Listánkon azok a magyar férficelebek szerepelnek, akik egyedülállóak, de legalábbis nem házasok, gazdagok és foglalkozásuktól függetlenül valami miatt felkapottak a bulvárban is. Az ok általában a közismert modellekhez fűződő kapcsolat – érdemes megfigyelni, hogy szinte ugyanabból a körből. Döntse el, ki a legpartiképesebb celebmilliomos hazánkban!

Kedves Ferenc

A száz leggazdagabb magyar listájában évek óta élmezőnyben végző 41 éves üzletember sokáig kerülte a nyilvánosságot, aztán egyszer korábbi csaját, Bódi Sylvit elkísérte a TV2 Sztárok a jégen című produkciójába. Kedves Ferencet gáláns úriemberként tartják számon, akinek nem számít a pénz, ha szerelemről van szó. Bódi Sylvit többek között egzotikus utazásokkal és jégpályával lepte meg, az ajándék autót pedig szakításuk után sem követelte vissza. A modell mégis megvált a járgánytól, amivel később Kedves következő barátnője, Debreczeni Zita furikázott. Ezt a kapcsolatot rövid időn belül „megmérgezték a rosszakarók”, bár minden bizonnyal az sem tett jót a szerelemnek, hogy a milliárdos Bódival nyaralt, miközben a másikkal járt. Pár hónappal később Kedves kibékült Debreczenivel, Debreczeni meg Bódival, és mindenki megnyugodott.

Az üzletember egyébként 1993-ban még területi képviselőként dolgozott egy multinál, majd három évvel később ívelt fel pályafutása, amikor amerikai állateledellel kezdett el foglalkozni. Jelenleg 4-5 vállalkozásban érdekelt, a legfrissebb lista szerint most a 36. helyen áll 11 milliárd forintos vagyonával.

Dzsudzsák Balázs

A 24 éves focista az egyik legjobban fizetett magyar sportoló, jelenleg a PSV Eindhoven játékosa. Mivel itthon még mindig kényes téma, ki mennyit keres, ezért csak találgatásokba lehet bocsátkozni, de úgy vélik, Dzsudzsáknak a szponzori szereplések és reklámszerződések nélkül havi 30 millió forint a jövedelme. Többször is összeboronálták már különböző celebbel, többek között Viva Adával és Bódi Sylvivel is, de ezeket a kapcsolatokat a labdarúgó tagadta. Legújabb szerzeménye Zimány Linda (aki korábban a szintén kőgazdag Kaló Dénessel járt, az ő korábbi barátnője meg Bódi Sylvi volt, ha valaki még tudja követni). Dzsudzsákot és a modellt már többször látták kettesben megjelenni, Zimány szerint még csak ismerkedési fázisban van a kapcsolatuk, ezzel szemben a sportoló kamera előtt jelentette ki, hogy együtt vannak.

Kaló Dénes

Az egykori bróker a leggazdagabb hazai pókerjátékosként vált ismertté, ötéves pályafutása alatt cirka 2,5 millió dolláros össznyereményt zsebelt be eddig (eddigi legnagyobb sikere 2008-ban az EPT Monte Carlo Grand Finalon volt, ahol második lett, és ezzel 1.865.595 dollárhoz jutott). Tavaly a világ egyik legjobb online pókerhálózatához, a Full Tilt Pokerhez igazolt. Kaló Dénes is favorizálja a modelleket, korábban Bódi Syvivel kavart, majd Zimány Lindával volt együtt egy ideig. A glammodell kapcsolatukról annak idején úgy nyilatkozott, szívesen férjhez menne a pókeres-brókerhez, ám ezt jól elkiabálta, így már csak Dzsudzsákban reménykedhet.

Talmácsi Gábor

A gyorsasági motorsport első magyar világbajnoka (legutóbb a Jack and Jones csapat tagja volt) szintén dúskál a milliókban, szponzori szerződéseinek köszönhetően évi több mint 100 millió forintot tehet zsebre. Talmácsi Gábor a Topmodell című műsorból is ismerős modellel, Iszak Eszterrel kavart, de alig jutott idejük egymásra, így elváltak útjaik. A sportoló hivatalosan azóta is agglegény, bár saját bevallása szerint jelentkező akad bőven. Nevét legutóbb a Való Világ törtető nőjének köszönhetően említette meg a bulvármédia: VV Éva azt állítja, 2007-2008 között viszonya volt a motorossal.

Kozso

Ki a legpartiképesebb?

Bár Kocsor Zsolt vagyona közelébe sem ér a fentebb említett partiképes férfiakénak, a celebvilágban még ő az, akinek van mit a tejbe aprítani, és még keresi a párját. Az indiánlelkű  zenész 1994-ben robbant be a köztudatba Ámokfutók nevű együttesével (amit sem Rákóczi Ferenc, sem a Velvet olvasói sem bocsátottak meg neki azóta sem), később új formációkat talált ki és menedzselt, és saját kiadói vállalatot is létrehozott. Megjárta Amerikát, saját teaházat üzemeltet Budapesten, és hasznos infó lehet az érdeklődőknek, hogy nagy a farka. Az énekes tavaly az Édesnégyesben válogathatott a rá pályázók közül, választottjával viszont mindössze három hétig voltak együtt, mint mondta, annyira fut a szekér, hogy nem volt ideje a nőre.