A Szex és New Yorkból ismert Mr. Big, vagyis Chris Noth még mindig Budapesten van, és lassan nem csak a fővárosi utcaképbe épül bele teljesen, hanem a magyar szórakoztatóiparba is. Sosem találná ki, kivel énekelgetett szombat este.

Tóth Gabival!

Az énekesnő azt mondta a Velvetnek, hogy szombat este kikapcsolódni és karaokézni ment le barátaival az egyik budapesti helyre, amikor megjelent Chris Noth.

Egy Janis Joplin számot énekeltem, amikor lejött a hangomra. A szám után visszaültem a barátaimhoz az asztalunkhoz, amikor Mr. Big odajött hozzám és megkért, hogy énekeljünk el együtt egy Frank Sinatra számot. Persze, izgultam, de közben mégsem vagyok az a rajongó típus, aki leblokkol egy ilyen helyzetben. Én is a Szex és New Yorkon nőttem fel, az összes részt megnéztem, de Chris Nothban tegnap este az embert láttam, nem az amerikai sztárt. Megtisztelő volt énekelni vele.

Nem csak Chris Noth szúrta ki Tóth Gabit, a helyen több amerikai zenei producer is volt, akik felfigyeltek az X-Faktor mentorának hangjára, és referencia anyagot kértek az énekesnőtől. 

A dal végén megölelt, és azt mondta csodálatos vagyok. Állítólag hallott már rólam. Magyar Celine Dionként emlegetett, pedig azért nekem más a hangszínem.

Tóth Gabi szerint Chris Noth-ban még most is megvan a Mr. Big-kisugárzás, de hihetetlenül jófej és laza volt.

Ha még mindig nem hiszi el, itt egy másik videó is:

Mèg egy kis Big*** #chrisnoth

A video posted by tothgabi (@tothgabi) on

Chris Noth egyébként április közepe óta van Magyarországon, és egy darabig biztos marad is, mert itt forgatják a Zsarnok (Tyrant) című sorozatot, amiben ő is szerepel.