A 25 éves Michelle Griffin második gyermeke világra jötte után eszmélt rá, hogy az életének a célja, hogy terhes legyen és gyerekeket szüljön. Ám mivel férjével a saját családjukat már nem akarták tovább bővíteni, a fiatal nő úgy döntött, kiadja a méhét olyan pároknak, akiknek nem jön össze a gyerek. Griffin még tavaly posztolt egy fotót az Instagramjára, melyen egy táblát tart, ami ez olvasható:

kiadó a méhem.

Azóta pedig folyamatosan jönnek a megkeresések és hamarosan el is kezdődhet az első béranyasági projektje.

Elmondása szerint, bár nagyon boldog a két gyerekével, miután megszületett a kisfia folytonos hiányérzete volt. Viszonylag hamar rájött, hogy a terhesség után sóvárog. Ezt először azzal próbálta csillapítani, hogy kitanulta a bábák mesterségét, ám a gyerekek világra segítése sem enyhítette a terhesség utáni vágyódását. Ekkor fogalmazódott meg benne a béranyaság gondolata

A terhességeim annyira könnyűek és természetesek voltak, hogy van egy olyan érzésem, én arra születettem, hogy gyerekeket szüljek

- mondta az asszony egy friss interjúban, amit a Mirrornak adott.

Griffin azt is hangsúlyozza, hogy bár az Instagram posztjában félreérthető lehet a „kiadó” szó, nem kér pénzt a pároktól a terhességért.

Szeretném, ha a méhem segítene abban, hogy mások is olyan boldogok lehessenek, mint én

- magyarázza. Elmondása szerint egyébként percekkel az után, hogy posztolta a képet, elkezdtek jönni az üzenetek gyermektelen pároktól, sőt családtagok és ismerősök is megkeresték.

Sok emberrel beszélt azóta, plusz több tanácsadáson is részt vett arról, hogyan működik a béranyaság a gyakorlatban és most érzi úgy, hogy végre megtalálta az első párt, akiknek segíteni szeretne. Úgyhogy ha minden a terv szerint alakul, hamarosan tényleg sikerül kiadnia a méhét.