Érdekes felhozatalt produkált idén a Való világ a férfiak terén is: egy sírós, egy gyúrós, egy középkorú, egy elmebeteg, egy agresszív és egy vadi új pasi van bent jelenleg a villában. Na de melyik a bejövősebb? Adjon öt pontot annak, aki ön szerint a legjobb a VV6-ban!

Aurelio

A pöcspörgető művészt édesapja nevelte fel Svájcban – no ez az, ami nem látszik meg rajta. Aurelio amekkora szájhős, annyira tud férfiatlanul viselkedni, hol egy pók miatt csap át kemény hisztibe, hol pedig amiatt potyognak a könnyei, mert az összes lány lepattintja a villában.

Józsi

Gyúrós Józsi 18 éves, nyolc általánosa van meg, azért hagyta ott az iskolát, hogy többet tudjon gyúrni. Beavise és Butt-Head szerelemgyereke arra a legbüszkébb, ahogyan kinéz, a metroszexuális villalakó emiatt folyamatosan szereti magát. Amúgy nem egy veszélyes figura, és nagyon romantikus alkat, eltökélt szándéka, hogy hűséges marad a barátőjéhez, aki nagyon hiányzott neki már az első nap. 

Krisztián

A szerdán beköltöző pincérként dolgozó VV Krisztiánról egyelőre annyit lehet tudni, hogy életcélja, hogy egyszer eljusson Hawaiira, ahol pizzát szeretne enni, miközben egy thai lány ül az ölében. Amúgy focista.

Laci

Az okirathamisítással vádolt örökifjú Laci a legidősebb a csapatban, de nem feltétlenül a legbölcsebb. A 40 éves logisztikus kétszer vált már el, egy fiú édesapja. Kissé sunyi alak, rendesen tudja kavarni a szart a villában. 

Simon

A nyíregyházi futóbolond sem egy férfias jelenség, ráadásul a szappannal is gondjai akadnak, mégis neki sikerült először becsajoznia a villában. Csak kevesen tudják elviselni, mégis mindenki tart tőle, minden bizonnal nem véletlenül, hiszen a nézők körében ő a legnépszerűbb játékos. 

Zsolt

Elvileg Zsolt lenne a villa ügyeletes sármőrje, ám sajnálatos módon ő a villa hülyéje. Ahogyan azt már korábban is megírtuk, tipikusan az a figura, aki a butaságát agreszióval akarja kompenzálni. Pillanatnyilag egy szerelmi háromszög egyik tagja, Izának és Dorkának is tetszik, de valószínűleg kiszórják a műsorból, még mielőtt kialakulhatna valami valakivel.