Őszinteségi rohamokat emlegetett Istenes Bence, és valóban, ha lehetne turbékolással falakat dönteni, a villa egy téglája se lenne már a helyén. Mindenki szerelmes mindenkibe, még a bentlévő malacba is, és a helyzet annyira elfajult, hogy a Való világ valaha volt legvagányabb vadócát, VV Józsit küldték be agyakat tágítani. Dr. Gyúrósként...

Három blokkra osztották az adást, az első 20 percben az előző esti diszkrét becsiccsentésüket nézhettük meg, ahol mindenki őszinteségi rohamot kapott, ebben a sorrendben:

  • Laci atomszerelmes Edinába, ez nem nóvum, de most nagyon mély vallomást tett, visszakapta az életét és hálás az elhullajtott könnyekért. Eközben a Backstreet Boys Show me the meaningjét énekelte valamelyik játékos tök hamisan.
  • Fanni és Dennis jelenete jött, Fanni szerelmet vallott és sírt, fél attól, hogy a másnapi Dani-Dennis párbajról Dennis nem jön vissza. Dennis ezt így nyugtázta a riportszobában: „Ehhez kéne valami érzelmi pszichológus, nem szexuálpszichológus, hogy elmagyarázza, ez mi a faszom".
  • „Úgy érzem magam, mint amikor a tábortűzre vizet öntenek" – mondta a nyugiszobában búslakodó Laci a betérő Edinának, aki időt kért tőle, mert nagy teher neki e szerelem. Ezek kvázi szakítottak, bár Laci részegen később azzal jött Edinának, hogy nem fogja hagyni elmenni, körme szakadtáig küzd majd érte. Mindenesetre Edina így zárta le a beszélgetést: „Laci, kell pisilnem".
  • Pisi után Robinnal beszélgetett a fürdőszobában, Robin kvázi szerelmet vallott neki, aztán kiabáltak egy sort egymással, miközben Dennis az üvegajtóra tapadva hallgatózott és mutogatott.

Dr. Gyúrós József

"Sokat masztiztam én, de nem bántam meg én" - énekelte VV Fanni az udvaron.

Neves pszichológust lengettek be a szerkesztők, ekkor jött be az ajtón Gyúrós Józsi, aki akkora lélekbúvár, hogy az előző VV-szériában feladta a játékot. Most ő adott tanácsot egy-egy magánkihallgatáson a vasárnapi párbajozóknak. Érdekes lett a műszakállal és fehér orvosi ruhával: egy hipszter szívsebész és egy iszlamista bombaszakértő keveréke. Sajnos a pszichológiai beszélgetések rém unalmasak voltak, Józsi pedig nagyon adta az intelligenst. „Volt sok nemi kontaktod?" – kérdezte Danitól.

VV Maci megint elhagyta a Villát

Kiderült a végén, hogy Maci malac helyére visszahozzák a szolit, amit vegyesen fogadtak a villalakók. Edina akkor jött rá, hogy hasonlítanak Macival egymásra, amikor elkezdett közösülni a malac a letakart felmosóvödörrel, majd elmondta a disznónak, reméli, nem vágják le. Fanni sírva búcsúzott, Dennis pedig abban reménykedett, hogy lesz a malacnak csaja, amibe bedughatja a cerkáját. Végül úgy köszöntek el tőle, hogy megkúratták vele a vödröt.