• Pomozi Péter divattervező a Facebook oldalán írta ki bánatát, hogy készített egy ruhát Medveczky Ilonának, ám végül a művésznő nem azt viselte a Story-gálán. Pomozi a Blikk megkeresésére elmondta, hogy túl sok volt köztük a nézeteltérés, ezért viselt inkább rojtokat Medveczky. Az egészen pedig a tervező, állítása szerint félmillió forintot bukott. A sztori legérdekesebb része azonban mégiscsak az, hogy Pomozi elmondta, Medveczy igazából azért kereste fel, hogy egy body-t tervezzen neki, a ruha már csak az ő felajánlása volt.
  • Mindeközben a Mezei Léda, a Barátok közt Natasája, már hét éve szingli. A Borsnak elmondta, a kalandokból mostanra kinőtt és az élet túl rövid ahhoz, hogy időhúzásból járogasson hozzá nem illő partnerrel. De nem kell aggódni a színésznő nem magányos, tervei szerint amíg meg nem érkezik élete szerelme olyan dolgokkal akar foglalkozni, amiket egyedül is lehet csinálni. Logikus.
  • De ha már Valentin-nap van beszéljünk azokról is, akiknek van párjuk. Például Kulcsár Edináról, aki pasijával, Csutival, szexi fotósorozatot készített, hogy azzal ünnepeljék a szerelmüket. Ebben egyébként a szépségkirálynő édesanyja volt segítségükre, ő készített a fotókat a párról. "Rengetegszer elnevettük Csutival magunkat, holott komolyan és érzelmesen kellett néznünk, de nagy segítség volt, hogy anyukám volt a fotós" - mesélte Edina a Blikknek. Erről pedig óhatatlanul eszünkbe jutnak Liz Hurley bikinis fotói, amiket tinédzser fia készít a színésznőről. Itt megtekintheti őket!