Tudjuk, hogy még nem tért teljesen magához a hét után, de azért egy kávéval a kézben nyugodtan elolvashatja mai lapszemlénket. Nézzük csak:

Gaál Noémi 

A Blikkből derült ki a remek hír, hogy Gaál Noémi nem marad örökre képernyő és műsorvezetés nélkül, ugyanis, azon túl, hogy az Ázsia Expressz egyik szereplője lesz, időjós munkát is kapott az ATV-nél, amelyet június 4-én kezd el. 

A lap szerint kicsit aggódott, hogy a engedik-e majd, hogy az ázsiai kalandozgatás után azért egy állandó munkát is vállalhasson (máshol), de a TV2 annyira iszonyúan nagyvonalú volt, hogy megengedte. Ezt hívják micsoda megkönnyebbülésnek.

A Konyhafőnök győztese

Ha nem látta még az összes részt, és csak a hétvégén tekinti meg felvételről, akkor most ne nézzen ide, tekerjen lejjebb, satöbbi satöbbi, spoiler következik ugyanis. Addig álljon itt egy cica. 

via GIPHY

Szóval a műsort Gáspár Bea nyerte, aki romantikus filmek utolsó, esküvős jelenetét idézve mondott beszédet, ami így olyan megható volt, hogy Wossala Rozina (és alighanem minden női néző) elpityeredte magát tőle. Arról szólt, hogy mennyire jólesik neki, hogy a főzésben nem kicsit jártas személyek dicsőítik az ő munkáját. Azt mondta, azzal, hogy győzött, végre bebizonyíthatta, hogy egyedül is képes elérni valamit, nem csak férje árnyékaként, következésképp most már bármit elérhet, amit célul tűz ki magának. 

Liptai Claudia 

Liptai Claudia eljegyzését emlegettük már, tudjuk, hogy egy nyaraláson kérte meg a kezét Pataki Ádám, sőt, már a gyűrűről is láttunk képet. Arról azonban eddig nem tudtunk, hogy maga Pataki Ádám mit érez jelen pillanatban (bár nem sok fantázia kell hozzá, hogy kitaláljuk). A Borsnak állítólag nevetve mondta, hogy még nincs meg az esküvő időpontja, mert

Az eljegyzés volt a fontos, hogy érezze a szerelmem, hogy mindennél jobban vágyom arra, hogy örökre az életem része legyen.

 Sebestyén Balázs

Nem is szükséges túlmagyarázni a dolgot, csak mivel látszólag Sebestyén Balázst és rádiós csapatát állandóan vegzálják minden oldalról, ezért most egy Facebook-posztban írta le, hogy tök fölösleges, majd mellékelte a bizonyító erejű ábrát.