A dekoratív médiaszemélyiség lánya születésnapi zsúrjáról ment beszélgetni az RTL KLub Reggelijébe, helyette azonban a múltját kényszerült magyarázni, Lilu ugyanis arra a Velvet által már feltett kérdésre kereste a választ, hogy mit fog szólni Donatella anyja múltjához. Kiszel terelt, hápogott, és még azt kijelentette, hogy nem ismeri exszeretőjét, a homoszexuális Kondor Csabát.

A Tutti Frutti-s vetkőzés művészi fellépés volt, ízléses formában, szép díszletek között, volt homoszexuális pasiját, Kondor Csabát pedig nem is ismeri Kiszel Tünde - derült ki az RTL Klub hétfői Reggelijéből, ahová eredetileg azért érkezett a dekoratív médiaszemélyiség, hogy elcsevegjen Liluval egyetlen szeme fénye születésnapi zsúrjáról, amit hétvégén tartottak, bár Donatella világrajövetelének évfordulója csak júliusban lesz esedékes.

A beszélgetés eleinte kellemesen telt, a dekoratív médiaszemélyiség áradozott a négyezer négyzetméteres játszótéren tartott zsúrról, amin Donetalla 25 osztálytársa és/vagy barátja vett részt, na meg a csatorna hiper-szupersztárjai, VV Zsófika és VV Gigi, utóbbi még a tortát is felvágta, nahát. Aztán szóba került a Fluor-féle pinaszőrbotrány, majd a műsorvezető egy hirtelen csavarral a Velvet által már korábban feltett kérdést kezdte boncolgatni: vagyis, hogy Donatella mit fog szólni anyja múltjához.

A Tutti Frutti-s vetkőzés művészi fellépés volt

„Azt egyébként gondolod, hogy lesznek olyan dolgok, amikor Donatella már kicsit nagyobb lesz, amik esetlegesen majd a későbbiekben mégis magyarázatra szorulnak? Gondolok itt arra, hogy lehet, egyszer hallani fog arról, hogy te a Tutti Fruttiban vetkőztél” – tapintott érzékeny pontra Lilu.

„Arról már most is hallott, de abban semmi kivetnivaló nincs” – mondta Kiszel Tünde. „Természetesen elfogadja. Soha olyat nem csináltam, ami miatt szégyenkeznem kellene. A mai világban a strandon vagy a televízióban többet lát. Ez egy művészi fellépés volt, ízléses formában, szép díszletek között, szép jelmezekben táncoltam. Sokan összetévesztik a művészi aktot a kemény pornóval. Soha nem vállaltam olyat. Nem szeretnék személyeskedni, de vannak ezek a durva pornófilmek is, ahol akár betegséget is kaphatnak, akik ilyet vállalni. Ott is élesben minden megy” – magyarázta az asszony, aki egyre jobban belezavarodott a kényes témába, ezért megpróbált visszakanyarodni Fluor ügyéhez: „Lilu, drága, ne kalandozzunk el, Fluor vállalja ezért a felelősséget, hogy ő hogy jön ehhez, hogy engem így megbántson.”

Ki az a Kondor Csaba?

A műsorvezető viszont nem hagyta magát, sőt, a vetkőzésnél és a pucér képeknél még cikibb dolgot szedett elő: Kondor Csabát, Kiszel egykori homoszexuális szeretőjét. ”Ki az? Nem ismerek ilyen embert” – próbált terelni a médiajelenség, mire Lilu emlékeztette, pont vele beszélgetett annak idején Kondorról, akit akkoriban nagy szerelemként emlegetett Kiszel.

„Mindegy, meg lehetne nézni, hogy Fluornak is milyen a magánélete. Úgy érzem, nem etikus felhánytorgatni olyan dolgokat, amik évekkel ezelőtt történtek. Sok embert múltjában van sötét folt és azokat is mind elő lehetne szedni" - zárta le a beszélgetést Kiszel.