futás és sétálás váltva, kitörések és felülések, majd nyújtás. Az edzéstervet ide kattintva láthatja

Ilyen az utcai vandalizmus kanadai módra

2014.09.17. 14:01 -

Vicces táblákkal rakta tele egy férfi a kanadai utcát, a táblákon a felirat annyit jelent: itt mindenki biztonságban van, a szomszédok figyelnek – ide kattintva láthatja. A táblákon van Frank Drebin a Csupasz pisztolyból, Yoda mester, de még Mulder és Scully ügynökök is figyelmeztetik a bámészkodókat, hogy biztonságban vannak a kukkoló szomszédoknak köszönhetően. A Redditen számos nagyon okos kérdés érkezett a témában, például, hogy hol voltak, merre néztek a szomszédok, amikor a táblák az utcára kerültek, vagy hogy ki tartja szemmel a kukkoló szomszédokat. Olyanok is akadnak, akik gúnyosan megjegyzik, hogy ez az évszázad bűnténye Kanadában. Egyébként ilyen táblák Magyarországon is elférnének – ha akarjuk, ha nem, úgyis házmesterország vagyunk, de legalább nevethetnénk rajta.

Címkék:

Lauren Graham a Szívek szállodájából nem öregszik

2014.09.17. 13:08 -

A Szívek szállodája (Gilmore Girls) főszereplője, Lauren Graham NBC & Vanity Fair's 2014-2015 TV Season eseményen jelent meg szeptember 16-án, a színésznőt a fotók alapján messziről elkerüli az öregedés. A sorozat 2000-ben kezdődött, hét éven át tartott, ergo 7 éve van vége a forgatásoknak. A színésznő azóta könyvet is írt.

Helyreigazítás

2014.09.17. 12:59 -

A http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2014/09/14/rosszul_teljesit_fabry_megis_kell/ internetes címen, 2014. szeptember 14. napján 09:10 órakor megjelent “Rosszul teljesít Fábry, mégis kell” c. cikkben valótlanul híreszteltük, hogy az MTVA szerződést kötött Fábry Sándorral 2015. évre vonatkozóan. Ezzel szemben a valóság az, hogy az MTVA Fábry Sándorral ilyen szerződést nem kötött.

A nimfomániás színészét azzal zaklatja egy nő, hogy ő Einstein

2014.09.17. 12:48 -

A nimfomániás férfi főszereplője, Shia LaBeouf mindennapjai elég szürreálisan telnek, ha igaz a TMZ híre. A színészt állítólag azzal találta meg egy őrült nő, Graciela Nahle, hogy LeBeouf maga Einstein, és felfedezte a relativitáselméletet. LaBeouf korlátozó végzést kért a nő miatt, aki odáig is elmerészkedett, hogy azzal fenyegette a színészt, felrobbantja a házát. Sőt, az egész világot, mert tudja, hogy LeBeouf valójában Einstein, és ők ketten összetartoznak. Hónapok óta sokkolja a nő ezekkel a színészt, akit mellesleg azért vertek bilincsbe júniusban, mert megzavart egy előadást New Yorkban.

Britney Spears a gyerekeiről posztolgat az Instagramon

2014.09.17. 11:57 -

Úgy tűnik, 2014-re Britney Spears felelősségteljes felnőtté vált, és elég jófej anya lett, legalábbis ezt a látszatot kelti a képekkel, amiket a gyerekeiről posztol. 2010-ben még gyerekei veszélyeztetésével vádolta meg az énekesnőt a volt testőre, aki azt állította, hogy Britney Spears szíjjal veri a gyerekeit, továbbá, hogy nem veszi figyelembe a gyerekei ételallergiáját. Akkoriban szociális felügyelők lepték el az énekesnő házát, ugyanis nem ez volt az első eset, hogy ilyesmivel vádolták Spearst. A testőrt egyébként az énekesnő rúgta ki, a pletykák szerint szeretők voltak – a gyermekvédelmisek úgy tűnik, nem találtak semmi bizonyítékot a testőr állításaira.

Így fog kinézni Ryan Gosling és Eva Mendes közös lánya

2014.09.17. 11:45 -

Ryan Gosling és Eva Mendes közös lányának még hivatalosan a nevét sem tudni, azonban máris találgatások tárgya, hogyan néz majd ki, ha megnő. A színész pár lánya múlt pénteken született meg, hivatalosan hétfőn jelentették be a hírt. Az utóbbi hónapokban tartózkodtak a nyilvánosságtól, júliusban derült ki, hogy Eva Mendes várandós – akkoriban a bulvárlapok azt találgatták, hogy Ryan Gosling összejött egykori szerelmével, Rachel McAdamsszel.

Elszakadt a kötél bungee jumping közben, túlélte

2014.09.17. 11:24 -

Dél-Koreában, Cheongpyeongban történt a bungee jumping baleset még júliusban, hogy ugrás közben elszakadt a kötél, így a kötél végén lógó ugró 48 métert zuhant a mélybe. Az esetről készült videó most jár körbe az interneten. A szerencsétlenségben az a szerencse, hogy a magas épületről ugró a vízbe esett fejjel, majd segítség nélkül kiúszott a partra. A bámészkodók először tapssal köszöntötték a bunge jumpingolót de ahogy kiderült, hogy végig szabadesést láthatnak, már annyira nem örültek.

Szelfizett az eszméletlen Joan Rivers-szel az orvosa

2014.09.17. 11:00 -

A manhattani Yorkville Endoscopy klinika egyik alkalmazottja azt mondta a nyomozóknak, hogy amikor Joan Rivers altatásban volt, az egyik doktor közös képet, szelfit készített a hírességgel. Állítólag Joan Rivers beleegyezése nélkül biopsziát végeztek az orvosok, és ez okozhatta a halálát – írja a CNN. A biopszia ugyanis leállíthatta a légzését és a szívét a hangszálműtét közben a nyomozók szerint. A műtét elvileg rutinműtét volt, a humorista 81 éves korában hunyt el.

Címkék:

Szexbabává operáltatta magát

2014.09.17. 10:25 -

A szőke hajú Victoria Wild minden álma az volt, hogy úgy nézzen ki, mint egy guminő, ezért egy kisebb pesti lakás árát, 30 ezer fontot (11 845 241 Ft) költött plasztikai sebészetre. Az orvosok megnagyobbították a melleit, feltöltötték a száját és botoxszal szétfeszítették az arcát, hogy a kívánt külsőt elérjék. A megszállott modell Cannes-ban él, és imádja az új külsejét, állítólag az utcán megbámulják az emberek, és ő imádja, hogy rá figyelnek. A Twitteren lehet követni a plasztiknő mindennapjait.

Címkék:

Kim Kardashianék a kerekesszékes balhé után jófejkednek

2014.09.17. 10:13 -

Kanye West és Kim Kardashian azzal idegesítette fel a világot nemrég, hogy a rapper az egyik koncertjén arra kérte a rajongóit, álljanak fel mindannyian. Kivéve a kerekesszékeseket, de nekik bizonyítaniuk kell, hogy valóban mozgássérültek – például parkolási igazolvánnyal. Ketten nem tudtak feállni a koncerten, amiatt, hogy mozgássérültek, de Kanye West ezt egyszerűen csak taplón kezelte, és rájuk parancsolt többször is, hogy álljanak fel. A balhét úgy tűnik a feleségével együtt igyekszik tompítani azzal, hogy egy beteg lánnyal beszélgettek telefonon (!), és természetesen a pillanatot megörökítették az Instagram követőknek. 

Beyoncé bikinis képpel igazolja, hogy nem terhes

2014.09.17. 09:39 -

Ezt a képet tette közzé magáról az Univerzum Királynője, ami azért érdekes, mert a napokban arról pletykáltak a bulvárlapok és a kommentelők, hogy Beyoncé terhes lehet. A bikinis képet elnézve nem tűnik terhesnek, és valami csoda folytán a combjai is karcsúbbak lettek egy hét alatt – az énekesnő Jay-Z-vel nyaral Olaszországban, és a korábbi fotókon kicsit teltebbnek néz ki.

Címkék:

Egy világutazó videóra vette, ahogy kirabolják

2014.09.17. 09:08 -

Egy férfi (Hennessy) biciklin akarja körbetekerni a világot, a tervei szerint minden országot bejár a kerékpárján. Az útról videót készít, így fejkamerával járja az országokat. Nemrég Argentínában járt, ahol a bicikliúton rabolta ki egy motoros: fegyvert vett elő, és azt kérte, adja oda a hátizsákját. Fényes nappal. A videófelvételt később átadta a rendőrségnek, és még aznap letartóztatták a rablót. A férfi útitársa az interneten megosztotta a videót a Twitteren, és azt is hozzátette, hogy a rablás sem fogja megakadályozni őket abban, hogy 195 országot végigjárjanak.

A teljes videó:

Címkék:

Szavazzon! Taylor Swift vagy Paris Hilton menőbb?

2014.09.17. 08:53 -

Ki a menőbb?

 Taylor Swift és Paris Hilton elvitte magával a kisállatát – mindketten a kezükben tartva sétálgattak. Hilton épp aktuális kisállata egy fehér egy pomerániai törpespicc kutya fajta, az énekesnő pedig a macskáját vitte ki az utcára. Szavazzon, melyikük menőbb a kisállattal a karján!

A hosszú lábú Taylor Swift

Paris Hilton az új kiskutyájával

Katie Holmes megint éppen jól néz ki

2014.09.17. 08:32 -

Katie Holmes a Dujour Magazine eseményén jelent meg kibontott hajjal és kis fekete, áttetsző ruhában. Az eseményt New Yorkban tartották, szeptember 16-án. A színésznő a magazin őszi számának címlaplánya, a fekete-fehér címlapon szintén kis fekete ruhában pompázik, és elég jól áll neki – ezt ide kattintva láthatja.

Címkék:

Détár Enikő lánya képviselőként indul az önkormányzati választásokon

2014.09.17. 07:59 -

A főváros II. kerületének 9-es választókörzetében indul képviselőjelöltként Détár Enikő és Rékasi Károly lánya, Eszter. Az Együtt pártot régóta segíti társadalmi munkában – írja az Origo. A képre kattintva láthatja a volt házaspár 25 éves lányát. Détár Enikő és Rékasi Károly 30 évnyi házasság után vált el, két gyermekük született.

D  KB20120718046
Kattintson a képre! Fotó: Kallos Bea / MTI

Kasza Tibi: Lehetnék sztárpartnerkereső

2014.09.17. 07:46 -

Kasza Tibit megkereste egy férfi, hogy segítsen neki felszedni Görög Zitát, aki jelenleg egyedülálló. „Meglepődtem, és posztoltam is az oldalamra a levelet. Az úriember fontosnak tartotta, hogy Zita megtudja, ő szingli, és abban reménykedett, ha én segítek, nyert ügye van. Úgy gondolom semmi nem állhat az igaz szerelem útjába. Lehetnék sztárpartnerkereső. Ha valaki úgy ébredne fel, hogy szeretne egy elnyújtott ebédet Demcsák Zsuzsával, vagy mással kívánna megismerkedni, én teljesítem" – mondta a Borsnak Kasza Tibi. A Facebookon, ahol élete minden momentumát megosztja a követőivel, rengetegen lájkolták új ambícióit, lehet örülni – vagy szomorkodni.

VV Iza érettségizne

2014.09.17. 07:16 -

„Az idén kellett volna letennem a vizsgákat, de a ValóVilág miatt ez elmaradt, viszont fontosnak tartom megszerezni a bizonyítványt, úgyhogy most visszaültem az iskolapadba. Ami egyébként már nagyon hiányzott, bármennyire furcsának és hihetetlennek is tűnhet ez. Végre új embereket ismerhetek meg, igaz, kicsit furcsa, hogy a ValóVilág miatt engem mindenki ismer, én meg egyelőre senkit, de majd összeszokunk" – mondta a Blikknek a 21 éves VV Iza, akire a mocskos szája és a Krisztiánnal való kapcsolata miatt feltehetően évek múlva is emlékezni fognak a nézők. Tudomásunk szerint a Katona József Szakközépiskola és Felnőttoktatási Gimnáziumban tizenkettedikes volt, mielőtt a műsorba került, és arra is választ kaptunk korábban, miért nem érettségizett hamarabb. "Reméljük, ha sikeresen teljesíti az évet, eljut az érettségiig" – mondta korábban kollégánknak az iskola egyik alkalmazottja

VV Iza modellkedett, mielőtt a VV6-ba beválogatták, indult szépségversenyen is, ahol megismerkedett Fekete Pákóval, és mint kiderült, bizarr lábnyalogatós videóban is megmutatta, mit tud. 

Screen shot 2014-02-02 at 9.13.18 PM.png

Katie Price még több gyereket akar

2014.09.16. 21:46 -

A brit celeb nemrég hozta világra ötödik gyermekét, és a tervei szerint itt nem áll meg, bár az utolsó két terhességnél nem ment minden rendben. "A szülés után ezeket elfelejti az ember. Jó, a fájdalomra emlékszem, de ez nem zavar. 40 éves korom előtt mindenképpen szeretnék szülni még egy gyereket, majd utána is egyet. Majd lefagyasztatom a petesejtjeimet, ha az orvosok azt mondják, nem lehet több" - nyilatkozta az OK magazinnak Katie Price, aki szerint jó, hogy idős korában lesz, aki gondoskodjon majd róla. Egy baj van csak, férje, Kieran Hayler nem annyira rajong az ötletért, bár állítása szerint már sikerült meggyőznie arról, hogy tovább kell bővíteni a családot.

Címkék:

Káromkodó Barbie miatt nyomoz a Mattel

2014.09.16. 21:21 -

Egy walesi anyuka panaszt tett a helyi játékboltnál, miután meghallotta, hogy a lányának vett Barbie bizony káromkodik. "Már régóta szeretett volna egy babát, így az édesapám vett neki egyet. Nagyon megszerette és szinte le sem tette azóta, hogy megkapta. Nem is igazán figyeltünk arra, hogy mit is énekel vagy mond a baba" - nyilatkozta Talina Evans, akinek egyszer mégis feltűnt, hogy a baba mintha azt énekelné, hogy what the fuck, ami magyarul - kicsit finomítva persze - azt jelenti, hogy mi a franc. Evans a babát azonnal elvette hétéves lányától, aki csalódott volt, de megértette, hogy káromkodni rossz. A babát a blokk hiányában nem vették vissza, és az anya szerint nem ő az egyetlen, aki úgy hallja, mintha káromkodna a Barbie. A Mattel már vizsgálja az esetet, de ennél többet nem mondtak - írja a Mirror. 

Beyoncé pezsgőzött, szóval nem terhes

2014.09.16. 20:58 -

Miután Jay-Z egyik koncertjén megváltoztatta a Beach is Better című szám szövegét, sokan készpénznek vették, hogy felesége terhes. A hétvégén azonban egy pezsgős pohárral a kezében fotózták le az univerzum királynőjét, így felmerült, hogy Blue Ivy egyke marad még egy ideig. Persze arról nem szól a fáma, hogy Beyoncé Knowles ivott-e az alkoholból, így még az is lehet, hogy jövőre tényleg egymás után születnek majd a celebgyerekek. Az már ugye biztos, hogy Katalin hercegné ismét várandós, és Kim Kardashian is készen áll a második gyerekre

Alkoholizmusáról vall a Huncutka egykori sztárja

2014.09.16. 20:27 -

Emlékszik még a Huncutka című filmre és a zabálnivaló főszereplőre, Alisan Porterre? Porter azóta felnőtt és mint olyan sok egykori gyereksztárnak, neki is meg kellett küzdenie a függőséggel. "Ali vagyok, alkoholista. Ezt nem gondoltátok volna! Vagy lehet, hogy mégis, hiszen én is egy gyereksztár voltam. Akárhogyan is, ez az igazság. 2007 október 28-a óta nem fogyasztottam sem alkoholt, sem drogot" - írja blogján Porter, aki éveken keresztül járt különböző helyekre, hogy megszabaduljon káros szenvedélyétől. Élete azóta jobbra fordult, férjhez ment, két gyermeke született és most énekesnőként keresi a kenyerét. 

Volt barátja dönthet Iggy Azalea szexvideójáról

2014.09.16. 20:02 -

A TMZ szerint az ausztrál rappernő állítólagos szexvideójának sorsáról volt barátja és menedzsere, Hefe Wine dönthet, ugyanis 2009-ben aláírtak egy szerződést, amely szerint a jogok a férfit illetik meg. A megállapodás elvileg csak Azalea lemezeiről és a videoklipjeiről szól, de Wine szerint ha alákever egy kis zenét, akkor a szexvideóért is bezsebelheti a pénzt. Ez azt jelenti, hogy a híresség nem nagyon tud beleszólni abba, hogy nyilvánosságra kerül a felvétel vagy sem. A híresztelések szerint egyébként a videó készültekor Iggy Azalea még nem volt 18 éves. Továbbra is várjuk a fejleményeket. 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 2133

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés