Mióta tudjuk, hogy Tatár Csilla kissé viharosnak tűnő körülmények között otthagyja a TV2-t, meg kell békélnünk a tudattal, hogy a hétköznap reggeleinket már nélküle kell lezavarnunk. A Mokkában még egy darabig találkozhatunk vele, de azért már most összefoglalnánk pár okot, amiért igazán fájó lesz a hiány.

A nyúl ügy

Tatár Csilla legnagyszerűbb pillanatai közé tartozott, amikor élő adásban derült ki, hogy betegesen fél a nyulaktól, természetesen egy nyúl társaságában. Ennek folytatásaként végül minden ellenérzését leküzdve megsimogatta a nyulat, mi pedig szórakozva hatódhattunk meg a kereskedelmi tévézés egyik legjellemzőbb pillanatán.

A mémesedés

2012-ben a mém szó még közel sem hangzott annyira bénán, mint most úgyhogy Tatár Csilla teljes joggal félt tőle. „A Facebook tele van mémekkel és szerintem nagyon viccesek is, de nem szeretnék soha a tárgyává lenni. Ellenben nagyon jól szórakozom azokon, amiket látok” – mondta, talán nem is sejtve, hogy egy ideje már futott a Fuckyeahmokka nevű tumblr, ahol többek közt az ő emlékezetes pillanatait is megörökítették.

Justinbieberebb Justin Biebernél

„A Mokka mai szerkesztője Bence szerint, a Justin Bieber hasonmásversenyen Bieber mellettem csak a második lenne.Thx:)) ( igen, tudom Ikertornyok - Subba:)))" – jelezte a világnak tavaly, hogy tisztában van vele, hogy épp egy tinisztárhoz hasonlít.

Bikini!

Tulajdonképpen felesleges erről mit mondani. Tatár Csilla bikiniben vezetett műsort, felrobbant az internet.

Énekelt

Tatár Csilla is igent mondott a tavalyi felkérésünkre, és elénekelt egy igazán minőségi karácsonyi dalt. Énekelni nem tud, de méltósággal viselte.

Elszomorított

Amióta Liptai Claudia is elvállalt egy Playboy-címlapot, tulajdonképpen minden csak pénzkérdésnek tűnt vetkőzés vonalon, ezzel szemben a Tatár Csilla annyira kategorikusan mondott nemet, hogy azt még mi is elfogadtuk. „Köszönöm az ajánlatot, magamon tartom a ruhát. Most és később is. Mivel a vetkőzésenk soha nem jön el az ideje, nincs is hová strófolni azt a bizonyos árfolyamot” – mondta azokra a híresztelésekre, amelyek szerint csak kéreti magát.

Lebuktatta Vujity Tvrtkót

„Egyébként a Tvrtkónak is van tetkója! Ezt már bevallottad? Mert ha nem, akkor én most elmondom ország-világ előtt, hogy Vujity Tvrtko is ki van varrva" – mondta a Mokka áprilisi adásában Tatár, amire Vujity Tvrtko zavarában csak annyit tudott mondani: „Ki van varrva a fenét" – majd mégis megvillantotta a bokájára tetovált betűket, felesége monogramját. „De ez ciki lesz! Fú tényleg megmutatod? Biztos vagy te ebben?" – nevetett Tatár Csilla, majd röhögve folytatta: És nem tévedés, tényleg a bokáján van ez a tetoválás." Azóta tudjuk, hogy Vujity Tvrtko akkora rosszfiú, hogy tetoválása is van.

Még egy bikini!

Igen, idén nyáron a szaunába zavarták be.

Amikor arccal mondott el mindent Kiszel Tündéről

Amikor még a kalácskészítés is jól állt neki