Két mezőnyre osztottuk Hollywood topcsávóit, hogy önök kiválaszthassák a legjobb 40 év alatti és feletti színészt. Meg is tették, így most kíméletlenül egymásnak eresztjük őket. Ki lesz a Velveten 2011 legjobb pasija?

Nemrég önök döntöttek arról, hogy két Igazán Remek Faszi van Hollywoodban: ők Hugh Jackman és Ryan Gosling. A vonatkozó cikkeink szavazásait lezártuk, az eredményen már nem lehet változtatni. Most viszont eldönthetik, melyikük lesz 2011 legjobb pasija a Velveten.

A kérdés csak az, hogy a két topcsávó közül melyik az igazából minden-nő-álma-férfi. Hogy megkönnyítsük a szavazást, az alábbiakban összehasonlítjuk az urakat.

Életkor, pálya kezdete

Hugh Jackman: 43 éves; első filmje, a Ponyvarománc 1999-ben jött ki, vagyis 31 évesen lett filmszínész.

Ryan Gosling: 31 éves; első filmje, a Frankenstein and Me 1997-ben jött ki, vagyis 17 évesen lett filmszínész.

Mindketten számos sorozatban játszottak előtte, úgyhogy ezt kihoztuk döntetlenre.

Filmszerepek száma

Hugh Jackman: 27, köztük az X-Men sorozat, a Van Helsing illetve a Kate és Leopold. Ezeken kívül többször volt animációs karakterek szinkronhangja is, például a Táncoló talpakban.

Ryan Gosling: 21, köztük a Drive, a Törés, illetve a Szerelmünk lapjai. Hangja még nem olyan kelendő, így egylőre nem szinkronizál.

Híres barátnők száma

Hugh Jackman: 1; Deborra-Lee Furness ausztrál színésznő, akivel ráadásul 1996 óta házasok. Két örökbefogadott gyerekük van, családi életük a pletykalapok számára érdektelenül idilli.

Ryan Gosling: 3; Sandra Bullock (2002-2003), Rachel McAdams (2005 2007, meg még egy kicsit kavartak 2008-ban), tavaly szemptemberben pedig Eva Mendesszel jött össze, azóta is együtt vannak.

Stílus

Hugh Jackman: Az Ember, Aki Állandóan Strandon Edz. Vagy jótékonykodik. És érzelmes. És szívesen segít. Meg edz. De a legjobban a családját szereti.

Ryan Gosling: Csendes, főleg. És cuki. Jó pasi, már tüntettek is a rajongói, mert a People szerint nem ő lett az év legjobb pasija. Pedig változatos a megjelenése, és szórakoztatóan edz rózsaszín pólóban. Hajlamos a versírásra.

Amit megírtunk róluk

Hugh Jackman: Egyszer bepisilt a színpadonJárt a Nemzeti Múzeumban (tudják, amikor a szép vádlijával nálunk forgatott), unja a fitt életmódot, ment már rollerrel iskolába, és rendelkezik pucér önmagával.

Ryan Gosling: George Clooney egyszer lefröcskölte a gatyáját. Justin Timberlake-kel már lopott golfautót. Britney Spears rajong érte. És bár a People-t nem győzte meg, a Time szerint ő a legmenőbb.

Update: a szavazást lezártuk, voksaikat köszönjük! A végeredményről itt olvashat.