Egy csokorba gyűjtöttük a Barátok közt és a Jóban rosszban című szappanoperák legjobb nőit, úgyhogy innentől kezdve önnek már semmi más dolga nincs, mint kiválasztani a kedvencét! Öt pontot adjon annak a celebnőnek, akit a legszexisebbnek vél a felhozatalból!

Bálizs Anett

A 28 éves sorozatszínész a Jóban Rosszban Oravecz Fannijának szerepét kapta meg évekkel ezelőtt. Bálizs Anettet színészként és modellként is foglalkoztatják, sőt, a Dokik című sorozatban ő Denise szinkronhangja.

Balogh Edina

Balogh Edina a 2003-as Miss Hungary győztese volt, egy évvel később pedig beválogatták a Barátok közbe, ahol ma is aktív szereplő: a bugyuta, de jólelkű Nádor Kingát alakítja.

A 27 éves színésznő 2008-ban Zenthe-díjat is nyert a legszebb színésznő kategóriában, idén pedig férjhez ment egyik kollégájához, Som Krisztiánhoz.

Bánhidi Vivien

A Jóban Rosszban Nikije 2005-ben a Miss Internet Hungary különdíjasa volt, a sorozatból pedig Szorcsik Viktória után ő volt a második, aki levetkőzött egy férfimagazinnak. A produkció a nagy leépítések idejekor, 2009-ben vált meg Bánhidi Vivientől is, pedig az exmodellre még Kanye West is kattant annak idején. Az utolsó hírek szerint Spanyolországban él pasijával.

Erdélyi Tímea

A Barátok közt egykori első Tildája 2002-ben hagyta ott a szappanoperát, ahol három évet húzott le, hogy igazi színész lehessen belőle. Erdélyi Tímeát azóta már több színpadi szerepben és filmben is láthattuk, jelenleg a Szegedi Nemzeti Színház társulatát erősíti. A lassan férjes asszonyt 2002-ben Magyarország legszexisebb nőjének választották.

Kiss Ramóna

A sorozatszínész 2002 óta alakítja az olasz gyökerekkel rendelkező Zsófi szerepét a Barátok köztben, és nemcsak a sorozatban kapós, hanem a valós életben is: Majka és Tóth Norbert csaja is volt már, jelenleg pedig a pókermilliomos Tóth Richárddal kavar.

Két főiskolán tanul: a Pécsi Tudományegyetemen gazdálkodást, a Károly Róbert Főiskolán pedig kereskedelmet és marketinget. A szappanopera mellett ő is kacérkodik a színházi szerepekkel, mindemellett pedig rendezvényszervezőként is dolgozik.

Konta Barbara

Konta Barbara 1998-2003-ig volt a Barátok közt Hoffer Esztere, szinte a kamerák előtt nőtt fel. A sorozat után saját showműsort kapott és a Lazac című reggeli műsort is vezette a TV2-n. A sorozatszínész ezek után visszavonult, mint mondta, megutálta a kamerát. A nézők viszont nem felejtették el, 2008-ban például a Velvet olvasói Magyarország legszebb mellű nőjének választották. Konta azóta már gyereket szült, focista férjével visszaköltöztek Szibériából, és jelenleg asztrológiát tanul.

Legerszki Krisztina

A sorozatszínész a Gór Nagy Mária Színitanodában tanult, majd az ELTE Bölcsészettudományi Karán végzett. Jelenleg a Jóban Rosszban című sorozatban alakítja Pongrácz Barbara szerepét.

Pasija János Dávid, aki szintén a szappanopera szereplője: a színész Nemes Viktort alakítja. Legerszki Krisztináért feleségét és két fiát hagyta el.

Liptai Claudia

Tavaly szeptemberben Liptai Claudia saját kérésre lett kiírva a Jóban Rosszban sorozatból, ám a hírek szerint ősztől visszatér a sorozatba. Megformált karaktere, Zámori Alexa ugyanis a forgatókönyv szerint csak kómába esett, úgyhogy nem is lesz nehéz visszaírni a szappanoperába. A színész-műsorvezető 34 epizód erejéig egyébként az MTV-n futó Szomszédok című teleregényben is szerepelt.

Nem a visszafogottságáról híres, lánya születése és egy mellműtét után levetkőzött a Playboy magazinnak.

Nagy Alexandra

A Barátok közt Fekete Aliza 2011-ben csatlakozott a sorozat csapatához, előtte modellkedett is.

A hírek szerint Nagy Alexandra komoly kapcsolatban él, ez persze nem tartja vissza attól, hogy a buli hevében egy-egy csók elcsattanjon, mondjuk Éder Krisztiánnal.

Nyári Diána

2010-ben jelent meg a Mátyás téren Holman Valter lánya, Hanna, vagyis Nyári Diána, aki ötéves kora óta játszik színházban. Szülei ugyanis szintén színészek.

A sorozatszínész tizennyolc éves, magánéletéről annyit lehet tudni, hogy pasija nála kilenc évvel idősebb, és az utcán ismerkedtek meg.

Szabó Erika

A 27 éves színésznő Erdélyi Tímea utódja volt a Barátok köztben 2003-tól 2009-ig. Szabó Erika nem volt szívbajos, ami a vetkőzést illeti: a kamerák előtt pikk-pakk megvált a ruháitól, és bugyiban, melltartóban feszített a nézőknek, akik ezt meg is hálálták, hiszen beválasztották a tíz legszebb mellű magyar nő közé.

Szabó Zsófi

Szabó Gyula lánya 2009-ben jelent meg a Csillagvirág Klinikán, ahol jelenleg is Betty Tanakist alakítja. Szabó Zsófi kétszer is jelentkezett a Színművészeti Egyetemre, ahová nem vették fel, így úgy gondolta, más úton próbál meg érvényesülni.

Ez javarészt sikerült is neki, már ha sikernek lehet nevezni azt, hogy nem telik el nap, hogy ne foglalkozna vele a bulvár. Önértékelése a béka segge alatt van, kissé érzékenyen érinti, ha súlya miatt piszkálják.

Szorcsik Viktória

Szorcsik Viktóriát, vagyis karakterét, Judit főnővért 2009-ben írták ki a Jóban Rosszbanból, egy évre rá, hogy a Playoynak tök meztelenül pózolt egyet. A sorozatszínész-műsorvezető magánéletben nem éppen egy szerencsés alkat: egy ideig Mester Tamással kavartak, de a kapcsolatnak hamar vége lett, később pedig a Tv2 próbált neki pasit találni, de az is kudarcba fulladt.

Jelenleg szüleinél dolgozik, három éve tűnt el a képernyőről.

Ullmann Mónika

Ullmann Mónika annak idején felbukkant a Szomszédokban is, majd a Barátok köztben szerepelt 1998-tól 2000-ig, ahol Mariosi Krisztina karakterét formálta meg. Jelenleg a konkurens Jóban Rosszban sorozatban játszik a polgármester feleségeként – Liptai Claudiát váltotta tavaly.