Az RTL klub új reality-je temérdek izgalommal szolgált ma este is. Tudják, ez az a műsor, ami nem akart olyan lenni, mint a Való világ, de aztán szerencsére még annál is sokkal jobb lett. Nádai Anikó parádés műsorvezetésében nézhettük a napi eseményeket, amikből kiderült, hogy

  • Laura rácuppant volna Danira, de rájött, hogy itt kamerák vannak;
  • a kutyának nincs helye a házban, amiről akár szavazhattak is volna, de inkább csak üvöltöztek az asztalnál;
  • Dani és Dóri ölre mentek a Farm első párbaján.

De nézzük szépen sorjában.

Mi a faszt keres ott a kutyaszőr, ahol én pizsamában mászkálok?

Ez a költői kérdés robbantotta ki Attilában a Kongó (kaszkadőr Gergő kutyája) elleni puccsot. Szavaztak is volna a kutya hollétéről, mint egy jól működő demokráciában, de több bökkenő is akadt. Egyrészt Dóri visszaugatott Attilának, másrészt meg Sándor is beszólt, hogy majd ő azt eldönti, hogy lehet-e egyáltalán szavazni, mivel ő a főnök, ugye. Erre jött Attila drámai kiviharzása.

Kértem valamit szépen.

Elmész a picsába.

Konklúzió: a kutya maradt. Valamint Sándor, Gergő, Dóri és a többi kevésbé érdekes farmer megalapították a Daniék elleni Antant hatalmakat.

Ugyan ez csak a hatodik adás volt, de Anikó azt mondta, hogy a farmerek több napja éheznek, holott két napja is levágtak négy csirkét, de mindegy. Nem egy breaking news, de a tyúkólnál kiderült, hogy egy jószág megkampult az éjjel. Az egyik lakó szerint egy medve lehetett a tettes. Megint mészárlást akartak tartani, mivel Daninak húsra fájt a foga, de kitört egy miniforradalom, 

a húsfogyasztás-gate,

ami szépen elsikkadt.

Sanya és Vivien megtalálták a közös hangot, megdumálták a napi edzést, és akkor a lány száját a következő mondat hagyta el a riportszobában:

Vele érzem magam a legközelebb egymáshoz.

Ezután jött a párbaj, amiben a volt a feladat, hogy a vasvillákra felrakott kulcsokat kellett megszerezni egy kapu túloldaláról úgy, hogy több botot össze kellett kötözni, majd azokkal átnyúlni a kapun. Aztán még állatokat is kellett egyik pontból a másikba vinni, de Dani még a botok összekötözéséig se jutott el. Emlékeznek az olimpiára kijutott afrikai úszóra, aki majdnem belefulladt a medencébe, a Vidrára? Na, kábé ilyen volt Dani esélytelen próbálkozása is. Kellemetlen volt nézni.

Vagyis Dóri nyert, Dani pedig ment haza.

És végül a lényeg: Cintia és Vivien pucér fürdőzése, főszerepben a fedetlen mellek és a kúrós zene.