Zimány Linda újévi sminkjét bemutató, Instagramra posztolt fotója alatt több kommentelő is jelezte, hogy a glammodell jogászt Kardashianra sminkelték.

Ezt viszont Zimány nem vette sértésnek. Sőt, baromira örült neki, mert mint kiderült,

őrülten imádja az összes Kardashiant, illetve azok rokonait, a Jennereket.

És mivel valóban nagyon úgy néz ki, hogy Zimány Linda egyre inkább rájuk – de talán leginkább Khloe Kardashianra – szeretne hasonlítani,

az alábbiakban talál egy útmutatót, hogy mégis mit kell tennie ahhoz, hogy ő legyen a mi Kardashianunk.
  • Kim Kardashian ahhoz, hogy világszerte ismert legyen, 2003-ban készített egy homevideót akkori pasijával, Ray J-jel. Persze Zimány itthon már ismert, szóval ha nem szeretne szexvideót készíteni, nyugodtan kihagyhatja ezt a lépést. 
  • Na de persze Kim Kardashiannak sem volt elég mindössze egy homevideó a hírnévhez. Ami igazán felfuttatta a Kardashian nevet, az a családról szóló reality. Ezért ha Zimány esetleg tényleg szeretne hazánk Kardashianja lenni, jobban teszi, ha leül otthon Kedves Ferenccel, és megbeszélik, hogy melyik kereskedelmi csatorna ajtaján kopogtassanak be a nagy ötlettel: egy saját valóságshow-val.
  • De a Kardashian nevet talán sokkal jobban megdobta még, hogy Kim Kardashian hozzáment Kanye Westhez. Vagyis ha Zimány tényleg nagyot akar dobni, jobban teszi, ha keres magának egy rappert. Igaz, Majka már foglalt, de ott van még Dopeman, vagy akár Ogli G is.
  • Igaz, jobb azért, ha az ember szerelemből házasodik, ezért talán szerencsésebb, ha megmarad Kedves Ferenc mellett. Viszont az esküvőn mindenképpen legyen egy legalább öt méter magas virágfal, és zárják ki a sajtót is.
  • Aztán már csak egy dolog van hátra. Legalább egy, de inkább több. Pár fura nevű gyerek. Zimány Lindának pedig már csak azért is nagyon szerencsés a helyzete, mert pasijának legalább olyan jó a vezetékneve, mint Kardashian pasijának. Szóval a gyerek lehet majd akár Kedves Málna, Kedves Ajándék, vagy Kedves Szent, esetleg Kedves Rendes.
  • És nyilván az lenne a legjobb, ha a kis Kedves Rendest élő egyenes adásban szülné meg.

Szóval Zimány Linda elég jó úton halad. Már tényleg csak pár lépés választja el attól, hogy ő legyen a mi Kardashianunk.

Ügyes!!