A Buzzfeed megkérdezte az olvasóit, hogy számukra mely sztárok sorozatszereplései voltak a legmeglepőbbek, és hát nem csak a filmekben bukkanhatunk érdekes epizódszereplőkre.

ITT van a 8 legszórakoztatóbb:
  • Jennifer Lawrence a Monkban

A Monk nem csak a magyar délutáni TV sávot uralta, jó darabig hatalmas rajongótáborral bírt Amerikában is. Még a sztárok körében is számos rajongó volt, például Snoop Dogg is bevállalt, egy a karakteréhez passzoló epizódszerepet, mert nagyon bírta a nyomozós szériát. De ennél is meglepőbb, hogy Lawrence bújt meg az egyik részben egy oroszlán jelmezben. Egy interjúban beszél az apró szerepről, nála nem beugróról volt szó, akkor még nem futott be, és egy jó lehetőségként élte meg a dolgot.

  • Aaron Paul és Jane Lynch az X-aktákban

Lynch egy iskolaigazgatót alakít, Paul (szüpríz) egy drogproblémákkal küzdő diákot. Ezek szerint már a Breaking Bad előtt is ezt a szerepet találták a legpasszosabbnak az alakjához. 

  • Emma Stone a  Már megint  Malcolmban

Az eredetileg Malcolm in the Middle címen futó sitcom kitermelt pár sikeres színészt. Bryan Cranston például , a sorozat apukájaként vált ismerté, míg a címszerepet alakító Frankie Muniz, csak olyan B-kategóriás "klasszikusban" tűnt fel, mint a Sharknado. Emma Stone a Kaliforniai álom óta már Oscar-díjas színésznő, feltehetően mikor ezt az epizódszerepet elvállalt még nem állt ilyen jól a karrierje. 

  • Ryan Gosling szerepelt a Goosebumps-ben (Libabőr)

A sorozat itthon annyira nem ismert, bár készült belőle hollywoodi verzió Jack Blackkel a főszerepben. A USA-ban viszont nagyon szerették, főleg a '90-es években. Gosling korai szárnypróbálgatása pedig nagyon vicces.

The Pre-Teen Horror Of Ryan Gosling - GOOSEBUMPS, Just the Gosling Shots from Da7e Gonzales on Vimeo.

  • Mila Kunis a Hétköznapi mennyországban

A 70 -es évek show előtt (azaz mielőtt világhírre tett volna szert) Kunis cameózott egyett a picit bigott családi sorozatban

  • Zack Efron és Fire Fly

Efron a Disney-s közpsuli-musicallel vált milliárdnyi bakfis álmává, de persze ő is elkezdte valahol, a sztárrá válás előtt. Méghozzá egy az amerikai fanok számára kultikus sci-fiben.  

  • Steven Yeun az Agymenőkben

Lehet, hogy a névről nem ugrik be rögtön, de a The Walking Dead egyik főszereplőjéről, Glenn-ről van szó. Nos, egy másik sikersorozatban, ő alakította Sheldon elfeledett, régi szobatársát. Úgy tűnik, lefáraszthatta a tudálékos tudós, mivel a zombikkal fertőzött világig meg sem állt.

  • Courteney Cox a Gyilkos sorokban

Mint a fentebb említett sztárok, úgy ő is, mielőtt igazán befutott volna a Jóbarátokkal, feltűnt itt-ott. A legérdekesebb egy rövid epizódszerep a Gyilkos sorokban, mint menyasszony. (0:08-nál látható az alábbi összeállításban.)

via buzzfeed

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A legmeglepőbb Tv-s epizódszerepek sztároktól

Gondolta volna, hogy Jennifer Lawrence szerepelt a Monkban? Gigasztárok apró, vicces szerepekben.

12 · Jun 11, 2017 10:59am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments