horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Vanessa Paradis is megszólalt, milyen volt 14 évig Johnny Deppel élni

1 órája Módosítva: 2016-05-29 16:06:44
29

Amióta Amber Heard bejelentette, hogy 15 hónap után el akar válni Depptől, mindenki azt találgatja, hogy vajon mi történhetett. Először az furcsálltuk, hogy miért pont a színész anyjának halála után pár nappal adta be a válókeresetet, aztán kiderült, hogy Heard állítása szerint Johnny Depp bántalmazta, volt, hogy egy üvegpoharat vágott hozzá. Még egy fotó is megjelent, amin Heard sebes arcát láthatjuk.

De!

Távolról sincs vége, olvasson még

Heidi Klum köszöni szépen, de nem akar újra férjhez menni

2 órája Módosítva: 2016-05-29 15:37:16
2

Ez már csak azért is furcsa kijelentés, mert a 42 éves modell láthatóan majd megőrül a 29 éves barátjáért, Vito Schnabelért. De nem lesz itt házasság, marad minden úgy, ahogy van, jó ez. 

Nem, már kétszer megvolt, boldog vagyok a jelenlegi helyzettel. Igazi hullámvasút az életem, megélem a jót és rosszat. Eddig elég izgalmasan alakult, remélem, ugyanígy folytatódik minden. 

– mondta az InTouch-nak. Klum még 2014 januárjában jött össze Vito Schnabellel, azóta elválaszthatatlanok. Előtte kétszer volt férjnél. 1997-ben hozzáment egy mestetórfodrászhoz, Ric Pipinóhoz, 2005 és 2014 között Seal felesége volt. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Szép modellek, fekete-fehér kreatívkodás – ennyi a magyar divat jelenleg

3 órája Módosítva: 2016-05-29 14:16:00
1

Fashion Awards címmel volt a héten csütörtökön díjkiosztó gála, ez már a 11. ilyen rendezvény volt Magyarországon, és a Velvet már 10 évvel ezelőtt is tudósított innen. Amint a névből is elég könnyű kitalálni, ezen az estén a hazai divatban dolgozók gyűltek össze, hogy a legjobbakat kitüntessék.

Talán nem fair ezt az estélyt a külföldi hasonló, divattémájú csúcsrendezvényekkel összemérni, talán nincs is értelme, de az ember úgy érzi, hogy ennél egy kicsit többet kéne tudni villantani egy ilyen eseménynek, főleg ha már modellek terén Magyarország tényleg kezd lassan nagyhatalommá válni.

Szóval a bőség zavaráról szó sincs, de egy heti trendre való érdekességet azért idén is nyújtott ez az este. A hat legszebb, legizgalmasabb öltözéket mutatjuk alább önnek, kérjük, válassza ki a kedvencét!

Távolról sincs vége, olvasson még

Bill Clinton más nőt csókolt felesége helyett

4 órája Módosítva: 2016-05-29 13:44:34
4

Legalábbis úgy tűnik. Valójában szerintünk egy nagyon rosszul elkapott pillanat. A volt amerikai elnök éppen feleségét, Hillary Clintont kíséri kampány körútján és volt amerikai elnökhöz híven üdvözli a rajongókat. A rosszindulatú twitterezők szerint egy idős asszonyt a kelleténél jobban és szerintük az sem lehet véletlen, hogy Bill Clinton bal keze véletlenül tévedt rossz helyre. Úgy tűnik, vannak, akik még mindig nem lépetek túl a Clinton-Lewinsky afféron.

Goldie Hawnnak a fürdőruha, Leonardo DiCapriónak meg a bicikli áll jól

4 órája Módosítva: 2016-05-29 13:31:36
2

Britney Spears annyira kitett magáért, hogy a hét képei közé háromszor is befért.

Tóth Gabi parádésan néz ki a Shrek sárkányaként

4 órája Módosítva: 2016-05-29 12:57:21
0

Ma mutatják be a Shrek című musicalt, amiben Tóth Gabi a sárkányt játssza és a jelek szerint már teljes harci díszben próbál az esti bemutatóra. Szóval, ha esetleg van jegye az előadásra és nem bír magával, akkor a hajtás alatt nyugodtan nézze meg az énekesnő szuper jelmezét. Ha viszont nem akarná lelőni a poént, akkor inkább azt nézze meg, hogy Tóth Gabinak mennyire jól áll a piros.

Távolról sincs vége, olvasson még

KVÍZ: Melyik híresnő a gazdagabb?

5 órája Módosítva: 2016-05-29 12:48:36
2

Úgy gondolja, hogy ezt a kvízt könnyedén kitölti? Tudja, hogy mennyit keres Angelina Jolie? Vagy mondjuk Demi Moore? És Jennifer Lawrence? A kérdés egyszerű, válaszolni már nehezebb, de próbálja meg eldönteni, hogy az alábbi nők közül ki gazdagabb a másiknál.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem sokon múlt, hogy Lady Gaga saját ruhája áldozata legyen

6 órája Módosítva: 2016-05-29 13:31:37
7

Azt mondjuk nem gondoljuk, hogy komolyan kétségbeesett volna, ha esetleg olyan dolgok (például a mellbimbója) látszódott volna a fotón, aminek nem kellett volna. Merthogy az amúgy sem túl szégyellős énekesnő akkor sem nagyon aggódta magát túl, amikor egy szál hálós, kevésbé ízléses melltartóban bulizott a Palm Springsben.

Cali**

Lady Gaga (@ladygaga) által közzétett fénykép,

Távolról sincs vége, olvasson még

Eva Longoria Eva Bastonként is nagyon magasra tud ugrani

7 órája Módosítva: 2016-05-29 10:20:10
10

Eva Longoria nem sokkal Cannes után ment férjhez a mexikói médiamogulhoz José Bastonhoz, akinek egyébként a nevét is felvette. Vagyis most már Eva Bastonként ugrálgat valahol nagyon messze, nagyon boldogan és nagyon kevés ruhában a nászútján.

#Honeymoon #Bliss ***

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által közzétett fénykép,

Távolról sincs vége, olvasson még

Palvin Barbara Monacóba is Lewis Hamiltonnal ment

7 órája Módosítva: 2016-05-29 10:07:55
69

Valószínűleg csak baráti szeretetből álldogált pont a forma1-es pilóta mellett.

Beckhamék ölelkezős képétől el fog olvadni

9 órája Módosítva: 2016-05-29 09:23:30
13

A kötelező pózolásokon kívül nem sűrűn látjuk Beckhaméket ilyen meghitten ölelkezni. Szóval, aki esetleg hitt a rosszindulatú pletykáknak, miszerint válnának, gondolja át újra, mert ennél erősebb bizonyítékkal nem tudunk szolgálni. A romantikázást egyébként Bekchamék nagyon szerelmes  fia, Brooklyn készítette. Hát nem cuki???

Daddy time * Photo taken by @brooklynbeckham for @voguechina. Check out his new #VogueMe cover! X vb

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által közzétett fénykép,

Távolról sincs vége, olvasson még

Johnny Depp első felesége szerint Amber Heard kamuzik

9 órája Módosítva: 2016-05-29 09:23:30
8

Miután Amber Heard hétfőn benyújtotta válókeresetet, egyre több kellemetlen hír derül ki Johnny Depp és a 30 éves színésznő házasságáról. Heard pénteken azért kért (és kapott) távoltartási végzést férje ellen, mert a színész amellett, hogy az egész házasságukat végig piálta és drogozta,  állítólag többször is agresszívan viselkedett, borospoharat vágott a feleségéhez

A TMZ-nek Johnny Depp első felesége, Lori Anne Allison beszélt arról, hogy a színész soha senkinek nem tudna ártani, nőkre pedig pláne nem emelne kezet. Allison és Depp 1983-1985 között voltak házasok és a nő nem emlékszik olyan esetre, amikor a színész ordibált volna vele. Mint mondta, még a kutyájukkal is úgy bánt, mintha a gyerekük lett volna. Allison szerint Amber Heard vádjai teljesen alaptalanok. Hasonlóan nyilatkozott Depp ügyvédje is, aki szerint Heard csak így próbál minél előbb pénzhez jutni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Sokan kiakadtak a Walking Dead színésznőjére, amiért megvédte Johnny Deppet

tegnap, 21:44 Módosítva: 2016-05-29 14:16:01
2

Depp válásáról egyre több részlet derül ki, már ott tatunk, hogy a színész folyamatosan drogozott és ivott a házassága alatt, a neje félt tőle. Volt, hogy egy borospoharat vágott Amber Heard arcához. Depp nem jelent meg az első pénteki tárgyaláson, csak egy kép járta körbe a sajtót, amin Heard lehorzsolt arcát lehet látni. Na most, amíg a bíró megtiltotta Deppnek, hogy 100 méternél közelebb ne menjen a nejéhez, addig a Walking Dead egyik színésznője, Laurie Holden kiállt a a színész mellett, vagy legalábbis próbálta a másik oldalt is fgyelembe venni, azt se tudjuk, mi történt. 

Most pedig elmegyek megnézni egyedül Johnny Depp új filmjét. A magánélete csak rá tartozik. Ez személyes. Senki se tudja, mi az igazság, úgyhogy be lehet fogni. 

Persze a Twitter nagy része azonnal kiakadt, hogy a családon belüli erőszak nem játék, csalódtak benne. 

Holden nem sokkal a számonkérő tweetek után mindenkit megnyugtatott, hogy semmi olyasmiról nincs szó, hogy az áldozatot hibáztatná, egyszerűen nem tudjuk a teljes igazságot

(Forrás: Buzzfeed)

Pedig Drake csak egy puszit akart LeBron James-től, de visszautasították

tegnap, 20:20 Módosítva: 2016-05-29 11:45:18
6

A cleveland-i Cavaliers csapata szépen elverte a Raptors-t, a meccs után pedig Drake az öltözőnél köszönt LeBron James-nek. Egy puszi, hátba verés megvolt, de mintha Drake többre számított volna. 

Csak szegényt visszautasították:(((

De puszi, csók, véletlen? Mit akart Drake?

(Forrás: Buzzfeed)

Távolról sincs vége, olvasson még

Bűnöző szülőkkel is van út a csúcsra

tegnap, 19:04 Módosítva: 2016-05-29 12:48:37
18

Gyilkosság, drogcsempészés, erőszak: ezek a celebek elég súlyos teherrel indultak, de megcsinálták.

Instahíradó: Tolvai Reninek és Justin Biebernek is sokkal jobb, mint önnek

tegnap, 19:03 Módosítva: 2016-05-28 20:25:19
0

Ezen a hűvös szombati napon nem unatkozhat. Nem is tehetné, nem hagyjuk. Megmutatjuk, hogy a híres embereknek milyen izgalmas az élete, mikor önnek meg nem. 

Tolvai Reni például pár órával ezelőtt az M7-esen járt. Jó neki. 

Cause I slay * Felsorajk 19:00 *** #ontheroad

A photo posted by Tolvai Reni* (@tolvaireni) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Jennifer Lopez exét ujjvesztés miatt perelték be

tegnap, 18:29 Módosítva: 2016-05-29 09:00:12
9

A TMZ tudta meg, hogy egy Jean-Pierre Perret nevű férfi perelte be Marc Anthonyt, amiért 11 ujjal kevesebbel tért haza a zenész jachtjáról tavaly márciusban. Perret a legénységhez tartozott, mikor rá kellett nézni a javításra szoruló horgonyra. Ha minden igaz, mindössze csak 9 ujja maradt, hát beperelte Lopez exférjét. Perret szerint Marc Anthony felelőssége, hogy megfelelő körülményeket biztosítson, meg különben is

neki senki nem mondta, hogy a horgony környéke egy ilyen veszélyes hely. 

Nem Gwen Stefani az egyetlen, akiről üvölt, hogy szerelmes

tegnap, 17:41 Módosítva: 2016-05-29 15:37:16
16

Boldog párok, régiek és újak. Bloomék például már lépcsőkön fotózkodnak. SZERELEM!!

Johnny Depp válása egyre botrányosabb

tegnap, 17:37 Módosítva: 2016-05-29 10:06:58
9

Amber Heard május 23-án adta be a válókeresetet, az is hamar kiderült, hogy feleségtartást igényel. Házassági szerződést nem kötöttek, úgyhogy hosszú procedúra elé nézhetnek a felek. Az még furcsább, hogy Heard mindössze pár nappal Johnny Depp anyjának halála után jelentette be a válást. A történet viszont egyre bonyolultabb, a legújabb információk szerint

Depp végigdrogozta és itta a kapcsolatukat, Heard távolságtartási végzés kért férje ellen,

és a bírósági iratokból újabb fejlemények derültek ki, miszerint Johnny Depp agresszívan viselkedett, borospoharat vágott a feleségéhez. Pénteken volt az első tárgyalás, amin Depp nem vett részt, Heard viszont igen. A Daily Mail olyan fotókat is közzétett, amin a színésznő zokogva távozik a bíróságról.

Távolról sincs vége, olvasson még

Emilia Clarke a szüleivel nézte a meztelen jelenetét a Trónok harcában

tegnap, 15:07 Módosítva: 2016-05-29 16:00:11
3

Anélkül, hogy elspoilereznénk a Trónok harca aktuális epizódjait (bár ezt Hodor úgyis megoldotta helyettünk) Emilia Clarke, vagyis Daenerys Targaryen levetkőzött, mind a két mellét megmutatta.

És hogy kivel nézte a jelenetet? A szüleivel. 

A lehető legtermészetesebb, amit csak tehetett, nyilván egyáltalán nem volt kínos a helyzet. Graham Nortonnak mesélte el a sztorit, és a legjobb az egészben, hogy közben fülig ért a szája, mellette Matt LeBlanc-nak is. Rejtély. 

(Forrás: Huffington Post)

Távolról sincs vége, olvasson még

Pedofíliával vádolják a Glee sztárját

tegnap, 14:18 Módosítva: 2016-05-28 20:25:18
0

Mark Salling, a Glee című sorozat egykori sztárját még december 29-én tartóztatták le Los Angelesben, mert több száz olyan pornográf fotót találtak a számítógépén, amin gyerekek szerepeltek.

A Buzzfeed arról ír, hogy az ügyészség szerint a színész december 26-án az interneten kapott videót és fotókat egy kislánytól és december 29-én is két hasonló tartalmú videóhoz jutott. Sallingot állítólag a barátnője jelentette fel a rendőrségen, letartóztatása óta  börtönben van, de hamarosan bíróság elé állhat, mert vádat emeltek ellene.

Távolról sincs vége, olvasson még

Most már mi is szeretnénk tudni, hogy Kim Kardashiant miért imádják milliók

tegnap, 14:16 Módosítva: 2016-05-29 14:45:35
7

Valahogy az az érzése az embernek, hogy Kardashianéknál nincs cikibb család a Földön, mégis mindenhol ott vannak. De akkor hogy lehet ez?! Amellett, hogy a legtöbben inkább kitörölnék a Kardashian-klánt az internetről, milliók követik őket. Mit milliók, tízmilliók, napról napra többen. Szépen fokozatosan elérték, hogy a légnívósabb eseményekre is meghívják őket. Sőt, már-már a szervezőknek megtiszteltetés, ha Mrs. West hajlandó megjelenni. Az meg csak a ráadás, ha Kanye West is mellette sétál

De valóban így volna? Mit tettek le az asztalra, hogy tömegek rajonganak értük, tekintenek akár az egyik Jennerre vagy Kardashianra példaképként.
Távolról sincs vége, olvasson még

Naomi Watts-éknál így zajlik az élet

tegnap, 13:30 Módosítva: 2016-05-28 21:43:35
4

Még nem sikerült betelnünk azzal a videóval, amit a színésznő töltött fel az Instagramjára és amiből egyértelműen kiderül, hogy a családja legalább olyan szenvedélyes, mint ő maga.

 • És hihetetlenül jófej!
 • És profi léggitározók! 
 • És nagyon szerethetik a Queent.

A többit inkább nézze meg! :)))))))

Just a private moment, of full blown #airguitar Couldn't resist #likefatherlikeson #joy *********@lievschreiber

Naomi Watts (@naomiwatts) által közzétett videó,

Távolról sincs vége, olvasson még

Rob Kardashian fele akkora méretekkel készül az apaságra

tegnap, 12:23 Módosítva: 2016-05-28 13:32:07
2

A Kardashian család egyetlen férfi tagjánál akkor figyeltük meg először az alapos súlyveszteséget, amikor elkezdett járni Blac Chynaval, Kardashianék ősellenségével. (Tudják, Blac Chyna túl jó viszonyt ápol Kim Kardashian férjének, Kanye West exével,  Amber Rose-zal.)

Néhány hete derült ki, hogy Blac Chyna gyereket vár, aminek Rob Kardashian úgy örül, hogy fele akkorára fogyott. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Rihanna tuti, hogy az utcai köntös viseletet is divatba tudná hozni

tegnap, 11:39 Módosítva: 2016-05-28 13:32:07
4

Ahhoz már kezdünk hozzászokni, hogy ha az énekesnő nem úgy öltözik fel, hogy tök meztelen akkor nejlon zoknival fokozza a gumipapucsot. A zoknis papucsot ezúttal egy köntössel és egy cuki kis ezüst színű retiküllel dobta fel. Elvileg egy esti fotózás helyszínét hagyta el és nem így ment vacsorázni. Habár nála ezt sosem lehet tudni, ugye.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szépek is, politizálnak is, de ki a legszebb?

tegnap, 11:19 Módosítva: 2016-05-28 19:13:29
57

A feladat pofonegyszerű, csak el kell döntenie, melyik női politikus a legcsinosabb/szimpatikusabb/szebb, ahogy tetszik. Illetve ez nem is olyan egyszerű, sok a szép nő. A galéria alatt szavazhat, segítségnek egy-két információt is talál a képek mellett. Az alábbi hölgy, Nicole Minetti például éppen az 5 éves börtönbüntetését tölti, amiért időpontokat egyeztethetett egy 17 éves prostituálttal Silvio Berlusconinak

Nananananananana?

Melyikük a legszebb?

 • 649
  Mara Carfagna.
 • 476
  Nicole Minetti.
 • 369
  Sabine Uitslag.
 • 272
  Kunhalmi Ágnes.
 • 179
  Julija Timosenko.
 • 156
  Ránijá jordán királyné.
 • 144
  Ruby Dhalla.
 • 119
  Sarah Palin.
 • 28
  Cristina Fernandez de Kirchner.
 • 11
  Kirsten Gillibard.

Dobó Kata és Andy Vajna még mindig összejárnak

tegnap, 11:13 Módosítva: 2016-05-29 11:15:55
11

Mindezt az Origónak adott interjújában mondta el Dobó Kata.

A színésznő azon kérdésekre, hogy dühíti-e, ha valótlanságokat írnak Andy Vajnával való kapcsolatáról, illetve nem fél-e, hogy majd lánya is olvas ezekről, azt válaszolta:

Semmi olyanba nem tud majd belefutni, ami kínos lenne számára. Egyrészt Andy-t ismeri, összejárunk, nálunk ez a téma nem tabu. A válásunk Leventével kulturáltan zajlott, ezzel kapcsolatosan sem tud semmi rosszat olvasni. Maga a tény, hogy az anyukája ismert, talán nem egyszerű, de ebbe született bele, megtanulunk közösen együtt élni ezzel. Négyéves, eddig háromszor mutattam meg a médiában, nem viszem el olyan eseményekre, ahol a sajtó is ott van, pedig legszívesebben végigturnéznám vele az összes tévét és lapot, mert annyira büszke vagyok rá. De nem teszem, nem lenne fair vele szemben.

dadas

Távolról sincs vége, olvasson még

Johnny Depp ügyvédje átlát Amber Heardön

tegnap, 11:02 Módosítva: 2016-05-29 10:20:10
6

Már akkor lehetett sejteni, hogy Johnny Depp és Amber Heard válása nem lesz túl szép, amikor először kijött a hír, hogy szétmentek. Azóta a 30 éves színésznő családon belüli erőszakra hivatkozva távoltartási végzést akart szerezni a bíróságtól.

Depp ügyvédje szerint Heard csak így akar a lehető leghamarabb pénzhez jutni. A színész és a színésznő ugyanis nem kötöttek házassági szerződést.

Eközben a TMZ-nek a színésznő egyik jól értesült barátja beszélt arról, hogy Heard állítása szerint Depp a 15 hónapig tartó házasságukat végig itta és drogozta, ami miatt agresszív lett. Általában csak akkor állt le a piálással, amikor forgatott.

Távolról sincs vége, olvasson még

Brooklyn Beckham tényleg megtesz mindent azért, hogy tinilányok ábrándozzanak róla

tegnap, 10:17 Módosítva: 2016-05-28 16:36:06
8

Kevés annál menőbb dolgot tudunk elképzelni, mint, hogy valaki 17 évesen a Cannes-i Filmfesztiválon debütáljon új barátnőjével. Nos, Brooklyn Beckham nem bír leállni és ezzel a kis videóval érzékelteti a világ összes tinilányával, hogy ő tényleg MENŐ! Merthogy elég jól deszkázik. Ja, és David Beckham az apja!

Warmup

bb (@brooklynbeckham) által közzétett videó,

Távolról sincs vége, olvasson még

Kate Hudson a nagyon menő anyukájával lazulgat

tegnap, 09:40 Módosítva: 2016-05-29 12:44:04
7

Goldie Hawn valahol nagyon messze, nagyon jó helyen és nagyon jó formában élvezi már a nyarat. Mindehhez szuper társasága is van, az Instagram szerint ugyanis nem egyedül kell elviselnie a bokrokból leselkedő fotósokat, mert ott van vele Kate Hudson is! Hawn egyébként már 70 éves, de ebből a beállításból (is) biztos, hogy letagadhatna vagy 20 évet.

Aloha * #MamaGoldie

Kate Hudson (@katehudson) által közzétett fénykép,