Olvasóink döntöttek: még Hajdú Péterék sem nyomják olyan durván a csöpögős romantikát, mint a fitneszguruék. Most összegyűjtöttük Schobert Norbert és Rubint Réka legsúlyosabb pillanatait, amiből az is kiderül, az asszony nem gondolta volna, hogy kelleni fog egy olyan menő csávónak, mint Schobert. Nem vicc.

Még Hajdú Péterék sem nyálasabbak, mint a Schobert házaspár – ez derült ki a Velvet olvasóinak szavazatai alapján. Januárban tettük fel a nagy kérdést, kik nyomják a legdurvábban a csöpögős romantikát, önök pedig úgy döntöttek, Schobert Norbert és Rubint Réka a legsúlyosabb eset.

Ennek örömére az izzadtságtól csorgó csókolózós, tripla szívecskésbiztonságot sugárzó és az ágyban összebújós fotók mellett összegyűjtöttük a fitneszpáros legnyálasabb pillanatait, pusztítsuk együtt ismét az agysejtjeinket romantikus történeteikkel és a hangjukkal!

Az első találkozás pillanata

"Én amikor először láttam Norbit, az még a kilencvenes évek elején volt" – mesélte Rubint Réka a Reggeli című műsor egyik adásában. "Mentem az aerobic órájára, a hátsó sorban ekkora szemüvegekkel álltam, ilyen kopott melegítőben. Az agyonsminkelt, legújabb trend szerint öltözött lányok sorai álltak mögötte és istenítették Norbit, én hátul, a sarokban néha felugrottam a lépcsőre és próbáltam meglátni őt. Ez volt az első találkozás. Aztán évek múlva egymáshoz sodort minket az élet egy castingon" – számolt be a nagy eseményről az asszony, és az is kiderült, hogy Schobert Norbert Rubint segge miatt járt spinning órákra. Rubint Réka pedig sokáig lepattintotta az exrendőrt, mert sose gondolta volna, hogy egy ekkora atyaúristen, mint Schobert tényleg akarhat tőle valamit. Tényleg nem Brad Pittről beszélt, hanem Schobertről, megnéztük kétszer is a felvételt. Hát nem romi? 

Így randiznak ők ketten

A házaspár randizni is szokott, Apácska ilyenkor betesz egy számot Cifókának, együtt éneklik a dalt és száguldoznak kacskaringós utakon. A videón épp a Dunakanyar felé tartanak egy étterembe, a felvétel persze a Facebookon landolt, hogy senkinek se legyen kétsége afelől, hogy ők mennyire szeretik egymást. 

Cifóka, vagyis Anyaci Fóka így szeret

Persze van a fenti videónál jobb is: Schobert Norbert szintén a Facebookon posztolta Valentin nap alkalmával, hogy mennyire szerető felesége van neki, aki cirka két perces telefonálással meg egy köteg pénzzel letudta a szerelmesek napját pár évvel ezelőtt.

"2011-ben történt, hogy este, munkából hazafelé menet az Omszki tó mellett jobbra egy lufival díszített óriásplakátra lettem figyelmes. Lassítva vettem észre, hogy Réka, az én szerelmem lepett meg ezzel a rendhagyó üzenettel. Arról a pillanatról emlékezett meg, amikor az ember először érzi a másik társaságában, hogy életreszólóan beütött a pillanat. Amikor két szív között örök híd épül. Amikor tudjátok, hogy a másikkal akarjátok leélni az életet. Cifóka névvel írta alá, mert 8 hónapos várandós volt Zalánnal és én mindig Anyaci Fókának becéztem viccesen. Megkönnyezve szorítottam magamhoz óriási pocakjával, így az ölelésből és a szeretet erejéből Zalán is kapott. Legszívesebben maradtam volna őrizni a plakátot. Napok múlva lassan leszakadtak a lufik, később Tesco akció került a helyünkre, de ez a pillanat újra végérvényes lett az életemben. Szerencsés ember vagyok, mert Ő 13 éve szeret és én szeretem viszont. Talán erre jó ez a nap, hogy ilyen dolgokra is egyszerre gondoljunk" – írta a fitneszguru. 

Apácska így szeret

A csúcspont a Féltelek című Color szám feléneklése volt Schobert Norbert részéről, amit a fitneszguru kivételesen kellő öniróniával tett közzé: "Egy szerenád akkor is meghatja a női szívet, ha pocsék. Megtanultam a dalt, felénekeltem stúdióban, belevágtam az életünk sorsfordító pillanatait és visszatérve a régi kórterembe, rózsaszirmok közt lejátszottam Rékának. Soha nem láttam még ennyire boldognak és egyszerre így zokogni. Végre elengedte a félelmeket, az átélt feszültséget, hogy a bajban is erősnek mutassa magát. Jó szórakozást Nektek! Gyenge idegzetűek ne hangosítsák fel!" – mellékelte Schobert a videó mellé, amit korábban már pillanatról pillanatra kielemeztünk