Volt már ilyen, és most is ez jön: szétnéztünk a híres emberek Instagramján, és megmutatjuk, mit láttunk ott. 

Mihalik Enikő például a Cannes-i kiruccanás után most Malibuban időzik, amit nem tudnánk, ha nem közölné, tekintve, hogy itt is fürdőruhában van, és ott is abban volt.

Malibu baby

Eniko Mihalik (@mreniko) által közzétett fénykép,

Sokat gondolkoztunk azon, hogy a fenti, vagy a kutyájáról készült képét mutassuk meg - mindkettő indokoltnak tekinthető, ezért most Charles, a terrier jön.

Charlie be like * #CharlesTheBorder

Eniko Mihalik (@mreniko) által közzétett fénykép,

Kate Hudson színésznő ezzel szemben azt mutatta meg, hogyan ment a munka a sportruházati márkájának fotózásán. A jelek szerint jól szórakozott, sok embert ölelgetett, és megugrálta egy kutya is. (A háttérben egyik kedvenc dala szól, ez az.)

Kutyatémában majdnem-utolsóként Heidi Klum fotóját mutatjuk, aki a Freddy nevű németjuhászával köszönt be. A modellnek két kutyája van, mindkettő németjuhász, itt még nézegethet róluk további képeket. (A másikat Maxnak hívják.)

Freddy wanted to say Hi *

Heidi Klum (@heidiklum) által közzétett fénykép,

Emilia Clarke, a Trónok harca egyik szereplője Stephen Colbert tévéműsorában volt vendég, és bár sorozatbéli állataival (sárkányok) nem szolgálhattak neki, temérdek kölyökkutyával igen. Egy kicsit azért sajnálkozott, hogy nem tudnak tüzet fújni.

Kollégáját, a Hodort alakító Kristian Nairn-t pedig egy ajtós tortával lepték meg. Ha tudják, miért, akkor ezt a posztunkat ajánljuk, de ha még nem: a szerepére utal.

Returned to my room to find this !!! Amazing , thank you so much Rachel and @whotels <33>

kristiannairn (@kristiannairn) által közzétett fénykép,

Már csak két dolog maradt: egyrészt, hogy újra tisztelettel adózzunk Horváth Éva táplálkozási szokásai előtt (azért mondjuk ezt, mert volt már rá példa);

***#cake#notpaleo#yummy

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által közzétett fénykép,

illetve, hogy felhívjuk a figyelmet arra a közös fotóra, amelyet Salma Hayek posztolt, és azt láthatják rajta, ahogy Susan Sarandonnal összemérik magukat. Következtetésük: Sarandon nagyobb.

Salma: "Susan, you are bigger than me!" Susan Sarandon: "Of course I am..." #cannes #friends #susansarandon

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által közzétett fénykép,