Miley Cyrusnak minden bizonnyal nem ártana néhány órát vennie csillagászatból, vagy legalább egy színezőkönyvet átlapoznia a témában. Az történt ugyanis, hogy a ki tudja már, hányadik tetoválása mellé egy újat csináltatott. Ez nem nagy újdonság, azonban a történethez hozzátartozik, hogy Cyrus maga sem tudta, mit varratott magára. Mert be volt tépve.

Ennek folyományaként pedig utólag  jött rá, hogy mi került rá, és nagyon boldog volt tőle. Hogy mi volt az? Egy bolygó. Igen. Nem is fejezhetné kis semmi jobban a személyiségét, mint egy bolygó. Na de melyik? Mert ugye nem mindegy. Hát, a Jupiter.

via GIPHY

Legalábbis ő így gondolta, majd posztolta Instagramjára boldogan, tudatva a világgal, hogy van neki jupiteres tetkója. Aztán elkenődött, amikor az internet népe felhívta a figyelmét a tényre, hogy nem, neki bizony nincs jupiteres tetkója, van viszont helyette egy kissé elnagyolt, nem túl pontosan megalkotott szaturnuszos.

Szerencsére az énekesnő nem egy negatív alkat, így könnyen megbarátkozott a másik bolygóval is, majd javította előző Instagramos bejegyzését, amelyben már a tetoválóművész kiváló munkáját méltatta , így tehát alighanem a jó öreg Szaturnusznak is örvendezett.

Legalább ő elégedett lehetett az eredménnyel, míg más celebek nem annyira. Többen jártak már úgy, hogy mégsem tetszett nekik az elkészült tetoválás, vagy simán csak megbánták, de olyan is volt, aki negatív energiákat sejtett egy rajz mögött.

A mégsemakaromig jutott például a Trónok harca szupercsaja (fent), Emilia Clarke, aki egy méhecskét tetováltatott az egyik ujjára, majd ezt valamiért mélységesen megbánta (belegondolni sem merünk, minek a hatására), ezért eltávolíttatta.

Tetkóbaleset Jennifer Lawrence-t is érte, aki a H2O-t, azaz a víz kémiai képletét tetováltatta magára, amely elég szerencsétlenül sikerült. Természetesen a színésznő humora ezt a helyzetet is megmentette.

Megan Fox azonban nem nevetett annyira, amikor azt tapasztalta, hogy a negatív energiák csak úgy füstölnek a karján, amióta Marilyn Monroe arcképe díszeleg rajta. Sok gondolkodás után arra jutott, hogy ez csakis azért történhet, mert Monroe depressziós és zavaros személyisége rossz hatással van az ő személyiségére, így inkább megszabadult tőle.

Megnyugtató a tudat, hogy olykor idejekorán észlelhető és megakadályozható egy végzetes tetkóbaleset. Például, ha az embernek van egy jófej, figyelmes barátnője, mint a Los Angeles Lakersben kosarazó Nick Youngnak Iggy Azalea.

Annak ellenére, hogy Young már egyszer biztosan megcsalta Azaleát, ő mégsem bosszúálló típus, így nem engedte, hogy a pasija komplett hülyeséget tetováltasson a hátára.

Eszerint, magyar olvasatban ez mondjuk úgy nézne ki, hogy a „lázadónak születtem” felirat helyett egy életen át nézhetné, hogy „lázadókan születtem”. És mivel a háta közepét nem túl gyakran látja az ember, így elég nagy mázlija volt Azaleával. Érdemes lenne megbecsülnie a lányt.