• Bors  információi szerint VV Aurelio megtalálta élete szerelmét, akit már úgy választott, mint gyermekei potenciális anyját. Az egykori VV-s ugyanis 26 évesen már úgy érzi, itt az ideje megállapodni. „Minél előbb jó volna már családot alapítani, épp ezért egyébként már a mostani párommal is úgy ismerkedtem, hogy a fejemben hátul végig ott motoszkált a gondolat: ennek a nőnek azért már lehetne gyereket csinálni  - magyarázta a lapnak Aurelio, aki azt is hozzátette, hogy Dominikia - akivel egyébként másfél éve vannak együtt - még azt is ki tudja belőle hozni, hogy hűséges legyen. Ejha!
  • Eközben Mező Misi szintén a Borssal beszélgetett arról, hogy hamarosan elvégzi a teológia szakot, de nem lesz pap. „Nem ér­zem magam késznek arra, hogy ezt a tudást átadjam má­soknak. Élem az életemet, tapasztalok, és minél többet tanulok, annál in­kább úgy érzem, hogy nem tu­dok semmit" - derült ki az interjúból, ahogy az is, hogy a Magna Cum Laude énekesének már csak egy éve van hátra, ami után majd meglátja, mire tudja használni a megszerzett tudását.
  • Vámos Erikát pedig orrsövényferdülés miatt műteni kell. A műsorvezető évek óta küzd panaszokkal, de sokáig nem foglalkozott vele, most azonban az operáció már elkerülhetetlenné vált. „Gyakorlatilag nincsen baloldali orrlyukam. Annyira elgörbült már ott a csont, hogy az orvosom sem tudott megvizsgálni rendesen. A jobboldalon valamivel jobb a helyzet, de már alig kapok levegőt” - idézi Vámos Erikát a Blikk.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
VV Aurelio már gyereket szeretne a barátnőjétől - hírek vízpart mellé

Mező Misi közben pap lesz - de csak papíron! -, Vámos Erikának pedig az orrsövényét műtik.

8 · Jul 02, 2017 08:49am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments