A hét legfontosabb magyar celebeseménye a csütörtök esti Glamour-gála volt az Operettszínházban, azaz teljes nevén Glamour Women of the Year. Az eseményről készített fotóbeszámolónkat talán látta már (de ha nem, ide kattintva akár most is bepótolhatja), ebben a cikkben szokásunkhoz híven a legjobban öltözött hat nőt emeljük ki és önre számítunk, hogy a többi olvasóval együtt válassza meg közülük a bál legszebbjét. Nézzük, nézzük, nézzük!

Sarka Kata

Nem szeretnénk figyelemhiányos nők lenni olyan bálban, ahol Sarka Kata is jelen van. Általában a figyelem java ráirányul és az emberek megőrülnek érte, ez történt például a legutóbb a Story magazin gáláján is, ami után a szavazást már megint Sarka Kata nyerte, nagyon sok szavazattal, toronymagasan. Hajdú Péter meglepően izmos felesége Glamouréknál is ott volt, ezúttal fekete, testhezálló derékvillantósban. Klikkeljen a képre, ha többet szeretne látni, mert mindenkiről több fotónk van ugyanis, olyanok is, amiket korábban nem láthatott!

Osvárt Andrea

Ha van még valaki, aki nagyon régóta nagyon gyakran megnyeri az ilyen heti trendes szavazásokat, az Osvárt Andrea, úgyhogy most kíváncsiak vagyunk, mi lesz, hogy Sarka Katával tesszük őket egymás mellé. Már csak azért is, mert Osvárt Andrea egy hasonló kisfeketében volt az eseményen, mint Sarka Kata, csak a színésznő ruháján nem deréktájban volt a bevágás, hanem elöl alul és felül. Mellesleg az ilyen nyakkivágásokkal nagyon vigyázni kell, amint azt egy ausztrál tévébemondó a héten a saját kárán tanulta meg. De Osvárt Andrea ilyen bakit úgyse követne el soha.

Hien

Hien még mindig csak 21 éves, úgyhogy még rengeteg ideje van arra, hogy valamiféle végzetasszonya váljon belőle, de ahogy nézzük, már most elég jó úton halad. Ő is feketében volt aznap este, csak ő egy rendes, ám rojtos-szőrös, földig érő estélyiben. Sarka Katához hasonlóan egy olyan fazont választott, amin oldalt a bevágás keskeny derekat és nőiesen széles csípőt varázsol a viselőnek, és már az egylábas angelinás pózolás is nagyon megy Hiennek, akinek a tetoválása itt van.

Kulcsár Edina

Na és most egy szépségkirálynő segítségével áttérünk a sötét szettekről a világosakra. Kulcsár Edina is valami olyasmi hasvillantósban volt, mint Sarka Kata, csak ő fehérben. Persze nem elhanyagolható az anyakönyvvezetősen a vállára akasztott kendő (vagy szári) sem, és nyilván a gyöngyös fejdíszt is ki kell emelnünk, ami messze az est legegzotikusabb, legfigyelemreméltóbb kiegészítője volt. És volt hozzá gyöngyös karkötő is. Sőt, hála Istennek Kulcsár Edina sokfogas mosolyához is remekül passzol!

Cserpes Laura

A tavalyi Viva Cometen önök szerint Cserpes Laura volt a legszexisebb nő, úgyhogy őt is bevettük megint ebbe a szavazásba. Ja, meg azért az is mellette szólt, hogy egy hercegnős fehér ruhát viselt, ami elviselhetetlenül disneyssé tette volna az énekesnő megjelenését, ha nem lenne hozzá egy akkora dekoltázs, hogy az embernek rögtön mégse a mesefilmek jutnak eszébe.

Horváth Éva

Ki nézett ki a legjobban?

És hatodiknak Horváth Évát mutatjuk, aki szegény a Story magazin februári gáláján kissé leszerepelt, mert először ruhabalesetet szenvedett, aztán meg a szavazáson is az utolsó helyen végzett. Ezen az eheti alkalmon a műsorvezető-modell úgy próbált kitűnni a többiek között, hogy olyan ruhát vett fel, aminek már majdnem van egy kis színe, de a hanyagok biztos ezt a ruhát is egyszerűen lefehéreznék. Viszont van hozzá szexi öv, fura copf és könnyed uszály is, szóval szerintünk ezúttal sokkal jobbak Horváth Éva esélyei, mint legutóbb. Őt is megnézte rendesen? Akkor kérjük, szavazzon! Ki volt a legszebb ön szerint a Glamour magazin gáláján?

Kommentálná? A Facebookon tegye!