Szerencsésebb években slágerré válnak olyan dalok, amikhez van koreográfia, vagy más, fontos látványelem. Tavaly nem volt ekkora szerencsénk, csak Pharrell Happyje mozgatott meg nagyobb néptömegeket, nem úgy, mint 2012-ben, amikor annyi ilyen kincs született, hogy az év hülye táncát is megszavazhatták olvasóink. Hát remélhetőleg 2014-et sikerül jól zárni, mert egy hete Berlinben valaki lefilmezte ezt az utcazenészt, kitette Instagramra, onnan átkerült a Redditre, és azóta is pörög. A szőr-homlokpántos, ezüsttrikós férfi a Berlinben élő Stephen Paul Taylor, aki a Shit's Fucked című dalát adja elő. Magyarul talán az lehetne a címe, hogy Minden elbaszott szar, de minimum az, hogy Szar minden. A rövid felvételt különösen izgalmassá teszi a mozgása, na de nézzék meg!

The "everybody knows shit fuck" dance

A video posted by Louisa Menke (@louisaamenke) on

Miután a videó elkezdett pörögni az interneteken, készített egy változatot, külön a Redditnek is, hogy megmutassa, a dal nem csak a shit és a fuck szavak ismételgetéséből áll. Sőt, ha már itt tartunk, tényleg mondanivalója van, a szerző nagyjából összefoglalja, mi minden idegesíti a világban, a háborútól az egész emberiségig.

Stephen Paul Taylor egyébként 40 éves, kanadai, de állandó jelleggel Berlinben él. Van, hogy az utcán zenél, de vannak rendes koncertjei is (kösz, Gawker). Itt pedig elég sok videóját megnézheti. Eléggé örül a hirtelen népszerűségnek, talán annak is, hogy azóta feldolgozások, gifek is születtek a tizenöt másodpercnyi művészetéből, amit valaki teljesen véletlenül felvett.

Itt lent meghallgathat egy felturbózott változatot is.