Alekosz egy érdi ping-pongozás után hívta randira Ildit, Gigi Győzike szerelme volt három évvel ezelőtt, Zsuzsi a roma rapper egyik táncosának az excsaja, akivel Béci jelenlegi barátnője is kavart régebben. Olivér egy filmben szerepelt Jerzyvel, és kollégája volt Sebestyén Balázsnak és Lilunak. Összegyűjtöttük, ki kit ismert már a beszavazás előtt. Ha kihagytunk valakit, szóljon!

Alekosz és Ildi

„Ez az én asztalom lesz” – jelentette ki egyből Alekosz, amikor a kitiltott  narancsdobáló Zsuzsi helyett megérkezett Ildi. „Én téged vártalak. Nagy csalódás volt, hogy nem te jöttél be. Mert sok mindent meg kellett volna beszélnünk. De most itt lesz az alkalom” – mondta Alekosz, a figyelmesebb nézőkben pedig már itt megfogalmazódhatott a kérdés, hogy két vadidegen embernek, akik a villában találkoznak először, mit kell megbeszélniük. Aztán később ki is derült, hogy a műsor második törtetője és a görög puncivitéz már a falakon kívül is összefutott egymással, és nem csak a műsor castingján. Alekosz egyik este bevallotta, hogy ő már korábban szemet vetett a tordasi lányra, de ennél több nem derült ki a leadott adásból.

„Volt egy internetes teaház Érden, ahová én korábban gyakran jártam. Egyik nap Alekosz is feltűnt, kicsit ping-pongoztunk, aztán randira hívott. Mivel akkor is volt párkapcsolatom, természetesen nemet mondtam neki” – mesélte a Velvetnek Ildi, akit napok múlva Alekosz már nem bírt elviselni maga mellett, „megnevezhetetlen karakternek, definiálatlan karakternek, antikarakternek, kultúrbarbárnak" titulálta.

Alekosz nagybátyja és Leonidasz

A mostani ValóVilág játékosai közé két külföldi származású játékos is bekerült, de az egészben az az érdekes, hogy mindkettő görög ősöket mutathat fel. Nem véletlen hát, hogy itt is van egy kapcsolódási pont, mégpedig Alekosz nagybátyja, akit személyesen is ismer Leonidasz. A már kiszavazott anyuci kedvence ezt egy közös zuhanyzás alkalmával fecsegte el.

Gigi és Győzike

A testvérpáros beköltözése után nem sokkal az is kiderült, hogy Gigi és Gáspár Győző (aki ugye a ValóVilág4 társműsorának, a BeleValónak a műsorvezetője) ismeretsége is évekkel korábbra nyúlik vissza: a táncoslány az a bizonyos Ildikó, akibe a showman annak idején belezúgott. "Valóban így volt, Gigi az a lány, akibe én halálosan szerelmes voltam. Teljesen elvette az eszem. Amikor Gigit megismertem, Beával már jó ideje külön éltünk” – nyilatkozta decemberben Győzike, aki viszont azt cáfolta, hogy bármilyen testi kapcsolat is lett volna köztük.

Zsuzsi és Győzike

De nemcsak Gigi volt az, akit Gáspár Győző személyesen ismert még a műsor előtt: a roma rapper a BeleValó egyik adásában elmesélte, hogy a villa Bombanője korábban az egyik táncosának (egyben egyik legjobb haverjának) a csaja volt, ebből adódóan pedig találkozott is a lánnyal. A kifecsegett információt Győzike megerősítette a Velvetnek, noha hozzátette, ez vagy száz éve történt. Zsuzsi lapunknak elmesélte, még a showman családját is meglátogatták.

Zsuzsi és Béci csaja

Mindemellett bonyolítja a kapcsolati hálózatot, hogy Gáspár táncosának egyik korábbi barátnője (Zsuzsi előtt vagy után) az a lány volt, aki most Béci barátnője. Vagyis Zsuzsi és Béci csaja egymás dugihugijai.

Olivér és Jerzy

A villa vagánya és szépfiú kategóriában bejutott Jerzy egy filmforgatásról ismerik egymást. Olivér a The Borgias című filmben volt Jeremy Irons dublőre, a melegpornós pedig statiszta volt ugyanebben a produkcióban. "Beszélgettünk is pár mondatot, így egyből felismertem a kisfilmben, ezért is vártam őt be a villába" – nyilatkozta a Velvetnek Olivér.

Olivér, Sebestyén Balázs és Lilu

A Majka utódjaként emlegetett egykori villalakó hozzátette, VIVA Tv-s múltja miatt ismerte már Sebestyén Balázst és Lilut is. 2006-ban ugyanis ő vezetette a csatorna Megawatt című műsorát. "Ettől függetlenül nem voltunk mi országos barátok, csak kollégák" – hangsúlyozta a villa vagánya.