Ugyan még mindig egrecírozták Cooky-t, hogy kicsit raccsol és töri a magyart, de ezt is már enerváltan prezentálták a műsor szereplői. A svájci óramű pontossággal működő gépezet, A Nagy Duett sorra hozza azokat a paneleket, amiket a nézők elvárnak tőle, de harmadik adásra fáradtabb lett a műsor, mint a főzőolaj a vasárnapi rántott hús elkészítése után.

Híres emberek énekelnek hamisan

Nagyon jó, de a romaként kannán doboló Berki Krisztián se tudott annyi pluszt adni a műsornak, hogy földön fetrengve guruljak a röhögéstől. Se nem volt annyira kegyetlenül rossz, se nem volt annyira rohadtul vicces. 

Hiába nyomta Schobert Norbert a Celebrationt és Rubint Réka a Well Hello feat. Halott Pénz szerelemgyerekét, az Emlékszem Sopronban című számot, mert egyedül Pachmann Péter volt most is az, aki igazán nagy meglepetéssel tudott szolgálni azzal, hogy jóléti parasztnak álcázva énekelte a Macskajajból ismert zenét, azt, hogy

 
Djindji rindji Bubamaru.

Mivel az egész műsor poénra van véve, ezért nem csoda, hogy a teljesen semmilyen Bye Bye Szását prezentáló Növényi Norbertet és társát szavazták ki.

Semmi ok a pánikra, mert jövő héten Berki Krisztián és Fésűs Nelli előadásában lesz ltható a világhírű duett dal,

 
a kacsatánc.