Bálint Antónia is igazságügyi orvosszakértő véleményét kéri, hogy végre mindenki számára kiderüljön, hogy ő ajánlkozott-e fel részegen Hajdú Péternek, vagy egy másik Antónia, ehhez pedig legelőször alaposan be kell rúgnia. Sarka Katáék igazságügyi orvosszakértőt kértek fel, aki szerint nagy bizonyossággal Bálint Antónia hangja hívta felBálint viszont tagadja, hogy telefonált volna, ezért a Blikknek arról beszélt, hogy ő is felkért egy szakértőt. Szerintük Sarka szakértőjének vizsgálata nem állná meg a helyét a bíróságon és nem hiteles a véleménye. Ők viszont rekonstruálnak majd minden körülményt az ominózus estéről, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy Bálint Antóniának alaposan be kell rúgnia, hogy megfelelő hangmintát tudjon adni, aztán pedig bíróságra viszi az ügyet, hiszen szerinte ő nem zaklatott senkit, sőt igazából Hajdú Péterék zaklatják őt ezzel a lejáratókampánnyal. 

Kislányom a harmadik osztályt kezdi meg, ha őt éri bántó megjegyzés a cirkusz miatt, az már a gyermekem lelki fejlődését veszélyeztetheti. Többek között ezért is kértem közjegyző által kirendelt, független szakértőt, még akkor is, ha a hiteles eredményéhez – nem szívesen ugyan – a pohár fenekére kell néznem

- mondta az ügyről az újságnak Bálint Antónia, aki ráadásul ismeretlen tettes ellen is feljelentést tett a rendőrségen, amiért őt utánozva visszaéltek a nevével.

Update: A TV2 Mokka című műsorában Sarka Katák ügyvédje, dr. Berényi András azt nyilatkozta, hogy semmi valóságalapja nincs, hogy Bálint Antóniak ugyanolyan alkoholos befolyásoltság alatt kellene lenni megfelelő hangminta adásához és a szakértői vélemény elkészüléséhez.