Alig egy éve szorult a hurok Terry Richardson körül, állítólag a modelljeit elég keményen zaklatta, munkát ígért szexért, kiszolgáltatott helyzetben használta ki a fiatal lányokat. Akkor rengetegen próbálták bojkottálni a fotóst, hogy ne dolgozhasson az olyan menő cégeknek, mint a H&M vagy olyan magazinoknak, mint a Vogue.

Ennek már egy éve, a botrány elült, a modellek újra pucéran, meg ruhában állnak sorra Richardson kamerája elé.

Többek között Gisele Bündchen, Candice Swanepoel és Amber Heard is pózolt a fehér fal előtt. 

De azért nem árt visszaemlékezni, mi történt egy évvel ezelőtt. Az tiszta sor, hogy Terry Richardson egy perverz, aki a modellszakma és a pornó között lavírozik. Rengeteg olyan fotó készült róla, hogy éppen egy-egy modell kielégíti. Több lány állította, hogy Richardson a fotózásokon próbálta rávenni őket a vetkőzésre és a pettingre.

De a fotós kiállt amellett, hogy sohasem tett olyat a modellekkel, amit ők nem akartak. 

A botrány mostanra elült, és ugyanúgy zajlik minden a honlapján, ahogy szokott, gyönyörű nők, mellek, meg néha Jared Leto. De az alábbiakban nem őt, hanem egy Anastasia Ashley nevű modellt láthat.

Mintha mi sem történt volna, mintha állítólag nem élvezte volna le a modelleket a kamera előtt. De ez csak pletyka, tőle távol áll az ilyesmi. A nyugdíjba vonult Gisele Bündchen, a kétgyerekes anyuka abszolút felszabadultan pózolt neki. Mondjuk nyilván a brazil topmodellel soha nem merné megtenni, amit a többiekkel. Richardson egy menő és elismert fotós, Bündchen meg menő modell. Candice Swanapoelnél is hasonló a helyzet, a Vogue-nak fotózta, csak aztán a stúdiójában. 

Már nem hallani Richardson perverzitásáról, vagy lenyugodott, vagy csak idő kérdése, és megint előáll valaki egy zaklatásos történettel.