A vasárnapi párbajra kihívás előtt óriási lehetőséget kaptak a már hetek óta unalomban szenvedő villalakók, ugyanis betettek nekik a kertbe egy szoláriumgépet, a gépbe való 18 eldugott zsetont − hajdúsági Krisztián szerint tallért − pedig nekik kellett megkeresniük a villában. A leginkább egy közepesen ostoba, de kedves, bundás perzsamacska agyi kapacitásával bíró Zsófi számára a keresés baromi megterhelő volt: „Azt se tudtam, hogy hol keressem a zsetonokat, mert az egész villa olyan nagy, a zsetonok meg olyan kicsik. Nagyon nehéz feladat volt." Iza is kiborult, de ő azért, mert csupán egy zsetont talált, így csak 5 percig szolizhatott. A kispesti macsó Zsolt felajánlott neki egy zsetont 5 percnyi szopásért, Krisztián viszont ajándékba adott egyet a wannabe szupermodellnek: „Menjél, kozmálódjál!" A vasárnapi párbajra készülő herelengető Ádám is nagyon örült a lehetőségnek: Azért szeretek szolizni... egyrészt azért mert barna leszek, másrészt azért, mert ki tudok kapcsolódni."

A mai összefoglalóban egyébként azok a villalakók is kaptak videóüzenetet szeretteiktől, akiknek eddig nem volt ilyen lehetősége, vagyis Zsolt, Krisztián, Zsófi és Ádám is megnézhette, ahogy anyukáik üdvözlik őket. Krisztián és Zsolt bekönnyezett, Ádám pedig saját elmondása szerint leizzadt a videótól.

És bár a közönség azt szavazta meg, hogy herelengető Ádám akkor járna a legjobban, ha biszex Teót hívná ki, a fiú inkább farokpörgető Aureliót választotta, így vele fog párbajozni vasárnap. Nagyon drukkolunk a favágásból élő Ádámnak, mert Istenes Bence kérdésére, miszerint gondolatban már beköltözött-e a nyereménylakásba, Ádám csak annyit válaszolt, hogy gondolatban már a nyereményautót is eladta.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!