Ismét összeszedtük önöknek azokat a híreket, amelyekkel ma reggel mi is szembesültünk a lapokból. 

Ilyen például az a tény, amiről a Bors számolt be, miszerint Pumped Gabo májusban fog érettségizni, majd főiskolára menne, hogy később a médiában helyezkedhessen el

Nem feltétlenül műsorvezetőként, mert őket csak egy ideig foglalkoztatják, én viszont a vágást, az operatőri munkát is meg akarom tanulni, hogy később hasznosíthassam. Beszédtanárhoz is járok majd

 - mondta el a lapnak. 

Mi történt még? 

  • Sarka Katáról már pár napja mi is tolmácsoltuk, amit a Blikk figyelt ki, vagyis hogy szülinapján egy titokzatos férfi kíséretében közlekedett Bécsben. A lap most annyiban egészítette ki a történéseket, hogy leírta, Sarka Kata szülinapi buliján ez a férfi is ott volt sok egyéb baráttal együtt, Hajdú Pétert azonban senki sem látta. Egy vendég szerint viszont a műsorvezetőnő ennek ellenére (vagy éppen ezért) kiválóan szórakozott. 

 

  • Andy Vajna kaszinójától szenvednek a vendégek a Bors szerint. Állítólag nagy a zaj, a kosz, a házak előtt parkolni sem lehet. Mindezen az sem segít, hogy a hely gyakorlatilag megállás nélkül üzemel. Néhány lakó azt nehezményezi, hogy őket senki nem kérdezte meg arról, hogy akarnak-e együtt élni a kaszinózókkal. 
  • Király Viktor volt barátnője, a táncművész Forrai Bea a Kiskegyednek elmondta, hogy az énekessel való szakításának leginkább az volt az oka, hogy Király népszerűsége miatt egy nyugodt percük sem volt kettesben, csakis otthon. Azt is elmondta, hogy karrierjét az énekes miatt szorította háttérbe, annyira szerelmes volt belé, majd hozzátette, hogy gyereket szeretett volna, Király Viktor viszont még nem állt készen a dologra. 
  • Gáspár Evelin a Bors szerint infúzióban kap vitaminkoktélt azért, hogy megerősödjön az immunrendszere, és hogy így még idén könnyedén férjhez tudjon menni.