A szép színésznők szép bugyikban szoktak filmekben szerepelni, hacsaknem sanyarú sorsú asszonyokat játszanak. Most az előbbiekből szemlézünk, a főbb szerepekben Nicole Kidman, Jessica Alba, Penelope Cruz, Marilyn Monroe és Sophia Loren.

Amióta mindent csöccsel és seggel lehet eladni, a filmesek sem hülyék, és az általában szép főszereplőnőiket szép bugyikba, melltartókba, és egyéb efféle kellékekbe csomagolják. Ennek gyakran persze van létjogosultsága – a galériánk nyitóképén látható Nicole Kidman például majdnem olyan furán festett volna kiskosztümben a Moulin Rouge-ban, mint mostanában a Harper's Bazaar címlapján –, néha azonban annyi a lényeg, hogy egy szexi nő szexi fehérneműben legyen, mert akkor az a férfiaknak tetszeni fog. Ám tetsszék!

Alábbi válogatásunkban Kidman mellett megcsodálhatja Jessica Alba Sin Citys kiadását, Sarah Michelle Gellar melltartós domborítását, és a tökéletes felvételt Goldie Hawnról. És igen, Demi Moore is jól nézett ki a Charlie Angyalaiban. Nem hiszi? Kattintson.