Azután, hogy Kiszel Tünde a minap úgy nyilatkozott, gyereke lelke sérülhet a Fluor szájából kicsúszó pinaszőr és egyéb keresetlen szavak miatt, összegyűjtöttünk néhány olyan lélekromboló dolgot a médiajelenség életéből, amiről jobb, ha Donatella soha nem szerez tudomást. Top 5 lista az erotikus showműsortól kezdve a homoszexuális szeretőn át az apasági perig.

Kiszel Tünde a TV2 Aktív című műsorában nyilatkozott arról, hogy a punciszőre körüli botrány már Donatella fülébe is eljutott: "Az én kislányom bizony már nem olyan picike, hamarosan tízéves lesz, negyedik osztályos, és sajnos ő is tudomást szerzett erről, én bármennyire is féltettem és óvtam ettől. Ez nekem nagyon fáj, mert az én kislányom a mindenem, a szemem fénye, életem értelme, és nem tűröm, hogy egy ilyen alak miatt az én kislányom lelke sérüljön" – mondta a médiajelenség. Ennek örömére összegyűjtöttük, Donatella mi mindennel találkozhat még az interneten anyjával kapcsolatban, ami esetleg érzékenyen érintheti lelkivilágát. Top 5, amit jobb lenne, ha Donatella soha nem tudna meg:

1. Sztriptíz a Tutti Frutti show-ban

Kiszel fotómodellként kezdte a karrierjét, majd a playmate-ek és pornószínésznők mellett első magyar nőként szerepelt a német RTL televízió erotikus játékműsorában, a Tutti Fruttiban. Az alacsony szellemi szintű műsorban mindössze egy pár perces sztriptízt kellett előadnia, ami után fellendült a karrierje. A médiajelenség szexmunkásságáról korábban úgy nyilatkozott: csak azért vállalta be, hogy jobban megismerjék, és a pénz sem jött rosszul neki.

2. Szőrös, meztelen képek

Az asszony pinaszőrzetén nemcsak Fluor, hanem Hajdú Péter is csámcsogott: a műsorvezető a Frizbiben szembesítette Kiszelt korábbi, NDK-s kártyanaptárra emlékeztető meztelen fotóival, többek között egy olyannal is, amin nagyterpeszben teszi közszemlére terjedelmes fanszőrzetét. Kiszel azzal mentegetőzött, hogy nem pornóképekről van szó, ezek pedig beleférnek az erkölcsrendjébe.

3. Kapcsolata a meleg Kondor Csabával

Kiszel legnagyobb botrányát egyik kapcsolata okozta: a vállaltan homoszexuális Gerencsér Tamás pakolt ki arról, hogy az asszony akkori szeretője, a nála jóval fiatalabb Kondor Csaba voltaképp homoszexuális. "Találkoztam Kondor Csabával egy sajtórendezvényen. Aztán egy melegfórumon is megtalált, és mondta, hogy nagyon tetszem neki, szeretne velem találkozni, viszont még nem volt se nővel, se férfival. Nem sokkal később megint megtalált, hogy már volt fiúval és akkor most találkozzunk" - mesélte a Velvetnek később Gerencsér. A történet innentől kezdve követhetetlenné vált, a pár kölcsönösen elküldte egymást az anyjába a médián keresztül, később pedig arról is keringtek hírek, hogy az egész kapcsolat (szexuális identitás ide vagy oda) kamu volt.

4. Apasági per

A naptárkirálynő 2009-ben elégelte meg, hogy Donatellát mindenki azzal szívatja, hogy nincs, illetve ismeretlen az apja, ezért elő is szedte a Németországban élő Lukács László operaénekest, akinek cseppet sem tetszett az ötlet, hogy rásózzanak egy gyereket. Eleinte esze ágában sem volt vállalni az apaságot, állítása szerint Kiszel már 25 éve zaklatja. A médiafelhajtásnak, és vélhetően az ügyvédi leveleknek köszönhetően végül Lukács beadta a derekát és vállalta Donatellát – a hírek szerint háromszor találkoztak, de érzelmi kapcsolat nem alakult ki köztük.

Melyik hír ütheti meg jobban Donatellát?

5. Duettje Gerencsér Tamással

Minden iróniát mellőzve, ha a fenti híreket olvasva Donatella lelke még nem sérült maradandóan, anyja és Gerencsér Tamás duettjét hallva biztosan fog. Kiszelnek Benkő Dániel ajánlotta fel, hogy ír egy dalt neki és Gerencsér Tamásnak, Anettka pedig megalkotta a szöveget. Egy gang-bang látványa sem törhetné meg jobban egy gyerek fejlődését.