Úgy tűnik, egyre kevésbé tudják betartani a határt celebasszonyaink, ha fogyókúráról van szó - igaz, a legtöbb csontsovánnyá csoffadt híresség tagadja, hogy diétázna. Legutóbb Sarka Kata külsején döbbentek le a nézők, de már VV Dyának és Tóth Gabinak is zörögnek a csontjai. Melyikőjük néz ki a legdurvábban? 5 pontot adjon annak, akit azonnal tömne, mint egy libát!

Dukai Regina

A sajtónak valamikor karácsony környékén tűnt fel, hogy Dukai Regina sontsovánnyá fogyott, onnantól kezdve pedig központi téma lett, miért kellett Barbie-babává formálódni. A modell később cáfolta, hogy fogyókúrázna, sőt, állítása szerint sokszor többet is eszik, mint egy férfi. A laktózra viszont allergiás, így az kimarad az étrendjéből - mindemellett állítja, hogy a feltűnő változás ellenére a súlya öt éve ugyanannyi: 57 kg.

Keresztes Ildikó

Mióta csak a zenei pályán van, azóta a legsoványabb közéleti személyiségek közé tartozik Keresztes Ildikó, így nála annyira nem is feltűnő ez az állapot. Azért az énekesnőnél is voltak még a megszokottnál is kritikusabb pillanatok: az X-Faktor ideje alatt ő is látványosan sokat fogyott, mindez betudható az új munka okozta stressznek is, illetve magánéleti problémáknak.

Ördög Nóra

Ördög Nóra már a Playboy-fotózás kedvéért is jó pár kilót leadott, később pedig úgy döntött, hozzáfogy a Királynő versenyzőihez. A folyamat pedig azóta is tart, bár a műsorvezető állítja, aggodalomra semmi ok, nem anorexiás, csupán a magassága miatt tűnik úgy, mintha kórosan sovány lenne.

Sarka Kata

Bár a Velvet olvasói szerint Sarka Kata most pont jól néz ki, némi aggodalomra ad okot, hogy szinte felismerhetetlen a képernyőn, ráadásul férje, Hajdú Péter szerint sincs rendben az asszony önértékelése. Sarka számára állítólag a magazinokban szereplő nők az etalon, és ha súlya 50 kg fölé megy, már nem is érzi jól magát a bőrében.

Szorcsik H. Viktória

A Jóban rosszban egykori sorozatszínésze évek óta étkezési problémával küzd, amiről az elején azt hitték, valamilyen titokzatos kór műve, ám később kiderült, Szorcsik H. Viktória anorexiás. A celebet még egy dietetikus sem tudta felhízlalni, négy hónapos terhesen pedig mindössze 49 kilót nyomott, nőgyógyásza veszélyeztetett terhesnek nyilvánította és ki kellett szállnia a sorozatból.

Tóth Gabi

Tóth Gabi azért kezdett el fogyókúrázni, mert bojlerteste van, vékonyak a lábai és a felsőtestére hízik - ezt saját maga közölte korábban a sajtóval. Korábban kilenc hónap alatt 10 kilót dobott le magáról, de ennyi neki sem volt elég. Hogy most hol tart, arról nincsenek adatok, viszont az eurovíziós dalválogatón már szinte hallani lehetett, ahogy zörögnek a csontjai a színpadon.

VV Dya

A villabeli tespedésnek köszönhetően az explaymate pár kilót felszedett a VV5 ideje alatt, de ezt pillanatok alatt le is dobta magáról. A valóságshow fináléjára döbbenetesen összecsoffadt, pedig a hírek szerint nem fogyókúrázik, sőt, gyorséttermi kajákon él és csokival tömi magát. Hiába, a szerelem nyomorba dönt.