Gyakran megesik, hogy egy egy színész egy film miatt teljesen megváltoztatja a külsejét. Ennek egy kevésbé drasztikus módszere, ha megváltoztatják a hajszínüket. Ha az más, az egész karakter megváltozik. De az ezzel előszeretettel játszó gyönyörű hollywoodi színésznők is tévednek néha. Nagyokat. Nézze végig képeinket és mondja meg, ki melyik hajszínnél kéne hogy végleg megállapodjon, és mivel számoljanak le az idők végezetéig!

Zooey Deschanel

Hihetetlen, de mindhárom képen ő van. Karrierje kezdetén ezzel a szőke a frizurával láthattuk az Igenemberrel híressé vált színésznőt, nem is véletlen, hogy nem találták meg a jó szerepek. Mióta barnára váltott a világ 10 legszexisebb nője közé is beválasztották.

Mit gondol, váltson vissza szőkére?

Scarlett Johansson

Nagyon hosszú út vezetett odáig, hogy Johansson azzá a dívává váljon, akit az elmúlt években láthattunk. Ezen út egyik állomása volt az a lilás hajkorona is. A most épp első gyermekét váró színésznő már hosszú ideje szőke, bár már rég nem olyan világos a haja mint a lenti képen. 

Mit gondol, melyik áll neki a legjobban?

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence minden hajjal nagy kedvencünk, még a mostani röviddel is, de azért várjuk, hogy újra hosszú lobonca legyen. A rövidhaj-viselési lehetőségeket is kimerítette, mostanában állig érő hullámos, így egyre közelít a pillanat, mikor végre visszakapjuk a teljes hajzuhatagot

Mikor eljön ez a perc, Ön mit javasol, milyen színt kérjen a fodrásztól?

Nicole Kidman

Vörösként él az emlékezetünkben, pedig kisebb nagyobb megszakításokkal, de már 10 éve szőke. Ön visszaváltoztatná? (Sajnos a rengeteg botox, amitől idő közben eltűnt a mimikája viszont már visszavonhatatlan)

Legyen újra vörös?

Kristen Stewart

Az Alkonyat szériában barnán ismertük meg, pedig eredetileg szőke. Néha vissza is tér eredeti hajszínéhez, például a meztelenkedősÚton feldolgozásban, időnként meg átvált narancssárgára, de általában végül visszatér valami sötétbarna és fekete közötti hajszínhez. 

Ön mit választana a helyében?

Jennifer Aniston

Mindenki Rachel Greenje volt csúnyácska fiatal barna lány is. Ma már szexi, szőke, és bár ez nem látszik rajta, baromira nem fiatal.

Jó lenne, ha újra barna lenne?

Charlize Theron

Neki aztán minden jól áll. Még Sean Penn is

De melyik szín a legjobb?

Rachel McAdams

Három év, három hajszín. Az igazi szomszédlánytól a gyilkos tekintetű szőkén át a tűzhajú lányig... A változatosság ugyan gyönyörködtet, csak ennyi festés után nehogy a kopasz stílussal is meg kelljen barátkoznia a színésznőnek. 

Ha választani kéne, Ön melyik színt tartaná meg?

Reese Witherspoon

Nyughatatlan miatt lett annak idején barna az örök Doktor Szöszi. Egy részről biztos nem bánja, a szerep Oscart hozott neki.

Ön lát más pozitívumot a barna hajszínben?

Angelina Jolie

Ez megdöbbentő. 

Ön szerint is jól tette Jolie, hogy nem erőltette ezt a szőke hajszínt sokáig?

Olivia Wilde

Doktor House 13-as doktornője is szőke lenne, ha nem lett volna egy jó stylist, aki megmondja neki, hogy így bizony sose lesz szexszimbólum. A Narancsvidék című sorozatban a szőkeségébe még egy lila tincset is vegyített, mielőtt barnán, biszex dokiként minden férfi álmává vált volna. 

Ön szerint szőke hajjal is befutott volna?

Leighton Meester

Sok mindent kipróbált már a Gossip Girl színésznője. Mielőtt igazán híressé vált, még szőkén és kb. 16 évesen több részen keresztül próbálta elcsavarni  Doktor House fejét is. 

Ön szerint a morcos doki inkább hagyta volna magát elcsábítani, ha a Leighton már akkor barna?

Sofia Vergara

Modern család színésznője sose tér el radikálisan a tőle megszokott hajszíntől, és ezt nem is bánjuk. 

Ön a sötétebb vagy a világosabb árnyalatot részesítené előnyben?

+1 Jared Leto

 És itt van végül Jared Leto, aki bár férfi, a haja erről valószínűleg nem tud. Rövid sötétbarnából hosszú szőke. Bármit csinál, őrülten szexi.

Vagy Ön szerint nem?

Hozzászólna?

Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!