Alekosz túl erős lehet most VV Bécinek, de vele előrehozhatja a döntőt, és biztos befutó lehet. Jerzy a "sógora", de mégiscsak "egy lehet az, aki mindent visz": Jerzy kiejtésével bent lehet a fináléban. VV Anikóra alig szavaznak a nézők az internetes kérdéseken, VV Béci kint is hagyhatja a lányt, azonban a jósok szerint VV Anikó nyeri meg a ValóVilág 4 játékát. Pro és kontra érvek a kilencedik párbaj résztvevőiről.

VV Béci eddig kiejtett két nagy esélyest, Olivért és Szandikát, akiknek távozása hatalmas űrt és sajnos unalmat hagyott a ValóVilág 4-ben. VV Béci eddig kihívottként ment párbajozni. Most először ő hívhat ki valakit, tehát taktikázhat, bár a játékosokkal való kapcsolatát elnézve, nagyon nincs erre lehetősége – és agya se nagyon, hogy nem taktikázott a mostani kiválasztáson. Az biztos, hogy VV Béci a kezedektől fogva nyerni akar, sokat mondja.

A VV Béci-Szandika párbaj után három héttel VV Gigi esett ki, most pedig megint a Rácz-drukkereken a sor, akiknek bele kell adniuk mindent, ha Rácz Úr úgy dönt, legfőbb riválisát, Alekoszt viszi párbajozni.

Csak nem hívja ki Alekoszt

Abból kiindulva, hogy Alekosz mindkét párbaján csúnyán elverte ellenfeleit, 70-30 %-ban, VV Béci ha Alekoszt választja, esélyes, hogy bukja a finálét. VV Béci nem tudja, hogy SzeretlekPicúrGombit hány százalékkal verte le Alekosz, hiába faggatta a szerinte érthetetlen dimenzióban élő biztonsági őrt erről, az nem válaszolt a kérdésre. Tehát VV Béci csak tippelni tud, mennyire “erős” Alekosz, akit a nézők többsége minden internetes szavazáson az első helyre juttatják, legyen az bármilyen bugyuta kérdés. Alekoszt talán azért sem hívja ki, mert megállapodtak abban, hogy kettejük közt dől majd el a játék, addig pedig menjenek azok párbajra, akik még nem voltak.

Rácz Úr szemszögéből nézve Alekosz mellett egyedül az szól, hogy egy vele való párbajjal előrehozhatná a döntőt, ergo, ha sikerülne kiejtenie Alekoszt, biztos befutó lenne. Azonban a már most is nagyon unalmas műsor Alekosz nélkül végképp semmit sem érne, ezért ha a szerkesztőknek van eszük, ezt a párbajt nem engedik. Kevesebb rizikóval járna Anikó, mindenféle szempontból.

VV Anikónak nincs igazi támogatottsága

Bár a jósok szerint Anikó benne lesz a döntőben, ha VV Béci őt választja most, jól választ, mert ki is ejti. VV Anikót az emberek az internetes szavazásokon látni sem akarják, azaz nincs igazi támogatottsága, mindig Alekoszra, Bécire vagy Évára szavaznak az interneten feltett kérdésekre az elvakult nézők. VV Anikó az utolsó ezeken a szavazásokon, bátorságpróbára az utolsó napon mehetett, azt is úgy, hogy a műsor elején Lilu direkt elmondta, hogy Anikó kimaradt a csótányos élményből. Ebből kiindulva, nem úgy néz ki, hogy az emberek látni akarják VV Anikót – nincs se aki gyűlölné, se aki kedvelné, kivéve persze azokat a tinifiúkat, akik a CKM-s címlapját rejtegetik az ágyuk alatt.

Fennállhat az is, hogy VV Béci úgy gondolja, mivel Anikó eddig mindenkit kiejtett párbaj nélkül, akiket szeretett, lehet, ez az “átok” rá is igaz lehet. VV Anikó a vasárnap esti összefoglalóban kimondta a titkos varázsszót: megkérte Rácz Bélát, legyen a barátja, mert a barátságpróbán rátette a tenyerét az akváriumra, és ezért öribarik lehetnek. Emiatt az “átok” miatt lehet, hogy nem őt választja VV Béci, hanem VV Jerzyt, a “sógorát”.

Jerzyt nem lesz pofája kihívni

Ha Jerzyt kiviszi, kint is hagyja VV Béci, ez egész biztos, Jerzynek már régen nincs helye a Villában, nem hozta a várva várt Szépfiút és a hardcore szexet. Azonban sokat nyom a latba, hogy Jerzy összejött a húgával, és már sógoraként tartja számon a Kócos által Gyagyás Tódinak becézett fiút. Azonban sógorság ide vagy oda, csak egy ember nyerheti meg a játékot, nem egy csapat – ezt az aprócska tényt a játékból önként távozó Erőszakból Diplomázott László nem igazán fogta fel, míg bent volt.

Ön kiket akar látni a párbajon?

Mivel ez egy szubjektív írás, így úgy vélem, ha minden jól megy, akkor Olivér vágya teljesül, és VV Béci “bent rohad a villában” félévig, majd a végén csak a második helyen végez – és Alekosz nyeri meg a játékot. Ha így is lesz, akkor is kínszenvedés hivatalból végignézni a hátralévő pár hét összes összefoglalóját, ráadásul még legalább ötször végig kell nézni, ahogy a Kócos leköpte Jerzyt.