Kim Kardashian, Selena Gomez és Justin Bieber után újabb névvel bővült a Nagy Insta Visszatérők klubja. A csapat legújabb tagja, Meghan Markle, ismertebb nevén, Harry herceg barátnője. Az amerikai színésznő kilenc héten keresztül nem szolgáltatott tartalmat a követőinek, ám cserébe egy nagyon átütő poszttal tért vissza.

Markle fotója annyira divatos minden ízében, hogy teljesen megértjük, ha két hónapot pepecselt a koncepció kitalálásával és megvalósításával. A fekete-fehér képen szupertrendi macskás topánba bújtatott lábfejek adnak nyomatékot az üzenetnek: #nobadenergy, azaz nem a rossz energiákra.

Sending good vibes - always in all ways #nobadenergy #bethechange

Meghan Markle (@meghanmarkle) által közzétett fénykép,

Persze viccet félretéve, nem meglepő, ha Markle számára fontos volt ezt megosztani. A lány körül ugyanis akkora felhajtás, mióta Harry herceggel jár, hogy a királyi háznak közleményt kellett kiadnia, hogy ne zaklassák.

Ennek fényében nem is nagyon jelennek meg fotók és hírek a párról, olyanokat azért lehet tudni, hogy Markle már túlesett a találkozáson Katalin hercegnével, a nyakában az M és H betű lógnak és Harryvel külön karácsonyoztak.

De azt se felejtsük el, hogy 14 éve nagyon dögös fotók készültek róla.