A napi.hu idén is összeállította a leggazdagabb magyarok listáját százas listáját. Aligha meglepő, hogy ennek élén változatlanul Csányi Sándor áll (becsült vagyona 150 milliárd forint), akinek, mint a kiadványból kiderül, a vadászat, és egyre inkább a hajózás a hobbija. Minket természetesen a lista celebfelhozatala izgat, de az elég gyér, igaz, még mindig több van belőlük, mint nőből – Kósa Erika egyedül szomorkodik a mezőnyben. Illetve nem szomorkodik, mert vagyonát 5,5 milliárdra becsülik. (A Brokernet egyik alapítója, pénzügyi szolgáltatásokban érdekelt.) A TELJES LISTÁT ITT OLVASHATJA EL.

A harmadik helyen Gattyán György áll 135 milliárd forinttal. Nem csoda: tele van befektetésekkel, övé a jasmin.com-birodalom (tudják, ahol alulöltözött nők erotikuscsetelnek), és az Il Bacio di Stile, az Andrássy úti luxusáruház. Sportolókat támogat, a Prima Primissima Alapítvány egyik alapítója, és a kultúra mecénása.

Hozzá képest Kedves Ferenc eléggé lemaradt a 10,3 milliárd forintos becsült összvagyonával, nem is került feljebb a 63. helynél. Az állateledel-forgalmazásból meggazdagodott befektető ingatlanokban, autókereskedelemben és a divatszakmában is érdekelt volt, utóbbi kettőből tavaly kiszállt. De a Velvet nem ezért írt róla, hanem mert valahogy mindig szép és ismert barátnői voltak: Bódi Sylvi, Zimány Linda, Debreczeni Zita, Sári Évi pedig minimum sétapartnereként jelent meg a Balaton Soundon, még 2012-ben.