Jó reggelt, kedves olvasók! Szeptember 24-e van, történetesen Sarka Kata harmincadik születésnapja. Esetünkben ez azért érdekes, mert gyermekei válófélben lévő, de a gyakorlatban még nem váló apja, Hajdú Péter médiavállalkozó ezzel a nyilvános üzenettel kívánt neki sok boldogságot, nem sokkal éjfél után, az interneten:

És most lássuk, mit írnak a lapok!

  • A Nyerő Páros című RTL-es tévéműsort Peller Anna színésznő, és férje, Lukács Miklós nyerték meg. A Blikk azt írja, hogy még Sebestyén Balázst is meglepte, milyen elsöprő szavazattöbbséggel. (Ez a realityszerűség arról szólt, hogy ismert emberek és szerelmeik beköltöztek egy nagy házba, és a párok egymással versenyezve oldottak meg feladatokat. Itt írtunk róla, elég szórakoztató volt.)
  • Ugyancsak a Blikk ír arról, hogy Sarka Kata egy ötvenes, titokzatos férfi társaságában volt Bécsben. A cikkből sajnos kiderül, hogy a titokzatos férfi legfeljebb annyiban titokzatos, hogy mi, akik nem Sarka Kata vagyunk, nem feltétlenül ismerjük.  Ő viszont igen, ugyanis a baráti társasága része, és nem is kettesben töltöttek időt, hanem sokan. Megnyugodtunk.
  • Péter Szabó Szilvia kelengyetanácsadáson vesz részt, a szülése előtti utolsó koncertjét október 8-án adja, Geredslakon.
  • Az alábbi klipben Bács Péter színész és Weisz Fanni modell szerepelnek. A Néma sanzon című klip a siketek világnapjára készült. Ők ketten nem alkotnak párt.