Az orosz fehérnemű-modell, Irina Shayk gyakran vetkőzik le kisebb-nagyobb mértékben. A Guess legújabb reklámkampányában ugyan rendesen fel van öltözve, de azért mellét - ha nem is teljesen - de sikerült közszemlére tennie. Azt viszont senki ne várja, hogy egy olyan ciki magazinnak is pucérkodik majd, mint a Playboy.

Cristiano Ronaldo barátnőjét gyakran látjuk hiányos öltözékben, ami nem annyira meglepő, hiszen mégiscsak egy fehérnemű-modellről van szó. A Guess számára készült legújabb reklámfotók alapján azonban Irina Shayk nemcsak akkor mutat meg magából többet, amikor éppen bikinit vagy bugyit népszerűsít, hanem akkor is, ha egy felsőruházattal foglalkozó márkát kell eladnia.

Jó, a Guess is híve annak, hogy a szexszel mindent el lehet adni, így semmi meglepő nincs abban, hogy az egyik fotón, amelyen Shayk egy farmert és egy felsőrészt mutat be, egyik melle ha nem is teljes egészében, de azért kilátszik. Persze a többi képen is fontos szerephez jut a focistabarátnő melltartóval kellően feltuningolt dekoltázsa.

Bár Irina Shayk szívesen szabadul meg a ruháitól, vagy azok egy részétől, ha a munkája így követeli, arra senki nem számítson, hogy a legnagyobb férfimagazinnak is levetkőzik majd. „Nagyon sok felkérést kapok magazinoktól és cégektől, de okosnak kell lennem. Soha nem szerepelnék a Playboyban. Igen, fehérneműmodell vagyok, de ezt nem jelenti azt, hogy mindent elvállalok. A Playboy tavaly nagyon sok pénzt kínált, de elutasítottam az ajánlatot. Igen, Naomi Campbell és Claudia Schiffer szerepelt már a magazinban, de ők a karrierjük végén vállalták el, és nagyon ízléses fotók voltak. Ugyan én is címlaplány vagyok, de soha nem pózolnék vacak magazinokban” – nyilatkozta az Esquire-nek az orosz modell, aki azért a kiadvány februári számában hajlandó volt topless szerepelni, igaz, a mellét azért ő is eltakarja a karjaival.

A Sports Illustrated legutóbbi fürdőruhás különszámának címlaplánya egyébként nem hagyja annyiban, ha az ő engedélye nélkül meztelenítik le. 2010 őszén kisebb botrány kerekedett abból, hogy a spanyol GQ illetékesei három képről leretusáltatták a fehérneműt róla. „A GQ miatt azonban úgy tűnik, minta Shayk kisasszony meztelenül állt volna modellt, pedig ez nem igaz. A szerződést Shayk kisasszony részéről az Elite modellügynökség kötötte. Szerettük volna, ha az interjúhoz, a címlaphoz és a fotókhoz az ő beleegyezése is szükséges lett volna, de a magazin megtagadta tőle ezt a jogot. Shayk kisasszony nem volt meztelen, és nem adta beleegyezését ezen fotókhoz” – állt a hivatalos nyilatkozatban.

A fehérnemű-modell persze nemcsak magazinoknak és különböző ruházati cégekne vetkőzik, ha kell, jótékonyságból is hajlandó anyaszült meztelenül fotóztatni magát. Tavaly a Protect the Skin You're In kampány keretében pucérkodott Marc Jacobs pólóin. „Az eladásból származó bevételeket a rák elleni küzdelemben élenjáró New York-i Egyetem Rákkutató Intézete kapja. Amit Marc Jacobs és az egyetem eddig véghezvitt, valami fantasztikus és nagyon örülök, hogy csatlakozhatok hozzájuk, támogathatom céljaikat – még ha ezért le is kell vetkőznöm” – nyilatkozta.