A fenti videón Linsey Ray látható, egy amerikai nő, aki az esküvőjére szánt összegnek nagyjából a felét egyetlen előkészületi mozzanatra szánta: egy plasztikai műtétre. Amikor a hölgynek a barátja megkérte a kezét, Ray igent mondott, majd szaladt is a sebészhez, akinek húszezer dollárt fizetett ki mellei megemeléséért és puha hasa feszessé tételéért. Ez majdnem ötmillió forintnak felel meg, és egy ekkora összeg még egy átlagkaliforniainak is olyan magas, hogy a párnak a plasztika miatt nem maradt pénze nászútra. Viszont helyette jobban áll majd az arának a menyasszonyi ruha.

Az esküvő előtti plasztikáztatás nem újdonság, volt már reality-vetélkedő is a témában, meg is írtuk. A trendre ráragadt a bridalplasty név, és szép lassan terjed Amerikában: az ABC által megkérdezett plasztikai sebész mostanság egy hónapban már kb. 5 olyan hölgyet szab át, aki az esküvőjére készül a műtéttel.

Bár a jelenség önmagában kissé visszataszító, főleg, ha arcplasztikáról van szó, Ray esete sokkal szimpatikusabb, mivel ő azért nem új orrot vagy szopós szájat csináltat magának a lagzira. A most 26 éves nő világéletében súlyproblémákkal küzdött, de ahogy azt sokan mások is tették, ő is elhatározta, hogy lefogy. Diétázott, sportolt, és sikerült is lefogynia - a plasztikáztatás nem arra kellett, hogy a kilóktól megszabaduljon, azokat leadta önerőből. A nagy mértékű fogyás után azonban megmarad a kinyúlt bőr, ettől akart még feltétlenül az esküvő előtt megszabadulni.

Ön szerint jól tette a csaj, hogy az 5 milliót plasztikára költötte?

A fenti videó a műtét előtt és után is mutatja az asszonyt, akinek egyébként már van egy kislánya. A feszesítésig alig mert felpróbálni menyasszonyi ruhákat, annyira rosszul álltak neki, azonban mióta felépült az operációból, már boldogan készül tovább az esküvőre.

Rayt megkérdezte a riporter, hogy a férje mit szólt ahhoz, hogy nászút helyett csak a plasztikai sebészig utaznak el, amire az asszony azt mondta, hogy a férje egyetértett: ő azt szeretné, amit a menyasszonya szeretne.