Korhatár

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

18+ A pornószínészek is emberek

2014.04.19. 17:55 -

A cím mindent elmond, senki ne higgye azt, hogy egy pornószínész például bármikor képes egy jó merevedésre. Az Efukt nagyszerű találatában például ebből indul a kalamajka: hősünk egyszerűen képtelen kemény pöcsöt varázsolni magának, amin természetesen partnere eléggé ki is akad. Az egészet próbálják megoldani merevedés nélkül egy ideig, de egy idő után mindenkinek be kell látnia, hogy ez nem fog menni. Itt jön a kínos mellébeszélés, egy törölköző kérése, és máris megbukott egy csodásnak ígérkező alkotás.

Címkék:

18+ A női ejakuláció királynője: Cytherea

2014.04.18. 10:41 -

Valódi női ejakulációt akar látni? Akkor mindenképp Cytherea nevét keresse majd az interneten. A csaj 1981. szeptember 27-én született és arról ismert, hogy képes spiccelni aktus közben, ráadásul nem is akárhogy. A pornós nevét a szerelem, szépség és zene görög istennőjéről kapta. Szexkarrierje 2003-ban kezdődött, és több, mint 350 filmben szerepelt, az első jelenete Tyce Bune pornóssal volt.

Elegant Angel volt a producere azoknak a sorozatoknak, amiben debütált, mint "Squirtwoman". Ő nyerte el a 2005-ös legjobb új felfedezett díját az AVN-en. Ugyanebben az évben debütált táncosként a Gentleman clubban, Charlotte-ban. 2012-ben Cytherea az Ideal Image managementtel aláírt egy képviseleti szerződést, és közel négy év kihagyás után visszatért egy rövid etapban az iparba.

Saját produkciós cége Cytherea Productions névvel futott. Tévéshowkban szerepelt, leginkább a HBO/Cinemax sorozataiban: Sex Games, Vegas, Playboy TV éjszakai hívások, és vendég volt Tom Leykis és The Howard Stern Showban is. Egy ipari rádió- és beszélgetős műsort is vezetett Los Angelesben, California csak úgy hívta, hogy a Puncinedv istennője. A honlapja szerint a műsort törölték 2006-ban, és Cytherea táncosként lép fel. Több kisebb szerepe volt filmekben, például a Tumbling After című thrillerben, és a 2005-ben a kábeltévés sorozatban, a Sex Games Vegas-ban is feltűnt. 

Címkék:

18+ Övé volt minden idők egyik legnagyobb farka

2014.04.16. 20:56 -

Jonh C. Holmes, alias Johnny Wadd (egy sorozat karaktere alapján), minden idők egyik legtermékenyebb férfi pornószínésze volt az 1970-es és 1980-as években: több mint 2250 pornófilmben szerepelt. Kivételesen nagy farkáról volt híres, amelyet úgy emlegettek, mint a leghosszabb, legvastagabb, és a legkeményebb péniszt a pornóiparban, bár nem erősítették meg soha dokumentált mérési eredményekkel tényleges méretét. Holmes élete végefelé a Wonderland gyilkosságokban betöltött szerepéről lett híres, halálát végül az AIDS szövődményei okozták.

Életéről több könyvet írtak, volt egy hosszú esszé róla a Rolling Stone-ban, két egész estés dokumentumfilm, és ő adta az inspirációt két hollywoodi filmhez is (Boogie Nights és Wonderland). „John Holmes olyan volt a pornóiparnak, mint Elvis Presley a rock&rollnak. Egyszerűen A Király volt" – nyilatkozta róla Bob Vosse a dokumentumfilmben.

A karrierjének kezdetén a filmjeinek a számát meghatározni nehéz, mert néha teljesen más néveken hirdették a másolatokat. Például, egy korai Svéd erotika című újság 1973-ban öt különböző néven emlegeti őt. Az első években, amikor beindult a karrierje, Holmest Babe Ruth, a híres baseballjátékos beceneve után (The Sultan of Smut), a The Sultan of Swatnak hívták. 1971-ben Holmes karrierje egy pornósorozattal indult, amiben egy magánnyomozót, Johnny Wadd-ot játszott. A film sikere még nagyobb keresletet teremtett a Jonny Wadd filmekre. A legtöbb későbbi Johnny Wadd filmet Bob Chinn írta és rendezte. A Mélytorok (1972), a Zöld ajtó mögött (1972) és Az ördög Miss Jonesban (1973) után a pornó elegánssá vált, bár a legalitása még mindig hevesen vitatott volt.

Holmest egyszer letartóztatták kitartásért (strici volt), de megúszta a börtönt azzal, hogy a Los Angeles-i rendőrség besúgója lett. Nincs viszont bizonyítékkal alátámasztva, hogy bárkit is letartóztattak volna Holmes besúgása alapján. 1978-ban a pasi napi 3000 dollárt keresett, mint pornószínész. Ebben az időben (a 70-es években) a kokainfogyasztása komoly probléma volt már. Szakmailag, az erekcióját érintette, mint az 1980-ban készült Telhetetlen című filmben is látható, a teljesítménye romlott. Hogy a kábszerfüggőségét támogassa, Holmes bűnözni kezdett, drogbandákkal üzletelt, nőknek és férfiaknak is árulta magát, hitelkártyacsalásokat és kisebb lopásokat követett el. 1976-ban találkozott egy 16 éves lánnyal, aki később a barátnője lett. Mikor Holmes nezebb időszaka volt, eladta a lányt is és saját magát is.

1981-ben azt állították, hogy tízezer nővel szexelt. A számot valójában kitalálták, hogy Holmes imidzsét mentsék. Holmes később viccelődött is ezen, hogy valójában eltúlozta a számot, mert az akkor már több mint tizenháromezer volt. Luke Ford, pornótörténész szerint, aki kiszámolta Holmes szexuális partnerei számát, nagyjából egy viszonylag szerény, háromezreses szám jött ki, vagyis 2-3 új nő hetente. Utoljára egy homoszexuális filmben szerepelt, (The Private Pleasures of John c. Holmes), és pár homokos oldalon. A Private Plasures című film minden férfi szereplője, köztük Holmes is végül AIDS-ben halt meg.

18+ Ő az egyik leghajlékonyabb pornós csaj

2014.04.15. 19:34 -

Hanna's Honeypot egy cseh származású, amerikában igen közkedvelt pornószínésznő, akinek videóit legtöbbször az extrém kategóriában lehet megtalálni a pornóoldalakon. A 29 éves Honeypot ugyanis durván vékony, rosszabb korszakaiban simán anorexiásnak néz ki, ráadásul nagyon hajlékony. Ismeretségét és sikereit leginkább annak köszönheti, hogy szex és maszturbálás közben furcsa, lehetetlennek tűnő pózokat is képes felvenni. Kislányos alkatának köszönhetően még mindig nem néz ki 18 évesnél többnek, emiatt előszeretettel szerepel "teen" kategóriában is. A csaj honlapja ide kattintva megtekinthető, de készültünk egy videóval is, hogy lássa, miről is van szó. 

Címkék:

18+ Nem mindegy, melyik lyuk

2014.04.14. 21:40 -

A pornóbakik egyszerűen megunhatatlanok. Most például a Real Exgirlfriends című sorozat egy kimaradt darabja került az Efukthoz. A sorozat koncepciója az, hogy a filmeket úgy állítják be, mintha egy amatőr videóról lenne szó, és csak egy gonosz expasi tette volna közzé. Persze nem így történik ez, viszont így legalább jól van dokumentálva az a kisebb baleset, amit hőseink hoztak össze: a lekapcsolt lámpánál könnyedén el lehet téveszteni egy pucsító nő testnyílásait, amihez ha hozzáadunk egy kis gátlástalanságot, rögtön vége is az addig felépített intim hangulatnak.

Címkék:

18+ Heti póz: rugós matrac

2014.04.11. 20:41 -

A héten ajánlott lovagló szexpózban ahogy a nevéből is lehet következtetni a rugózáson van a hangsúly. A szemtől szemben pózban a férfi fekszik, a nő rajta lovagol, azonban a teljes testével rugózik fel és le a férfi farkán – ide kattintva megnézheti. A férfi a kezével tartja a nőt a pózban, mintha csak egy artista mutatványt próbálgatnának, de ez valójában szex. A pózt azoknak ajánljuk, akik szeretik a lovaglópózt, elbírják a nőjüket akkor is, ha az teljes testsúlyával rugózik rajtuk. Azok a párok is próbálgathatják, akiknél a magasságkülönbség jelentős, a férfi javára.

Az eheti pózt hármasszexes pornóval illusztráljuk, ha kettesben nem menne a rugózás, akkor hármasban is lehet próbálgatni, ez esetben a harmadik fél is segíthet a rugózó nőt tartani.


Amazing stoya- 25 cumshot cumpilation brought to you by PornHub

Címkék:

18+ Látta már Cindy Crawford pornós hasonmását?

2014.04.10. 21:36 -

Taylor Hayes egy 1975-ben született amerikai pornósztár. Ha eddig még soha életében nem látott pornót, mégis ismerősnek tűnik, nem lehet véletlen. A csaj arról ismert, hogy nagyon hasonlít Cindy Crawford modellre.

Hayes tizenéves korában nagy rajongója volt a Gazdagok és szépek című amerikai szappanoperának, és ebből a sorozatból, a Hunter Tylo által játszott fiktív karaktertől kölcsönözte a nevét.

A pornós alkoholista, csonka családban nevelkedett Ohió külvárosában. Az általános iskolai és középiskolai éveiben Dallas külvárosában járt iskolába, majd a Newman Smith High School-ba Carroltonban, Texasban. Az iskola befejezése után a Cabaret Royale sztriptízbárban dolgozott, majd 1994-ben szerepelt a Penthouse-ban, mert megnyert egy tehetségkutató versenyt. 1995 elején kidobta az akkori barátja (aki arról híres, hogy egy dallasi milliomos), úgyhogy Las Vegasba költözött, ahol egy helyi pornogáf író/szvinger párral élt együtt.

Amikor 1996-ban Los Angelesbe költözött, egy felnőttfilmes stúdiónál, a VCA Picturse-nél kezdett el dolgozni. Pár pornófilm után otthagyta a stúdiót, és Adam Glasserrel (ismertebb nevén Seymore Butts-sal) állt össze, és miközben beindult a karrierje, több olyan videóban szerepelt, ami kiemelte az érdeklődését az anális játékok iránt (különösen a popsinyalást és a fenékből a szájba verziót).

1997-ben a Vivid Entertainmenttel írt alá szerződést, több tucat videót készített, és kétszer kapta meg a Legjobb női előadó címet Las Vegasban az AVN-en. Hayes mellnagyobbítást és zsírleszívást is végeztetett ebben az időszakban. A vivides szerződésével párhuzamosan kapott egy szerepet a Playboy TV-ben, Jenna Jamesonnal és Briana Bankssal szerepelt a dél-franciaországi Vanity Fair magazinban.

1996-ban született egy fia, egy évvel később szakított a gyerek apjával, ebből egy keserű és hosszú gyermekelhelyezési per kerekedett. 2002-ben Hayes visszavonult a felnőttfilmektől.

Az AVN magazinban megválasztották minden idők ötven legjobb pornósztárjai közé, de sikertelenül próbálkozott a mainstream filmszerepekkel. Miután elhagyta a Vividet, 2003-ban az Evil Breed: Samhain legendája című, B-kategóriás moziban kapott szerepet, de nem futott be.

A 90-es évek végén Taylor kábítószerproblémákkal és evészavarokkal küzdött, majd egy másik gyereknek adott életett, szintén házasságon kívül. Nem sokkal utána jelentette be, hogy visszatér a pornó világába. 

18+ Pornós tehetségkutató indul

2014.04.09. 20:58 -

Végre valami igazán fontos dologban keresnek tehetségeket: hamarosan elindul a The Sex Factor nevű online műsor, ami a nevéből adódóan egy reality lesz, ahol a jövő pornósztárjait fedezik fel. Természetesen a zsűri is nagynevű művészekből fog állni: Tori Black, Lexi Belle, Keiran Lee és Remy LaCroix fogják eldönteni, kit tartanak arra a legalkalmasabbnak, hogy kamerák előtt élvezzenek az arcára, esetleg élvezzen valaki arcára. Azt még nem tudni, milyen pozícióban, de az épp kasztingokat tartó műsorban biztosan feltűnik Belle Knox is, aki jelenleg Amerika kedvence egyetemistája azzal, hogy lazán bevállalja a pornót jogi tanulmányai mellett. A Sex Factorban nyolc nő és nyolc férfi fog indulni, a közönség pedig a küzdelmeiket szavazhatja meg. Remegő térdekkel várjuk, addig is nézzük meg, mit tud például Belle Knox!

18+ Íme az öt legjobb barna nagymellű pornós

2014.04.08. 22:12 -

A legjobb szőke, nagymellű pornósok után most azoknak akarunk kedvezni, akik a barna nagymellűeket szeretik. Van köztük magyar csaj is, íme: 

Aletta Ocean

Az 1987-ben született Varga Dóra, alias Aletta Ocean 2007-től kezdett pornózni akkori pasijának köszönhetően, aki a pornószakmában a kulisszák mögött dolgozott. Ocean több mint 100 filmben szerepelt eddig, mellei dupla D-sek, és egyéb testrészei is átestek már plasztikai műtéteken. 

Audrey Bitoni

Az amerikai származású színésznő 1986-ban született, és 2006-ban döntött úgy, hogy pornózással szeretne foglalkozni. Két évvel később már AVN-díjat kapott, mint a legújabb felfedezettje a szakmának, sikere pedig azóta is töretlen. 

Devon Michaels

Devon Michaels 1970-ben született Chicagoban. A csaj egyetemet végzett, tanulmányai mellett erotikus táncolással kereste meg a kenyérre valót. Aztán ő is rájött, hogy a pornóval több pénz jön a házhoz, ráadásul utazhat is a világban. 1995-ben kezdett el felnőtt filmezni, cirka 90 produkcióban látható. 

Gianna Michaels

A Gianna Rossi, Becky nevekkel is futó pornósztár először fotómodell volt, onnan csöppent a pornószakmába. 1983-ban született és pályafutása alatt eddig több mint 250 filmet forgattak vele. Négyszeres AVN-díjas, ami azért nagy elismerést jelent. 

Mason Moore

A széttetovált Mason Moore 1985-ben született Kaliforniában. 17 évesen meghamisította a személyi igazolványát, hogy sztiptízelhessen egy bárban. Húsz éves volt, amikor leforgatták vele az első pornófilmet, egy leszbikus jelenete volt. Aztán három évre eltűnt, visszatérte után azonban többször is tarolt a szakmai díjátadókon. 

Címkék:

18+ Már pornó is van Miley Cyrus klipjéből

2014.04.07. 18:57 -

Mostantól hivatalosan is híres és fontos ember Miley Cyrus: már nem csak tonnányi vicces kép készült a nagyrészt ruha nélkül felvett klipjéből, de végre elkészült a hátteret feldolgozó pornófilm is! Bár azt nem értjük teljesen, hogy sikerült egész estésre kihúzni az egyébként négy percnél is rövidebb Wrecking Ball-sztorit, de a Molly's Wrecking Ballz című film borító alatt látható előzetese így sem hagy maga után kívánni valót. Abban azért hiszünk, hogy az igazi Miley Cyrus jobban nézne ki pornóban. Egyébként nem ez a Wrecking Ball első kapcsolódási pontja a pornóval, januárban a legendás pornószínész Ron Jeremy értelmezte át kissé a dalt. A főszereplő Miley May egy ideje már abból él, hogy valaki szerint nagyon hasonlít Miley Cyrusra, úgyhogy logikus lépés volt a film számára.

18+ Ők döngetik a legjobb pornós csajokat

2014.04.07. 16:16 -

Annyit írtunk, annyi összeállításunk volt már a legjobb pornós csajokról, hogy épp itt van az ideje annak, hogy előszedjük a férfiakat is. Bármilyen meglepő ugyanis, a felnőtt ipar nemcsak a nőkről szól, ugyanolyan, sőt, nehezebb feladatuk van a pasiknak is. Most összeszedtük azokat, akik a legnépszerűbbek a szakmában, vagyis őket keresik leginkább a rendezők, és a pornófogyasztó nők is rájuk klikkelnek a neten. 

Evan Seinfeld

A Biohazard nevű együttes egyik alapító tagja a pornóiparban is többször megvillantotta tehetségét. A most 46 éves Evan Seinfeld nemcsak írta, rendezte és fotózta a felnőtt filmeket, de szerepelt is bennük, nem egyszer exével, Tera Patrick-kal, akitől 2009-ben vált el. 

Scott Nails

Scott Nails idén 31 éves, arizonai pornós. Több mint ezer felnőtt filmben szerepelt és az AVN-en már megkapta a legjobb jelenetért járó díjat is. 

Dale Dabone

Az 1972-ben született pornós karrierje 1998-ban kezdődött mindenféle amatőr alkotásokban. A zenéléssel, kaszkadőrködéssel is foglalkozó Dale Dabone később, 2003-ban kiszállt a pornóból és megpróbált más, a fent említett területeken megkeresni a kenyérre valót, de nem volt túl sikeres. 2009-ben ismét visszatért, és három évre rá meg is kapta a legjobb színésznek járó díjat az AVN-en. Több mint 1500 filmben szerepelt eddig. 

Nacho Vidal

Nacho Vidal 39 éves spanyol származású pornószínész, rendező és operatőr. 21 éves kora óta játszik felnőtt filmekben, mai napig aktív. 

Hakan Serbes

A 25 éves német származású, török felmenőkkel rendelkező pornószínész 1994 óta aktív tagja a pornóiparnak. 2011-ben megnyerte a legjobb csoportos jelenetért járó díjat az AVN-en. Az egyik legbarátságosabb pornósnak tartja a szakma. 

Brian Pumper

Brian Pumper, a 32 éves színész, rendező, rapper 2001-ben csöppent a pornóba, azóta pedig saját produkciós céggel rendelkezik. Több mint 950 pornóban szerepelt már. 

James Deen

A 28 éves pornós neve nem keverendő össze James Dean, elhunyt színész nevével! James Deen fiatal kora ellenére amúgy már profinak számít a szakmában, hiszen 18 évesen debütált első pornófilmjével. 

Rocco Siffredi

Rocci Siffredi 1964-ben született, olasz származású pornós. Leginkább a durva szexjeleneteiről ismert: feneket, arcot csapkod, köpködi, haját húzza, fojtogatja a partnernőjét. Ő az egyik legfelismerhetőbb és legerősebb karakter a pornóiparban. Felesége Rózsa Tassi, magyar modell. 

Címkék:

18+ Orál a fülkében

2014.04.06. 19:55 -

Azt nem tudjuk, hogy idén is számíthatunk-e olyan csodára, amit 2010-ben hozott össze egy dugni vágyó magyar pár a szavazófülkében, de úgy érezzük, vannak még távlatok a témában. Például mi történne akkor, ha a fülke magányában egy glory hole-on keresztül megjelenne előttünk egy méretes pöcs? Hogy reagálnának erre a bizonytalan szavazók, mennyire változna meg a kétharmadot várók véleménye a világról, vagy javulna-e a kispártok százaléka a hirtelen jött változástól? A válasz valószínűleg soha nem fog érkezni, de a videón látható lány például szinte biztos, hogy nem szavazott.

Címkék:

18+ Ők a 90-es évek pornóikonjai

2014.04.05. 19:33 -

Bár messze már a 90-es évek, abban az időszakban olyan nevek jelentek meg a pornóiparban, akiket mai napig emlegetnek a férfiak. Most összegyűjtöttük az öt leghíresebb csajt közülük, érdemes rájuk nézni.

Asia Carrera

Az 1973-ban született félvér pornós anyja német, apja japán. Róla azt híresztelik, hogy azért olyan gyorsak az ujjai az ágyban, mert gyerekkorában zongorázni tanult. Asia Carrera eszére sem lehetett panasz, 156-os az IQ-ja, ösztöndíjjal felvették a Rutgers Egyetemre, amit viszont sosem fejezett be, mert beszippanította a pornóipar. A kilencvenes évek egyik legsikeresebb pornószínésznője, csaknem 300 filmet forgatott eddig.

Jenna Jameson

Jenna Jameson 1974-ben született és 1993-ban csöppent a pornóiparba. Minden idők egyik legnépszerűbb pornósának tartják, és korábban az egyik leggazdagabb is volt. Több mint száz millió dollárt halmozott fel, amit visszavonulása után el is vert jó hamar. Nemrégiben visszatért, a pletykák szerint azért, mert már nem maradt neki kenyérre se.

Jill Kelly

Az összesen mintegy 400 filmet forgatott Jill Kelly 1971-ben született és 13 évig szórakoztatta a férfiakat. 2006-ban szerelt le, és addig szinte minden műfajban szerepelt. A pornós a CIA-vezér bukásából szépen profitált, sokan összekeverik ugyanis a David Patraeus amerikai tábornokot lejárató Jill Kelley-vel. Emiatt ötször annyian veszik filmjeit.

Julia Ann

Julia Ann 1969-es születésű kaliforniai pornós. 1993 óta pornózik, korábban profi sárbirkózó volt. Ott figyelt fel rá egy ügynök, aki jóval több pénzt ajánlott neki, mint amit addig bármikor is megkeresett. Egy leszbikus jelenettel kezdte, de később mindent bevállalt.

Tera Patrick

Tera Patrick idén 37 éves, édesanyja thai származású, azért az egzotikus külső. Először nővérnek tanult, majd diplomát is szerzett mikrobiológiából. A kilencvenes években mégcsak soft pornózott, a keményebb pornóba igazából csak a kétezres években kóstolt bele. A legokosabb pornósok egyikeként tartják számon.

Címkék:

18+ Ők a legjobb latina pornósok

2014.04.04. 21:35 -

Adriana Sage

Adriana Sage 1980-ban született Kaliforniában és 19 éves korában kezdett el pornózni. A csaj eleinte csak aktfotózást vállalt be, de hamar beszippantották a felnőtt filmesek. Már többször is próbálta abbahagyni a szakmát, de mindig visszatért a könnyen szerezhető pénz miatt. AVN-díjat még nem nyert, de már jelölték 2005-ben egy szóló jelenetéért. 

Adrianna Faust

Az 1988-ban született Adrianna Faust 2006-ban forgatta első felnőtt filmjét. Igazi hardcore színésznő, nem igazán mond nemet a rendezők kéréseire, szinte mindent bevállal. 

Avy Lee Roth

A spanyol származású pornószínésznő 1979-ben született, és bevallottan szexmániás. Ez a nevével fémjelzett filmeken is látszódik, mind mennyiségben, mind minőségben: 300 produkcióban szerepelt, állítólag a legtöbb esetben van orgazmusa. 

Eva Angelina

Az 1985-ben született latináról már írtunk korábban is: az egyik legjobb testű nőként tartják számon a pornószakmában. Róla annyit érdemes tudni, hogy már 13-14 évesen leforgatta az első pornófilmjét - otthon. 

Jenaveve Jolie

Jenaveve Jolie 1984-ben született, mexikói származású. Mielőtt 2004-ben elkezdődött a filmes karrierje, pincérnőként dolgozott. Azóta több mint 400 produkcióban láthattuk, tehetségét viszont még nem díjazták az AVN-en, csak jelöléseket kapott szinte minden évben. 

Címkék:

18+ Szőrtelenítés közelről

2014.04.03. 18:44 -

A pornóban külön műfaj a szőrtelenítés-borotválkozás, de nem annyira, hogy fétisszerűen külön kategóriában kezeljék, mint a lakkszerkós jeleneteket. Ami egyébként fura, például az alábbi videóban szabóollóval kezd neki a főhősnő a szőrtelenítésnek, ami akár egy elvetemültebb orosz torrent oldalon is elférne. Az ollót aztán hamar leteszi, és borotválkozik, a kamera pedig minden mozdulatát követi. A végeredmény a teljesen csupasz muff – pedig már a trimmelt sunaszőr a divat jó ideje.

18+ Amerika Kapitány megdugta Wonder Womant

2014.04.02. 20:15 -

Egészen elképesztő módon sehol nem bukkantunk élőszereplős Amerika Kapitány-pornófilmre, de úgy érezzük, a nemzeti érzelmű képregényfigurából készített film hamarosan nálunk is látható második részéről mindenképp meg kell emlékeznünk. Óriási szerencse, hogy az interneten meglepően nagy népszerűségnek örvendenek a szuperhős-pornók, amiknek köszönhetően betekintést nyerhetünk kedvenc harisnyásaink kívánt nemi életébe is. Itt például Amerika Kapitány teljesen kifejezéstelen arccal teszi magáévá úgy Wonder Womant, amilyennel csak a legnagyobb nemzeti ikonok képesek.

18+ Ők a legjobb amerikai pornós csajok

2014.03.31. 19:02 -

Volt már szó a legjobb francia, a legdögösebb német és legkelendőbb orosz származású pornószínésznőkről, most pedig egy kicsit nagyot ugrunk: összegyűjtöttük a legnépszerűbb amerikai pornósokat is. Ők azok, akiket a legjobban szeretnek Los Angelesben: 

Jenna Haze

Jenna Haze 1982-ben született és 19 évesen kezdett pornózni, miután már 15 évesen befejezte tanulmányait, mert rájött, hogy a fiúk jobban érdeklik, mint a suli. Öt évig csak nőket vállalt be, mivel hűséges akart lenni operatőr pasijához. A szakma aztán ezt a döntését is örömmel díjazta, több mint 10 AVN-díjat vitt haza. 

Jenna Jameson

Jenna Jameson minden idők legismertebb pornósa, legalábbis a Twitteren a legnépszerűbb. Az 1974-ben született csaj 1993-tól forgat, és 2005-ben tört a csúcsra, amikor a szakmában 30 milliós forgalmat bonyolított, 15 milliós profit mellett. Vagyona több mint száz millió dollára rúgott, amikor kiszállt az iparból, ám öt év után visszatért, állítólag azért, mert annyira lecsúszott, hogy már a gyerekeit se tudta etetni. 

Jesse Jane

Jesse jane neve azoknak is ismerős lehet, akik nem néznek pornót, és a Muffinra is teljesen véletlenül kattintottak, amikor megremegett a kezük egyéb, normális híreket olvasgatva. róla ugyanis már többször írtunk, hiszen szerepelt a legjobb szőke, nagymellű pornósok és a legjobb testű pornósok listájában is. A csaj 1980-ban született és kilenc AVN-díjat zsebelt be a rengeteg jelölése mellett. 

Kagney Linn Karter

Az 1987-ben született Linn Karter Kaliforniában sztriptízelt, amikor felfedezte a pornószakma.2008-ban. Azóta csaknem 200 filmet forgattak vele, és 2010-ben AVN-díjat is kapott.

Lisa Ann

Végezetül egy dögös MILF: az 1972-ben született Lisa Ann. Az asszony 22 évesen vágott bele a felnőtt filmezésbe, majd 1997-től 2004-ig tartott egy kis szünetet. Ma már rendez is, nemcsak pucsít a kamerának, az egyik legnépszerűbb MILF-ként tartják számon Amerikában. 

Címkék:

18+ Ők a legkeresettebb pornós ikrek

2014.03.30. 15:40 -

Melyik férfinak ne lenne vágyálma, hogy egyszer az életben szexi ikrekkel ossza meg az ágyát? Na ugye. Ezt a piaci rést a pornóipar is felfedezte, de a mai napig nem olyan könnyű egypetéjű nővéreket beszervezni a szakmába. Mégis többen vannak, mint gondolnánk, ott van például Joni és Shelly Winters, Emma és Jane Peters, Maria és Sophie Fallwood, stb., de a legismertebb és kedvenc ikerpárja az iparnak minden kétséget kizáróan Melissa és Marissa Milton.

A csajok 28 évesek, de simán megférnek még mindig a tini kategóriában, olyan kislányosak, főleg fogszabályzóval. Igazából csak a tetoválásaik alapján lehet őket megkülönböztetni: Marissa az, akinek a bal oldali melle felett látható a "Melone" felirat és a cseresznye a derekán, míg Melissa bal karján egy csillag és a lapockáján a Playboy logó. Még mielőtt bárki vérfertőzést kiáltana, arról szó sincs, hiszen a Milton lányok nem nyúlnak egymáshoz a jelenetek alatt, mégcsak egy csók sem csattan el köztük. 

Címkék:

18+ Egy házipornó is lehet nagyon ciki

2014.03.29. 16:18 -

Egyáltalán nem véletlen, hogy többen is meggyőződéssel állítják, hogy a házipornó nem jó ötlet, hiszen a legtöbbünk elég bénán néz ki rajta. Valószínűleg ezeket az állításokat egyáltalán nem vette figyelembe az alább látható videó két főszereplője, akiknek most azzal kell szembesülniük, hogy az egész világ láthatja, ahogy képesek voltak elrontani egy hasraélvezést. Nem akárhogyan, a férfi valószínűleg itt jött rá, hogy valójában elég nehéz annyi spermát összehozni, mint amennyi egy pornófilmben látható, úgyhogy mire a szerencsés asszony felhúzta a pólóját, már vége is volt az egésznek. Talán majd legközelebb.

18+ Vetkőzés a metrón

2014.03.28. 19:13 -

Most, hogy végre van egy használható új metróvonala Budapestnek, érdemes elgondolkozni az ebben rejlő lehetőségekben. Itt van például egy videó, amin a kissé eldugottabb zugokat használták ki úgy hőseink, hogy egy nőt némi pénzért rávettek, hogy dobálja le ruháit az egyik kocsiban. A végeredmény akár itthon is tökéletesen kivitelezhető lenne, hiszen még a műalkotás végén lévő mozgólépcsős seggvillantást is csodásan eljátszhatná bárki. Persze nem próbálunk közszeréremsértésre rábeszélni senkit, csak jeleznénk, hogy ez is egy lehetőség.

Címkék:

18+ Ők a legszebb arcú pornósok

2014.03.27. 20:10 -

Nemcsak a szép test, hanem a szép arc is alapkövetelmény a pornóban, utóbbiból pedig hálistennek még vannak természetesek is az iparban. Most egy csokorba gyűjtöttük azokat, akiket a legszebbnek vélnek. 

Charmane Star

A filippínó származású pornószínésznő 1980-ban született és 1998 óta több mint 280 filmben szerepelt, ami azért nem kis mennyiség. Az apró, 152 centis Charmane Star ugyan díjakat nem szokott bezsebelni, de egyszer már jelölték az AVN-en a legjobb orális szex jelenet díjára, 2005-ben. 2011-ben viszont a Complex magazin az ötven legjobb ázsiai pornószínésznő közés sorolta: kilencedik helyen végzett. 

Ashlynn Brooke

Az idén 28 éves egykori pompomlány Oklahomában nőtt fel, ahol egy használt autó kereskedésnél dolgozott az érettségi után, még mielőtt beszippantotta a pornóipar. 113 filmben szerepelt, aztán 2010-ben leszerelt és inkább szült egy gyereket. Pályafutása alatt három AVN-díjat is nyert, a valódi életben is biszexuális. 

Faye Reagan

A csinos, szeplős arcú, vörös hajú Faye Reagan Las Vegasban született 1988-ban. Külső, könnyen felismerhető adottságai miatt hamar a közkedvelt pornószínésznők között tudhatta magát, több mint 200 filmben szerepelt eddig. AVN-díjat ugyan még nem vitt haza, de már tizennégyszer is jelölték, leginkább a gruppenszexben tud alkotni. 

Isis Taylor

Az izraeli, perui és skót származású pornószínésznő 19 évesen, 2008-ban kezdett el pornózni, nem sokkal később pedig az egész világ megismerhette a nevét. Ő is egyike volt ugyanis Charlie Sheen pornós háremének. Volt már róla szó a Muffinon is, ide kattintva olvashat róla bővebben. 

Lela Star

Lela Star 1985-ben született, kubai származású amerikai pornószínésznő. Eredetileg Miami volt a székhelye, de Los Angelesbe költözött, hogy híres pornós lehessen. Elképzelése be is jött, az egyik legjobb latinaként tartják számon, bár AVN-díjat még nem nyert. 2010-ben a Penthouse magazin címlaplánya volt júliusban. 

Címkék:

18+ Ők a legjobb brazil pornós csajok

2014.03.26. 19:10 -

Ha a hűvönek tartott angolok után (akik valójában nem is hűvösek, nézzen csak rájuk) forró latinákra vágyik, hát megteszünk minden tőlünk telhetőt. Összegyűjtöttük a legjobb brazil pornószínésznőket, ők öten a legkeresettebbek: 

Anita Ferrari 

Latifah Aludra, Anita Ferria, Annita Ferrari és Anita Ferrazként is rá lehet bukkani az egyik leghíresebb brazil pornósra, Anita Ferrarira, aki 1985-ben született Sao Pauloban. A csaj 2004 óta szerepel felnőtt filmekben, és jó sok hardcore jelenetben mutatta már meg tehetségét hol szőkén, hol barnán.  

Camryn Kiss

A feltűnően zöld szemű Camryn Kiss 1987-ben született és 2007-ben rukkolt elő első produkciójával. Több mint ötven filmen van túl, és az egyik legnépszerűbb a tini kategóriában. 

Hot Wife Rio

Hot Wife Rio 1977-ben született, vagyis már bővel a MILF kategóriába sorolhatjuk. Róla azt érdemes tudni, hogy inkább az amatőr pornószakma lelkes, de annál ismertebb alakja, aki saját honlapján gyűjti a rajongókat és tartja a kapcsolatot velük. Ide kattintva csekkolhatja is. 

Monica Mattos

Az 1983-ban született Monica Mattos 2003-ban kezdte pályafutását szülőhazájában, Brazíliában, ám két évvel később az Egyesült Államokba költözött, hogy ott váltsa valóra az álmait. Úgy tűnik, sikerült is neki, világszerte ismert a neve a szakmában, az egyik legkeresettebb és legjobban fizetett latina. 

Paola Rey

Az idén 33 éves Paola Rey szintén az USA-ban kötött ki, miután Brazíliában elkezdődött a pornókarrierje. Rey több mint száz filmet forgatott eddig, kedvence pedig az anális jelenet, ami szinte minden filmjében meg is jelenik. 

Címkék:

18+ Művészi klip készült a szopásról

2014.03.23. 21:42 -

A Videolovesyou tette közzé azt a videóklipet, ami az eddigi legművészibbnek szánt pornó a szopásról. A videón két csajt látni, ahogy bólogatnak valakin, majd amikor mindketten kielégítették a férfit, elkezdenek csókolózni. Természetesen a férfi spermájával a szájukban csókolóznak, és játszadoznak a nyelvükkel, így csak az nézze meg az alábbi videót, aki a pornóban erre a kategóriára is gerjed. 

Címkék:

18+ Íme az 5 legjobb brit pornós

2014.03.22. 22:00 -

A teljesség igénye nélkül összeszedtük a legjobb brit pornószínésznőket. Ha mégsem érdekelné önt a hűvösnek azért cseppet sem mondható felhozatal, válogasson az olaszok között! 

Delta White

A szexi szőke pornószínésznő 1981-ben született és 2007-től jegyzi a nevét a szakma. Delta White korábban escortozott, de ő is belátta, hogy sokkal jobban lehet keresni, ha az ember nyilvánosan szexel, mintha eldugott hotelek szobáiban. A csaj 2009-ben felkerekedett és szerencsét próbált Amerikában is, ahol nagy szeretettel fogadták és pozitív értékelést kapott az ottani felnőtt filmesektől is. 

Holly Wellin

Az egykori glammodell 16 évesen hagyta ott a sulit, hogy inkább a testére összpontosítson, mint az agyára. Az 1986-ban született Holly Wellin 2004-ben debütált első pornófilmjével, ami egyből ismerté és népszerűvé tette őt a piacon. A csaj análban erős, kettős behatolós filmjei is vannak bőven az interneten. 

Kerry Louise

Hatalmas mellei miatt abszolút kedvence a briteknek Kerry Louise. A pornós szintén a modell szakmából került az iparba, ez is egyfajta bizonyíték arra, hogy elég könnyen át lehet lépni egyikből a másikba. Louise 31 éves, 2004-től örvendezteti filmjeivel rajongóit. 

McKenzie Lee

Egzotikus táncos volt, később sztriptízelt, majd a pornónál lyukadt ki McKenzie Lee is, aki 22 éves korában gondolta úgy, hogy jó pénzkereseti lehetőség a felnőtt filmezés. A számítása be is jött, annyira, hogy még Amerikában is slágernek számít a csaj. 

Roxanne Hall

Roxanne Hall 1974-ben született és 18 évesen döntött úgy, hogy irány Kalifornia és a pornózás. A pornószínésznő már több mint 400 filmen volt túl, amikor az egyik AIDS-tesztje pozitív lett. Hall akkor egy időre befejezte a munkát, de hamar kiderült, hogy az egész csak vaklárma, valójában egészséges, és a teszt volt selejt. Jó kis MILF, ráadásul AVN-díjas. 

Címkék:

18+ Heti póz: lustáknak tökéletes

2014.03.21. 21:40 -

Az eheti póz azoknak a férfiaknak kedvez, akik túl lusták mozogni, és szívük szerint a hátukra fekve, kezükkel semmit sem csinálva élveznének. A szexpózban a nő lovagol a férfin, hátulról, és kicsit előre dőlve a férfi lábaihoz, ez nem minden férfinak esik jól, de azért érdemes óvatosan próbálgatni. A pózt ide kattintva megcsodálhatja. A nőnek kell nagyon odatennie magát, és spárgában, kezével kitámaszkodva meg kell lovagolnia a férfit. A póz előnye azon kívül, hogy a férfinek semmit nem kell csinálnia, hogy ráadásként mindent láthat is. 

Ha ennél hétköznapibb és öt percnél tovább tartó szexre is vágyik, akkor az alábbi videóból is meríthet ötleteket, mit csinálhat otthon a partnerével.

Címkék:
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ... 58

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés