A reggel Havas Henrik Hajdú Péterezésével indult. A Borsnak fejtette ki, hogy nem tartja túl sokra az ATV-re száműzött Esti Frizbit, különben is az övé 1,4 százalékkal jobban teljesített. Amúgy meg Hajdú a nőkhöz se ért. 

Hajdú Péter Facebookon válaszolt, de meg is kérdeztük, üzen-e valami szépet Havas Henriknek. 

"Az a helyzet, hogy Havas Henrik soha nem tartozott a példaképeim közé. Ha már példaképekről beszélünk, sokkal inkább Friderikusz Sándor az – aki szintén nem áll szóba Havas Henrikkel. Vagy Vitray Tamás, de semmiképpen sem Havas Henrik. A televíziós szakmában én nem azt a vonalat és iskolát jártam és követem, mint amit ő képvisel.

Csajozási tippekért pedig biztos, hogy nem Havas Henrikhez fogok fordulni, mert az még viccnek is rossz. 

Szóval Havas véleménye süket fülekre talált, Hajdú Pétert kicsit sem érintették mélyen a sértései, köszöni szépen, nem kér a megjegyzéseiből.

Nem gondolom, hogy Havas Henrik bármivel, bármilyen tanáccsal hozzá tudna tenni bármit akár a szakmámhoz, akár a magánéletemhez. Ezeket a jó tanácsait nyugodtan hagyja meg magának, vagy osztogassa a barátainak, ha vannak neki. 

Ha Havas nem volna elég, ma tudtuk meg, hogy Sarka Kata a Fem3-on kapott műsort. Míg férjét elküldték a TV2-től, Sarka egy életmódmagazint fog vezetni. Nagy meglepetésre nem számítunk, az Élet+Forma című műsor hasonló lesz Sarka korábban a Life Networkön futó adásaihoz. Hajdú röviden és tömören fogalmazott a Velvetnek az új állásával kapcsolatban.

Katának sok sikert kívánok mindenhez. Tök komolyan mondom.