Miután Rippelék gruppenszexszel hakniztak, sorozatos megpróbáltatásokon mentek keresztül, sejteni lehetett, hogy kapcsolatuk idővel véget fog érni. Ahogyan azt is lehetett tudni, hogy Mádai Vivien pár hónapos ismertség után köttetett házassága nem fog örökké tartani. Ön melyik szakítást borítékolta annak idején? Szavazzon a legtöbb pontszámmal azokra a párokra, akiknél biztos volt a dolgában.

1. Rippel Ferenc és Vivien

Akik csak egy kicsit is figyelmesebben követték a Rippel házaspár történetét, biztosan nem lepődtek meg azon, hogy az artista és felesége négy év után beadták a válókeresetet. Folyamatos megpróbáltatások közepette (Rippel-Simó Viviennél petefészek-rákot diagnosztizáltak, és kioperálták a petefészkét - a szerk.) összeházasodtak, aztán olyasmikkel hakniztak, hogy már a kapcsolatuk elején gruppeneztek, hogy megőrizzék az izgalmat. A korkülönbség nem volt olyan hatalmas, de azért Rippel mégiscsak 41 éves, míg felesége 26.

Az egész dolog a gruppenezős történettől kezdve nem tűnt stabilnak, úgyhogy nem csoda, hogy a szerelmük végül kialudt, és bejelentették, elválnak.

2. Mádai Vivien és Dávid Bence

A Reflektor magazin korábbi műsorvezetőjének az lett a veszte, hogy még hisz a tündérmesékben, ráadásul hiába az a foglalkozása, ami, nem ásta bele magát rendesen a bulvártörténelembe. Ellenkező esetben tudhatta volna, hogy alig akad olyan celeb, akinél egy hirtelen ötlettől vezérelt házasság sokáig tartott volna. Mádai Vivien hét hónap ismeretség után, a rózsaszín ködben ment férjhez Dávid Bencéhez, ám alig nyolc hónapnyi házasság után el is váltak.

A gyors esküvő rossz vége nem törvényszerű, de ebben az esetben is bejöttek az általános megjegyzések, miszerint elhamarkodott döntés volt ez.

3. Zalatnay Sarolta és Márton Csaba

Nem nagyon értjük azt sem, mit várt Zalatnay Sarolta a nála 25 évvel fiatalabb Marton Csabától. Az énekesnő és az egykori színészpalánta (későbbi pornóproducer) öt évig volt házas, de ezalatt az idő alatt is megadatott a férjnek, hogy rommá csalja az asszonyt – természetesen nála jóval fiatalabb nőkkel.

Pedig Zalatnay mindent megtett a kapcsolatért, még óriásmelleket is csináltatott, csak hogy Martont magához köthesse. Szóval, ebben az esetben is beigazolódott, hogy az idősebb nőket a fiatalabb pasik egy idő után bizony lecserélik, és adott esetben még meg is szívatják.

4. Damu Roland és Palácsik Tímea

Most pedig következzen a kutyából nem lesz szalonna tipikus esete: már a legelső, Palácsik Tímeáról megjelent cikkek is arról szóltak, hogy a lány barátnői mennyire féltik őt Damu Roland kezétől. A színész ugyanis már akkor nőverő hírében állt, míg Palácsik azt bizonygatta mindenkinek, hogy barátját mennyire félreismeri mindenki, és egészen más, mint amilyennek a sajtó lefesti.

Végül kiderült, az egykori szépségkirálynő-jelöltet a férfi másfél éven át verte, ami miatt Damu jelenleg is börtönbüntetését tölti, miközben állítólag újabb nőt hülyít. Nem szép dolog ebben az esetben felemlegetni, de mindenki megmondta jó előre, hogy ez lesz a vége.

5. Szabó Zsófi és Berki Krisztián

Szintén ostobaság azt hinni, hogy a rosszfiúk megjavulnak. Berki Krisztián jó eséllyel ezután is pinabubus marad, és egyszerű, mint a faék. A Jóban Rosszban szereplője mégis bedőlt neki egy ideig, míg elege nem lett a volt Fradi-vezér balhéiból.

A szakítást ebben az esetben is borítékolni lehetett jó előre, nem véletlenül lamentáltunk az ujjtetoválások sorsán, amikor a remekművek elkészültek. Hódi Pamela talán már nem esik ebbe a hibába.

6. Kedves Ferenc és bármelyik glammodell

Kedves Ferenc nem szép ember, de a hírek szerint kedves, udvarias, sok esze van és nem utolsó sorban sok pénze. Nem csoda hát, hogy volt már dolga egy rakás glammodellel, akik közül igazából nem tudunk a témához kapcsolódva csak egy nevet kiemelni. Mind Bódi Sylvi, Debreczeni Zita és Zimány Linda esetében is egyértelmű, hogy szellemileg nem lehetnek partnerei a milliárdosnak, csak idő kérdése volt, mikor un rájuk Kedves.

Az üzletembernek azóta is ajánlgatjuk a szebbnél szebb modelleket, de teljesen biztos, hogy végül úgyis olyan mellett köt ki, akinek van is némi sütnivalója.