„Az éjszaka, amiről beszélünk, aminek kapcsán Zsuzsa minden barátját és barátnőjét beidézték már, emlékezetes számomra is.

A feleségem bódult állapotban tért haza, rám térdelt és fojtogatni kezdett, végül nem bírtam tovább, és szabályosan elmenekültem hazulról" – állítja Demcsák Zsuzsa volt férje a vallomásában.

A Blikk riportja szerint a bántalmazásról szóló tárgyaláson a sminkest kérdezték meg az ominózus monokliról, a sminkes feltehetően az egyetlen, aki látta a sérüléseket. Demcsák volt férjének ügyvédje azt kérdezte a sminkestől a bíróságon, volt-e olyan súlyos a sérülés, mint ami a kezében lévő fotón látható: kiderült, hogy Kovács Patríciáról mutatott fotót, akit a családon belüli erőszakról szóló kampány miatt megvert nővé sminkeltek. Ezzel állítólag azt akarta bizonyítani, hogy verést akár sminkelni is lehet egy nő arcára.

Kiss József és Demcsák Zsuzsa perét újratárgyalja a bíróság, miután az elsőfokú bíróság felmentette a férfit, majd a Fővárosi Törvényszék hatályon kívül helyezte az ítéletet.