Bár alkoholista férje órákon keresztül kínozta, majd elvágta Natalie Allman torkát azért, hogy csúnya legyen, és soha ne lehessen más férfival boldog, a nőt most mégis törvény kötelezi arra, hogy levelezzen börtönben ülő expasijával. Ráadásul a gyerekei is végig nézték az egészet, és később véresen találták meg őket, mégis a pár ikergyereke az ok a kötelező levelezésre: Jason Hughesnak joga van tudni róla, hogy vannak a gyerekei – írja a Daily Mail.

Allmannek összesen háromszor egy évben kell fényképeket és írásos jellemzést küldeni a gyerekekről egykori vőlegényének. A 29 éves nő érthető módon nem szeretne ennek eleget tenni. „Nagyon dühös vagyok, amiért a törvény még mindig az ő szülői jogait védi, és még a börtönből is képes irányítani az életünket” – mondta a bántalmazott nő, hozzátéve, hogy még bűnözőnek is kell magát éreznie, ha megtagadja a tájékoztatást.

Az exkatona Jason Hughest 2012-ben zárták kilenc évre börtönbe. A férfi nem tudta megemészteni, hogy Allman felbontja az eljegyzésüket, mivel napi átlagosan egy liter vodkát fogyasztott el. Együtt éltek Herefordshire-i otthonukban, egészen egy februári éjszakáig, amikor a nő arra ébredt, hogy Hughes egy párnával fojtogatja. A férfi ezután súlyzóval verte a fejét, majd egy húsz centis sebet ejtett a torkán, néhány milliméterre a nyaki ütőerétől. Allman még hét órán át nem hívhatta a mentőket. A nő azóta teljesen felépült, de párkapcsolata azóta sincs.