Nemrég írtunk Josephine Gillanről, akit az HBO fantasy sorozata mentett meg a prostitúciótól. A 27 éves lány szexmunkásként dolgozott, majd egy hirtelen jött ötlettől vezérelve jelentkezett a Trónok Harcába. Ennek köszönhetően kétszer is alakíthatta a Marei nevű prostituáltat, aztán már nem is ment vissza az utcára, hogy a testét árulja.

Ezen a sikertörténeten felbuzdulva megnéztük, hogy hány éjszakai pillangó és felnőttfilmes dolgozott a népszerű sorozatban.

Saeeda Voraje

escortként dolgozott, majd 2011 és 2012 között a sorozat négy epizódjában is szerepelt. A Kisujj bordélyházában feltűnő Armeca a való életben már Sahara Knite művésznéven tevékenykedik és 40 fontnál (jelenlegi árfolyam szerint nagyjából 16 ezer forintnál) kezdődtek a legolcsóbb szolgáltatásai.

Scrub up alright* yesterday's #christmasdo #ladyinblue #redhead #indianwoman not a #milf lol but giving myself the #milfstatus ** #fitat40

**Indian Pornstar Sahara Knite (@officialsaharaknite) által közzétett fénykép,

Sibel Kekilli

Emlékeznek még Tyrion szerelmére, szeretőjére? Shea közvetve a felnőttfilmezés világából kacsintott át a fantasy sorozatba. Ám igazi névén nem érdemes rákeresni, mert Dilara néven szerepel a megfelelő oldalakon. 

Kekilli amúgy más polgári foglalkozásokba is belekóstolt. Takarítónőként, pincérnőként is dolgozott, sőt, értékesítéssel is foglalkozott. Színésznőként egy 2004-es filmben figyeltek fel rá, amivel Németországban két rangos szakmai díjat is megnyert. persze a Trónok harcának köszönhetően lett szélesebb körben is ismert.

Aeryn Walker

A maga 15 perces hírnevét Aeryn Walker is megkapta, amikor a negyedik évadban feltűnt egy jelenet erejéig, aztán tovább folytatta pornós karrierjét. (Kisujj bordélyháza egy másik, szintén felnőttfilmes hölgyet is foglalkoztatott, Maisie Deet, aki először a második évadban tűnt fel. Ő volt a Daisy nevű szajha.)

Samantha Bentley

Bentley is ugyanannyira testhezálló feladatot kapott, mint fentebb említett kolléganői: meztelenkednie kellett, mint egy igazi interakció nélküli soft pornóban. A hölgy Wiz Khalifa klipjében is feltűnt már, de az eredeti foglalkozását díjazó bizottság 2013-ban egy Pornó Oscar-díjjal jutalmazta a Legjobb Csak Lány Gruppen Szex jelenetben nyújtott teljesítményéért.

Jessica Jensen

A 24 éves Jessica Jensen értékesítőként kezdte pályafutását, aztán beállt pornózni, majd beugrott a Trónok harca harmadik évadába egy meztelen jelenetre, aztán folytatta, amit elkezdett. 2011-ben a legjobb újoncnak ítélték a Producerek Díjátadóján.

A hatodik évad hetedik részében egy brit pornószínésznő, Ella Hughes is feltűnt, mint egy névtelen Volantene-i örömlány. De itt szerepelt  a felnőttfilmezéssel foglalkozó Heidi Romanova is.

Eddig sem volt titok, hogy az HBO fantasy sorozata elég bőkezű, ha meztelen nőket kell premier plánban mutatnia, de úgy tűnik,  a legtöbb ilyen jelenetre az ehhez már hozzászokott, pornóiparban dolgozó színésznőket kérik fel.

via dailymail, newyorkposttimesofindia